Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Cardcaptor Sakura!

• Please log in to reply
100 replies to this topic

#1 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 13:46

Mα καλα πως γινεται να μην υπαρχει ειδη συζητηση γι αυτο το anime????(Εχω την εντυπωση οτι ειναι πασηγνωστο....μη μου πειτε πως δεν το ξερετε????????Θα βαλω τα κλαματα:nanana:!!!!)

Οκ σοβαρα τωρα.....Το συγκεκριμενο anime ειχε προβληθει και στην Ελλαδα με το ονομα ''Οι περιπετειες της Νικης''!!!!Ολως τυχεως ειχα δει το 1ο επεισοδιο και ειχα παθει ψυχωση!!!!Θυμαμαι οτι το προβαλλαν καλοκαιρι στις 8 η ωρα και πως εγω παρα την σχολικη κουραση της προηγουμενης χρονιας σηκωνομουν καθε μερα στις 7 μιση για να το δω!Δεν ειχα χασει ουτε ενα επεισοδιο!!!!!

Με ειχε μαγεψει ο χαρακτηρας και η ζωη της Sakura!Τα εβρισκα ολα τοσο τελεια,τοσο αρμονικα.....ειχε ενα ωραιο σπιτακι,εναν καταπληκτικο πατερα,εναν κουκλο αδερφο που την αγαπουσε πολυ και την προστετευε....ειχε μια υπεροχη κολλητη που δεν τη ζηλευε καθολου (κατι πρωτογνωρο στη σημερινη κοινωνια!)Αντιθετα την μαγνητοσκοπουσε για να θαυμαζει την ομορφια της!Αχ ποσο ηθελα να εχω μια τετοια κολλητη!Ακομα θαυμαζα πολυ τις ικανοτητες της sakura...μπορει να πηγαινε δημοτικο αλλα ηξερε να μαγειρευει,να σφουγκαριζει και να κανει ολες τις δουλειες του σπιτιου......και τελος ειχα παθει ψυχωση με το ειδηλιο sakura-li!!!!!!!!Ποσο ηθελα να γινει κατι!!!!

Δυστυχως επι 3 χρονια που εβαζε αυτη τη σειρα το star την εκοβε στον πρωτο κυκλο και δεν μπορουσα να μαθω τη συνεχεια της ιστοριας....γι αυτο νιωθω πως χρωσταω πολλα σε αυτο το anime.....διοτι οταν αρχισα να διαχειριζομαι με ανεση το internet,προσπαθουσα να βρω πληροφοριες για τη συγκεκριμενη σειρα..τελικα ανακαλυψα οτι μπορω να την δω!!!!Και ετσι μπηκα στον κοσμο των γιαπωνεζικων anime και της γιαπωνεζικης κουλτουρας!!!!!!Ευχαριστω Sakura για το δωρο που μου εδωσες.....πραγματικα σε ευχαριστω......

Λοιπον αρκετα ομως φλυαρισα..πρεπει να βαλω καπου εδω και την ιστορια της σειρας..οποτε αγαπητα μου μελη ακουστε...

Η 10-χρονη Sakura Kinomoto ειναι μια μικρη ευδιαθετη κοπελα που ζει μαζι με τον πατερα της και τον αδερφο της μια απλη ζωη...ξαφνικα μια μερα ακουει κατι θορυβους στο υπογειο του σπιτιου της και οταν επιχειρει να διαπιστωσει απο που προερχοναται αυτοι οι θορυβοι,συναντα ενα μαγικο βιβλιο το οποιο θα αλλαξει μια για παντα τη ζωη της....Αυτο το βιβλιο κρυβει μεσα του κατι πανισχυρες καρτες,οι οποιες αν αφεθουν ελευθερες μπορουν να δημιουργησουν μεγαλες καταστροφες....ετσι λοιπον καθος η sakura ανοιγει το μαγικο βιβλιο,αφηνει καταλαθος να της ξεφυγουν ΟΛΕΣ οι καρτες....οταν ομως ο φρουρος του βιβλιου ξυπνα απο τον λυθαργο του και μαθαινει τι εγινε,αντιλαμβανεται τις μαγικες ικανοτητες της κοπελας και της αναθετει μια πολυ σημαντικη αποστολη,να μαζεψει ολες τις χαμενες καρτες....ετσι αρχιζει ενα μεγαλο κυνηγητο γεματο περιπετεια και δραση....βοηθοι της μικρης αυτης κοπελας αποτελουν, η καλυτερη της φιλη,η Tomoyo καθος και ο αντιπαλος της στον αγωνα αυτο, o shaoran li.....(πολλες πολλες πολλες τελιτσες εδω!!!!!!!!!)

