Bump! Topic revival.
Νέες κυκλοφορίες από boybands:
LEAD - Sunny Day(single) και Lead tracks listeners choice(album)Το τελευταίο τους άλμπουμ μου άρεσε πολύ. Τώρα κυκλοφορούν ένα Best of. Το Sunny Days δεν το άκουσα ακόμα. Αλλά θα το κάνω σύντομα!
Arashi - Truth/Kaze no Mukou (single)Η κυκλοφορία που αναμένω περισσότερο απ' όλες! Ευτυχώς θα είμαι σπίτι έγκαιρα να την παραλάβω! Βγήκε και το βιντεοκλίπ του Truth χτες! Τι άλλο να θέλω;
V6 - Vibes(single)Το Tokunatsu Vibration ήταν so-so κατά τη γνώμη μου. Το Chou ήταν πολύ καλύτερο. Αλλά γενικώς μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια που κυκλοφορούν οι V6 τελευταία (το Way of life ήταν από τα καλύτερα τους τραγούδια)
SMAP - Kono toki kitto yume jyanai(single)Τι είδους τραγούδι να είναι άραγε; Μου άρεσε το προηγούμενο τους single, ελπίζω να μου αρέσει και αυτό!
Kinki Kids - Secret Code(single)Η άλλη κυκλοφορία που αναμένω πολύ αν και δεν το αγόρασα (μόνο άλμπουμ από KinKi Kids γιατί έχουν υπερβολικά πολλά single για να αγοράσω!) Αλλά έχω ακούσει το τραγούδι και ειναι jazz (I adore jazz) και είναι η πρώτη τους κυκλοφορία από το Νοέμβριο που κυκλοφόρησαν το -Φ- (Phi)! KinKi Kids okaeri!
TOKIO - Amagasa(single)Πιο slow κυκλοφορία σε σχέση με τα προηγούμενα τους. Δεν το έχω ακούσει όλο... Για να δούμε...
DongBangShinKi - Doushite kimi wo suki ni natte shimattandarou?(single)Ε, εντάξει δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω όλοι ξέρετε για την πόρωση μου με τους DBSK. Το τραγούδι είναι υπέροχο και το b-side, Box in the ship είναι ένα διασκεδαστικό reggae κομμάτι. Αλλά ρε παιδιά ρίχτε μια βόλτα από Κορέα! Σας πεθύμησαν εκεί!
EXILE - EXILE ENTΕRTAINMENT BEST(album)Στην Ιαπωνία τους κατατάσσουν στην κατηγορία των boybands οπότε τους βάζω και γω εδώ! Μετά το CATCHY BEST που πούλησε πάνω από 1,000,000 ήρθαν τα γρήγορα r'n'b' τραγούδια των EXILE όπως το Evolution και το Touch the Sky. Αν και προσωπικά προτιμώ τα catchy τραγούδια στους EXILE, τα χορευτικά τους είναι <3 Και ο Atsushi επίσης!
Fahrenheit - Treasure(single)Το δεύτερο single των παιδιών από την Taiwan. Το πρώτο τους μου άρεσε πολύ και ελπίζω και το δεύτερο να είναι εξίσου καλό και να στεριώσουν στην ιαπωνική αγορά που λατρεύει τα boybands! Jiro Wang!!!
Και από DVD έχουμε φυσικά:
NewS - Pacific Tour!Θα μου έρθει μαζί με το Truth! Διπλό δωράκι!!! Yatta!
DongBangShinKi - T TourΤο Τ είναι ένα από τα πιο ωραία (και ακριβά) άλμπουμ που έχω στη συλλογή μου. Το DVD το έχω στα υπόψη μου αν και ξέρω ότι οι DBSK είναι ακόμα σχετικά καινούργιοι για να κάνουν το τρελό θέαμα που κάνουν τα JE boybands στα live!Still I think it's worth checking out!
More news on boybands and releases to come in September!
Edited by a2a, 08 August 2008 - 11:18.