Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#301 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 September 2008 - 21:34

Μονο που οι πατατες ειναι κοινο πιατο και ευκολο να φτιαχτει....οι ιστοριες της σειρας δεν θεωρω οτι ειναι τοσο προβλεψιμες,αρα για μενα ειναι κατι πιο πολυ προς σπεσιαλιτε για να το πω στην γλωσσα σου;)

#302 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 23 September 2008 - 20:21

Το οne piece αμα κρατόυσε 8,9,10 χρόνια ας πούμε .Ποια αrcs δε θα υπήρχαν τι λέτε?????????????

Οι πατάτες πήγαιναν στην παραπάνω ερώτηση άμα δεν το πιασες .Τώρα ο 7αλογος ήταν για πλάκα ,:erk: αναφέρετε στο op και στα arc που δέν είχε εξαρχής ο oda στην ιστορία και που κάποιοι απο μας τα τρώνε στα μούτρα στο anime(μαλλον δεν το πιασες και αυτό)Γενικά θες εξάσκηση:wooi2:

Εσας σας αρέσουν με για σας και χαρά σας ,με τα δικά μου standard,ειναι πατάτες.
Ξαναγυρνάμε στο 1 μου post (ξερνάω απλά)(:Όταν έχεις δημιουργήσει μια ιστορία κάποιας έκτασης και ενώ την έχεις μορφοποιήσει αμα επιχειρήσεις να την τραβήξεις σε τεράστιο μήκος θα αποτύχεις. Γιατι πολυ απλά δεν μπορείς να κρατήσεις την αρχικα φοβερή ποιότητα σε όλη την έκταση της. Σχεδον κανένας δεν μπόρεσε στα χρονικά.(Εξερούνται κάποιοι ελάχιστοι)

Arc σαν το skypiea TB enies lobby klp είναι πατάτες δεν είχε σκοπο να τα γράψει ειναι κατώτερα απο τα αρχικά φυσικά εχουν ιστορία μέσα για το op
αλλα για άτομα που διαβάζουν(γενικά) δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο fillerakia για να περναν οι fans καλά να έχουν να ασχολούνται,κάθε βδομάδα .Συχωρέστε μου την έκφραση αλλα θέλει @#!δια για να σταματήσεις εκέι που πρέπει χωρίς να παραστρατήσεις ούτε γραμμή(κατι που στο japan με τα εκατομμυρια τρελαμένα fans το έχουν ξεχάσει)..

Οταν τώρα αυτα τα arc στο ανιμε αντί να μας απογειώσουν με το animation μας βάζουν στη λογική........ χμ εδω αυτο δεν είναι καλό,εδω είναι πολύ ωραίο,θεε μου πιος ηλίθιος σχεδιάζει το zoro και το sanji, τωρα αυτη η λήψη τί είναι, ήταν μεθυσμένος αυτος στο studio,κοιτάχτε πολυγωνικές φάτσες,οοπς ωραίο πλάνο του luffy, φοβερο επεισόδειο ,μάπα επεισόδειο,τη τελείωσε κιολας?...τοτε το πράμα χαλάει.

Περιμένω το 372 με την ίδια λογική σαφώς βελτίωμένο και όποιος μου πεί για filler μετα το TB θα τον μαχαιρώσω στο πρόσωπο:cry5:

Αμα έδινες βάση λίγο στον ontopic 7λογο θα έπιανες το αστείο της υπόθεσης(ευθυμησαμε παλι δεν:colddd:). Φιλικά πάντα ride

Edited by RiDeLub, 24 September 2008 - 02:32.

#303 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 23 September 2008 - 20:35

Ξεκίνισα να ποσταρω σε αυτο το φορουμ γιατι , για λόγους που μαλλον ολοι ξέρουμε έχει χάσει σε μεγάλο βαθμό το οne piece την ποιότητα και την αίσθηση που μας έδινε παλαιότερα ( με διαφορά το καλύτερο ανιμε στην ιαπωνία ,τώρα πέφτουμε στα επιπεδα του ανιμε naruto:colddd: παίδες έλεος)Δυστηχως δεν μπορουμε να κάνουμε κάτι απλα παρακολουθουμε...

+

Εσας σας αρέσουν με για σας και χαρά σας ,με τα δικά μου standard,ειναι πατάτες.

Does not compute...:nosey:

Τελοσπάντων, αν δεν σου αρέσει, γιατί το παρακολουθείς ακόμα?

