Αυτό πάλι από που το έβγαλες; Και τι σχέση έχει το αν χρειάζομαι επιβεβαίωση με το αν γουστάρει κάποιος το one piece ή οποιοδήποτε άλλο. Does not compute.Οπότε αφού δε χρειάζεσαι επιβεβαίωση για αυτό που γουστάρεις τότε γιατί σε ενοχλεί που κάποιος γουστάρει τρελά One Piece/Naruto/Bleach; Εφόσον δε γίνονται ενοχλητικοί οι tards, παραβαίνοντας κανόνες του forum τότε γιατί να σε πειράζουν σχόλια του τύπου το "One Piece τα σπάει/είναι το καλύτερο" κλπ. Δηλαδή εάν για κάποιον υπάρχουν μόνο αυτά τα τρία anime εσένα τι σε ενοχλεί; Καλό για σένα που ξέρεις τα υπόλοιπα 4997(υποθετικό νούμερο) και τα απολαμβάνεις και κακό για αυτούς που μένουν στην άγνοια.
Anime forum είναι, ελεύθερο στην εγγραφή. Οπότε θα υπάρχουν και οι tards και οι ελιτιστές και όλοι. Εκτός και αν κατά τη διαδικασία εγγραφής στο forum υπάρχει ερωτηματολόγιο για το πόσες σειρές έχει δει κανείς και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.
Εδώ θα συμφωνήσω με τον Kenny ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν τα γούστα κανενός.
Προσωπικά θα πω ότι για όλες τις σειρές υπάρχει η κατάλληλη περίοδος για να τις απολαύσεις ανάλογα με το τί ζητάς κάθε φορά.

Eγώ προσπαθώ να εξηγήσω γιατί είναι κάποιοι εχθρικοί απέναντι στους -tards. Δεν ήταν: Έγιναν. Ο φανατισμός και ο τρόπος που συμπεριφέρονται ένα μεγάλο μέρος των οπαδών των σειρών αυτών τους έκανε να είναι εχθρικοί. Και φυσικά έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν στο φόρουμ όπως όλοι αλλά όσον αφορά αυτό που λες με το αν γίνονται ενοχλητικοί, ναι γίνονται.
Γιατί καταντάει κουραστικό να βλέπεις poll με ανακριβή αποτελέσματα και με ασκοπη θεματολογία. Γιατί παραβαίνουν πολύ συχνότερα τους κανόνες απ' ότι οι υπόλοιποι όσο κι αν νομίζεις ότι δεν το κάνουν: Το τι spoiler/spam βλέπουμε/σβήνουμε δεν το φαντάζεσαι. Γιατί όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει μόνο γι αυτά τα 3 anime και περιορίζει τον εαυτό του σ' αυτά και δεν βλέπει τίποτα άλλο οπότε πως να μιλήσει για κάτι άλλο; Το μισό φόρουμ αράχνες κοντεύει να βγάλει.
Πως θα σε ενοχλούσε να άκουγες την μάνα σου να γκρινιάζει για κάθε λεπτομέρεια του τι τρως, φοράς, κάνεις; Ε πάρτο από την ανάποδη και θα καταλάβεις τι ενοχλεί τους "elite" όπως τους λες. Σε λίγο καιρό δεν θα λεγόμαστε anime.gr αλλά NarutoBleachOnePiece.gr.
Για μένα τέτοιες διακρίσεις σε tards κτλ δεν υπάρχουν και όλα τα anime είναι anime και βλέπω σχεδόν τα πάντα. Αλλα καταλαβαίνω τι εννοούν όσοι μιλάνε αρνητικά για αυτα τα 3 anime και τους φανατικούς οπαδούς τους. Και btw κατα πόσο θεωρείται anime otaku κάποιος που δεν βλέπει ή δεν μπορεί να δει τίποτα πέρα απο 2-3 anime; Μήπως είναι όσο otaku είναι ένας που βλέπει μόνο hentai; Το αναφέρω γιατί έχω ακούσει πολλούς να υπερηφανεύονται "Εμείς οι otaku".
Εdit
@Kenny, εντάξει αν είδες 100 επεισόδια One piece και δεν σου άρεσε, λογικά δεν θα σ' αρέσει ούτε μετά αν και έχει πιο ενδιαφέρον. Μήπως έπεσες πάνω σε τίποτα fillers πριν το κάνεις drop; Βέβαια απ' όσο θυμάμαι εμένα άρχισε να μου αρέσει κάπου γύρω στο 30 ή καλύτερα θα έλεγα ότι άρχισα να το εκτιμώ από το Nami arc και μετά. (Τα fillers δεν τα έχω δει: Παραήταν "χαρούμενα" όσα καταλάθος έχω δει.)
Δεν πιστεύω ότι ο χαρακτηρισμός σου ως "σκατά" είναι γενικός, ότι δηλαδή το θεωρείς το χειρότερο anime εκεί έξω(υπάρχουν πολύ χειρότερα), απλά ότι δεν αντέχεις αυτό το είδος με τα power ups και που δεν τελειώνουν ποτέ. Βέβαια για να συγκρίνει κάποιος ένα endless shounen με ένα άλλο endless shounen θα πρέπει να τα έχει δει και τα δύο, αλλά εσύ δεν βλέπεις καθόλου οπότε δεν σε αφορά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 06 Δεκέμβριος 2009 - 08:26
Όσον αφορά το παρακάτω ποστ του Kenny