Λοιπον αυτο το anime μπορει να μοιαζει υπερβολικα παιδικο και ανουσιο,εμενα ομως εχει χαραχθει στην καρδια μου και ακομα και τωρα με κανει να γελαω και να περναω ευχαριστα τον ελευθερο μου χρονο........
-''How old are you?''

-''Seventeen'' he answered promptly. -

-''And how long have you been seventeen?''
His lips twitched as he stared at the road.

-“A while,”........

#2 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 14:07

Μπα δεν το εχω ξανακουσει.Παντος φενετε να εχει ωραια ιστορια...

#3 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 14:26

*fangirl mode on*

yaaaaaaaaaaaay!!!!!:wooi2::kawaii::blingeye2: :riiight::joyful::lovulovu:

Caado Caputaa Sakuraaaaa!

Εγώ το έγραφα στο βίντεο και το έβλεπα με την ίδια προσήλωση που η μαϊμού ξεφλουδίζει την μπανάνα της!!! Έχω δει 3 φορές την πρώτη σεζόν! (τις δύο στα ελληνικά) Είχα μαζέψει ό,τι artbook, wallpaper, soundtrack, drama cd και παιχνίδι κυκλοφορεί στο ίντερνετ! γενικά αυτή η σειρά μου έχει ξεζουμίσει πολύτιμες ώρες απ' τη ζωή και απ' ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει να το κάνει!

Οσον αφορά την Tiffany (Tomoyo) με φόβιζε η μεταφυσική της χλωμάδα και η ψύχωση που είχε με τη Σάκουρα:terror2::terror2::terror2: . Για μένα το Tomoyo ήταν ο spooky χαρακτήρας της σειράς.

Το Κέρο ήθελα πάντα να το πιάσω απ' την ουρά και να το κάνω σβούρες σαν τσαντάκι!! kawaiiiiiiiii!!!:blingeye2:

Πραγματικά όσο παιδική και αν είναι, η Σάκουρα μάγεψε-χάζεψε μέχρι και το τελευταίο εγκεφαλικό μου κύτταρο.

Το Στάρ προφανώς δεν έδειξε άλλες σεζόν διότι απ' τη δεύτερη και μετά τα πράγματα έπαιρναν μια ελαφρώς yaoi κατεύθυνση...ΑΡΓΚ!!!:uhh:
Η τρίτη σεζόν με κούρασε λίγο αλλά δε βαριέσαι...

*fan girl mode forevaa on*

:emptyonexg1: (don't tell anyone):emptyonexg1:

#4 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 23:24

απλα τελειο anime απο τα αγαπημενα μου απο μηκρη το εβλεπα το προτο μου αnime...αναμνισεις...

#5 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 23:40

Εγώ το έγραφα στο βίντεο και το έβλεπα με την ίδια προσήλωση που η μαϊμού ξεφλουδίζει την μπανάνα της!!! Έχω δει 3 φορές την πρώτη σεζόν! (τις δύο στα ελληνικά) Είχα μαζέψει ό,τι artbook, wallpaper, soundtrack, drama cd και παιχνίδι κυκλοφορεί στο ίντερνετ! γενικά αυτή η σειρά μου έχει ξεζουμίσει πολύτιμες ώρες απ' τη ζωή και απ' ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει να το κάνει!

Τι λες ρε συ???????Εμενα ουτε που μου ειχε περασει απο το μυαλο να το βιντεοσκοπισω!!!!!!!!Αλλα ποιο φανατικη απο μενα αποκλειεται να ησουν!θυμαμαι οτι πηγαιναμε διακοπες με τους γονεις μου και οτι εγω μαλωνα καθε μερα μαζι τους γιατι εμενα σπιτι να δω την σειρα,αντι να παω στη θαλασσα!!!!Ασε.........!!!!!!!

*fangirl mode on*

Οσον αφορά την Tiffany (Tomoyo) με φόβιζε η μεταφυσική της χλωμάδα και η ψύχωση που είχε με τη Σάκουρα:terror2::terror2::terror2: . Για μένα το Tomoyo ήταν ο spooky χαρακτήρας της σειράς.

Α, εγω την πηγαινα παααρα πολυ,γιατι ηταν τρελενγκο σαν κι εμενα!!!!!(Ασε που αργοτερα ηταν αυτη που τα εφτιαξε στην Σακουρα και στον Λι!!!!Καμια φορα θελω να την φιλησω!!!!!!!)

Ο ποιο spooky χαρακτηρας κατα τη γνωμη μου ηταν η Mey-li!!!!!!(Ακομα θυμαμαι το σατανικο της γελιο....:kakaka:)

*
Το Κέρο ήθελα πάντα να το πιάσω απ' την ουρά και να το κάνω σβούρες σαν τσαντάκι!! kawaiiiiiiiii!!!:blingeye2:

Εγω ηθελα να τον παρω απο τα αυτια και να το ταιζω κρακερακια!!!!!(οπως ο πατερας της Γιασμιν στον παπαγαλο του Τζαφαρ!!!!!!!)

*
Η τρίτη σεζόν με κούρασε λίγο αλλά δε βαριέσαι...

*fan girl mode forevaa on*

:emptyonexg1: (don't tell anyone):emptyonexg1:

Εμενα και παλι καθολου!!!!Ολες οι σεζον ηταν απιστευτες!!!!!!!

Υ.Γ Το μυστικο σου ειναι ασφαλες μαζι μου.....(Ει,παιδια!!!!!!!!Ακουσατε??????......)

απλα τελειο anime απο τα αγαπημενα μου απο μηκρη το εβλεπα το προτο μου αnime...αναμνισεις...

.....αχ.......Καλα εισαι.........!!!!!!
-''How old are you?''

-“A while,”........

#6 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 23:47

Κι εμένα μου άρεζε μέχρι πρόπερσι λόγω του kawai factor. Aλλά με χάλασε το αδύναμο σενάριο. Και από μάχες, άσε. Ιδίως τα τελευταία 30 επεισόδια ήταν νεκρός χρόνος για εμένα. Αφότου είδα το Princess Tutu, το έδωσα δρόμο. Ahiru FTW!

#7 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 23:52

Ναι δεν εχεις και αδικο....η τελευταια σεζον δεν ειχε και πολη δραση......και ηταν ψιλοπεριττη...απλα επικεντρωνοταν στο ειδηλιο Σαοραν-Σακουρα!!!!!Γι αυτο μ'αρεσε ιδιαιτερα.......Αλλα οχι,με τις πρωτες 2 δεν την αλλαζω!!!!!!!
-''How old are you?''

-“A while,”........

#8 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 10:12

Ναι, αλήθεια πώς δεν είχαμε thread για την Sakura; Την έχουμε συζητήσει αλλού αλλά όχι σε δικό της thread!

Anyway! Kι εγώ φαν της σειράς αν και το ότι βάλαν 34 extra κάρτες για να βγουν πιο πολλά επεισόδια με χάλασε! Ήταν όμως η εισαγωγή μου στον υπέροχο κόσμο των CLAMP! Θυμάμαι πόσο πολύ γέλαγα με τα επεισόδια που έδειχνε το star! Και τι θυσία να πρέπει να ξυπνάμε τέτοιες βάρβαρες ώρες καλοκαιριάτικα αλλά τι να κάνει κανείς! Αυτά τραβάει ο fan!!!

#9 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 10:13

Την σειρά την ανακάλυψα τυχαία στο Σταρ, μια εποχή που την είχε σε επανάληψη. Την έβλεπα για λίγο, αλλά μου φαινόταν κάπως "περίεργη" για σειρά που απευθύνεται σε μικρότερο κοινό.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#10 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 10:21

Οι CLAMP είναι περίεργες!

Μας έφτιαξα και group μόλις και μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω και photos!

.aNiMe//GR Forums - *.:CLAMP:.*

#11 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 10:31

Διασκεδαστική σειρά... Παρακολούθησα κάποια επεισόδια στο Σ(ι)ταρ Τσάνελ κι εγω. Ομως λιγο η έλλειψη "σκοτεινότερου" σεναρίου, λίγο η παντελής απουσία σπλατεριάς, έσβησαν τη φλόγα...

#12 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 13:54

εμενα μου την εδινε η μey-λιν που κολουσε στον shaoran σαν βδελα.θημαμαι οταν το εβλεπα στο internet ημουν με την ξαδελφη μου που ειναι μικρη και αρχιζαν οι yaoi scenes μου ελεγε αυτοι ειναι αντρες?"μπα νομιζω ειναι γιναικα αφτι με τα ασπρα μαλια(αυτον που ηθελε η sakura πριν τον shaoran μου διαφευγει το ονομα:emptyonexg1:)ευτηχως τον εκαναν λιγο γυναικειο και γλιτωσα απο πολλουσ μπελαδες(φανταστειτε τι θα ελεγε η θεια μου με αυτες τισ σκινες μεταξυ ανδρων!!)και εγω οποσ η cheery girl μπηκα στον δρομο τον animes και κατεληξα να ξερω οτι shoujo romance ecchi yaoi ανιμ κικλοφορει!!:Blissfull:

#13 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 15:08

Την σειρά την ανακάλυψα τυχαία στο Σταρ, μια εποχή που την είχε σε επανάληψη. Την έβλεπα για λίγο, αλλά μου φαινόταν κάπως "περίεργη" για σειρά που απευθύνεται σε μικρότερο κοινό.

