Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#331 dante_forever_rx8

dante_forever_rx8

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 25 September 2008 - 20:17

+1 με τον crais και δεν πολυλενε τα παιχνιδια για το ps2.για το wii ακουστει καλα λογια,αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια για να ξερω ακριβως.
www.acqua-tech.gr Τα πάντα για το νερό

#332 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 25 September 2008 - 21:40

στο wii έπαιξα το Ultimate adventure και τα σπάει

περιμένω να κυκλοφορίσει και το ultimate cruise στο αμερικα για να το πάρω (θα χει Moria, Blackbeard Kuma, +++):hahaha:
Posted ImagePosted Image

#333 luffy_20

luffy_20

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 25 September 2008 - 23:07

παιδες ειδε κανεις το 371 επισοδιο μπορειται να μου πειτε μια καλη ιστοσελιδα που να τα διχνει σε καλη ποιοτητα ????:burningbe3:

#334 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 September 2008 - 23:10

παιδες ειδε κανεις το 371 επισοδιο μπορειται να μου πειτε μια καλη ιστοσελιδα που να τα διχνει σε καλη ποιοτητα ????:burningbe3:

ΕΔΩ

Διαλεγεις και παιρνεις!!^^

#335 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 25 September 2008 - 23:34

Με λιγα λογια αυτο που παω να πω ειναι,ενταξει οτι το ανιμε εχει τις ατελειες του συγκριτικα με το μανγκα,παραδεχεσαι ομως οτι γενικα ειναι καλο εως πολυ καλο και οτι σε,εστω και λιγα σημεια,υπερτερει του μανγκα???

Υ απλα παρακολουθούσα το φορουμ σας 1 χρονο χωρίς να είμαι μέλος και να ποστάρο.Οπότε μπήκα πολί φορτσάτος σελινιασμένος και έδωσα λάθος εντυπώσεις.Το ανιμε επιβάλετε να είναι καλυτερο απο το manga σιγκρινετε εικόνα ηχος με σκίτσο?Αμα ηταν τα arc μικρότερα μια χαρά θα ήταν φανταστήτε ένα ωραίο συμαζεμένο skypiea τι ωραίο που θα ήταν η το cp9 saga εβέλικτο όχι τόσο φλύαρο είδικά στις μάχες.Είδατε την ταίνια στην arabasta?Μεσα σε ΄λιγη ώρα έδειξε ένα τεράστιο μέρος όσων έγιναν χωρίς φλυαρίες ανούσιες σκηνες κλπ.Αμα είχαν ακολουθησει αυτο το μοτίβο όλοι θα ήταν εφχαριστημένοι, τώρα αρχίζει το arc και τρέμω για το πόσο θα κρατήσει(οι μάχες παλιά που κρατούσαν 4.5 επεισόδεια ηταν καλύτερες νομίζω υψηλό τέμπο η δράση δεν παρουσίαζε κιλιά μετρούσε και το soundtrack καλύτερα.Σε 25 30 επεισόδεια μπορεις να δείξεις τα πάντα και να πλατιάσεις οσο σου επιβάλουν απο και και πέρα δίνεις τρόφη για bad critics here i am yosh....:smokingg:

#336 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 26 September 2008 - 00:06

τι ωραίο που θα ήταν η το cp9 saga εβέλικτο όχι τόσο φλύαρο είδικά στις μάχες.

Εδω συμφωνω,το cp9 ειχε πολυ καλες ιδεες αλλα οι μαχες το καταστρεψανε αρκετα για μενα
Spoiler:
....αν ειχε λιγοτερες και πιο ουσιωδεις και φυσικα
Spoiler:
θα ειχε γινει ενα καλυτερο αρκ για μενα..

Είδατε την ταίνια στην arabasta?Μεσα σε ΄λιγη ώρα έδειξε ένα τεράστιο μέρος όσων έγιναν χωρίς φλυαρίες ανούσιες σκηνες κλπ.

Εδω παλι οχι.....η ταινια,με τις 2 ωρες της,βγηκε πολυ βιαστικη για μενα,χανοταν ευκολα το νοημα,δεν σου δημιουργουσε το ιδιο ενδιαφερον με τα επεισοδια του ανιμε και το μονο που αξιζε ηταν τα βελτιωμενα γραφικα και οι μαχες
Spoiler:
εναντι του ανιμε....αλλιως δεν θεωρω οτι ειχε και τπτ καλυτερο για μενα...

