Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Drawings by Anelis (Approved by Cthulhu™)

• Please log in to reply
245 replies to this topic

#226 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 13:48

Ουάάάάάάάουυυυυ :awww:......είναι τέλειο.....(και έχω και ένα κολληματάκι με τις νεραιδούλες, οπότε πάτησες και σε ευαίσθητο σημείο)

#227 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 14:52

...Και μετά από ένα χρόνο, επανέρχομαι.

Είχα να κάνω κόμικ (πέρα από κάτι μονοσέλιδα που, οκ, δε μετράνε), σχεδόν 3 χρόνια. Με αφορμή μια ιδέα στη σχολή μου, κάθισα και έφτιαξα το παρακάτω ασπρόμαυρο, 7σέλιδο κόμικ. Όχι δεν έχει ζόμπια. Είναι σοβαρό. Το ξέρω ότι σοκαριστήκατε, κ εγώ το ίδιο.

Το θέμα έχει να κάνει με τη μεταμόρφωση και την εφηβεία, ή το φόβο αυτής (γουάτ; )

A non-comic comic with comic sans. Because IRONY!
Spoiler:

:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#228 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 14:58

είναι "λίγο" μικρές οι εικόνες :blink: :thatsit:

#229 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 14:58

είναι "λίγο" μικρές οι εικόνες :blink: :thatsit:

Είσαι πιο γρήγορος κ απ' τον ίσκιο μου. xD
Μόλις το έφτιαξα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#230 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 15:03

Ξεκινάει τρομακτικά μα τελειώνει με έναν μάλλον λυπητερό τόνο. Εξαιρετικό σχέδιο, μου άρεσε ο συνδυασμός των αποχρώσεων του γκρίζου με το μαύρο.

#231 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 15:05

hmm ενδιαφέρον, καλή δουλειά έκανες :riiight:

#232 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 15:05

θαμπς απ!!!!

#233 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 15:15

Απλά υπέροχο. Ατμοσφαιρικό και συγκινητικό και έξυπνο σαν σύλληψη και όμορφο. Όταν πας να ασχοληθείς σοβαρά με κάτι, κάνεις πολύ καλή δουλειά, μπράβο!

xbJ3b2w.jpeg

#234 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 16:16

Missed your drawings. :if:

Needless to say, λάτρεψα το comic σου. Σε βάζει αβίαστα μέσα στο κλίμα. Μακάρι να ήταν παραπάνω σελίδες.

Να postάρεις δουλειές σου πιο συχνά από 'δώ και πέρα!

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#235 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 16:27

Με συγκινείτε :wooi2:

Είχα αρκετούς ενδοιασμούς για το αν θα ήταν σώφρον το να βάλω εδώ κάποιες από τις πιο "σοβαρές" δουλειές μου. Χαίρομαι που αποδείχθηκα λάθος.

@Nikos Αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω. Παιδικός φόβος στην αρχή = τρομακτική ατμόσφαιρα, πόνος για την απώλεια της παιδικότητας μετά = λυπητερή ατμόσφαιρα. Χαίρομαι που βγήκαν οκ και οι τόνοι, γιατί μου είχε χαλάσει η γραφίδα και αναγκάστηκα να τους κάνω με το mouse.

@Pirate_King, ma_fwteini Thanks you guys! <3

@mono Γυναίκα, θέλω τα παιδιά σου. Με τα λόγια του Linsner "You know me, I love you, you know me, I LOVE YOU"

@Kenny Το ξέρεις ότι η γνώμη σου έχει μια παραπάνω βαρύτητα για μένα. Χάρηκα πολύ που σου άρεσε!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#236 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 16:32

OMG εισαι απιστευτα καλη! Μ αρεσε που κοιταξες μεχρι και την λεπτομερεια και δεν εμεινες απλα στο καλο σκιτσο.

2po6sfa_jpg.gif

#237 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 17:36

Ok, i bow in awe! Ένιωσα ακριβώς την creepiness στην αρχή και τον μελαγχολικό τόνο στο τέλος. Είχε την ατμόσφαιρα που λατρεύω σε comics/manga. Τα χρώματα ήταν ταιριαστά με την ατμόσφαιρα, μαύρο και γκρίζο, πάντα σε βραδινή ώρα. Με συγκίνησε βαθύτατα και μου άρεσε τόσο πολύ, γιατί, oh well, κακά τα ψέματα, η ενηλικίωση είναι προ των πυλών και όλο και λιγότερο νιώθω παιδί πλέον.

Αγάπησα με πάθος τα δύο καρέ που αρχίζει σιγά-σιγά να εμφανίζεται το πρόσωπο με τα ζωώδη χαρακτηριστικά.
Well done, Anelis. Μια απίστευτη 7σέλιδη βολτούλα.
Πάντα έτσι να συνεχίζεις. Και ποιος ξέρει, μπορεί στο μέλλον να "σε αγοράζουμε" και να είμαστε περήφανοι. :congrats:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#238 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 18:32

Καλα μιλαμε τα εσπασε η ιστοριουλα!!!Μου φανηκε πολυ επαγγελματικο! :riiight:
Μπραβο σου και παλι μπραβο! Αν εχεις και αλλα ανεβασε τα, θελω να δω κ αλλα!
:awww:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Fascea My Manga!

#239 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 19:20

Μακάρι να ήταν παραπάνω σελίδες.

That.

:kakashithumbup:

stasou%2520mygdala.jpg

#240 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 22:31

Thanks again guys!

Φωκάκιε νιώθω περίεργα, αλλά κυρίως χαίρομαι που σε άγγιξε αρκετά ώστε να σε συγκινήσει (όλο χαίρομαι σε αυτό το θρεντ σήμερα~ θα πάθω τίποτα γριά γυναίκα!)

atB Δεν έχω και πολλά. Κυρίως ό,τι έχει στις πίσω σελίδες αυτού του θρεντ (αν και στις πρώτες τα περισσότερα λινκς δε λειτουργούν πια.)

Ίσως να χρειαζόταν και άλλες σελίδες για να αναπνεύσει καλύτερα και να γίνει πιο "κόμικ", αλλά η αρχική πρόθεση ήταν να κάνω ένα προσχέδιο για ένα μετέπειτα εννοιολογικό έργο. Δεν ξέρω πόσο θα στεκόταν στα πόδια του αν ήταν full on comic.

Δημοσιευμένη  εικόνα