Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Γάτες και γάτοι!!!!

• Please log in to reply
279 replies to this topic

#76 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 22:04

Spoiler:

That's a facePAW, dude.
:hahaha:
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα

#77 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 00:45

Spoiler:

Ωχ τωρα το μαθαν κι αλλοι και θα θελουν να με υιοθετησουν:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#78 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 12:24

Ωχ τωρα το μαθαν κι αλλοι και θα θελουν να με υιοθετησουν:P

θα πρέπει να σου κάνουν τα έξοδα για ποτά και τσιγάρα όμως, και δεν συμφέρεις και πολύ για κατοικίδιο:hahaha:

here follows the ultimate lolcat...

h.p. addicts pay your respects to the fiendish felines of Ulthar -_-\m/
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Glastenen: 08 Ιούλιος 2008 - 10:56

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 15:43

Από την Ελευθεροτυπία: Λένε ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η περιέργεια της γάτας φέσωσε τα αφεντικά της! Το εν λόγω γατί λοιπόν είχε βίτσιο να τραβάει το καζανάκι και να παρατηρεί το νερό που τρέχει στη λεκάνη. Μια διαδικασία που έκανε ασταμάτητα. Οι λογαριασμοί του νερού είχαν φτάσει σε ύψη δυσθεώρητα και το ζευγάρι που είχε τη γάτα έσπαγε το κεφάλι του από που να ήταν η διαρροή. Διαρροή δεν εντοπιζόταν πουθενά, ώσπου μια μέρα, που γύρισαν νωρίτερα σπίτι, ανακάλυψαν ότι όταν λείπουν αυτοί, χορεύει η γάτα! Και επειδή δεν υπήρχε περίπτωση να τους πιστέψει κανείς, βιντεοσκόπησαν το γατί επί το έργον!

[media]http://www.youtube.com/watch?v=WofFb_eOxxA[/media]

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#80 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 21:08

Posted Image

Ο Γάτος που ακούει « Ηλεκτρονική » Μουσική.

Posted Image

Ο Γάτος που ακούει « Hip-Hop » Μουσική.

Posted Image

Ο Γάτος που ακούει « Hard Rock » Μουσική.

Posted Image

Ο Γάτος που ακούει

« House » Μουσική.

Posted Image

Ο Γάτος που ακούει « R&B » Μουσική.

Posted Image

Ο Γάτος που ακούει Έφη Θώδη.

#81 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2008 - 09:25

εγώ το μονο που κατάλαβα από αυτό το thread είναι ότι μερικοί από εδώ μέσα βλέπουν ότι στο τέλος θα καταλήξουν μονοι με τις γάτtes τους γι αυτό κάνουν proves από τώρα.

dog rulez!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisabetsu: 08 Ιούλιος 2008 - 09:40

#82 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 02:37

Δηλαδή είναι καλύτερα αν στο τέλος καταλήξεις μόνη με τους κόπρους σου; Gimme a break. :stubborn:

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#83 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 22:27

Εμένα μία όταν ήμουνα 5 χρονών παιδάκι πήγε να μου βγάλει το μάτι με το νύχια της.
Πρόλαβα και γύρισω το κεφάλι μου τελευταία στιγμή και απαίχτησα μια βαθιά χαρακιά στο δεξί μάγουλο. Οπότε φανταστείτε τι γνώμη έχω για τις γάτες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#84 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 00:59

Αναρωτιεμαι τι να έκανες στην γάτα...να πω την αλιθια εμπιστεύομαι περισσότερο τις γάτες από τα σκυλιά. Επειδή η γατα σου επιτιθετε μονο αν την πιραξεις ενο ο σκιλος απλος ετσι χορεις λγο (παρτε παραδιγμα απο τα χαζοσκιλα που κινιγανε και γαβγιζουν πισο απο τα αυτοκινιτα)! Και κατι αλλο να πω γιατι αντιπαθω και θεωρω χαζα τα σκιλια...μικρος απλος κανω ενα μπου ή κατι τετιο σε ενα σκιλι που ηταν ξαπλομενο στην σκια...ε σικονετε αυτο και αλλο ενα και πανε να μου ωρμανε και εφτιχος που ηταν κοντα ενας κιριος αλλιος σιγουρα θα ειχα σιμαδια τωρα! Κατι αλλο εχω δει 1002 βιδεο οπου τρεχει τρεχει ο σκιλος και μπαμ χτιπαει στο τσαμι με φορα ενο η γατα απλος τον κιταει! Επισεις τα χαζο Tsiwawa (ή οπος εκει γραφοντε) εσυ πας να τα χαειδεψεις και αυτα να σε δανγοσουν! Αγαπαω τα ζωα αλλα τα σκιλια με τιποτα δεν θα μπορουσα να τα εμπιστευτο με τιποτα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#85 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 08:35

