Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Ποιο μελος του πληρωματος θεωρειτε οτι ειναι το πιο δυνατο?

• Please log in to reply
271 replies to this topic

#181 Pell-sama

Pell-sama

Gear secondo...

• Members
  • 32 posts

Posted 09 November 2009 - 22:02

Hey λιγα λογια για τον Pell... ειναι απλα τσακαλος και επιβιωσε :P
Και τα bounty οντως δεν αντιστοιχουν σε τιποτα, οπως φανηκε και στο πρωτο του luffy που ειπαν πως το βαλαν τοσο πολυ γιατι φαινοταν πως θα εκανε ζημια, οχι οτι το αξιζε εκεινη την εποχη

#182 MakeNoMistake

MakeNoMistake

The Next Pirate King

• Members
  • 41 posts

Posted 28 November 2009 - 13:46

1. Luffy, και ανετα. αν το καλοσκεφτουμε, ο zoro μπορει να αποτελεσει απειλη για τον Luffy μονο στη φυσικη του μορφη.... και ρωταω εγω τωρα, μπορει ο Zoro να ΑΓΓΙΞΕΙ τον Luffy σε Gear 2nd η Gear 3rd??? ΟΧΙ δεν μπορει......

2. Ζoro φυσικα, με διαφορα απο τους υπολοιπους.....

3. Sanji

4. Franky. Πιστευω δυνατοτερος απο τη Robin.....

5. Robin....

6. Brooke

7. Chopper. Eιναι εδω λογω rumble ball, που του δινει μεγαλυτερη σωματικη δυναμη και ταχυτητα απο τους υπολοιπους.....

8. Usopp, πιο δυνατος απο τη Nami νομιζω, οσο να ναι πολυ πιο χρησιμος(στη ΜΑΧΗ παντα), επειδη εχει αυτο το φοβερο σημαδι και φυσικα εχει εφευρετικο μυαλο και βρισκει μια στρατηγικη καθε φορα....

9. Nami, ειναι πιο κατω απο τον Usopp, επειδη δεν εχει καμια δυναμη, εκτος απο το clima tact, το οποιο ομως ειναι φτιαγμενο απο τον ιδιο.....
Posted Image

#183 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 28 November 2009 - 15:31

Χμμ, αν δεν κανω λαθος σε προηγουμενες σελιδες ειχε γινει μια συζητηση περι του θεματος Νami-Usopp ποιος ειναι ο δυνατοτερος; ο Usopp που εφτιαξε το οπλο ή η Νami που το χρησιμοποιει τοσο καλα. Αλλα δε θυμαμαι να ειχαμε καταληξει καπου...

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#184 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 28 November 2009 - 15:43

εμενα το όπλο τις ναμί μου φαινετά εντελώς παράλογο!
από μια σωλήνα πως παράγονται σύννεφα, φυσαλίδες, κεραυνοί κτλ... ?:hmmm:

#185 MakeNoMistake

MakeNoMistake

The Next Pirate King

• Members
  • 41 posts

Posted 28 November 2009 - 16:42

εμενα το όπλο τις ναμί μου φαινετά εντελώς παράλογο!
από μια σωλήνα πως παράγονται σύννεφα, φυσαλίδες, κεραυνοί κτλ... ?:hmmm:

ε υποτιθεται στο One Piece δεν υσχιει η δικια μας πραγματικοτητα.... το συγκεκριμενο οπλο ειναι το λιγοτερο.....

@Hinatast : Nαι το ειδα, απλα ειπα το γνωμη μου κ εγω....:emptyonexg1:
Posted Image

#186 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 28 November 2009 - 17:24

Oi oi, δεν το ειπα γι αυτο. Το ειπα επειδη στο κομματι

8. Usopp, πιο δυνατος απο τη Nami νομιζω, οσο να ναι πολυ πιο χρησιμος(στη ΜΑΧΗ παντα), επειδη εχει αυτο το φοβερο σημαδι και φυσικα εχει εφευρετικο μυαλο και βρισκει μια στρατηγικη καθε φορα....

9. Nami, ειναι πιο κατω απο τον Usopp, επειδη δεν εχει καμια δυναμη, εκτος απο το clima tact, το οποιο ομως ειναι φτιαγμενο απο τον ιδιο.....

ελεγες οτι ο Usopp ειναι τελικα πιο δυνατος απο τη Nami (για να πω την αληθεια κι εγω αυτο πιστευω) και επειδη νομιζω οτι το θεμα για το ποιος απο τους 2 ειναι πιο δυνατος ειναι το 2ο πιο κυριο θεμα σε αυτο το thread (Ναι ξερω οχι και πολυ καλος λογος :Ρ). Anw απλα ειπα να το αναφερω...

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#187 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 07 December 2009 - 00:34

Φυσικά δυνατότερος είναι ο Luffy. Αμέσως μετά ο Zorro, ο οποίος χάνει άνετα από τον πρώτο, και ο Sanji, που χάνει άνετα από τον δεύτερο. Μετά, για μένα, είναι Robin και όλοι οι άλλοι θα μπορούσαν να νικήσουν τους άλλους. Π.χ., ο Usopp κατά τη γνώμη μου τον έχει τον Brooke, αλλά μπορεί και ο Brooke να νικάει. Δεν ξέρω, αλλά θα τα έβαζα...

1.) Chopper
2.) Franky
3.) Brooke
4.) Usopp
5.) Nami

αν και για μένα είναι ισοδύναμοι... ίσως ο Chopper να ξεφεύγει λίγο.

Spoiler:

Posted Image

#188 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 07 December 2009 - 13:34

Ελα ρε παιδια τωρα οτι και να κανουμε και που με στο τελος ο luffy θα ειναι ο πιο δυνατος γτ ειναι και ο προταγονιστης!!!!
Spoiler:
και ετσι οπος κατελοιξε και διαχοριστικαν δινει πολυ μεγαλη βαση στον Luffy και μας λεει να ξεχασουμε τους αλλους..
Posted Image

#189 avaton

avaton

Quantum Personality

• Members
  • 62 posts

Posted 19 February 2010 - 21:14

1 )Luffy
2 )Zoro
3 )Franky
4 )Sanji
5 )Nico Robin
6 )Chopper
7 )Usopp-Sogeking
8 )Nami
9 )Brook
I'm coming to an end...Realize what i could've been! I can't sleep so i take a breath and hide behind my bravest mask...I mean,i've lost control....

#190 avalon

avalon

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 20 February 2010 - 13:26

1 Luffy
2 Zoro
3 Sanji
4 Franky
5 Robin
6 Brooke
7 Chopper
8 Usopp
9 Nami

#191 MakeNoMistake

MakeNoMistake

The Next Pirate King

• Members
  • 41 posts

Posted 20 February 2010 - 13:38

Oi oi, δεν το ειπα γι αυτο. Το ειπα επειδη στο κομματι ελεγες οτι ο Usopp ειναι τελικα πιο δυνατος απο τη Nami (για να πω την αληθεια κι εγω αυτο πιστευω) και επειδη νομιζω οτι το θεμα για το ποιος απο τους 2 ειναι πιο δυνατος ειναι το 2ο πιο κυριο θεμα σε αυτο το thread (Ναι ξερω οχι και πολυ καλος λογος :Ρ). Anw απλα ειπα να το αναφερω...

ε λογικα δεν θα καταληξουμε καπου....

εγω πιστευω οτι ο usopp ειναι δυνατοτερος απο τη Nami και καποιος αλλος μπορει να πιστευει το αντιθετο..... αναλογα.....

καλα εκανες που το ανεφερες παντως......
Posted Image

#192 avalon

avalon

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 20 February 2010 - 13:40

σιγουρα ο ουσοπ ειναι δυνατοτερος απο την Ναμι
εξαλου η ναμι χωρις το οπλο που της εφτιαξε ο ουσοπ ειναι 0 στην μαχη

#193 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 24 February 2010 - 03:14

Χμμ .. αν μιλαμε για δυναμη μαλλον ο Zoro.
Ο Luffy περα απο αυτην εχει κι αλλα προσοντα. Προφανως δεν το εφερε εκει η δυναμη μονο.

Σαν χαρακτηρας, ο Zoro πιστευω οτι ειναι δυνατοτερος.

btw, ο Brook δεν εχει δειξει, so far, οσα θα περιμενε κανεις.
Αλλα ειδαμε απο τον Ryuuma και περιμενα παρομοια απο τον ιδιο.

#194 arachne-sama

arachne-sama

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 14 June 2010 - 22:08

luffy
zoro
sanji
franky
robin
usopp