Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

Ποιο μελος του πληρωματος θεωρειτε οτι ειναι το πιο δυνατο?


  • Please log in to reply
271 replies to this topic

#166 ssj4nick

ssj4nick

    I lived after the fillers

  • Members
  • 105 posts

Posted 01 September 2009 - 10:58

ισως η ναμι πλεων να "εχει" περισσοτερους αντιπαλους απ οσους "εχει" ο ουσοπ... χαρι στο μαγικο κονταρι που τις χαρισε ο ουσοπ... ομως...

καταρχιν ο ουσοπ για να τις εφτιαξε και να της χαρισε τετοιο πραγμα, σημαινει οτι σιγουρα μπορει να φτιαξει κιαλλο για τον εαυτο του η και για τους αλλους.ο λογος που δεν το κανει φανταζομαι ειναι γιατι θελει παντα να χρισιμοπιει στις μαχες την δικη του ξεχοριστη ικανοτιτα στοχευσης με την σφεντονα... απο τι στηγμη που ειναι καλος σκοπευτης και μπορει ετσι να αντιμετοπιζει αρκετους αντιπαλους (ισως οχι τοσο δυνατους).


σποιλερ ανοιξτε αν εχετε δει μεχρι και το CP9 arc
Spoiler:


οπωτε λοιπον θα πω οτι το κονταρι τις ναμι ειναι πιο δυνατο απ τον διμηουργο του(δηλαδη τον ουσοπ). ΟΧΙ ομως η ναμι. η ναμι δεν εχει καμια ξεχωριστη ικανοτιτα στη μαχη... δυστηχος γιαυτην.

με λιγα λογια, και να πεθανει η ναμι... δεν υπαρχει προβλημα αρκει το κονταρι της να το παρει καπιος αλλος.αν ομως ο ουσοπ παθει κατι, η απουσια του θα γινει αισθητη..γιατι δεν θα εχουν σκοπευτη... (και την σφεντονα να δωσει σε αλλον, δεν θα μπορει να τη χρησημοποιεισει)


Το climate tempo ειναι ενα οπλο το οποιο μπορει και ελεγχει τα καιρικα φαινομενα και η Ναμι ειναι η μοναδικη που εχει γνωσεις σε αυτον τον τομεα και ειναι η μονη μπορει να το χρησιμοποιησει με επιτυχια.Ο Usopp αλλωστε εφτιαξε το οπλο αυτο ειδικα για τη Ναμι.

Δεν διαφωνω για το οτι οι Strawhats θα χασουν τον σκοπευτη τους αν πεθανει ο Usopp αλλα το βλεπεις πολυ μονοπλευρα το θεμα καθως χωρις τη Ναμι το καραβι δεν πηγαινει πουθενα.

#167 Xristos-san

Xristos-san

    Εθισμένος

  • Members
  • 106 posts

Posted 01 September 2009 - 11:03

1.Zoro
2.Luffy
3.Sanji
4.Nami(Ξερετε γιατι!!!)
5.Franky
6.Brooke
7.Robin
8.Usop
9.Chopper(Εκτος και αν γινει τερας,τοτε παει 4)

#168 Agahnim

Agahnim

    AnimeXclusive Ex-Member

  • Members
  • 56 posts

Posted 01 September 2009 - 11:21

σποιλερ ανοιξτε αν εχετε δει μεχρι και το CP9 arc

Spoiler:
οντως εχει φτιαξει και αυτο! ομως επειδη εχει φτιαξει ενα οπλο για τον εαυτο του, δεν συμαινει πως αν θελει δεν μπορει να φτιαξει και δευτερο ιδιο με της ναμι.αυτος ειναι ο διμηουργος και των 2 οπλων αρα αν θελει φτιαχνει 500 ιδια και τα χρησιμοποιει.επισεις δε νομιζω να εφτιαξε το οπλο τις ναμι χωρις να ξερει πως λειτουργει..


Το climate tempo ειναι ενα οπλο το οποιο μπορει και ελεγχει τα καιρικα φαινομενα και η Ναμι ειναι η μοναδικη που εχει γνωσεις σε αυτον τον τομεα και ειναι η μονη μπορει να το χρησιμοποιησει με επιτυχια.Ο Usopp αλλωστε εφτιαξε το οπλο αυτο ειδικα για τη Ναμι.

κατσε.. μου φενετε πως η ναμι δεν σκαμπαζει απο καιρικα φενομενα..μηπως το μπερδευεις με την ειδικοτιτα navigator? ειναι διαφορετικα.και παλι ομως δεν θελει ιδιετερες γνωσεις το να στινεις ενα διαλιμενο κονταρι και να λες 2 λεξεις..

