Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Drawings by Anelis (Approved by Cthulhu™)

• Please log in to reply
245 replies to this topic

#211 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 May 2011 - 13:38

No Lucy chwan! Don't give up the tablet!
Τα μάτια της είναι από τα πιο εύκολα κομμάτια, στο επόμενο fujοshi meeting αν θες μπορώ να σου δείξω πώς γίνονται. ^^

ΛΟΛ ρε Pirate Luffy :hihi2:

Ευχαριστώ μικρέ μου φωκιομάγε!

Posted Image

#212 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 May 2011 - 16:21

Tι να πω? τα ειπαν ολα οι αλλοι!
Υπεροχο σχεδιο και χρωματισμος. Ειδικα τα ματια και η πεταλουδα ειναι πανεμορφα.

God bless your hand :P

2bbd14fc.jpg

#213 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 09 May 2011 - 23:01

Spoiler:

Είναι πανέμορφη! :awww: Κοίτα απαλή υφή και ζεστές αποχρώσεις στο δέρμα, ποικιλία χρωμάτων στα μαλλιά (τα οποία αν τα κοιτάξει από μια απόσταση δεν μπορείς να διακρίνεις τον πάχος των brushstrokes) και τα χειλάκια είναι τόσο φυσικά :blingeye2:. Μπας κι έχεις ball-jointed doll btw? Oι αναλογίες του προσώπου μου θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό τις συγκεκριμένες κούκλες :)

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#214 twin

twin

follow the white rabbit.

• Members
  • 89 posts

Posted 09 May 2011 - 23:40

πολύ ωραίο Anelis. Μπράβο.

θα προτιμούσα πιο γυαλιστερά μαλλιά. but that's just me.
Posted Image

#215 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 May 2011 - 17:25

Thanks guys!

....God Cthulhu bless your hand :P

fixed? :hihi2:

Twin το είχα στο μυαλό μου αυτό, αλλά φοβήθηκα μη βαρύνει η εικόνα από τις πολλές λάμψεις οπότε και το άφησα..

Vagelio thanx! Προσπάθησα να την κάνω να μοιάζει με doll (όπως φαίνεται από τις τραγελαφικές βλεφαρίδες της Ohana) αλλά στην πορεία ξενέρωσα και προσπάθησα να το κάνω να μοιάζει με σχέδιο του Mark Ryden γιατί οκ, αυτός έχει καλύτερο γούστο XD

Μακάρι να είχα ball-jointed κουκλίτσα, αλλά είναι πανάκριβες ρε γ@μώτο!!!!

Posted Image

#216 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 May 2011 - 15:49

Τέλεια η ohana σου, δε ξέρω βέβαια αν είμαι μόνο εγώ αλλά μου φαίνετε πιο νέα xd

qzMHWHd.png

#217 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 14 May 2011 - 16:43

:oo: Περιττό να πω ότι είναι πολύ πιο όμορφη από το original. Ti beautification ήταν αυτό; Για τεχνοτροπίες δεν έχω να πω πολλά μιας και δεν έχω καμία σχέση μ' αυτά, μα το καλύτερο κομμάτι είναι τα μάτια. Λες και είναι ζωντανά.

ySss0UF.jpg

#218 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 May 2011 - 01:50

:blush2:Thank you guys!!!

@Mad Hatter Ναι είναι Ohana the loli years XD

Posted Image

#219 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 May 2011 - 09:01

Λοιπόν, εδώ και 2 βδομάδες ζωγραφίζω μια εικόνα με νεράιδες, που πραγματικά αν είχα παναγία θα μου την είχε βγάλει. Μιας και την τελείωσα, την βάζω και από εδώ!
Posted Image

Many many thanx σε Kenny, Mono, Tadaka, Vagelio, Iristella για το feedback κατά τη διάρκεια αυτών των 2 εβδομάδων!

Edited by Anelis, 26 May 2011 - 09:56.

Posted Image

#220 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 26 May 2011 - 09:04

:riiight: Nice work, whelp. :)

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#221 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 May 2011 - 15:03

Ποιό feedback μαρή? 5 μπούρδες σου είπα :hihi2:

Πάντως βλέπω ότι έπεσε πολύ δουλειά αν συγκρίνω αυτό το σχέδιο με τα αρχικά. Νομίζω το πιο απαλό background έδωσε πολύ στην κεντρική εικόνα. Η εικόνα έχει κίνηση και ωραία χρώματα. Επίσης λατρεύω τα φτερά τους <333333333

xbJ3b2w.jpeg

#222 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 26 May 2011 - 15:17

Truly beautiful!

+1 στα φτερα και στο background.

Εξαιρετικη δουλεια ^^

2bbd14fc.jpg

#223 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 May 2011 - 16:17

Tέλειωσεεε!!!!:wooi2:
Aπίστευτα γλυκές νεράϊδες με φτεράκια που μοιάζουν με μικρά ζαχαρωτά (και πεινάω Τ^Τ). Οι ερωτευμένες πασχαλίτσες (and the forever alone one xD) και το κάστρο στο βουνό είναι τέλειες λεπτομέρειες. Eίναι τόσο όμορφο και παραμυθένιο. ^w^

#224 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 May 2011 - 08:46

Ευχαριστώ παιδιά!

Ιριστέλλα, εκεί στα αριστερά δεν είναι 2 πασχαλίτσες αλλά μια που πετάει! :hihi2:

Posted Image

#225 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 posts

Posted 27 May 2011 - 11:17

Λοιπόν, εδώ και 2 βδομάδες ζωγραφίζω μια εικόνα με νεράιδες, που πραγματικά αν είχα παναγία θα μου την είχε βγάλει. Μιας και την τελείωσα, την βάζω και από εδώ!
Posted Image

Many many thanx σε Kenny, Mono, Tadaka, Vagelio, Iristella για το feedback κατά τη διάρκεια αυτών των 2 εβδομάδων!

υπεροχο!!!!