Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί?

• Please log in to reply
201 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί? (255 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί?

1. Ναι (102 ψήφοι [40.00%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 40.00%

2. Όχι (153 ψήφοι [60.00%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 60.00%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#151 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 23:37

Όχι, είναι χάσιμο χρόνου. Άμα μου αρέσει το τραγούδι, το κατεβάζω, κι αν μου αρέσει ολόκληρο το opening το κατεβάζω επίσης κι αυτό στο pc. To ending πολύ σπάνια να το κατεβάσω, αλλά αν μ' αρέσει το τραγούδι... Πάντως, όταν είναι πολλά τα επεισόδια και βιάζομαι να τα τελειώσω, δεν τα κοιτάω καν.

#152 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2010 - 18:32

αν μου αρεσουν ναι αν οχι τα προσπερναω......
παντως μονο sto elfen lied τα ακουγα μεχρι το τελος της σειρας

τρομερο opening:awww::if:

#153 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2010 - 23:11

Όπως λέει και ο τίτλος. Όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί από κάποια σειρά, βλέπετε τα openings/endings?
Εγώ προσωπικά τα προσπερνώ (ειδικά αν το προηγούμενο επεισόδιο τελείωσε με τρόπο που σε "τρώει" να δεις την συνέχεια), και βλέπω μόνο την περίληψη του επόμενου επεισοδίου.
Διαφορετικά αν το theme αλλάζει, σε κάποιο επεισόδιο, τότε θα κάτσω να το δω.

(Επειδή δεν ξέρω πως γίνεται, μπορεί κάποιος moderator να βάλει ένα poll σε αυτό το thread?)

και γω έτσι κάνω...κατευθείαν στο θέμα μας...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#154 sotirissotiris

sotirissotiris

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2010 - 12:31

οταν το τραγοδι τα σπαη παντα οταν ειναι ξενεροσια οχι

#155 JiMiRa

JiMiRa

Starting...

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2010 - 16:24

οταν ειναι ωραια τα βλεπω...καμια φορα κολλαει αμα προχωρησεις και ετσι αναγκαζομε να τα βλεπω :/
Δημοσιευμένη  εικόνα

#156 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 23:38

αν είναι καλό, όχι μόνο το ακούω, αλλά το βάζω 5 φορές για να το εμπεδώσω!
το poll θα έπρεπε να έχει κ ανάλογη επιλογή βέβαια

#157 odynhros

odynhros

zekkai master

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2010 - 15:48

άν έχει καλό theme ναι. όπως το 2ο ΟP του Bleach που είμαι ακομα κολλημένος και το έχω και ήχο κλήσης. τα endings μόνο αν έχει κατι σημαντικό για τη σειρά...:borednn9:

D-Technolife - Uverworld

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odynhros: 28 Ιούλιος 2010 - 00:39

[SIGPIC]http://i.imgur.com/UaVDP.jpg[/SIGPIC]

Kegareta yubisaki de yoru o sosogikonde chigireru made kimi o kojiakete

:sigh2:

#158 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2010 - 16:35

μια ναι μια οχι....αλλα πιστευω τις περισσοτερες φορες ναι...βασικα opening κυριως ending οχι :P
αλλα πιστευω πως θα επρεπε να υπαρχει ακομα μια επιλογη που να λεει και ''μια ναι,μια οχι'' :D

Δημοσιευμένη  εικόνα

#159 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 19:34

Σε μερικα anime αν τα opening και τα ending μου αρεσει το τραγουδι τοτε τα κατεβαζω αλλα ειναι αλεχιστα.

Επισυναπτόμενο Αρχείο  [AnimePaper]wallpapers_Bleach_Deto15(1.33)_1024x768_63645.jpg   26,2Κ   3 Αριθμός downloads

#160 just me

just me

or perhaps not

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 17:47

συνηθως τα προσπερνω και σταματω να δω μονο μια φορα το καινουργιο opening καθε φορα που αλλαζει. μονο στο gintama το πρωτο opening που ειχε πιασαρικο τραγουδι καθομουν και το εβλεπα (μεχρι που αλλαξε απο ενα που δν ακουγοταν οποτε αρχισα να τα προσπερνω ξανα)

#161 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 20:55

Τελευταία τα περνάω εκτός και αν μου αρέσει κάποιο πολύ.
phmava.php

#162 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 21:07

Γενικά τα σκιπάρω εκτός και αν είναι κάτι πάρα πολύ καλό, όπως το FMA καλή ώρα, χαζεύω τα openings γιατί είναι πολύ καλά και συνήθως αφήνω και το ending να τσουλάει όταν στρίβω τσιγάρο και ετοιμάζομαι για το επόμενο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 14:15

Μερικές φορες δεν βλεπω ουτε την πρωτη φορα τα openings/endings. Mε βρισκουν αδιαφορο, ο μονος λογος να τα δω ειναι να μην φτανω το ποντικι για να τα προσπερασω.

#164 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 14:17

Αμα εχω χασει το προηγουμενο επεισοδιο θα δω το opening...Αλλα συνηθως δεν βλεπω τα openings/endings...

#165 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 14:33

σε κάποια anime δεν βλέπω ούτε op/ed ούτε preview(άμα έχει)...so τα 23-24 λεπτά ενός επεισοδίου μπορούν να μειωθούν μέχρι και κατά 5 λεπτά..(i know it s*cks):thumbdown:
υπάρχουν παρα πολλές περιπτώσεις....σε κάποια "ανιμε" μπορεί να αφήσω το opening μέχρι να προετοιμαστώ η να κάνω κάτω άλλο(σε ενάμισι λεπτό..)
η αν είσαι σε κρίσιμο σημείο τα κανεις skip 100%...η σε κάποια anime ακόμη και αν δεν θέλεις να το δεις δεν μπορείς:nbleed: