Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Drawings by Anelis (Approved by Cthulhu™)


  • Please log in to reply
245 replies to this topic

#241 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 09 June 2012 - 14:08

Εύαισθητο, το τέλευταίο καρέ μου άφησε μια έντονη θετικότητα παρόλο που σαν σύνολο είναι μελαγχολικό. Tο σχέδιο κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, οι τόνοι σου έβγαλαν την ατμόσφαιρα που ήθελες και thumbs up για το πόνυ XD.
Θα μπορούσες άνετα να το στείλεις και σε διαγωνισμό.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#242 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 June 2012 - 14:48

Ίσως πέρα από το λυπητερό κλίμα, βγάζει μια νοσταλγία για όσα πράγματα έχουμε αφήσει "πίσω μας" μεγαλώνοντας. Αν και λίγες οι σελίδες εντούτοις η πρόοδος σε επίπεδο συναισθημάτων είναι και ομαλή και διακριτή. Φαίνονται οι αλλαγές στην ψυχολογία και στην αντιμετώπιση και έχουν μια συνέχεια μεταξύ τους.

Και οπτικά είναι πανέμορφο βεβαίως βεβαίως (το μουτράκι της πρωταγωνίστριας είναι απίστευτο). Μακάρι από εδώ και στο εξής να έχουμε ακόμη περισσότερες δουλειές σου.

#243 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 June 2012 - 11:28

Ευχαριστώ ρε κορίτσια!

Vagelio, hellz yeah! Rainbow Dash! Έλεγα να βάλω την Pinky Pie ~που είναι ο αγαπημένος μου μαλάκας όλων των εποχών~ αλλά βαριόμουν να κάνω τα μπουκλωτά μαλλιά της. >_<
Δεν ξέρω αν γίνονται διαγωνισμοί ακόμα, αλλά δε νομίζω να τα πήγαινε καλά γιατί ~πέρα από τα πολλά τεχνικά λάθη~ ειναι περισσότερο σαν εικονογραφιμένο, παρά κόμικ.

Iristella χαίρομαι ~πάλι~ με αυτά που μου λες γιατί σημαίνει ότι τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο, πέτυχε το σκοπό του.
Μακάρι να στρωθώ να κάνω κ εγώ περισσότερα, αλλά τώρα που πιάνω το stop motion animation ξανά, δε νομίζω ότι θα έχω χρόνο για σχέδιο.

Posted Image


#244 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

    Ryu

  • Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 10 June 2012 - 14:43

Μου άρεσε πολύ και μου έφερε στο μυαλό σύντομα βιντεάκια διαμάντια όπως το house of little cubes.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

 


#245 Tanatsos

Tanatsos

    Anime Amateur

  • Members
  • 112 posts

Posted 11 June 2012 - 00:08

Προσεγμένο τόσο σε επίπεδο αφήγησης της ιστορίας, αλλά και η λεπτομέρεια που με δυσκολεύει ακόμα περισσότερο και εσύ το έχεις πετύχει απόλυτα είναι το paneling&σκηνοθεσία, που σε συνδυασμό με το art( πρόσωπα και background συνδυάζονται απόλυτα) καταφέρνει και δίνει όση ένταση απαιτεί το σενάριο...αριστούργηματικό... kudos ^_^

#246 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 17 August 2012 - 15:38

Τελικά αυτή η "σύνδεση" δεν χάνεται εύκολα !!! Μπήκα μετά από καιρό κ κατευθείαν έπεσα πάνω σε δουλειά σου !!! Πολύ ωραίο σχέδιο, η διάρκεια των 7 σελίδων πιστεύω ήταν όση χρειαζόταν (ούτε λίγες, ούτε πολλές). Όντως στο τέλος έβγαζε μια νοσταλγία για τα παιδικά χρόνια ίσως πιο έντονη σε μας των πιο μεγάλων ηλικιών... Περίμενα πολύ μια νέα σου ιστορία από τότε που διάβασα την κοκκινοσκουφίτσα (η οποία έχει γίνει donwload στο laptop). Συνέχισε έτσι !!!!
:riiight:

Αγάπησα με πάθος τα δύο καρέ που αρχίζει σιγά-σιγά να εμφανίζεται το πρόσωπο με τα ζωώδη χαρακτηριστικά.

Συμφωνώ απόλυτα !!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...