Δεν διαφωνω για το οτι οι Strawhats θα χασουν τον σκοπευτη τους αν πεθανει ο Usopp αλλα το βλεπεις πολυ μονοπλευρα το θεμα καθως χωρις τη Ναμι το καραβι δεν πηγαινει πουθενα.


βεβαια παντα μιλαμε μονο για τον τομεα τις μαχης...



#169 croco~boy

croco~boy

    Dark Banquet

  • Members
  • 895 posts

Posted 01 September 2009 - 11:52

[quote name='Agahnim']


κατσε.. μου φενετε πως η ναμι δεν σκαμπαζει απο καιρικα φενομενα..μηπως το μπερδευεις με την ειδικοτιτα navigator? ειναι διαφορετικα.και παλι ομως δεν θελει ιδιετερες γνωσεις το να στινεις ενα διαλιμενο κονταρι και να λες 2 λεξεις..




τα καιρικα φαινομενα εχουν αμεση σχεση με το ρολο του navigator :yellowcard::yellowcard:

#170 ssj4nick

ssj4nick

    I lived after the fillers

  • Members
  • 105 posts

Posted 01 September 2009 - 11:53

Μα η ειδικοτητα της navigator απαιτει τις γνωσεις για καιρικα φαινομενα και εχουμε δει σε αρκετα επς τη Ναμι να κοιτα τον ουρανο να καταλαβαινει πως θα ακολουθησει πχ καταιγιδα και να λεει στους υπολοιπους να αλλαξουν πορεια.

οντως εχει φτιαξει και αυτο! ομως επειδη εχει φτιαξει ενα οπλο για τον εαυτο του, δεν συμαινει πως αν θελει δεν μπορει να φτιαξει και δευτερο ιδιο με της ναμι.αυτος ειναι ο διμηουργος και των 2 οπλων αρα αν θελει φτιαχνει 500 ιδια και τα χρησιμοποιει

Δεν μου λεει κατι αυτο αφου δεν τα εχει φτιαξει προς το παρον και με τα 'αν' δεν καταληγουμε καπου.Δεν ξερουμε ουτε τι υλικα χρησιμοποιησε για να το φτιαξει μια φορα και ουτε ποσο δυσευρετα ειναι .Ως ικανοτητα να τα φτιαξει ναι την εχει δεν διαφωνω

δε νομιζω να εφτιαξε το οπλο τις ναμι χωρις να ξερει πως λειτουργει..

Δεν ειπα εγω κατι τετοιο.Το πως λειτουργει κατι εχει μεγαλη διαφορα απο το να χρησιμοποιει καποιος κατι με επιτυχια.

βεβαια παντα μιλαμε μονο για τον τομεα τις μαχης...

Ε, το πες και μονος σου,τι καθομαστε και μιλαμε τοση ωρα για το ποιος εφτιαξε το οπλο του αλλου κ αν εφταχνε ο Usopp 500 οπλα και και και?
Εγω πιστευω πως η Ναμι αποκλειστικα στη μαχη ειναι καλυτερη του Usopp εσυ οχι ,σεβαστο.

#171 Agahnim

Agahnim

    AnimeXclusive Ex-Member

  • Members
  • 56 posts

Posted 01 September 2009 - 14:28

οπως και ο φρανκυ θα νικουσε τον λουφι και τον ζορο, (και πολλους αλλους)αν ο βεγκαπανκ του εγκαθιστουσε ενα weapon σαν αυτα που εχουν τα pacifista.

η η ναμι αν ετρογε κανα logia fruit ισως μπορουσε να τα βαλει και με τον whitebeard. αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ναμι στις μαχες δεν εχει καμια ειδικη τεχνικη για να νικαει τους αντιπαλους. εχει απλα αυτο το οπλο που προσοπικα πιστευω πως δε χρειαζεται καμια ιδιετερη γνωση για να το χρησιμοποιησει.στην πραγματικοτιτα η μονη ειδικη τεχνικη της ναμι, ειναι να χρισιμοποιει ενα κονταρι(σκουποξυλο:P) για να πλακονει τους αντιπαλους...ισως το θυμαστε απ το arlong park...γιαυτο και ο ussop της εφτιαξε το κονταρι που εχει τωρα με τι διαφορα οτι τωρα δεν το χρισιμοπιει για να δερνει αλλα για να κανει μπουρμπουλιθρες και να πεταει κεραβνους (κατι που ο ussop με το εφευρετικο του μυαλο καταφερε).

αν μου λεγατε λοιπον οτι η ναμι με το κονταρι που (εστω) ο ουσοπ τις εφτιαξε, δερνει τους αντιπαλους επειδη εχει εκπεδευτη καιρο με το κονταρι και ξερει να το χρισιμοποιει καλα, θα το δεχομουν.θα μπορουσα τοτε να την συγκρινο με τον ουσοπ.απο τι στιγμη ομως που η ναμι δεν εχει δικια τις τεχνικη και κατατροπονη περισσοτερους αντιπαλους επειδη απλα εχει καλο οπλο (που ο ουσοπ εφτιαξε και δεν χριαζετε ιδιετερες γνωσεις για να το χρησιμοποιεις) δεν ειναι καλυτερη απ τον ουσοπ στις μαχες.

