Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#346 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 28 September 2008 - 13:29

Έχω δυο ερωτήσεις γιατί είμαι λίγο πίσω στο one piece στα eps. και θέλω να μου τις λύσετε. 1η. Τι είναι τα upgraded Gears ??? και δεύτερη πότε και που εμφανίζονται στο anime??? Arigato σε όποιον κάνει τον κόπο να εξηγήσει:nod2:.

#347 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 28 September 2008 - 15:19

ειναι νεα moves...
μην βιαζεσαι αν εισαι πολυ πισω
θα τα δεις οταν φτασεις στο Enies Lobby arc

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#348 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 28 September 2008 - 15:29

Ειναι στο επεισοδιο 273 η πρωτη εμφανιση αν θυμαμαι καλα{για να χεις κατι να περιμενεις:hehehe:}

Καλυτερα να μην μαθεις τι ειναι ομως,δες το οταν φτασεις εκει...πιστεψε με αξιζει την αναμονη^^

#349 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 28 September 2008 - 15:36

ειναι νεα moves...
μην βιαζεσαι αν εισαι πολυ πισω
θα τα δεις οταν φτασεις στο Enies Lobby arc

Ειναι στο επεισοδιο 273 η πρωτη εμφανιση αν θυμαμαι καλα{για να χεις κατι να περιμενεις:hehehe:}

Καλυτερα να μην μαθεις τι ειναι ομως,δες το οταν φτασεις εκει...πιστεψε με αξιζει την αναμονη^^

Ευχαριστώ για info .:nod: Βασικά είμαι στο 192 και απλός διαβάζοντας στο wiki το είδα και με τρώει η περιέργεια και θέλω να δω τι είναι, απλός η μ@λ@κι@ είναι ότι λόγο school δεν μπορώ να δω πολλά επεισόδια.

#350 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 28 September 2008 - 15:43

reading about an anime in wiki is WROOOOOOOOOONG
Τhey spoil all the fan...

Posted Image

#351 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 28 September 2008 - 15:54

reading about an anime in wiki is WROOOOOOOOOONG
Τhey spoil all the fan...

:terror2:Mην βγάζεις λάθος συμπεράσματα εγώ απλός το game για το DS κοίταγα και είδα στο character list λιγα λογια για τον Luffy και εκει ειδα να αναφερει το gear.

#352 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 September 2008 - 17:25

to youtube ειναι γεματο spoilers αποφευγετe amv

#353 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 29 September 2008 - 09:20

Μαγκες ειδικα το ςwikipedia ειναι spoiler fun.Alla κανουν οι να8ρωποι ειναι ενημερωμενοι σε ολα εγω για ανακοινωσεις επεισοδιων εκει παω¨):hahaha:

Posted Image

#354 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 29 September 2008 - 11:41

Μαγκες ειδικα το ςwikipedia ειναι spoiler fun.Alla κανουν οι να8ρωποι ειναι ενημερωμενοι σε ολα εγω για ανακοινωσεις επεισοδιων εκει παω¨):hahaha:

δεν ξερω αν το ξες αλλα ανα πασα στιγμη μπορεις και εσυ να αλλαξεις κατι σε καποιο αρθρο
ή να κανεις δικο σου...δεν υπαρχουν ατομα που ενημερωνουν την βικιπαιδεια αλλα ατομα σαν εσενα και εμενα που κανουν το κεφι τους...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#355 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 29 September 2008 - 12:26

Βασικά είμαι στο 192 και απλός διαβάζοντας στο wiki το είδα και με τρώει η περιέργεια και θέλω να δω τι είναι, απλός η μ@λ@κι@ είναι ότι λόγο school δεν μπορώ να δω πολλά επεισόδια.

man τα ιδια και δω ειμαι στο 172 ακομη και λογω σχολειου το πολυ την ημερα να βλεπω 10 ep
και μ'εχει φαει η αγωνια :congrats::congrats::congrats:
Posted Image
Posted Image

#356 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 29 September 2008 - 14:19

man τα ιδια και δω ειμαι στο 172 ακομη και λογω σχολειου το πολυ την ημερα να βλεπω 10 ep

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Δλδ οταν δεν διαβάζεις πόσα βλεπεις lol?

#357 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 29 September 2008 - 15:45

Εγω ευτυχως εφτασα στα τελευτεα επεισοδεια πριν μπω στο ληκειο και την γλυτωσα! :wis:

#358 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 29 September 2008 - 16:05

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Δλδ οταν δεν διαβάζεις πόσα βλεπεις lol?

ποιος ειπε οτι διαβαζω:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
Posted Image

#359 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 30 September 2008 - 15:28

Εγω μαγκες ειμαι φοιτητης οποτε διαβασω δε διαβασω χεστηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oo::hahaha:

Posted Image

#360 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 30 September 2008 - 18:36

don't spam please

Posted Image