Αυτό είναι ένα ιαπωνικό παιδικό γατο-τραγουδάκι, διασκευή γνωστού τανγκό. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει στα ιταλικά αλλά το πήραν και οι Ιάπωνες και το διασκεύασαν. kawaii deshou!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=lQBRAK1-F5A[/media]
Posted 25 June 2008 - 23:48
Posted 25 June 2008 - 23:56
Μην το λες αυτό γιατί όταν πέθανε η γιαγιά μου και το σπίτι στο χωριό έμεινε άδειο δεν μπορούσε κανείς να φροντίσει το γατάκι οπότε το δώσαμε σε μια γειτόνισσα...Αργότερα,μετά από κανα μήνα που πήγαμε στο χωριό ρωτήσαμε τη γειτόνισσα και μας είπε ότι το γατί ανέβαινε κάθε μέρα προς το σπίτι μας και νιαούριζε δυνατά και πένθιμα...Αν αυτό δεν το ές συναίσθημα τότε τι?Πιστεύω ότι δν είναι το είδος του ζώου που καθορίζει τη συμπεριφορά του αλλά όπως όλα τα πλάσματα έχουν κι αυτές χαρακτήρα...Και δεν είναι πάντα ίδιος αυτός ο χαρακτήρας...Ούτε λοιπόν όλες οι γάτες είναι αχάριστες...Περα απο την πλακα που εκανα πριν το παραπανω ειναι ψεμα το αλληλοσεβασμος αλλαξε το σε ''αλληλοεξαρτηση'' καλυτερα...
Οι γατες ειναι εγωιστικα πλασματα και το πρωταρχικο τους αιτημα ειναι η αυτοσυντηριση με καθε μεσο.
Εχετε δει καμια γατα να μαραζονει επειδη εχασε τον ''ιδιοκτητη'' της ;
Εγω παλια ειχα δει εναν σκυλο που ανηκε σε ενα γερο ζητιανο και οταν αυτος πεθανε ο σκυλος πηγεναι καθε μερα στο παγκακι του...τι λεμε τωρα
Η πραγματικη αγαπη που μπορει να εχουν δυο πλασματα της φυσης για μενα, ειτε μιλαμε για ανθρωπους ,ειτε για κατοικιδια βασιζεται στο γεγονος οτι δινεις και εμπιστευεσαι τον αλλον διχως να περιμενεις καμια ανταποδοση.
Posted 26 June 2008 - 07:39
Posted 26 June 2008 - 09:30
Περα απο την πλακα που εκανα πριν το παραπανω ειναι ψεμα το αλληλοσεβασμος αλλαξε το σε ''αλληλοεξαρτηση'' καλυτερα...
Οι γατες ειναι εγωιστικα πλασματα και το πρωταρχικο τους αιτημα ειναι η αυτοσυντηριση με καθε μεσο.
Εχετε δει καμια γατα να μαραζονει επειδη εχασε τον ''ιδιοκτητη'' της ;
Εγω παλια ειχα δει εναν σκυλο που ανηκε σε ενα γερο ζητιανο και οταν αυτος πεθανε ο σκυλος πηγεναι καθε μερα στο παγκακι του...τι λεμε τωρα
Η πραγματικη αγαπη που μπορει να εχουν δυο πλασματα της φυσης για μενα, ειτε μιλαμε για ανθρωπους ,ειτε για κατοικιδια βασιζεται στο γεγονος οτι δινεις και εμπιστευεσαι τον αλλον διχως να περιμενεις καμια ανταποδοση.
Posted 26 June 2008 - 09:35
Posted 26 June 2008 - 09:39
Posted 26 June 2008 - 09:50
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 26 June 2008 - 11:36
Σιγουρα δεν ειναι ολα τα ιδια ,καθε ενα διαφερειMe loves Neliel
Και δεν είναι πάντα ίδιος αυτός ο χαρακτήρας
Εχετε και γατα και σκυλο μεσα στο σπιτι σας ;;;!!!!Matsu
ο γατος της αδερφης μου επειδη ζηλευε το σκυλι
Posted 26 June 2008 - 12:00
Posted 26 June 2008 - 12:21
Posted 26 June 2008 - 12:36
Εχετε και γατα και σκυλο μεσα στο σπιτι σας ;;;!!!!
Η συνταγη της καταστροφης...
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 26 June 2008 - 12:43
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 26 June 2008 - 13:46
Posted 26 June 2008 - 14:01
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 26 June 2008 - 14:02
Για να μην μας πιάσει μαζική μελαγχολία όμως σας παραθέτω φωτογραφίες του γατούλη μου με τους διάσημους φίλους του.