περιεργη?Περιεργη??????ΠΕΡΙΕΡΓΗ????????????(ε,ισως λιγο!:P)Αλλα για αυτο μου αρεσει!!!!!!!!Διοτι ειναι ιδιαιτερη σειρα.....!!!!!!!!!:respect:

Οι CLAMP είναι περίεργες!

Μας έφτιαξα και group μόλις και μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω και photos!

.aNiMe//GR Forums - *.:CLAMP:.*

well done!!!!!!!!!:thumbup:!!!!!!!!

Σ(ι)ταρ Τσάνελ...

Εισαι Θεος!!!!!!!Χαχαχαχα!:rofl:

εμενα μου την εδινε η μey-λιν που κολουσε στον shaoran σαν βδελα.θημαμαι οταν το εβλεπα στο internet ημουν με την ξαδελφη μου που ειναι μικρη και αρχιζαν οι yaoi scenes μου ελεγε αυτοι ειναι αντρες?"μπα νομιζω ειναι γιναικα αφτι με τα ασπρα μαλια(αυτον που ηθελε η sakura πριν τον shaoran μου διαφευγει το ονομα:emptyonexg1:)ευτηχως τον εκαναν λιγο γυναικειο και γλιτωσα απο πολλουσ μπελαδες(φανταστειτε τι θα ελεγε η θεια μου με αυτες τισ σκινες μεταξυ ανδρων!!)και εγω οποσ η cheery girl μπηκα στον δρομο τον animes και κατεληξα να ξερω οτι shoujo romance ecchi yaoi ανιμ κικλοφορει!!:Blissfull:

Εγω την Μει-Λι την παω με τα χιλια!!!!!Σπαστικη????Ναι!!!!!Αλλα γι αυτο μ'αρεσε!!!!!!Γιατι ηταν υπερβολικα χαζη και πεισματαρα!!Α,να μην πω για την γκρινια και της εκπληκτικες εκφρασεις που επερνε οταν θυμωνε....τελος..το εκπληκτικο-σουπερ τρομοκρατικο γελιο της μαγισσας!!!!!!!Αααα Μει Λι σε λατρευωωωωωωω(και πιο πολυ λατρευω της χυλοπιτες του Σαοραν!!!!!!ΧοΧοΧοΧο!!!!:kakaka:)

Υ.Γ!!!Ιωανναααα!Τι ειναι ρε συ τα ecchi ανιμες?????ΕΕΕΕ???(:emptyonexg1: δεν το πιστευω.....εχω μεγαλα κενα....:nanana:)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 17 Ιούλιος 2008 - 01:38
merged

-''How old are you?''

-“A while,”........

#14 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 16:47

Εγώ, εγώ !!
Sophia-chan loooooves Cardcaptor Sakura :wooi2::wooi2::wooi2:
Kι εγώ θυμάμαι που το έπαιζε στο Star, αν και δεν του είχα δώσει πολύ σημασία τότε, το έβλεπα μόνο και μόνο γιατί μετά είχε Sailor Moon.
Αλλά πριν λίγους μήνες διάβασα γι'αυτό στο Wikipedia και άρχισα να τοβλέπω στο Veoh. Οι αγαπημένες μου είναι σίγουρα η Tomoyo και η Meilin. Πώς γίνεται να μην συμπαθεί κάποιος την Tomoyo-chan:oo: ? Είναι τόσο γλυκιά και καλή !! Ε, τι πειράζει που έχει ψύχωση με την Sakura ?Πιστεύω πως όλοι μας έχουμε ψύχωση με κάτι, είτε περισσότερο είτε λιγότερο. Η Meilin μ'αρέσει επειδή ειναί αυατρχική και περίφανη σαν κι εμένα !!Δεν μου άρεσε η yaoi κατάσταση μεταξύ Yukito-Toya. Μάλλον επειδή υπήρχε μια περίοδος που ήθελα τον Yukito για τον εαυτό μου :lovulovu:

#15 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 17:35

Και εγώ το έβλεπα στο Σταρ ,και μόλις βρήκα χρόνο το είδα όλο όλο στο Veoh ! Αλλα πραγματικα μου την 'εσπασε η τελευτέα σεζόν δεν μ'άρεσε καθόλου .Όσο για χαρακτήρες εμένα μ'αρεσε η Tomoyo και το αρκουδάκι (που τώρα μου διαφεύγει το όνομα του αλλά ντάξη) γενικώς είναι μιά αξιοπρόσεκτι σειρά κατα την γνώμη μου.
[SIGPIC]C:\Documents and Settings\USER.EYA-MIX\Desktop\ANIME\ANIME\school copy.jpg[/SIGPIC]