Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί?

• Please log in to reply
201 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί? (255 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί?

1. Ναι (102 ψήφοι [40.00%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 40.00%

2. Όχι (153 ψήφοι [60.00%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 60.00%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#16 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 16:30

Εγώ πάλι openings βλέπω πάντα, άσχετα από το πόσες φορές την ημέρα τα βλέπω(me likes them a lot^^), ενώ endings στο 95% των περιπτώσεων τα προσπερνάω,όχι από αγωνία κλπ. αλλά επειδή συνήθως δε μ αρέσουν. Το Underground(1st ending Tengen Toppa Gurren Lagann το άφηνα πάντα όπως αφήνω πολλές φορές και το ending του soul eater ή του Boogiepop Phantom)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#17 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 16:33

Οταν βλεπω πολλα επεισοδεια μαζι δεν το κοιταω εκτος και αν ειναι καινουργιο.Οταν βλεπω ενα την εβδομαδα το κοιταω παντα(σχεδον)

#18 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 19:10

Συνήθως τα αφήνω. Είναι καλή ώρα να πας τουαλέτα...

#19 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 20:47

Σχεδόν πάντα. Καθώς λατρεύω την jpop περισσότερο από τα άνιμε και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακούσω ένα τραγούδι που να μου αρέσει. Έτσι μαθαίνω μερικές φορές και νέους καλλιτέχνες. Όταν ξεκίνησα για παράδειγμα πριν από 5 περίπου χρόνια να βλέπω άνιμε η μόνη μου διέξοδος στη jpop ήταν τα op και τα ed (πλεον η Jpop είναι η διέξοδος μου στα άνιμε. Έχει τύχει να αρχίσω άνιμε επειδή τραγούδαγε τα τραγούδια καλλιτέχνης που μου άρεσε *γκουχ ON/OFF στο Vampire Knight γκουχ*. Σπάνια μπορεί να προσπερνάω ένα ed που δε μου αρέσει σαν τραγούδι ή σαν animation. Ακόμα και αν βλέπω αλυσιδωτά πολλά επεισόδια μαζί.

#20 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 20:57

Tις περισσοτερες φορες τα βλεπω.....Ιδιως αν ειναι κανενα το οποιο να μου αρεσει παρα μα παρα πολυ δεν το προσπερναω με τιποτα......

#21 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 22:16

Poll added.

Σε γενικές γραμμές δεν είμαι fan της ιαπωνικής μουσικής, τα περισσότερα OP/ED τα θεωρώ fail. Αλλά αν ένα OP/ED είναι ωραίο, θα το βλέπω κάθε φορά.

Ακραίο παράδειγμα: NGE. Βλέπω πάντα το OP, ποτέ το ED.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#22 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 22:29

Δε τα βλέπω σχεδόν ποτέ ακόμα και ωραία να είναι.Άντε να τα δω μια φορά αν μου αρέσουν πολύ.Ωστόσο αν είναι ωραία τα κατεβάζω και ακούω με τις ώρες:burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#23 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 22:38

Poll added.

Ειχε ending?....

#24 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 22:46

Ειχε ending?....

το fly me to the moon ισως??

as for me, εξαρταται αν μου αρεσει η οχι... αν μου αρεσει θα το δω κι ας ειναι και σε τρελο cliffhanger η υποθεση...
if not, skip kkthanxbai...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#25 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 23:44

Όχι κυριώς, αλλά εξάρταται από το anime. Π.χ. Haruhi και GTO(1ο) τα έβλεπα πάντα. One piece όμως τα είχα μάθει όλα απ' έξω και δεν είχα λόγο να τα ακούσω...

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#26 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2008 - 00:17

οποια μου αρεσουν τα βλεπω...αυτο προφανος δεν γινετε παντα οποτε καποια βλεπω και αλλα οχι...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#27 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2008 - 00:31

Τα προσπερναω σχεδον παντα γιατι τα θεωρω χαμενο χρονο. Μονο καμια φορα τ'αφηνω για να ακουσω το τραγουδι και αν μ'αρεσει να το κατεβασω.

Παντως μου φαινεται απιστευτο που καποιοι βλεπουν το preview του επομενου επεισοδιου, ποιο το νοημα αφου ετσι κι αλλιως θα το δειτε; Το πολυ να φατε κανενα spoiler:emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#28 †Sodomy†

†Sodomy†

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2008 - 02:18

Όχι πάντα...

Endings σπάνια βλέπω, μόνο αμα αλλάξουν. Openings εξαρτάται απ' το αν είναι καλά ή όχι. Δηλαδή κάποια openings του One Piece όχι μία φορά, και δυό και τρεις τα βλέπω :P

#29 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2008 - 11:33

Poll added.

Σε γενικές γραμμές δεν είμαι fan της ιαπωνικής μουσικής, τα περισσότερα OP/ED τα θεωρώ fail. Αλλά αν ένα OP/ED είναι ωραίο, θα το βλέπω κάθε φορά.

Thanks για την προσθήκη του poll!:wooi2:
Να πω την αλήθεια, και εμένα στο NGE μου αρέσει πιο πολύ το op. Το end μου φαίνεται αρκετά χαζό!

Τ
Παντως μου φαινεται απιστευτο που καποιοι βλεπουν το preview του επομενου επεισοδιου, ποιο το νοημα αφου ετσι κι αλλιως θα το δειτε; Το πολυ να φατε κανενα spoiler:emptyonexg1:

Άμα μας τρώει η αγωνία για την συνέχεια, να πάρουμε κάποιο hint για το τι θα γίνει!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#30 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2008 - 11:44

αμα τα τραγουδια αξιζουν... ναι!
αμα τα animation αξιζουν... ναι!

και στις περιπτωσεις που ισχυουν και τα δυο (Haruhi ED, Lucky Star OP), τοτε ειναι μεσα στα highlights καθε επεισοδιου!

:Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα