Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#1576 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 30 January 2012 - 17:45

Οι πωλήσεις δεν δείχνουν τα πιο δημοφιλή-πετυχημένα;;:hot:

ποσα chapters εχεις αγορασει? ή τα βλεπεις ολα δωρεαν απο διαφορα sites οπως το mangastream? αυτο εννοουσα ;) μπορει οι πωλησεις του OP να αποτελουνται απο τα μισα ατομα που το παρακολουθουν και του naruto για παραδειγμα να ειναι μονο το 1/4 και ολοι οι υπολυποι να το διαβαζουν online. αλλα τελος παντων.

οσον αφορα για το θεμα ποιο πανω για το αν ειχε επιτυχεια το OP με ηθοποιους. δεν πιστευω να ειχε, εγω παντως δεν θα το εβλεπα. η ολη φαση ειναι στο animation. πολλα πραγματα θα ηταν αδυνατα ή εστω ελαχιστα ωραια σε σχεση με το anime.

#1577 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 30 January 2012 - 19:27

Το ναρούτο είναι πιο δημοφιλές στη δύση.. αλλά και πάλι αυτό δεν σημαίνει τίποτα γιατί.... η αγορά των ΗΠΑ στα manga δεν ισούται ούτε με το 5% της αντίστοιχης στην Ιαπωνία. Κατά συνέπεια το One Piece είναι το δημοφιλέστερο manga.
Και ο Όντα βγάζει γύρω στα 25 μύρια δολάρια τον χρόνο , ενώ ο Κίσι γύρω στα 12-13...
Στην τεράστια αγορά της Κίνας, πάλι πρώτο είναι το One Piece, ενώ σε αυτή της Ευρώπης (Ισπανία, Γερμανία, Ρωσία) είναι κάπου στα ίδια επίπεδα...
Posted Image

#1578 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 03 February 2012 - 18:32

SBS Volume 65
Πολλα ενδιαφεροντα πραγματα απο τον Oda..Ειδικα για το CoC

Spoiler:

Spoiler:

#1579 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 04 February 2012 - 10:56

^Που το βρηκες αυτο;;:hmmm:

Αυτο με το CoC του Shanks δεν με παραξενευει καθολου...Γι'αυτο λεω πως το επιπεδο που βρισκεται ο Shanks,δηλαδη emperor,ειναι πολυ πιο πανω απο το επιπεδο του luffy και γι'αυτο δεν γινεται να νικησει εναν Yonkou.Εχει πολλα να μαθει για να φτασει σε αυτο το επιπεδο...

image.jpg

#1580 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 04 February 2012 - 11:15

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ωραιο βιντεο με αυτο το ζευγαρη
one piece rulesPosted Image
:blingeye2:Posted Image

#1581 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 04 February 2012 - 12:38

Εμενα με στεναχωρει λιγο που δεν βγαζουν πλεον ending.Δεν ηταν τοσο ωραια οσο τα opening αλλα ηταν καλα.

Και κατι αλλο,εβλεπα χτες το 5ο opening(πολυ καλο και αυτο) και εκνευριστηκα λιγο.Οσοι ηταν μαζι με τον Lucci πληρωσαν στο Lobby,(τους Cp9).Εννοω οτι πληρωσαν που κοροιδεψαν οσους τους εμπιστευοταν στο Water 7.Paulie,Iceburg κτλ.Τον Lucci ομως ο Luffy επρεπε να τον σκοτωσει απο τις μπουνιες.Τους προδωσε πολυ ασχημα,ειδικα τον Paulie.Και παραλιγο να παρει και την Robin με το μερος του.Ελπιζω Αν ξανασυναντηθουν με τον Lucci να τελειωσει αυτο που αφησε στη μεση.

Edited by Mike The Great, 06 February 2012 - 22:26.

Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#1582 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 04 February 2012 - 14:54

^Που το βρηκες αυτο;;:hmmm:

SBS - The One Piece Wiki

Αυτο με το CoC του Shanks δεν με παραξενευει καθολου...Γι'αυτο λεω πως το επιπεδο που βρισκεται ο Shanks,δηλαδη emperor,ειναι πολυ πιο πανω απο το επιπεδο του luffy και γι'αυτο δεν γινεται να νικησει εναν Yonkou.Εχει πολλα να μαθει για να φτασει σε αυτο το επιπεδο...

Spoiler: Manga readers only

Edited by Frenzy89, 04 February 2012 - 15:05.

#1583 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 05 February 2012 - 12:12

SBS - The One Piece Wiki

Spoiler: Manga readers only

Spoiler:

Edited by Kaidou, 05 February 2012 - 13:07.

image.jpg

#1584 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 05 February 2012 - 18:29

Youtube Video

xaxaxaxa ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

αχαχαχαχαχαχαχαχ δεν υπαρχει!! ~nana-chaaaan~ xD

#1585 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 09 February 2012 - 15:40

δε ξέρω αν είναι στο σωστό section , αλλλάααααα σκεφτόμουν ότι θα υπάρξει και άλλο time skip.
Your thoughts please

#1586 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 09 February 2012 - 15:52

Το εχω αναφερει εγω προσωπικα και παλαιοτερα με την σκεψη οτι οι SHs θα πρεπει να εχουν μια αρκετα μεγαλη εξελιξη ωστε να φτασουν στο επιπεδο του Pirate king crew...

image.jpg

#1587 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 February 2012 - 15:53

οκ, το video απλα δεν υπαρχει:hihi2:...αχαχα πολυ γελιο ο τυπος xDD
フカフカ

#1588 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 09 February 2012 - 15:55

δε ξέρω αν είναι στο σωστό section , αλλλάααααα σκεφτόμουν ότι θα υπάρξει και άλλο time skip.
Your thoughts please

Δεν το νομίζω. Μετά το Timeskip έχουμε μπει στην τελική ευθεία, κάτι που είναι πολύ εμφανές στο σημείο που είναι το manga. Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί άλλο Timeskip ειδικά μετά
Spoiler:
Τα πάντα είναι στην θέση τους για το μεγάλο φινάλε.

#1589 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 09 February 2012 - 16:06

Το εχω αναφερει εγω προσωπικα και παλαιοτερα με την σκεψη οτι οι SHs θα πρεπει να εχουν μια αρκετα μεγαλη εξελιξη ωστε να φτασουν στο επιπεδο του Pirate king crew...

Γι'αυτο το λόγο κυριώς πιστεύω και εγώ, άσε που είναι ακόμα πολύ μικροί (πλην Brook)
άσε που θέλουν ακόψα ψωμιά με Haki κτλ

#1590 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 14 February 2012 - 00:32

Ναι δεν πιστευω ουτε εγω να γινει αλλο time-skip αλλα πιστευω πως εχουν ακομα να τελειοποιησουν τα 2 haki τους τουλαχιστον ο zoro και sanji, γενικα πιστευω πως εχουμε ακομα 400-450 επεισοδια μπροστα μας (μακαρι να ειναι παραπανω:awww:)