Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποιο μελος του πληρωματος θεωρειτε οτι ειναι το πιο δυνατο?
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2009 - 00:30
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 18:54
zoro(φανηκε η αντοχη του με kuma)
sanji:burningbe3:(δυστηχως ο μαριμο ειναι πιο δυνατος)
robin(δεν την εχουμε δει σε καμια φοβερη μαχη αλλιως πιστευω θα τανε πιο πανω)
franky(κι αυτος παιζει να τανε πιο πανω αν δεν ειχε το προβ με την κολα)
chopper(με rumble ball)
usopp(κανονικα επρεπε να ναι πρωτος καθως μπορει να σηκωσει σφυρια απειρων τονων)
nami
1.Luffy
2.Zoro
3.SanjiSpoiler:
4.Franky
5.ChopperSpoiler:
6.Robin
7.Ussop
8.Nami
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 17:21
Luffy
Sanji
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 18:24
- Luffy
- Zoro
- Franky
- Robin
- Sanji
- Chopper
- Brook
- Nami
- Usopp
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2009 - 15:32

οχι,οκ... ο Luffy πιστεύω είναι ο πιο δυνατος και ο Sanji ο πιο κούκλος

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 20:33
καλα η απαντηση σαυτο το τοπικ απλα ενοειτε

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 20:48
Του σθένους πιστεύω ότι το έχει ο Brook, τελεία και παύλα.
Ε, το παίρνει το 1ο βραβείο ο σκελετός, τέρμα.

Τώρα, από μυική δύναμη... είμαι ανάμεσα σε Zoro και Sanji. Έχουν φτάσει σε ένα απίστευτο επίπεδο δύναμης, κι ούτε φρούτα, ούτε λαχανικά έχουν χρησιμοποιήσει. Κάτω τα ζαρζαβατικά, ζήτω ο ιδρώτας!

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 22:24
Εγω εγω βαλει Nami> Usopp.Καλος κ τιμιος ο Usopp παντα θα βρει τροπο να νικησει με εξυπνο τροπο αλλα τις περισσοτερες φορες θα το κανει αυτο απεναντι σε πολυ baka αντιπαλους( Choo,Mr 4 κτλ.) Ενω η Ναμι κ αφου απεκτησε κ το climate tempo(ναι το ξερω πως το φτιαξε ο Usopp αυτο αλλα δν παιζει καποιο ρολο στο ποιος απο τους 2 ειναι δυνατοτερος) εχει καταφερει να νικησει μονη της πολυ επικινδυνους κ δυνατους αντιπαλους.(Ms Doublefinger,Califa) Ολες οι επιθεσεις τις κανουν πολυ περισσοτερο damage στους αντιπαλους απο αυτες του Usopp (οπως thunderbolt tempo) κ μπορει κ να αμυνεται ισως κ καλυτερα απο ολους τους Straw hats μεσω του mirage tempo, ενω η μονη αμυνα του Usopp ειναι να το βαζει στα ποδια.
Δν ειμαι κανας Usopp hater ή κατι τετοιο απλα η Nami ειναι πολυ πιο δυνατη κ καλυτερη απο τον Usopp σε μαχη.
Εσεις τι πιστευετε?
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 23:17
2.Zoro(ίσως χρείαζεται ένα speed bonus,but swordmanship owns

3.Nami(αν και δεν εχει σωματικη δύναμη,το μυαλό+weahter control+uber sexiness,είναι αρκετά οπλα)
4.Sanji(kick the hell out of them,go ss2,kick even more :-D)
5.Chopper(μόνο με Rumble)
6.Franky(cyborg oeo)
7.Robin(για secret mission...more spy style)
8.Ussop(μην με παρεξηγητε,τα σπάει,αλλά το μόνο σοβαρό που έχει κάνει από μάχες,είναι αυτή vs Luffy)
9.Forgot Brook(μόνο αθάνατος είναι...δεν έχει δίξει κάποιο δείγμα uberness)
There u have it.