θα μπορουσε το ιδιο να ισχυει και με αλλους ομως... ο λουφι και η ρομπιν ειναι δυνατοι επειδη εφαγαν φρουτο.ο φρανκυ επειδη εγινε cyborg κτλ.. ομως δεν ειναι το ιδιο γιατι αυτοι κατα καποιο τροπο (οι περισσοτεροι τουλαχιστον) εμαθαν να παλευουν με το φρουτο τους. εφτιαξαν δικες τους τεχνικες και εμαθαν να το χρισιμοποιουν στη μαχη.η ναμι ειναι απλα σα να εχει ενα οπλο και να πυροβολαει (δεν ειναι το καλυτερο παραδιγμα που μπορουσα να δωσο, γιατι και αυτο στοχο θελει)

#172 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 01 September 2009 - 14:33

H Robin μια χαρά το έλιωσε το κεφάλι του Pacifista. Για μένα τους Zoro, Franky, και Sanji τους έχει άνετα, προς το παρόν τουλάχιστον.
Posted Image

#173 rrn_zOrO

rrn_zOrO

    Starting...

  • Members
  • 33 posts

Posted 01 September 2009 - 14:34

Roronoa

#174 ThePirateHunter

ThePirateHunter

    Anime Fan

  • Members
  • 273 posts

Posted 07 September 2009 - 12:28

H Robin μια χαρά το έλιωσε το κεφάλι του Pacifista. Για μένα τους Zoro, Franky, και Sanji τους έχει άνετα, προς το παρόν τουλάχιστον.

Μετα το Arabasta Arc ομως την κανουν να φαινεται ολο και πιο αδυναμη.Σε λιγο θα μας πουν οτι ο Usopp ειναι πιο δυνατος:hahaha:.Πρεπει οπωσδηποτε να τη βαλουν, οπως και ολο το υπολοιπο πληρωμα, να παλεψει κανονικα ωστε να δουμε τι πραγματικα αξιζει.Robin-Franky-Brooke-Usopp-Chopper ειχαν μηδαμινη εξελιξη απο τοτε που μπηκαν στο πληρωμα..

#175 Monkey_D_Luffy

Monkey_D_Luffy

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 07 September 2009 - 20:43

Όλοι luffy φυσικά για αρχή...οπότε.. 1.luffy 2.zoro 3.robin 4.sanji 5.brook(Αν και δεν τον έχουμε δει και πολύ καλά) 6.frakny 7.ussop 8.chopper(Απλά γιατί έχει κλασικές κινήσεις πάντα και βαρέθηκα ;p) 9.nami :hero:

Edited by Nighteyes, 09 November 2009 - 18:12.
greeklish converted


#176 Pell-sama

Pell-sama

    Gear secondo...

  • Members
  • 32 posts

Posted 09 November 2009 - 15:48

Λοιπον...εχουμε και λεμε

1.Zoro(Αν και πιστευω πως ειναι ισοδυναμοι με τον Luffy,θεωρω πως ειναι πιο ολοκληρωμενος πολεμιστης)
2.Luffy
3.Sanji
4.Robin(αν και ισως πιο αδυναμη σε σχεση με μερικους απο κατω, την θεωρω πολυ πιο επικινδυνη)
5.Franky(τους βαζω μαζι αυτους διοτι πανω κατω ιδιοι ειναι, δεν εχουνε δειξει πολλα και οντας τελευταιοι, δεν εχουν εξεληχτει ακομα)
-.Brook
7.Nami(πιο αδυναμη απτον Usopp αλλα περισσοτερη θεληση, περισσοτερο παθος, κ στην τελικη κανει περισσοτερα)
8.Usopp
9.Chopper(θα μπορουσε να μπει πολυ πιο ψηλα, εχει την ικανοτητα, αλλα να'χεις την ικανοτητα και να μην την χρισιμοποιεις, το θεωρω πιο αδυναμο απτο να μην εχεις και να προσπαθεις)

#177 Aldark

Aldark

    Αιώνιος Ρομαντικός

  • Members
  • 317 posts

Posted 09 November 2009 - 20:43

1.Luffy (em , Gear 3rd owns , captain=powerfull man)
2.Zoro(δυστυχώς ναι είναι αλήθεια , αν και δε μ'αρέσει αλλά είναι σχεδόν όσο δυνατός όσο ο Luf.)
3)Sanji(ενοείτε)
4)Franky(παλιά ήταν πιο δυνατός κι απ'τον Λούφυ το άτομο+είναι supaaa)
5.Brook or Robin
6.Robin or Brook
7.Nami
8.Chopper(no monster pointo)
9.Usopp (δυστυχως είναι αδύναμος)

ThePirateHunter [/CENTER]
]Robin-Franky-Brooke-Usopp-Chopper ειχαν μηδαμινη εξελιξη απο τοτε που μπηκαν στο πληρωμα..


