Οκ σοβαρα τωρα.....Το συγκεκριμενο anime ειχε προβληθει και στην Ελλαδα με το ονομα ''Οι περιπετειες της Νικης''!!!!Ολως τυχεως ειχα δει το 1ο επεισοδιο και ειχα παθει ψυχωση!!!!Θυμαμαι οτι το προβαλλαν καλοκαιρι στις 8 η ωρα και πως εγω παρα την σχολικη κουραση της προηγουμενης χρονιας σηκωνομουν καθε μερα στις 7 μιση για να το δω!Δεν ειχα χασει ουτε ενα επεισοδιο!!!!!
Με ειχε μαγεψει ο χαρακτηρας και η ζωη της Sakura!Τα εβρισκα ολα τοσο τελεια,τοσο αρμονικα.....ειχε ενα ωραιο σπιτακι,εναν καταπληκτικο πατερα,εναν κουκλο αδερφο που την αγαπουσε πολυ και την προστετευε....ειχε μια υπεροχη κολλητη που δεν τη ζηλευε καθολου (κατι πρωτογνωρο στη σημερινη κοινωνια!)Αντιθετα την μαγνητοσκοπουσε για να θαυμαζει την ομορφια της!Αχ ποσο ηθελα να εχω μια τετοια κολλητη!Ακομα θαυμαζα πολυ τις ικανοτητες της sakura...μπορει να πηγαινε δημοτικο αλλα ηξερε να μαγειρευει,να σφουγκαριζει και να κανει ολες τις δουλειες του σπιτιου......και τελος ειχα παθει ψυχωση με το ειδηλιο sakura-li!!!!!!!!Ποσο ηθελα να γινει κατι!!!!
Δυστυχως επι 3 χρονια που εβαζε αυτη τη σειρα το star την εκοβε στον πρωτο κυκλο και δεν μπορουσα να μαθω τη συνεχεια της ιστοριας....γι αυτο νιωθω πως χρωσταω πολλα σε αυτο το anime.....διοτι οταν αρχισα να διαχειριζομαι με ανεση το internet,προσπαθουσα να βρω πληροφοριες για τη συγκεκριμενη σειρα..τελικα ανακαλυψα οτι μπορω να την δω!!!!Και ετσι μπηκα στον κοσμο των γιαπωνεζικων anime και της γιαπωνεζικης κουλτουρας!!!!!!Ευχαριστω Sakura για το δωρο που μου εδωσες.....πραγματικα σε ευχαριστω......
Λοιπον αρκετα ομως φλυαρισα..πρεπει να βαλω καπου εδω και την ιστορια της σειρας..οποτε αγαπητα μου μελη ακουστε...
Η 10-χρονη Sakura Kinomoto ειναι μια μικρη ευδιαθετη κοπελα που ζει μαζι με τον πατερα της και τον αδερφο της μια απλη ζωη...ξαφνικα μια μερα ακουει κατι θορυβους στο υπογειο του σπιτιου της και οταν επιχειρει να διαπιστωσει απο που προερχοναται αυτοι οι θορυβοι,συναντα ενα μαγικο βιβλιο το οποιο θα αλλαξει μια για παντα τη ζωη της....Αυτο το βιβλιο κρυβει μεσα του κατι πανισχυρες καρτες,οι οποιες αν αφεθουν ελευθερες μπορουν να δημιουργησουν μεγαλες καταστροφες....ετσι λοιπον καθος η sakura ανοιγει το μαγικο βιβλιο,αφηνει καταλαθος να της ξεφυγουν ΟΛΕΣ οι καρτες....οταν ομως ο φρουρος του βιβλιου ξυπνα απο τον λυθαργο του και μαθαινει τι εγινε,αντιλαμβανεται τις μαγικες ικανοτητες της κοπελας και της αναθετει μια πολυ σημαντικη αποστολη,να μαζεψει ολες τις χαμενες καρτες....ετσι αρχιζει ενα μεγαλο κυνηγητο γεματο περιπετεια και δραση....βοηθοι της μικρης αυτης κοπελας αποτελουν, η καλυτερη της φιλη,η Tomoyo καθος και ο αντιπαλος της στον αγωνα αυτο, o shaoran li.....(πολλες πολλες πολλες τελιτσες εδω!!!!!!!!!)
Λοιπον αυτο το anime μπορει να μοιαζει υπερβολικα παιδικο και ανουσιο,εμενα ομως εχει χαραχθει στην καρδια μου και ακομα και τωρα με κανει να γελαω και να περναω ευχαριστα τον ελευθερο μου χρονο........