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2009 - 15:55
2.zoro(atk7-8 def 6-7 speed 9 with asura)
3.Franky(atk 8 def 9 speed 6)
4.Sanji(atk 8-9 def 6 speed9 with diamble jable)
5.chopper(atk 9 def 8-9 speed 3 monster point)
6.robin(def 7 atk 7 speed 4)
7.usopp sogeking(atk 7-8 def 3 speed 6)
8.brooke(atk 6-7 def 3 speed

9.nami (atk 6-7 def 4 speed 7)
ολα τα στατιστικα ειναι με αριστο το 10
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2009 - 15:58
ο luffy χρειαζεται και gear 3rd και haki1.Luffy(gear 2nd...και δεν χρείαζεται κάτι άλλο...ίσως)
2.Zoro(ίσως χρείαζεται ένα speed bonus,but swordmanship owns)
ο zoro χρειαζετε asura και αν μαθει haki καταλαμβανει την πρωτη θέση πιστεύω
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2009 - 06:35
Ο Zoro παλι επειδη βασιζεται στις δικες δυνατοτητες και δεν εχει καποιο μπονους δευτερη θεση....
Ο Sanji παλι τριτος προφανως μιας και ειναι ο πιο badass cook που εχω δει ποτε με το black leg style του...τριτη θεση
Franky αν και εχει προοπτικες αυτος ο χαρακτηρας(φανταστειτε να βελτιωθει σαν cyborg τοσο ωστε να μπορει να ειναι σαν τα ρομποτ μαιμου του kuma)αυτην την στιγμη δεν λεει και παρα πολλα.Λεει αλλα καπου μου τα χαλαει...4 Θεση...
O Ussop....Ναι ladies and getleman o ussop.Γιατι το λεμε αυτο...Γιατι οταν αφορα τα nakama του ακομα και να εχει φαει το ξυλο το απελεκητο(βαλε mr 4 που τον εκανε καινουριο με το baseball bat βαλε την horohorohorohoro με τα φαντασματακια που ηταν μπομπες-βασικα εκει δεν σηκωθηκε-το παλεψε γενικως μεχρι το τελος και με το luffy δεν τα πηγε και ασχημα)και γενικως ειναι ιδιοφυια αφου εχει εφευρει οπλα για αυτον και την nami.Αν δεν ηταν αυτος ποιος θα ειχε ριξει την σημαια στο ennies lobby εεε για πειτε μου εε?...Number 5 it is
Νami γιατι χαρη στον ussop συνδυασει την πονηρια της με το πανισχυρο οπλο και τους κανει ολους κεραυνοκεφτεδες:awww:noumero 6
Βrook.Καινουριος χαρακτηρας λιγα πραγματα ελαφρυς καλες τεχνικες so far με πολυ δρομο μπροστα του...!777
Robin την βαζω εδω γιατι δεν εχει πολεμησει κανεναν ουτε εναν.Μονο τα zombie στο thriller bark του sanji και του zoro και παλι τι...εχασε πιο πολυ την βλεπω για να βοηθαει με τα διχτια τα φτερα και τον αντιπερισπασμο με τα κλατς που κανει...!Μεχρι εκει!
Τον Chopper δεν το βαζω γιατι ειναι pet:bleh:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2009 - 18:57
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 20:14
Τον Chopper δεν το βαζω γιατι ειναι pet:bleh:
OMG!!