Εμ...ο Usopp απέκτησε το Kabuto που είναι απείρως καλύτερο του απλού pachinko , επίσης έχει τέλειες επιθέσεις πλέον , όχι πολύ δυνατές αλλά είναι εμπνευσμένες.

Edited by Aldark, 09 November 2009 - 20:51.


#178 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 09 November 2009 - 20:59

Συμφωνα με τα Bounty εχουμε

Posted Image


Tiger-stock-blog-header.jpg


#179 Nikos21

Nikos21

    Soul King

  • Members
  • 616 posts

Posted 09 November 2009 - 21:00

Χμμμ... εξαρτάται για τί είδος δύναμης μιλάμε.

Του σθένους πιστεύω ότι το έχει ο Brook, τελεία και παύλα.

Spoiler: Brook's story, για όποιον δεν την έχει διαβάσει, ξου!

Ε, το παίρνει το 1ο βραβείο ο σκελετός, τέρμα. :smokingg:

Τώρα, από μυική δύναμη... είμαι ανάμεσα σε Zoro και Sanji. Έχουν φτάσει σε ένα απίστευτο επίπεδο δύναμης, κι ούτε φρούτα, ούτε λαχανικά έχουν χρησιμοποιήσει. Κάτω τα ζαρζαβατικά, ζήτω ο ιδρώτας!:hero:

με συγκινησες!!!:Crying2::hihi2:

Βασικα η Robin ειχε νικησει τον χοντρο στο sky island kαι τον Pell στην ερημο. Στην 1η μαχη απλα ειχε την εξυπναδα και τον τροπο λογω φρουτου να γυρισει την ζωνη με τα dial πανω του, ενω στην 2η θυμαμαι μονο μια αναφορα στην μαχη. Αλλα ναι, δεν εχει δειξει προς το παρον τπτ το σημαντικο σαν μαχητρια... αλλα απο την αλλη ειναι απλα μια αρχαιολογος!

ο pell δεν μετραει! ηταν καλος:mador2::P
τεσπα εγω την εχω πει την γνωμη μου αλλα να τονισω οτι με τιποτα luffy<zoro

Συμφωνα με τα Bounty εχουμε

Posted Image

βασικα δεν μετριεται η δυναμη μεσω bounties αλλα ο κινδυνος που εχει η wold goverment απο αυτους...παραθετω ενα αρθρο απο την one piece wikia(εσυ μπορει να το ξερεις αλλα το ποσταρω για να μην μπερδευονται αλλοι)
MYTHBUSTERS http://onepiece.wikia.com/wiki/Mythbusters
The higher the bounty the stronger they are

Myth: There's no way someone like (for example) Buggy can beat Luffy. He is worth 15,000,000 Luffy is worth 300,000,000. Buggy is far too weak.
Fact: While some characters in the series such as Bellamy used them as a power rating (to his cost), they are not. Bounties are a threat level not a power level. In other words, it is how much the world government wants the person dead. Someone weak can have a high bounty and some quite strong can have a low bounty. Although, a characters "physical" strength could very well be a threat to the World Government, for example Luffy, despite him not being very intelligent. This was made clear by Oda in one SBS. Another example is Blackbeard not having a bounty at all. Nico Robin is another example where she has had a bounty of 79,000,000 since she was a child due to her ability to read Poneglyphs. The bounties are also limited by the World Government's knowledge; they do not know the true strength of all pirates. Chopper for example, has an extremely low bounty despite his strength, because the World Government incorrectly assumed he was a harmless pet. There is a strong correlation between strength and bounty size because, as was mentioned, a pirate's physical strength can be a threat to the world government. Still, the correlation is not perfect.
Politics also affect bounties.

κοκκινισα τα βασικοτερα :P

Edited by Nikos21, 09 November 2009 - 21:26.


#180 Aldark

Aldark

    Αιώνιος Ρομαντικός

  • Members
  • 317 posts

Posted 09 November 2009 - 21:05

Συμφωνα με τα Bounty εχουμε

Posted Image

Tα bounty όμως δεν είναι μετρητής δύναμης (doureki)

Α και Ο Pell ήταν ένας γενναίος τύπος που έπρεπε να είχε πεθάνει. Δεν πέθανε άρα είναι νουμπ.
:hehehe:


Back to One Piece