Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Ποιο μελος του πληρωματος θεωρειτε οτι ειναι το πιο δυνατο?

• Please log in to reply
271 replies to this topic

#121 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 October 2008 - 21:22

μην ξεχνας ομως οτι ειναι 10 και οχι 9 (ειναι και η Vivi)εκτοςαν εχω αδικο..

Σύμφωνα με τον Oda θα έιναι 10 όλοι τους στο τέλος,πέραν του Luffy,δλδ 11 σύνολο.

Μέχρι τώρα είναι 8 όλοι τους,άρα περιμένουμε ακόμη 2!

Εγώ το έχω ξαναπεί,έυχομαι να έχουμε έναν merman(να τους σώζει όταν πέφτουν στην θάλασσα) και μία γυναίκα ακόμη,γιατι 2 είναι λίγες με 7 μαντραχαλάδες(αν μετρήσουμε και choppa για τέτοιο)!

sanji would agree^^

#122 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 posts

Posted 22 October 2008 - 22:55

κι εγω οιστευω οτι ενας merman θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα το επομενο μελος και θα ηθελα επισης κι εναν logia user....

#123 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 October 2008 - 23:17

και θα ηθελα επισης κι εναν logia user....

Sry,αλλά αμφιβάλλω αν θα γίνει ποτέ αυτο:hahaha:

Οι logias είναι υπερβολικά πολύ δυνατοί όλοι τους και ο Luffy κάθε φορά πρέπει να κάνει θυσίες για να τους νικήσει(και δεν εξυπακούεται ότι θα μπορούσε να τους ξανανικήσει σε ένα remactch τους παλιούς) και,με κάποιον στο πλοίο τους,ακόμη και αν δεχτούμε ότι θα ήταν "υπάκουος"(πχ ace),θα έβαζε τον Luffy σε 2η θέση σε δύναμη και αυτό δεν νομίζω να γίνει ποτέ,μιας και ο δυνατότερος θα έιναι πάντα αυτός,αφού πρέπει να προστατεύει τους nakama του.

Θα ήταν λίγο παράξενη κατάσταση με έναν τέτοιο μαζί τους δλδ,μιάς και θα μπορούσε να εξουδετερώσει τους περισσότερους εχθρούς μόνος του και θα αχρηστεύονταν η θέση των άλλων.

#124 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 23 October 2008 - 00:05

Να παρουνε τον Enel !!!!!! Ετσι δν θα εχει προβλημα ο Luffy !!!!! Ναι αλλα πρεπει να σκεφτουμε κ τι ποστα εχουν μεινει !!!! Παντως πρεπει οποιος μπει να ειναι αρκετα δυνατος ωστε να εχει κ λιγο ενδιαφερον....
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#125 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 23 October 2008 - 02:13

Εγώ πάλι πιστεύω οτι robin και nami είναι αρκετές.Αυτό που χρειάζονται τώρα είναι κάνας τούμπανος για να τους βοηθάει,γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη.

Quote:
Originally Posted by Franky_Super Posted Image

Me too...Ούτε εγώ το θεωρώ πιθανό, και αν υπάρξει δεν πρόκειτε να ξεπερνάει σε δύναμη τον captain και τον first mate του πληρώματος.Γενικά οι logia είναι τούμπανοι όσο δεν ξές πως να τους αντιμετωπίσεις,λόγω του element τους.Λίγοι είναι αυτοί που είναι really strong.Άμα είχαν κάποιον σαν τον ace ας πούμε θα στόχευαν απο τώρα στά πολύ ψηλά.

Ποιό πιθανό είναι κάνας merman....Πάντως όποιος και να μπεί, δύσκολα θα πλασαριστεί στην τριπλέτα luffy zoro sanji.Kαι είναι κρίμα γιατί το rival σκηνικό zoro sanji με έχει ήδη κουράσει...
Πάντως θα συνεχιστεί η παράδοση που θέλει καθε άτομο που μπαίνει στο πλήρωμα να παίρνει μικρότερο μερίδιο στην πίτα του οp απο τον αμέσως προηγούμενο..............

#126 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 23 October 2008 - 07:58

Eγω παλι
Spoiler: Enormous Manga spoiler

Originally Posted by Franky_Super Posted Image

Logia user δε παιζει να βαλουν ποτε στο πληρωμα γτ δεν παιζει καποιος να ξεπερασει σε δυναμη τον luffy πο ειναι και ο προστατης του πληρωματος.Τι νοημα 8α ειχε να ειναι captain να ο αλλοσ ηταν πιο δυνατος....
Παντως οποιος και να ναι το ωεο μελος του πληρωματος ειτε αντρασ ειτε γυναικα οπως ειπε και ο juda δυσκολα 8α μπορεσει να φτασει στη κορυφη αλλα και παλι ποτε δε ξερεις με τον οda. Ας δουμε τα μελλομενα ακι συνεχιζουμε τοτε^^
ΥΓ ELPIZV NA EINAI ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ:nbleed:

Edited by RiDeLub, 23 October 2008 - 12:12.

Posted Image

#127 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 October 2008 - 12:24

Προσοχή στα spoiler guyz.

Το λέω γενικά για να θυμάστε ότι έξω από το manga thread είναι κυρίως anime territory και καλό είναι να υπάρχει spoiler tag που να αναφέρει ότι είναι manga spoiler.

Ειδικά για το από πάνω spoiler:
1. Ξενέρωσα αφάνταστα (γι' αυτό και έβαλα το enormous)
2. Λυπάμαι όσους πρόλαβαν να το διαβάσουν και δεν διαβάζουν manga (όπως εγώ)
3. kelborn3 πρόσεχε σε παρακαλώ πως σου ξεφεύγουν γενικά τα spoiler. Έχω ξαναπετύχει spoiler σου και σε άλλα threads του forum (ευτυχώς εκεί είχα ήδη τελειώσει τις σειρές).

Gomen για το ένθετο. Carry on ppl...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#128 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 23 October 2008 - 12:54

Να πω την γνώμη μου θα ήθελα το πλήρωμα να έμενε έτσι οπως είναι.Δεν μπορώ να εξηγησω το γιατί....ισως επειδή τους ειχα συνηθισει πολύ χωρις νεο μέλος μεχρι που μπήκε ο Franky Που με πειραξε λιγο αλλα τέσπα.
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]

#129 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 23 October 2008 - 12:59

Να πω την γνώμη μου θα ήθελα το πλήρωμα να έμενε έτσι οπως είναι.Δεν μπορώ να εξηγησω το γιατί....ισως επειδή τους ειχα συνηθισει πολύ χωρις νεο μέλος μεχρι που μπήκε ο Franky Που με πειραξε λιγο αλλα τέσπα.

Σαν αστεία και φωνή δεν είναι κακός,αλλά να πω την αλήθεια,από τότε που ήρθανε αυτός και
Spoiler:
η σειρά έγινε ελαφρώς πιο "άκυρη",ακόμη πιο ψεύτικη,και το χω ήδη αναφέρει και στα άλλα threads.

Σαν σύνολο,επαναλαμβάνω,δεν είναι κακός και μ'αρεσει,ειδικά η φωνή του θεωρώ είναι από τις καλύτερες,αλλά το έυρος των ικανοτήτων του και αστείων δεν μ'αρέσει τόσο όσο στους προηγούμενους.

#130 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 23 October 2008 - 13:07

Δεν παμε καλα...

ο Franky ειναι και μαμω τους χαρακτηρες,στυλ,αστειος,φωνη,ειναι απλως φοβερος,και μια φοβερη προσθηκη στο πληρωμα...

Και Zoro μα ξεκολλα,ειναι ANIME,και βεβαια θα εχει τα ακυρα του,το θεμα ειναι εσυ να ξερεις οτι ειναι Anime και να μην κολλας σε χαζα πραγματα...

Berserk___Gatsu.jpg

#131 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 23 October 2008 - 13:13

Και Zoro μα ξεκολλα,ειναι ANIME,και βεβαια θα εχει τα ακυρα του,το θεμα ειναι εσυ να ξερεις οτι ειναι Anime και να μην κολλας σε χαζα πραγματα...

Και GK μα ξεκολλα,ειναι Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,και βεβαια δεν θα ειναι απαραιτητα συμφωνη με αυτη των αλλων,το θεμα ειναι εσυ να ξερεις οτι ειναι η αποψη μου και να μην προσπαθεις να επιβαλλεις την δικη σου...

#132 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 23 October 2008 - 14:22

Μπα το πρόβλημα δεν είναι ο franky ή
Spoiler:

Απλά πιό παλιά τα αστεία ήταν πιο πετυχημένα,και βγάζαν πραγματικό γέλιο.Εν αντιθέσει με τώρα που ορισμένες κωμικές σκηνές υπάρχουν για να υπάρχουν, χωρίς να δίνουν τπτ ιδιαίτερο..... ...Στο anime με τις φωνές την ζωντάνια κλπ ακόμα και ένα αποτυχημένο αστείο μπορεί να σταθεί ενώ στο manga όχι.

#133 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 27 January 2009 - 17:38

1.luffy
2.zoro
3.ssj2sanji(lol)
αυτη η 3αδα μου αρκη

#134 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 posts

Posted 08 February 2009 - 15:53

εγω για καποιο λογο πιστευω οτι θα παρουν και τον
Spoiler: Manga Spoiler

απλα προεσθημα :P

Edited by RiDeLub, 08 February 2009 - 16:05.
spoilers ppl

#135 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 08 February 2009 - 16:17

λοιπον η ταπεινη μου αποψη:
1) zoro
2) luffy
3)robin
4) sanji