#337 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 26 September 2008 - 13:24

....αν ειχε λιγοτερες και πιο ουσιωδεις και φυσικα

Spoiler:

Αντε παλι,its a Damn Shounen Dattebayo!σε ολα ετσι ειναι...

Berserk___Gatsu.jpg

#338 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 26 September 2008 - 14:15

Οντως,αλλα δεν νομιζω οτι φτανει καμια αλλη σειρα τα επειπεδα των mugiwaras μας:orly:

Spoiler:

#339 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 26 September 2008 - 15:58

Οντως,αλλα δεν νομιζω οτι φτανει καμια αλλη σειρα τα επειπεδα των mugiwaras μας:orly:

Spoiler:

Βασικά μονο αυτή η σκηνή κι άλλη μια είναι που ισχυέι το unpsofable και είναι όντως σπαστικό!

Στις άλλες σκηνές πάνω κάτω σ'όλα τα shonen το ίδιο είναι και δεν με ενολεί καθόλου.
Posted Image

#340 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 26 September 2008 - 17:19

Spoiler:

εκει το ΟΡ γρατζουνισε και μετα τεμαχισε την υπερβολη...

Edited by RiDeLub, 26 September 2008 - 18:05.
a good spoilel,we are in general disc :)

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#341 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 26 September 2008 - 18:01

Και ναι είναι από τα πολύ λίγα αρνητικά στοιχεία που επίσημα βρίσκω στο OP (το παραδέχομαι αρχίζω να λυγίζω). Είναι όντως υπερβολικά μόνο γιατί επανεμφανίζονται αλλά και γιατί τους κλέμε αρκετά.

Να πω την αλήθεια όταν
Spoiler:

Από την άλλη
Spoiler:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#342 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 26 September 2008 - 20:35

Εδω παλι οχι.....η ταινια,με τις 2 ωρες της,βγηκε πολυ βιαστικη για μενα,χανοταν ευκολα το νοημα,δεν σου δημιουργουσε το ιδιο ενδιαφερον με τα επεισοδια του ανιμε και το μονο που αξιζε ηταν τα βελτιωμενα γραφικα και οι μαχες

Καλά δεν είπα οτι ήταν τέλεια απλά εκανε ένα ωραιο ρεσουμέ της arabasta σε 2 ώρες έτσι?Δλδ σεεε,, για να δουμε σε 7 με 9 ώρες max θα μπορούσε να κάνει μια τέλεια παρουσίαση ,κάθε επεισόδειο διαρκει ας πουμε 22 λεπτά οπώτεεε βγαίνει καμιά 20αρια επεισόδια χοντρικά αμα δεν εκανα λάθος.Στο ανιμε κράτησε 40 τα διπλάσια bliat....

Τωρα στην skypiea που όταν άρχισε ήταν το αγαπημένο μου πολυ relax κατάσταση κράτησε επίσης καμία 40αρια στο πολύ περίπου.Γενικά αμα τα κόβανε στο μισό, 100% ποιότητα up χαλαρά ,αμα πρόσεχαν και λίγο την ατμόσφαιρα τότε τουμπανο το arc gg.

Στα arc δεν προσθέτω και τα chapter που προετοιμάζουν την κατάσταση(144 152 στην skypiea πχ που πάντως τις περισσότερες φορές δεν ενοχλουν. ειδικά τα συγκεκριμένα ήταν φωτιά τέρμα.)

Μην γενικεύεις, εγώ θέλω να πιστέυω ότι εχουμε να κάνουμε με κάτι που θέλει να ξεχωρίσει απο τη μάζα

Βασικά μονο αυτή η σκηνή κι άλλη μια είναι που ισχυέι το unpsofable και είναι όντως σπαστικό!

