Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Drawings by Anelis (Approved by Cthulhu™)
Started By
Anelis
, Jun 22 2008 16:14
245 replies to this topic
Posted 07 May 2011 - 23:19
Υπέροχη εικόνα,τόσο ρεαλιστική και γεμάτη φωτεινά χρώματα,που δεν χορταίνω να την βλέπω.

Posted 07 May 2011 - 23:22
Awwww, thanx guys! 
Mono, i know~i know, i love you too!

Mono, i know~i know, i love you too!
Posted 07 May 2011 - 23:29
ωχ εισαι και ταλαντουχα και κθουλου γκερλ .. δεν εχει ελπιδα μπρος σου ο κοσμος ...
εντιτ
βλεπω μερικες παλιες εικονες σου και φανερα εχεις βελτιωθει κατα πολυ.
αν θες μια ιδεα να ζωγραφισεις θα μπορουσες να αποδωσεις καποιος πινακα εγνωσμενης αξιας πχ
εντιτ
βλεπω μερικες παλιες εικονες σου και φανερα εχεις βελτιωθει κατα πολυ.
αν θες μια ιδεα να ζωγραφισεις θα μπορουσες να αποδωσεις καποιος πινακα εγνωσμενης αξιας πχ
Spoiler:
... μπορει αν παρει χρονο αλλα θα αξιζει(εγω θα κουρστω? XD)
Edited by laraska, 07 May 2011 - 23:39.

Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]
Posted 08 May 2011 - 01:05
Anelis i hate you too. (why can't i draw well?)
Aυτη δεν ειναι η καταιγιδα στο Τολεδο του El Greco?
Mας ειχε βαλει να τη ζωγραφισουμε περυσι στα καλλιτεχνικα.
Αρκετα δυσκολη, αλλα αν θυμαμαι καλα βγηκε καλο αποτελεσμα.

Aυτη δεν ειναι η καταιγιδα στο Τολεδο του El Greco?
Mας ειχε βαλει να τη ζωγραφισουμε περυσι στα καλλιτεχνικα.
Αρκετα δυσκολη, αλλα αν θυμαμαι καλα βγηκε καλο αποτελεσμα.
Posted 08 May 2011 - 01:25
Thanx Laraska. Ωραία η ιδέα σου, όχι και τίποτ' άλλο, αλλά δεν ζωγραφίζω και συχνά τοπία, οπότε δεν έχω ιδέα τι μπορώ να κάνω και τι όχι. Θα το έχω στα υπ' όψιν μου πάντως τώρα που μου μπήκε η ιδέα.
Kamui είσαι 15 χρονών, αν αρχίσεις την εξάσκηση στα 20 σου θα μπορείς να κάνεις πολύ όμορφα πράγματα. Δεν υπάρχει "δεν ζωγραφίζω καλά", υπάρχει "δεν εξασκούμαι αρκετά"
Θα ήθελα πολύ να δω σεξαλιάρικα παππούδια ζωγραφισμένα από τα χεράκια σου πάντως!
Kamui είσαι 15 χρονών, αν αρχίσεις την εξάσκηση στα 20 σου θα μπορείς να κάνεις πολύ όμορφα πράγματα. Δεν υπάρχει "δεν ζωγραφίζω καλά", υπάρχει "δεν εξασκούμαι αρκετά"

Θα ήθελα πολύ να δω σεξαλιάρικα παππούδια ζωγραφισμένα από τα χεράκια σου πάντως!
Posted 08 May 2011 - 01:26
Anelis παιδί μου, τρελό respect
..... Τα χρώματά σου είναι άψογα....και έχω να πω ότι έκανες τα μαλλιά της Ohana, όσο τέλεια είναι....Ευχαριστούμε για την υπέροχη εικόνα

Posted 08 May 2011 - 01:42
μπραβο Anelis!! Η τόσο η ohana οσο και τα fanart απο τη Madoka είναι πραγματικά υπέροχα!!
Έχεις πολυ καλο χερι!
Keep up the good work!

Keep up the good work!

Posted 08 May 2011 - 03:25
wow ρεαλιστικο manga!! τωρα το συνιδητοποιησα
πραγματι πολυ ωραιο
*τι γλυκουλι*
πραγματι πολυ ωραιο

Imagination is the only limit!
Posted 08 May 2011 - 12:31
Posted 08 May 2011 - 12:57
omg!!!!!
ολα ειναι τρομερα congrats anelis!!!!!!!!!

ολα ειναι τρομερα congrats anelis!!!!!!!!!

Posted 08 May 2011 - 12:57
Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!!
Οκ νομίζω ότι θα ψοφήσω από ζάχαρο με αυτήν την εικόνα. Είναι ΤΟΣΟ τελεια. o.O
Δεν μπορώ ρε γαμώτο, κάθε φορά που βλέπω αυτό τον παππού πεθαίνω στα γέλια!

Mizuki χαίρομαι που συμφωνούμε στο θέμα μαλλί, η Ohana είναι μίλια μπροστά από τις υπόλοιπες τυχάρπαστες πρωταγωνίστριες anime. Με τέτοια κουπ δε γίνεται και αλλιώς βέβαια...!!
Cutest post ever!! Ευχαριστώ! ^^Spoiler:
Thank you aaaaaaaall guys!!!!

Posted 08 May 2011 - 13:02
Today is Mother's Day so I hereby ask your talent to be the mother of my future children!
Το 'χεις μπόλικα! Συνέχισε έτσι!
Το 'χεις μπόλικα! Συνέχισε έτσι!