Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Drawings by Anelis (Approved by Cthulhu™)
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 13:48

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 14:52
Είχα να κάνω κόμικ (πέρα από κάτι μονοσέλιδα που, οκ, δε μετράνε), σχεδόν 3 χρόνια. Με αφορμή μια ιδέα στη σχολή μου, κάθισα και έφτιαξα το παρακάτω ασπρόμαυρο, 7σέλιδο κόμικ. Όχι δεν έχει ζόμπια. Είναι σοβαρό. Το ξέρω ότι σοκαριστήκατε, κ εγώ το ίδιο.
Το θέμα έχει να κάνει με τη μεταμόρφωση και την εφηβεία, ή το φόβο αυτής (γουάτ; )
A non-comic comic with comic sans. Because IRONY!

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 14:58

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 14:58
Είσαι πιο γρήγορος κ απ' τον ίσκιο μου. xDείναι "λίγο" μικρές οι εικόνες
![]()
Μόλις το έφτιαξα!
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 15:03
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 15:05

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 15:15
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 16:16

Needless to say, λάτρεψα το comic σου. Σε βάζει αβίαστα μέσα στο κλίμα. Μακάρι να ήταν παραπάνω σελίδες.
Να postάρεις δουλειές σου πιο συχνά από 'δώ και πέρα!
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 16:27

Είχα αρκετούς ενδοιασμούς για το αν θα ήταν σώφρον το να βάλω εδώ κάποιες από τις πιο "σοβαρές" δουλειές μου. Χαίρομαι που αποδείχθηκα λάθος.
@Nikos Αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω. Παιδικός φόβος στην αρχή = τρομακτική ατμόσφαιρα, πόνος για την απώλεια της παιδικότητας μετά = λυπητερή ατμόσφαιρα. Χαίρομαι που βγήκαν οκ και οι τόνοι, γιατί μου είχε χαλάσει η γραφίδα και αναγκάστηκα να τους κάνω με το mouse.
@Pirate_King, ma_fwteini Thanks you guys! <3
@mono Γυναίκα, θέλω τα παιδιά σου. Με τα λόγια του Linsner "You know me, I love you, you know me, I LOVE YOU"
@Kenny Το ξέρεις ότι η γνώμη σου έχει μια παραπάνω βαρύτητα για μένα. Χάρηκα πολύ που σου άρεσε!
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 16:32
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 17:36
Αγάπησα με πάθος τα δύο καρέ που αρχίζει σιγά-σιγά να εμφανίζεται το πρόσωπο με τα ζωώδη χαρακτηριστικά.
Well done, Anelis. Μια απίστευτη 7σέλιδη βολτούλα.
Πάντα έτσι να συνεχίζεις. Και ποιος ξέρει, μπορεί στο μέλλον να "σε αγοράζουμε" και να είμαστε περήφανοι.

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 19:20
Μακάρι να ήταν παραπάνω σελίδες.
That.

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 22:31
Φωκάκιε νιώθω περίεργα, αλλά κυρίως χαίρομαι που σε άγγιξε αρκετά ώστε να σε συγκινήσει (όλο χαίρομαι σε αυτό το θρεντ σήμερα~ θα πάθω τίποτα γριά γυναίκα!)
atB Δεν έχω και πολλά. Κυρίως ό,τι έχει στις πίσω σελίδες αυτού του θρεντ (αν και στις πρώτες τα περισσότερα λινκς δε λειτουργούν πια.)
Ίσως να χρειαζόταν και άλλες σελίδες για να αναπνεύσει καλύτερα και να γίνει πιο "κόμικ", αλλά η αρχική πρόθεση ήταν να κάνω ένα προσχέδιο για ένα μετέπειτα εννοιολογικό έργο. Δεν ξέρω πόσο θα στεκόταν στα πόδια του αν ήταν full on comic.