Ένα απλό (ή ίσως και όχι για κάποιους) shonen anime είναι....
Relax mate....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#304 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 23 September 2008 - 20:54

Δηλαδη το OP θα ηταν καλυτερο αν ειχε τελειωσει σε 5 ή 10 χρονια απο το αν τελειωσει σε αλλα 10 χρονια?

Που το ξερουμε αυτο?
Ειδαμε τα αλλα 10 χρονια?
Το Enies και η Skypiea ΠΑΤΑΤΕΣ?
Παμε καλα?

Και που εχει χαλαρωσει το ΟΡ?
Στο Davy Back Fight ειχε χαλαρωσει και αυτο ηταν γιατι ερχοταν η καταιγιδα!
ΤΟ ENIES!

To ENIES ηταν καταιγιδα!
Οχι Πατατα!
Spoiler: Enies Lobbie Spoiler

Ξερουμε τι ειναι η πατατα?
Potato - Wikipedia, the free encyclopedia
Ξ*ατάτα - Βικιπαίδεια
Οριστε!

Δεν λεω να λεμε την αποψη μας αλλα να στεκει αυτο που λεμε και να το στηριζουμε!

Edited by RiDeLub, 24 September 2008 - 01:52.

Posted Image

#305 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 September 2008 - 22:02

Επειδή δεν ξέρω τι διάφορές έχεις με τον Oda απαντάω απλά σε ότι αφορά όλο το story και πως το βλέπω εγώ Juda.

To ότι το OP είχε σκοπό να κρατήσει 5 χρόνια το το ξέρουμε πιστεύω (fact 1)
To ότι σου αρέσουν τα πρώτα επεισόδια το μάθαμε εδώ (θεωρητικά ότι έγινε ως το logue/laboon και λίγο παραπέρα) (fact 2)
To τι θεωρείς εσύ ότι είναι σωστό στην ιστορία το αντιληφθήκαμε επίσης (όχι TB, όχι ΕL όχι Skypeia(+Jaya), όχι Davy Back(υποθέτω) ) (fact 3)

Έρχομαι λοιπόν στην θεωρία σου (την βάζω σε spoiler γιατί πιάνει χώρο στο μάτι αυτουνού που διαβάζει επίσης μπορεί να περιέχει spoiler για τους νέους αν και είναι δικό μου αριστούργημα)
Spoiler:

Έτσι λοιπόν μεταφράζω εγώ τα @#$%@ του Oda. Έχουμε, έτσι, ένα πολύ ωραίο και συμμαζεμένο OP.
Σου ξαναείπα ότι είναι δεκτές οι απόψεις σου και ανοικτές για διάλογο.
Σου δικαιολόγησα με την δική σου λογική γιατί από τα πρώτα 60 επσ (τα αγαπημένα σου) τα μισά δεν έπρεπε να υπάρχουν και γιατί οι sichibukai έπρεπε να ήταν λιγότεροι ή ο (φοβερός) Mihawk να ήταν μόνος του.

Συμφωνώ ότι στο OP μπορούσαν να κοπούν κάποια κομμάτια. Το θέμα είναι ότι εφόσον ο δημιουργός τα έδεσε σωστά στην υπόθεση (σαν καλοψημένες πατάτες) δεν με ενοχλούν.
Το OP είναι το long on-going anime/manga μου. Δεν είναι το έργο που θα διαβάσω σε ένα, ούτε σε δυο χρόνια.

Για το animation έπαψα να μιλάω πιο πάνω. Εμένα με ικανοποιεί γιατί:
1) παρακολουθώντας το OP (και κάθε άλλο anime, video game,ταινία κλπ) ενδιαφέρομαι πρώτιστος για το υλικό και μετά για το περιτύλιγμα (θα μου πεις τι κάθομαι και βλέπω αφού και ιστορία στο 50% είναι μπαρούφες)
2) επιμένω στο ότι το animation δεν μπορεί να φτάσει στα επίπεδα μικρών anime (όπως του Soul Eater). Αν προσέξετε καλά και αυτά τα anime θα δείτε ότι το animation διαφέρει από επ σε επ, ενώ υπάρχουν πάντα κάποια επεισόδια χαμηλότερης ποιότητας ώστε να "ξεκουράζονται" οι animators.
3.1) Δεν έχω τις απαιτήσεις σου, οι οποίες ανέβηκαν με τον καιρό και απορώ πως, αφού εφόσον διαβάζεις τα τελευταία 3 χρόνια (κάπου το έχεις αναφέρει νομίζω) και πρόλαβες τα Water7-EL (filler) on-going. Εγώ θα τα είχα παρατήσει με τις βλακείες που έγραφε ο Oda (ιδιαίτερα αν ήταν on-going).
3.2) Οι δικές μου αυξημένες απαιτήσεις περιορίζονται εκεί που πληρώνω. Επειδή λοιπόν η Viz δεν μας επιτρέπει να δίνουμε το οβολό μας στον Oda παρά 2-3 φορές τον χρόνο, θα αφήσω τις απαιτήσεις των εκατομμυρίων τρελαμένων fan στο japan (που στο κάτω κάτω του κόβουν εβδομαδιαίο επίδομα) να ελέγξουν την κατάσταση

Έγινα πιο επιθετικός προς το τέλος. Sorry για αυτό.
Ο λόγος είναι ότι δεν με πειράζει να διαβάζω κάποια αρνητικά σχόλια, αλλά όταν αυτά είναι επαναλαμβανόμενα ακούγονται εριστικά. Και σε αυτό δεν θεωρώ ότι υπάρχει η δικαιολογία την αυξημένων απαιτήσεων.

Λυπάμαι για το μέγεθος του μνμ. Με αυτό κλείνω και την απάντηση μου επί του θέματος (θα απαντήσω βέβαια στα "μικρά" σχόλια επί του μηνύματός μου ). Ότι άλλο θέλετε το λέτε εσείς.

Edited by RiDeLub, 24 September 2008 - 01:53.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#306 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 23 September 2008 - 22:22

Το Enies και η Skypiea ΠΑΤΑΤΕΣ?
Παμε καλα?

Και που εχει χαλαρωσει το ΟΡ?
Στο Davy Back Fight ειχε χαλαρωσει και αυτο ηταν γιατι ερχοταν η καταιγιδα!
ΤΟ ENIES!

- το scypiea ηταν περιττο, οχι πατατα...καθε αλλο μαλιστα...
το EL ναι, ηταν μετριο...ο λογος? το W7...απλο...δεν το σωζουν 3 επς με το παρελθον ενος χαρακτηρα(αναπτυξη χρακτηρα ειπε καποιος...)...
Spoiler: Enies Lobbie Spoiler

- μετα το DB ηταν το W7, οχι το EL...

*και οποιος ξαναπει cp9 saga :burningbe3:...τζαμπα εχουμε τα arcs?χρειαζομαστε και sagas...? λαμακιες του ηλιθιου dragonball...

- το ΤΒ δεν ηταν περιττο...
Spoiler: Thriller Bark Spoiler

δεν θα ηθελα το ΟΡ με τιποτα λιγοτερο απο οτι εχει δειξει μεχρι τωρα(Manga παντα...),απλα να εχουμε και μια ''καποια'' κριτικη ικανοτητα και οχι επιπεδου ''καμενου shounen''...

ενα manga ονοματι Death Note το εχετε ακουστα?shounen ειναι...και δεν εχει παιδακια να ουρλιαζουν και να σκανε μπουνιδια...:nod2:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#307 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 September 2008 - 23:48

*και οποιος ξαναπει cp9 saga :burningbe3:...τζαμπα εχουμε τα arcs?χρειαζομαστε και sagas...? λαμακιες του ηλιθιου dragonball...

Όι όι όι μπορεί να σου φαίνεται αδόκιμος ο όρος αλλά χρησιμοποιείται. Ιδιαίτερα στα W7-EL που είναι κολλητά η λέξη Saga με την έννοια της ευρύτερης ομάδας arc είναι χρήσιμη.
Άλλωστε η συνήθεια δεν κόβεται άσχετα από που την κολλήσαμε.

Τέσπα on-topic όσοι σχολιάζουν ότι τους αρέσει το EL μπορεί θεματικά να συμπεριλαμβάνουν και το W7. Για μένα που η ποιότητα και το μέγεθος των μαχών δεν με αφορά όσο το story θεωρώ ότι W7>EL, αλλά βλέπω το EL ως την τελική μάχη του W7.
Θέμα γούστου.

Για το θέμα του "καμένου shounen" δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι του συμπεριφέρονται ή λόγω target group εκεί καταλήγει. Δεν μπορεί να συγκρηθεί με το DN λόγω διαφοράς ύφους (εδώ γιατί δεν συγκρίνεις OP με SE :bleh:).

Posted Image

#308 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 23 September 2008 - 23:53

RiDeLub +1 για το μακριναρι σου{δεν υπηρχε περιπτωση να μην διαβασω ενα τετοιο κειμενο μιας και κι εγω κανω το ιδιο πολλες φορεςXD},ηταν πραγματικα πολυ αναλυτικο της ολης καταστασης και μπραβο στο κουραγιο σου που το εγραψες!

Συμφωνω με ολα και προσθετω μονο οτι:

1)Αν και αποψη σου Juda και γενικα πιστευε οτι θες,μου φαινετε παραξενο να θεωρεις αθλιο και το Skypiea και το Enies Lobby μιας και το 1ο ειχε τρομερη φαντασια και ιστορια,με τους πολιτισμους που δημιουργηθηκαν στον ουρανο και το πως ενα ψεμα μπορει να καταστρεψει καποιες γενιες+ειχαμε τον δυναστη {ταχα} θεο και το 2ο πολυ συγκινηση/ιστορια...δεν ηταν flawless αλλα αθλια και πεσιμο της σειρας δεν τα λες για μενα...ισα ισα τα θεωρω βελτιωση της σειρας..οσο προχωρησε βελτιωθηκε πιστευω μεχρι τωρα..περαν το Thriller Bark,που τα χουμε ξανασυζητησει βεβαια...δεν ειναι κακο αλλα για μενα δεν ξεπερναει τα προηγουμενα...βεβαια εχει κι αυτο μερικα πολυ καλα σημεια...

[κακο μερος διαλεξες να πεις οτι η σειρα ειναι κακη,εδω για το TB ειπα 2 πραγματα και μεχρι κι εκει φανηκα υπερβολικα "ψειρας",φαντασου με τα αλλα αρκς που θεωρουνται καλα:]

2)Οντως οπως ειπε και ο Rid,αφου δεν σ'αρεσει πως και το συνεχιζεις ακομη??

Θα χεις να παραπονιεσαι για χρονια,μιας και μενουν ακομη τοσα επεισοδια και αρκς!!:hahaha:

[εννοειται πως σεβομαι την αποψη σου και δεν σε κρινω με αυτα που λεω απο πανω...ειναι ολα καθαρα για να γινει συζητηση οσα ειπα;)]

Edited by Zoro, 24 September 2008 - 00:02.

#309 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 24 September 2008 - 00:09

το σκαιπια ηατν συγκινητικο . . .
Posted Image Posted Image

#310 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 24 September 2008 - 01:27

Δεν λεω να λεμε την αποψη μας αλλα να στεκει αυτο που λεμε και να το στηριζουμε!

Το έχω στηρίξει πιστεύω αρκετά, απλά διαφωνούμε,δε σημαίνει και τπτ.

3.1) Δεν έχω τις απαιτήσεις σου, οι οποίες ανέβηκαν με τον καιρό και απορώ πως, αφού εφόσον διαβάζεις τα τελευταία 3 χρόνια (κάπου το έχεις αναφέρει νομίζω) και πρόλαβες τα Water7-EL (filler) on-going. Εγώ θα τα είχα παρατήσει με τις βλακείες που έγραφε ο Oda (ιδιαίτερα αν ήταν on-going).

Το παρακολουθώ 7 χρόνια απο 12 χρονων:burningbe3:,και δεν θα το παρατήσω ακομη και αν βγάλει filler μετα το TB(Μεγαλη κουβέντα)
Γενικά συμφωνώ με τη λογικη σου ride απλα γκρινιάζω ...

#311 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 24 September 2008 - 02:05

Yosh

Έκανα ένα γενναίο move από το Current Episode στην Γενική συζήτηση (27 post τρομάρα μας).

Η συζήτηση αφορά γενικά το OP, το animation του και το story toy.
Ξεκινάει από το post #282 σελίδα 19 και καταλήγει εδώ.

Αποτελεί συζήτηση που αφορά τους OP fans και μεταφέρθηκε εδώ για να την βρείτε (και να αδειάσει από τα περιττά το C Ep Discussion :P).
Έκανα όσα edit μπορούσα ώστε να αποφευχθούν πιθανά spoiler. Η συζήτηση ήταν γενική και τα spoiler λιγοστά.

Βγαίνει νόημα με εξαίρεση 1-2 αναφορές στον αριθμό του current επεισοδίου. Sorry για το edit.
Επίσης λόγω μεταφοράς έχουν ανακατευτεί τα post των 2 thread (thus δυο διαφορετικά post μου κολλημένα. Δεν τα κάνω merge για να βγαίνει νόημα).
Υπάρχουν αναφορές οπότε βγαίνει νόημα

Terribly sorry for the inconvenience.
You may continue the discussion if you want.....

Edited by RiDeLub, 24 September 2008 - 02:31.

Posted Image

#312 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 24 September 2008 - 13:52

Δεν μπορεί να συγκρηθεί με το DN λόγω διαφοράς ύφους (εδώ γιατί δεν συγκρίνεις OP με SE :bleh:).

ισως γιατι τωρα μιλαω για σεναριο και οχι σχεδιο...

#313 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 24 September 2008 - 14:30

Αυτό λέω. Αν και δεν έχω διαβάσει όλο το SE, το σενάριο του και τα αστεία του έχουν το ύφος του OP (με την έννοια ότι είναι πιο ανάλαφρα και "σπάνε" την σοβαρότητά τους εκεί που δεν το περιμένεις).

Τo DN από την άλλη έχει καθαρά σοβαρό ύφος που δεν αλλάζει (παρά μόνο όταν παίζει καμιά βλακειούλα με Misa ή Matsuda).

To είπα αυτό γιατί δεν μπορείς να αναμένεις από ένα shounen σαν το OP να αποκτήσει το ύφος του DN. Από την άλλη αν συγκρίνεις το SE με το OP θα δεις ότι το ύφος του δεν διαφέρει.

Εκεί πάει το σχόλιό μου.
Επιλέγεις τις συγκρίσεις σου με ύπουλο τρόπο. Προπαγάνδα!!!! Στην πυρά, στην πυρά!!!! :P
Viva OP anime!!!!

Posted Image

#314 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 24 September 2008 - 14:45

Επιλέγεις τις συγκρίσεις σου με ύπουλο τρόπο....

με κανεις να κοκκινιζω...:nosey:

ομως αυτο που θελω εγω να πω ειναι οτι το ΟΡ μπορει να δινει και αλλα πραγματα περα απο τις μαχες...αυτο εννοω με το ''καμμενο shounen''...μαχες,μαχες,μαχες...και εφερα σαν παραδειγμα το DN...π.χ. το manga τους 3 τελ. μηνες...μπορει να ηταν μαχες,αλλα ειχε και εναν τεραστιο ογκο πληροφοριων...οχι το απλο μοτιβο ''να σωσω τους συντροφους μου''...

το SE που λες,εχει πολλες σεναριακες εξελιξεις,ναι μεν καταληγουν σε μαχες κατα κυριο λογο,αλλα ασχολειται και με το σεναριο...το ΟΡ το επραξε αυτο εξαιρετικα στο W7,ενω το ΕL ηταν μια σειρα μαχων(το μεγα λαθος του ΟΡ στις μαχες ειναι η απλοϊκη σειρα,αντι ενος κεντηματος δρασης...βεβαια το 99% των σειρων αυτο κανουν...:nosey:)...

οποτε καταληγω...ενω το ΟΡ μπορει...δεν...δεν...τουλαχιστον οχι συχνα...

Βiva OP manga...

#315 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 September 2008 - 14:58

το SE που λες,εχει πολλες σεναριακες εξελιξεις,ναι μεν καταληγουν σε μαχες κατα κυριο λογο,αλλα ασχολειται και με το σεναριο...το ΟΡ το επραξε αυτο εξαιρετικα στο W7,ενω το ΕL ηταν μια σειρα μαχων(το μεγα λαθος του ΟΡ στις μαχες ειναι η απλοϊκη σειρα,αντι ενος κεντηματος δρασης...βεβαια το 99% των σειρων αυτο κανουν...:nosey:)...

οποτε καταληγω...ενω το ΟΡ μπορει...δεν...δεν...τουλαχιστον οχι συχνα...

Με αυτο ψιλοσυμφωνω,αλλα με το απο κατω...

Βiva OP manga...

Δλδ αναφεροσουν μονο στο ανιμε απο πανω ή και στα 2[anime+manga]??

Γιατι αν και εχω σταματησει το manga,δεν νομιζω οτι,περαν του σχεδιου,ειχε αυτες τις τεραστιες διαφορες σε πλοκη/μαχες απο το ανιμε....