Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

When and how u started "Bleach"?
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 17:27
μολις ειχα τελειωσει το ναρουτο(1ο ανιμε που ειδα..) και ενας φιλος μου(ο οποιος με εμαθε για τα ανιμε και με συμβουλευει για το ποια να δω κτλ...) που εδωσε το bleach λεγοντας μου.."αφου ειδες το ναρουτο παρε δες και αυτο...ειναι και αυτο ενα πολυ mainstream shounen...θα σ αρεσει..."και ετσι εγινε η αρχη....
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 21:08
Εγώ, δεν αποτελώ εξαίρεση. Όσο για το πώς, ας είναι καλά η yami. Αυτή με έχει συστήσει στα καλύτερα.

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 19:07

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 19:46

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 22:41
Όταν ξεκίνησα ήταν στο επεισόδιο 38 στη μάχη Ichigo-Kenpachi! Δεν είχα και dsl τότε και κάθε πέμπτη ή παρασκευή πρωί πήγαινα σε net cafe του interspot κοντά στο σπίτι μου και κατέβαζα το τελευταίο επεισόδιο και από τις δύο σειρές και συνήθως το έβλεπα εκεί.
Έκανα και μία λαμακιούλα και ξεκλείδωνα το download limit του torrent client που είχε βάλει το net cafe και κατέβαζα με 200-250 kb/s σε σημείο που να φωνάζουν για το lag που τους δημιουργούσα κάτι ζόμπι που παίζαν lineage από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 12 το μεσημέρι, επειδή είχε προσφορά εκείνο το 12ωρο με 6 ευρώ...

Φυσικά και δεν καταλάβαιναν ποιος το δημιουργούσε...

Ακόμα θυμάμαι που έβλεπα το επεισόδιο 44 όπου ο Ishida πολεμάει τον Mayuri που εμφανίζει για πρώτη φορά στη σειρά bankai και τον νικάει κατά κράτος, και που είχα αρχίσει να χτυπιέμαι από την πόρωση μέσα στο net cafe!!!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 05:53
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 23:37
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2008 - 02:26
Ήμουν στη φάση που ανακάλυπτα την χαρα των μανγκα, αφού διάβαζα για καιρό onepiece k naruto... Σκέφτηκα να αρχίσω να ψάχνω κι άλλα παρόμοια μανγκα, αφού ένα κεφάλαιο την εβδομάδα δεν έφτανε για να ικανοποιήσει την otakuness

Έψαξα να βρω τα πιο δημοφιλή μανγκα, ε και φυσικά το bleach ήταν στα πρώτα ονόματα...
Όταν το ξεκίνησα πρέπει να είχε φτάσει κάπου... χμ... αααααα δεν μπορω να θυμηθώ!!

ΥΓ. Θέλω να δω τον Ishida-kun εν δράση ξανα, ουαααααααααααα! Otaku alert!

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 21:34

υστερα αυτος ο κολλητος μου με παρακινουσε να αρχισω και εγω να βλεπω... Δεν θα το κρυψω αλλα τα πρωτα 10 επισοδεια τα ειδα με το ζορι

Εμφανιστηκε υστερα ο Toshiro:burningbe3: με το Θεικο Bankai του...και τερμα...πορωθηκα...
Δυστυχως λογω Σχολειου

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 22:00
Ετσι καπως βρηκα και το bleach...ΝΟΜΙΖΩ...η ηταν απο AMVs στο youtube?
ΑΑΑΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑ....
anyway...
HITSUGAYA IS LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*fangirlism at maximum*

MyYyYY pReCcCcCcCciOussss.....

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 02:32
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 05:17
ε και μετα ειδα το πρωτο επισοδειο στο youtube:oo: κ μετα πορο8ηκα κ αυτο ηταν το πρωτο ανιμε που δν ειχε βγει σε ελληνικη tv...

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 23:11
Sorry που δεν σε πιανω

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 04:50
μεχρι το 20 βλεποταν αλλα ελεγα "νταξ να περναει η ωρα"
μετα το 2 που μπηκανε soul society το ανιμε τα σπασε κ αρχησα να τα βλεπω κοπανητα
αν κ απο το 60 κ μετα εχει παρει μια κατηφωρα... το τελεφταιο non-filler arc
κατι ελεγε... tsp
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 22:11