Ο chopper μπορει να βρησκει το αδυνατο σημειο του αντιπαλου και αναλογα με τισ αναγκες της μαχης μπορει να αλλαζει form ασε που αμα φαει τρεις "καραμελιτσες"(rumble ball) μαμαει
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2009 - 09:37
ισως η ναμι πλεων να "εχει" περισσοτερους αντιπαλους απ οσους "εχει" ο ουσοπ... χαρι στο μαγικο κονταρι που τις χαρισε ο ουσοπ... ομως...Παιδια εχω διαβασει αρκετες απο τις λιστες σας κ βλεπω πως οι περισσοτεροι εχετε τον usopp pio panv apo th Νami.Οποιος μπορει ας δικαιολογησει αυτη την επιλογη του.
Εγω εγω βαλει Nami> Usopp.Καλος κ τιμιος ο Usopp παντα θα βρει τροπο να νικησει με εξυπνο τροπο αλλα τις περισσοτερες φορες θα το κανει αυτο απεναντι σε πολυ baka αντιπαλους( Choo,Mr 4 κτλ.) Ενω η Ναμι κ αφου απεκτησε κ το climate tempo(ναι το ξερω πως το φτιαξε ο Usopp αυτο αλλα δν παιζει καποιο ρολο στο ποιος απο τους 2 ειναι δυνατοτερος) εχει καταφερει να νικησει μονη της πολυ επικινδυνους κ δυνατους αντιπαλους.(Ms Doublefinger,Califa) Ολες οι επιθεσεις τις κανουν πολυ περισσοτερο damage στους αντιπαλους απο αυτες του Usopp (οπως thunderbolt tempo) κ μπορει κ να αμυνεται ισως κ καλυτερα απο ολους τους Straw hats μεσω του mirage tempo, ενω η μονη αμυνα του Usopp ειναι να το βαζει στα ποδια.
Δν ειμαι κανας Usopp hater ή κατι τετοιο απλα η Nami ειναι πολυ πιο δυνατη κ καλυτερη απο τον Usopp σε μαχη.
Εσεις τι πιστευετε?
καταρχιν ο ουσοπ για να τις εφτιαξε και να της χαρισε τετοιο πραγμα, σημαινει οτι σιγουρα μπορει να φτιαξει κιαλλο για τον εαυτο του η και για τους αλλους.ο λογος που δεν το κανει φανταζομαι ειναι γιατι θελει παντα να χρισιμοπιει στις μαχες την δικη του ξεχοριστη ικανοτιτα στοχευσης με την σφεντονα... απο τι στηγμη που ειναι καλος σκοπευτης και μπορει ετσι να αντιμετοπιζει αρκετους αντιπαλους (ισως οχι τοσο δυνατους).
εκτος λοιπον απ αυτην την ικανοτιτα, εχει και πολυ εφευρετικο μυαλο και το χρησημοποιει πολυ καλα στις μαχες. χωρις αυτο δεν θα ειχαν νικησει τον μορια γιατι πολυ απλα θα ειχαν κολλισει στην περονα.
οπωτε λοιπον θα πω οτι το κονταρι τις ναμι ειναι πιο δυνατο απ τον διμηουργο του(δηλαδη τον ουσοπ). ΟΧΙ ομως η ναμι. η ναμι δεν εχει καμια ξεχωριστη ικανοτιτα στη μαχη... δυστηχος γιαυτην.
με λιγα λογια, και να πεθανει η ναμι... δεν υπαρχει προβλημα αρκει το κονταρι της να το παρει καπιος αλλος.αν ομως ο ουσοπ παθει κατι, η απουσια του θα γινει αισθητη..γιατι δεν θα εχουν σκοπευτη... (και την σφεντονα να δωσει σε αλλον, δεν θα μπορει να τη χρησημοποιεισει)
βεβαια παντα μιλαμε μονο για τον τομεα τις μαχης...
αρα Ussop>Nami
και το δικο μου τοπ9:
1) Roronoa Zoro (πιο δυνατος απ ολους... που να φαει και κανα φρουτο)
2) Monkey D Luffy (πολυ δυνατος αλλα δεν νομιζω με καμια δυναμη του ως τωρα να νικαει τον ζορο...)
3) Nico Robin (εχει υποτιμιθει... το φρουτο τις ειναι παρα πολυ καλο.. θυμηθειτε πως ηταν οταν ηταν με τον κροκονταιλ..)
4) Chopper (ειδικα αν μαθει να ελεγχει τον εαυτο του οταν γινεται monster..)
5) Franky (αρκετα δυνατος και απεριοριστες κινησεις ...οταν ειναι καλα πιομενος)
6) Sanji (σε καμια περιπτωση ισαξιος του Ζορο... αυτο εχει αποδιχτει πολλες φορες)
7) Brook (καλη φαση αλλα αχρηστος.. εχουμε ξυφομαχο στο κρου και πολυ καλο μαλιστα.. τι τον θελουμε τον ψοφιο? ας βρει τι φαλενα του να ισυχασουμε)
8 ) Ussop (αν και χεστις, κριβει πολλους ασσους στο μανικη του. κριμα που ειναι χεστις)
9) Nami (τετοιες γυναικιες δεν ειναι να χαραμιζοντε σε μαχες...ας καθετε στο πλοιο να φτιαχνει χαρτες)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Agahnim: 01 Σεπτέμβριος 2009 - 09:56