Τα σκυλια ειναι προβλεψιμα σαν ζωα, και δεν ειναι καθολου ανεξαρτητα..παντα εχουν καποιον στον οποιο βασιζονται..ακομα και τα αδεσποτα, θα βρουν αστεγους να ακολουθουν. Μηπως να σκεφτεις οτι το γεγονος οτι εκανες "μπου" στο σκυλο, ηταν ο λογος για τον οποιο σου ορμησε? Τα σκυλια, επειδη ειναι εξαρτωμενα απο καποιον ή κατι παντα, οταν νιωθουν οτι απειλουνται, ειτε αυτα, ειτε το αφεντικο τους ειτε ο χωρος στον οποιο ζουν και θεωρουν δικο τους, τοτε ορμανε για να τον προστατεψουν...οποτε εσυ που εκανες "μπου" στην ουσια ειναι σαν να του "ορμησες"...οι γατες αντιθετως επειδη ειναι πιο ανεξαρτητες δεν το εχουν αυτο..πανε οπου βρουν φαγητο συνηθως, εκτος απο μερικες εξαιρεσεις που πραγματικα τελικα ειναι θεμα χαρακτηρα. Οι γατες ειναι μακραν πιο απροβλεπτες..μπορει να καθεται ησυχη, και ξαφνικα να θελει να παιξει, να τρεχει σε ολο το σπιτι, να ερθει να σου δαγνωσει το ποδι και να εξαφανιστει (απειρες φορες με το δικο μας γατι εγινε αυτο..)...το σκυλι ξερεις οτι θα δαγκωσει οταν το απειλησεις...το οτι κυνηγανε τα αυτοκινητα ειναι ακομα ενα παραδειγμα στο οποιο υπερασπιζονται το χωρο τους.Αν παρατηρησεις, το σημειο μεχρι το οποιο κυνηγανε τα αυτοκινητα δεν ειναι πολυ μακρυα απ'οπου ξεκινησαν...κοινως το αυτοκινητο γι αυτα, εισεβαλλε στον χωρο τους και απλα προσπαθουν να το διωξουν. Αν τα μελετησεις λιγο τα ζωα, αρχιζεις και καταλαβαινεις πως συμπεριφερονται οποτε και ξερεις πως θα αντιδρασουν σε καθε περιπτωση...δεν ειναι ολες τους οι ενεργειες ξεκαρφωτες.. Για παραδειγμα, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν πλησιαζεις το προσωπο σου στο προσωπο του σκυλου αν δεν σε ξερει..για κανενα λογο..ποτε αν δεν ξερεις το σκυλι δεν του χαμογελας μεσα στη μουρη...θα ορμηξει και θα εχει και δικαιο..το να δειξεις τα δοντια σου στο σκυλι, ακομα και αν εσυ χαμογελας, αυτο το εκλαμβανει σαν απειλη, γιατι κι αυτο οταν θελει να δειξει απειλητικο δειχνει τα δοντια του..δεν μπορουμε να εχουμε απαιτηση απο τα ζωα γενικα να καταλαβαινουν τις προθεσεις μας..μην ξεχνας οτι τα ζωα σε ενηλικιωση, και τα σκυλια και τα γατια, φτανουν σε νοημοσυνη αυτην ενος πενταχρονου παιδιου...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#86 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 09:26