Με ενοχλεί που δεν πεθαίνουν οι γα*!@#νοι αλλα με ξενερώνει όταν επανεμφανίζονται.Ετσι θα γίνει pirate king o luffy. Θα τoυς κερδίσει μια φόρα όλους, θα παραδεχτούν οτι χάσανε ,θα τους σπάσει το ηθικό μιας και τους κέρδισε ενας με μυαλό χιμπατζι και θα κάνουν στην άκρη για το υπόλοιπο της ζωης τους παραδεχόμενοι την ανωτερότητα του.Θα ρωτάνε ας πούμε τον newgate και θα λέει:Να σου πώ για τον luffy?μεγάλος γα!@$ας απλησίαστος αναπνέει και σηκώνονται θύελλες κλάνει και δημιουργούνται τσουναμι δεν τολμώ να τον αντικρίσω, απο τότε που έχασα κάθε βράδι κάνω προσευχη μην τον δώ την επομένη.................................
Αίσχος με τα unpsofable κακός μου τα θυμήσατε.

#343 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 26 September 2008 - 20:41

Καλά δεν είπα οτι ήταν τέλεια απλά εκανε ένα ωραιο ρεσουμέ της arabasta σε 2 ώρες έτσι?Δλδ σεεε,, για να δουμε σε 7 με 9 ώρες max θα μπορούσε να κάνει μια τέλεια παρουσίαση ,κάθε επεισόδειο διαρκει ας πουμε 22 λεπτά οπώτεεε βγαίνει καμιά 20αρια επεισόδια χοντρικά αμα δεν εκανα λάθος.Στο ανιμε κράτησε 40 τα διπλάσια bliat....

Τωρα στην skypiea που όταν άρχισε ήταν το αγαπημένο μου πολυ relax κατάσταση κράτησε επίσης καμία 40αρια στο πολύ περίπου.Γενικά αμα τα κόβανε στο μισό, 100% ποιότητα up χαλαρά ,αμα πρόσεχαν και λίγο την ατμόσφαιρα τότε τουμπανο το arc gg.

Στα arc δεν προσθέτω και τα chapter που προετοιμάζουν την κατάσταση(144 152 στην skypiea πχ που πάντως τις περισσότερες φορές δεν ενοχλουν. ειδικά τα συγκεκριμένα ήταν φωτιά τέρμα.)

Καλα με αυτην την λογικη ναι,συμφωνω κι εγω...σιγουρα θα μπορουσε η υποθεση να χει το ιδιο ζουμι και με λιγοτερα eps...endless shounen ομως,τι θες:canthelp:

Με ενοχλεί που δεν πεθαίνουν οι γα*!@#νοι αλλα με ξενερώνει όταν επανεμφανίζονται.Ετσι θα γίνει pirate king o luffy. Θα τoυς κερδίσει μια φόρα όλους, θα παραδεχτούν οτι χάσανε ,θα τους σπάσει το ηθικό μιας και τους κέρδισε ενας με μυαλό χιμπατζι και θα κάνουν στην άκρη για το υπόλοιπο της ζωης τους παραδεχόμενοι την ανωτερότητα του.Θα ρωτάνε ας πούμε τον newgate και θα λέει:Να σου πώ για τον luffy?μεγάλος γα!@$ας απλησίαστος αναπνέει και σηκώνονται θύελλες κλάνει και δημιουργούνται τσουναμι δεν τολμώ να τον αντικρίσω, απο τότε που έχασα κάθε βράδι κάνω προσευχη μην τον δώ την επομένη.................................
Αίσχος με τα unpsofable κακός μου τα θυμήσατε.

Thumbs Up:thumbup:...αυτο που λεγες πριν για το φτυαρι που θα σηκωσει καποιος στο op μαζι σου,βρηκες εναν τελικα^^

{για μερικα σημεια οπως εδω δλδ,μετα την θεωρω πολυ καλη σειρα nonetheless..}

#344 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 26 September 2008 - 20:42

Μην γενικεύεις, εγώ θέλω να πιστέυω ότι εχουμε να κάνουμε με κάτι που θέλει να ξεχωρίσει απο τη μάζα

Kοιτα,πιστευε οτι θελεις,αλλα το One Piece εχει ολες τις ιδεολογιες των Shounen,και τοσα επεισοδια που τοσο πολυ διαμαρτυρεσαι οτι ειναι πολλα και το τραβανε,και αυτο ειναι μεσα σε αυτην την ιδεολογια,

Αυτο γινεται οταν δανειζεσαι στοιχεια απο Toriyama:Blissfull:

Berserk___Gatsu.jpg

#345 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 27 September 2008 - 19:04

Παντως ενα πραγμα που παντα με παραξενευε στην σειρα ειναι

Spoiler: