Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#1591 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 14 February 2012 - 17:17

Γι'αυτο το λόγο κυριώς πιστεύω και εγώ, άσε που είναι ακόμα πολύ μικροί (πλην Brook)
άσε που θέλουν ακόψα ψωμιά με Haki κτλ

Δεν νομιζω οτι ολοι θα χρειαζονται Haki.Και ετσι και αλλιως,μονο το monster trio θα ειναι στο top επιπεδο.Οι αλλοι 8α ειναι αρκετα δυνατοι αλλα οχι σε Admiral level.

Spoiler:

#1592 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 15 February 2012 - 01:21

ουτε εγω νομιζω οτι θα υπαρξει και αλλο timeskip γιατι αυτο που επρεπε να γινει εγινε και δυναμωσαν. Τωρα επειδη δε γινεται να γινουν ντουκια μονο με προπονηση πρεπει να αρχισουν να ξυλοφορτωνουν οποιον βρουν στο New World ωστε να γινουν πληρωμα του βασιλια των πειρατων μεσω της γνωστης nakama-powerup! :hero:

#1593 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 21 February 2012 - 22:07

Νεο databook.
Spoiler:

Εξηγησεις για 321 χαρακτηρες και γενεθλια.
Πολλα πραγματα για το New World.Φρουτα,Haki,πλοια,επιστημες.
Συνεντευξη Oda.
Chapter 0.
Το πληρωμα του Kid και της Hancock και αλλα.

Spoiler:

#1594 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 23 February 2012 - 02:37

ρε γαμωτο μου δεν ξερω αν το εχω μονο εγω αυτο..αλλα εχω αρχισει να ξενερωνω με το ο.π. ... αν σε αυτο το αρκ δεν γινει κατι σηνταρακτικο δεν ξερω πως θα το παρω.. γενικα μετα το αρκ με τον πολεμο στο ναυτικο τιποτα δεν με ενθουσιαζει...

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#1595 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 23 February 2012 - 14:06

ρε γαμωτο μου δεν ξερω αν το εχω μονο εγω αυτο..αλλα εχω αρχισει να ξενερωνω με το ο.π. ... αν σε αυτο το αρκ δεν γινει κατι σηνταρακτικο δεν ξερω πως θα το παρω.. γενικα μετα το αρκ με τον πολεμο στο ναυτικο τιποτα δεν με ενθουσιαζει...

+1

Δεν μας εχει δειξει προς το παρων,μετα το war arc ενα σοβαρο αρκ....Ελπιζω να κανει κατι το αξιολογο στο καινουργιο με πολυ καλους αντιπαλους που να ζορισουν πολυ τους SHs...Αν μας δειξει και τι απεγινε το OPverse τα 2 χρονια,ισως μας πορωσει και παλι!!:smokingg:

image.jpg

#1596 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 23 February 2012 - 14:18

το καινούργιο databook θα έχει πολύ ενδιαφέρον
Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#1597 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 23 February 2012 - 14:52

+1

Δεν μας εχει δειξει προς το παρων,μετα το war arc ενα σοβαρο αρκ....Ελπιζω να κανει κατι το αξιολογο στο καινουργιο με πολυ καλους αντιπαλους που να ζορισουν πολυ τους SHs...Αν μας δειξει και τι απεγινε το OPverse τα 2 χρονια,ισως μας πορωσει και παλι!!:smokingg:

Spoiler: manga spoilers/fishman island

Edited by Mad_Hatter, 23 February 2012 - 17:29.

Spoiler:

#1598 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 23 February 2012 - 15:11

Spoiler: manga spoilers/fishman island

PS:put spoilers :P

Αυτο ακριβως.Το FI ηταν οτι πρεπει για το TS.Τωρα θελουμε κατι πιο σοβαρο με οτι συνεπαγεται αυτο...

Edited by iristella, 23 February 2012 - 17:49.
spoiler tag

image.jpg

#1599 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 23 February 2012 - 15:24

το να φτασεις στην κορυφη ειναι ευκολο , το να παραμεινεις λενε ειναι το δυσκολο

μετα το war saga λοιπον το οποιο ηταν με διαφορα το καλυτερο του one piece λογικο ολα τα ark να μας φαινονται ..απλα... τωρα ειναι που ο οντα πρεπει να δειξει το ποσο καλος δημιουργος ειναι

Posted Image

#1600 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 23 February 2012 - 15:28

Εμενα μια χαρα arcs μου φαινονται.Για την συγκεκριμενη περιοδο ειναι super.
Ειδαμε καποιες δυνατες κινησεις,ειδαμε καποια πραγματα για τον κοσμο του OP.Δεν μπορω να ζητησω κατι αλλο για την ωρα.

Spoiler:

#1601 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 23 February 2012 - 15:36

Το να φτάσεις στην κορυφή είναι εύκολο. Μάλιστα. Άμα είναι να το κάνουμε κι εμείς να βγάλουμε χρήμα.

Ερώτηση, υπάρχει κάποιος εδώ που πιστεύει ότι ο πόλεμος ήταν καλός επειδή είχε πολλές μεγάλες μάχες;

#1602 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 23 February 2012 - 15:41

Το να φτάσεις στην κορυφή είναι εύκολο. Μάλιστα. Άμα είναι να το κάνουμε κι εμείς να βγάλουμε χρήμα.

Ερώτηση, υπάρχει κάποιος εδώ που πιστεύει ότι ο πόλεμος ήταν καλός επειδή είχε πολλές μεγάλες μάχες;

Ηταν πολεμος.Απλο.Εδειξε οτι υπαρχει σε πολεμο.Στρατηγικες,τρελες δυναμεις,ειχε οτι ηθελα.
Ειχε και αυτα τα 2 φοβερα plot twists.Γενικα ηταν αριστο.Οχι σαν κατι αλλους ανυπαρκτους πολεμους.

Και για την κορυφη.Ο Oda βγαζει περιπου 25 μυρια.Παρα πολλα.
Και επειδη υπαρχουν πολλοι γκρινιαριδες εδω μεσα,οταν το FI arc κανει ρεκορ πολυσεων για ενα arc(37 μυρια)και το αντιπαλο δεος(δεν ειναι,αλλα ας πουμε οτι ειναι)πουλαει μονο 6 στο καλυτερο του και καλα arc,τοτε παει μια χαρα.

Spoiler:

#1603 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 February 2012 - 15:46

Ηταν πολεμος.Απλο.Εδειξε οτι υπαρχει σε πολεμο.Στρατηγικες,τρελες δυναμεις,ειχε οτι ηθελα.
Ειχε και αυτα τα 2 φοβερα plot holes.Γενικα ηταν αριστο.Οχι σαν κατι αλλους ανυπαρκτους πολεμους.

Τώρα είναι σωστό.

Και για την κορυφη.Ο Oda βγαζει περιπου 25 μυρια.Παρα πολλα.
Και επειδη υπαρχουν πολλοι γκρινιαριδες εδω μεσα,οταν το FI arc κανει ρεκορ πολυσεων για ενα arc(37 μυρια)και το αντιπαλο δεος(δεν ειναι,αλλα ας πουμε οτι ειναι)πουλαει μονο 6 στο καλυτερο του και καλα arc,τοτε παει μια χαρα.

Spoiler:

#1604 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 23 February 2012 - 15:51

[quote name='Kenobi-sensei']Τώρα είναι σωστό.
Γιατί plot holes??????:stubborn:

MbcN7u5.png

#1605 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 23 February 2012 - 15:51

Εγώ ήθελα να καταλήξω στο εξής.

Ένας πόλεμος από μόνος του δε λέει τίποτα. Είδαμε στρατηγικές. Είδαμε "δυνάμεις". Είδαμε πολλούς χαρακτήρες. Τι νόημα θα είχαν όλα αυτά, αν δε μας ένοιαζε το τι σημαίνουν; Τι νόημα θα είχαν, αν δε διαμορφώνονταν ως μία εξωτερίκευση των φιλοσοφιών ή στόχων των χαρακτήρων;
Τι σημαίνουν όσα έκανε ο Whitebeard; Τι σημαίνουν όσα έκανε ο Akainu; Tι όσα έκανε ο Luffy;

Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο πόλεμος θα μπορούσε να είναι καλός χωρίς αυτά;

Αυτά είναι η βάση του One Piece. Και αυτά υπήρχαν από την αρχή.

Αντί να περιμένουμε τον επόμενο πόλεμο και να έχουμε παράλογες προσδοκίες, ας μάθουμε να αναγνωρίζουμε και να εκτιμάμε τι είναι αυτό που κάνει το One Piece τόσο καλό.

Και στο FI υπήρχαν όλα αυτά. Σημαίνει ότι είναι το καλύτερο arc που υπάρχει; Όχι. Σημαίνει ότι είναι arc του One Piece.

Σε ποια plot holes αναφέρεσαι Kenobi;