x2 to what matsu said......... Παιδια δεν εχει σημασια αν ειναι σκυλος η γατα κανενα ζωο δεν επιτιθεται χωρις λογο... Επειδη μεγαλωσα με ζωα γυρω μου ξερω πολυ καλα οτι αν και πολλες φορες κανουν πραγματα τα οποια μας φαινονται ακατανοητα γι αυτα σχεδον παντα υπαρχει ενας λογος... Και δεν δεχομαι το οτι επειδη ενα ζωο μπορει να δαγκωσε η να γρατζουνισε οτι αυτοματως ειναι κακο. Δυστυχως εμεις οι ανθρωποι πολλες φορες δεν καταλαβαινουμε οτι το ζωο ενδεχομενως να μην μοιραζεται κοινη αισθηση του χιουμορ με εμας και να μην καταλαβαινει τον λογο για τον οποιο θα πρεπει να ανεχτει τα βασανιστηρια μας και τις προκλησεις μας (ετσι φανταζουν γι αυτο οι πραξεις μας)....Τα ζωα πρεπει να τα αντιμετωπιζουμε με σεβασμο και να μην περιμενουμε απο αυτα να δεχονται τα παντα αδιαμαρτυρητα. Με εχουν δαγκωσει και γρατζουνισει απειρες φορες και σχεδον ολες τις φορες ηξερα τι πατατα εχω κανει (πατησα ουρα/ποδι το τρομαξα η του εσπασα τα νευρα γενικοτερα....)....Ουτε ειναι λογος για να ξεκινησει ενα ατομο να μισει γενικα τα ζωα λογω μιας ασχημη εμπειριας. Με τον τροπο αυτο χανει τη δυνατοτητα να αποκτησει καποια στιγμη εναν πιστο και αφοσιωμενο συντροφο ειτε μιλαμε για γατα ειτε για σκυλο.

#87 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 10:21

Εγω κι αν εχω φαει δαγκωματα και γρατζουνιες...απο οτι ζωο ειχαμε στο σπιτι, και απο ζωα εκτος σπιτιου..πιτσιρικι ημουν και μου εσκισε το μπρατσο ενας σκυλαρος ΝΑ, αλλα γιατι?γιατι θεωρησε οτι πηγα να πειραξω το αφεντικο του που ηταν διπλα..εκλαψα και με αφησε, πηγαμε στο γιατρο και μου εβαλε ψυκτικο και ησυχασα...φοβομουν τα σκυλια στην αρχη μετα απο το συμβαν, αλλα εννοειται οτι οταν μεγαλωσα και αρχισα και καταλαβαινα πιο πολλα, και πηραμε και σκυλι στο σπιτι και παρατηρουσα το πως συμπεριφερεται ανα περισταση, εμαθα ποτε κανει τι και δεν ειχαμε αλλα τετοια...το προηγουμενο μου σκυλι ας πουμε, οταν το μαλωναμε μας δαγκωνε..το τωρινο, οσο και να το μαλωσω δεν δαγκωνει..διαφορετικοι χαρακτηρες....τα προηγουμενα γατια που ειχαμε, αν εκαναν βλακεια στο σπιτι κρυβονταν για να μη τα μαλωσουμε...το γατι που εχουμε τωρα, εκανε βλακεια, ερχοταν μας εκανε νοημα, μας πηγαινε εκει που εκανε τη βλακεια, περιμενε να φαει στον πωπο μια και εφευγε...

Αλλα ολα τα ζωα εχουν μια κοινη γραμμη, και απλα η ενταση των αντιδρασεων τους διαφερει..
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#88 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 12:15

Δεν διαφωνώ άλλα και πάλι τι απειλή θα έβλεπε σε ενα7-8 χρόνων παιδάκι(περίπου τόσο ήμουν τότε)?:oo: Είχα και εγώ σκυλί παλιά σαν μικρός και στο χωριό είχαμε τα πάντα γατιά σκυλιά κτλ... :yawn2:άλλα τα σκυλιά δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ. Ο λόγος είναι πολύ απλός τα σκυλιά σε ακολούθου επειδή ισχύει το ίδιο με τους λύκους, σε βλέπουν σαν τον αρχηγό της αγέλης άρα πρέπει να σε ακούνε! Δεν βασίζονται στην αγάπη άλλα στην ιεραρχία...:smokingg:και όσο για τις γάτες που όσο τις ταΐζεις σε αγαπάνε και μόλις δεν το κάνεις σε παρατανε. Μα μήπως σε παρατανε επειδή πιστεύουν ότι τους αδικείς και δεν τους αγαπάς ποια και για αυτό σταμάτησες να τους ταΐζεις:thatsit:? Η αγάπη έχουν πει πέρνα από το στομάχι :hihi2:(η κάτι τέτοιο ήταν:blurah5:)!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#89 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 22:59

Δεν διαφωνώ άλλα και πάλι τι απειλή θα έβλεπε σε ενα7-8 χρόνων παιδάκι(περίπου τόσο ήμουν τότε)?:oo:

Τα σκυλια δεν ειναι ανθρωποι να ξεχωριζουν ηλικιες, αν εκανες κατι που το πειραξε δεν θα σου τη χαρισει επειδη εισαι μικρος.

Είχα και εγώ σκυλί παλιά σαν μικρός και στο χωριό είχαμε τα πάντα γατιά σκυλιά κτλ... :yawn2:άλλα τα σκυλιά δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ. Ο λόγος είναι πολύ απλός τα σκυλιά σε ακολούθου επειδή ισχύει το ίδιο με τους λύκους, σε βλέπουν σαν τον αρχηγό της αγέλης άρα πρέπει να σε ακούνε! Δεν βασίζονται στην αγάπη άλλα στην ιεραρχία...:smokingg:και όσο για τις γάτες που όσο τις ταΐζεις σε αγαπάνε και μόλις δεν το κάνεις σε παρατανε. Μα μήπως σε παρατανε επειδή πιστεύουν ότι τους αδικείς και δεν τους αγαπάς ποια και για αυτό σταμάτησες να τους ταΐζεις:thatsit:? Η αγάπη έχουν πει πέρνα από το στομάχι :hihi2:(η κάτι τέτοιο ήταν:blurah5:)!

Σε ΟΛΑ τα ζωα η αγαπη περναει απο το στομαχι. Και ο σκυλος και η γατα σε βλεπουν σαν αρχηγο, φτανει να τους κανεις να το καταλαβουν και να μη σου κανουν τον τσαμπουκα. Απλα ο σκυλος εχει τη νοοτροπια οτι "ο αρχηγος ειναι υπευθυνος για το κυνηγι της τροφης και θα με ταϊσει αν υπακουω" ενω η γατα εχει την αλλη νοοτροπια οτι "αν δε με ταϊσει ο αρχηγος προτιμω να κυνηγησω και μονος μου". Αν εχεις σε συγκεκριμενο μερος π.χ. την σακουλα με τις κροκετες ο σκυλος θα σε φωναξει και θα σου τις δειξει για να του βαλεις οταν πεινασει, ενω η γατα (αναλογα με την προσωπικοτητα της κιολας) μπορει η να κανει αυτο η να δοκιμασει να φαει μονη της κι αν δεν τα καταφερει τοτε να σε φωναξει. Γι' αυτο ενας καλος τροπος για να εκπαιδευσεις τα ζωα ειναι μεσω της επιβραβευσης με τροφη η καποιο σνακ αν κανουν αυτο που θελεις να τα μαθεις.

Σαν τα μικρα παιδακια ειναι λιγο-πολυ:hahaha: μαθαινουν με το συστημα τιμωρια/επιβραβευση και με ΠΟΛΛΗ υπομονη.

Ασχετο Υ.Γ.
Τον γατο μου δεν τον αφηνω να βγαινει εξω για να μην το σκασει/τον πατησει αμαξι/φαει φολα. Μια μερα επειδη βαρεθηκα να τον ακουω να νιαουριζει στην πορτα του περασα ενα λουρι για σκυλακι και τον εβγαλα οπως βγαζουμε τον σκυλο για να τον προσεχω. Ε, απο τοτε αντι να νιαουριζει στην πορτα ερχεται και με φωναζει και με παει εκει που ειναι κρεμασμενο το λουρι.:hahaha: Βεβαια ολοι με κοιτανε καλα καλα αμα με δουνε να βγαζω βολτα τον γατο αλλα δε με νοιαζει.

#90 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 07:38

Τα σκυλια για μενα θα ειναι παντα καλυτερα απο τις γατες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Animesuki: 12 Ιούλιος 2008 - 09:40