Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach - Γενική συζήτηση
Posted 10 August 2010 - 16:29
Έχει κανείς τα επεισόδια του Bleach σε DVD?? απο το 90 και μετά???
The .aNiMe//GR Team.
Posted 20 August 2010 - 11:35
Κάνω quote στον εαυτό μουΜισό λεπτό, μισό λεπτό
Το 1ο που θα σας πω είναι ότι νόμιζα ότι ο Kouga είναι ο πατέρας του Byakuya. Σε αυτό δεν είναι παράξενο να κάνω λάθος. Όμως είμαι σίγουρη ότι σε ένα anime δεν γίνεται να έχουν κάποιοι ίδιο επίθετο και να μην είναι συγγενείς, καλά θα μου πεις τώρα ότι θέλω πολύ αυτός ο Seinosuke Yamada να έχει συγγένεια με τον Hanatarou, γιατί είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες στο bleach... Όμως αυτός ο Kenpachi, είναι δυνατόν να είναι ο σημερινός Kenpachi;;; ΟΜG!!! Και κάτι άλλο, θυμάστε σε ένα shinigami cup που ο Οmaeda έλεγε τα μέλη της εικογένειας του; Τώρα πάω εμέσως να κοιτάξω πως είναι ο πατέρας του εκεί και θα σας πω, γιατί δεν μου αρέσουν τα λάθη στα anime. Eπίσης ξετρελάθηκα με τις υπόλοιπες συγγένειες. Και επίσης μου αρέσει πολύ η Yoruichi σε αυτήν την εικόνα, μου άρεσε πολύ ο Kensei όταν ήταν captain και η Mashiro και η Ηιyori μην σου πω, στην Hiyori όμως μου αρέσει πιο πολύ η σχέση που έχει με τον Kisuke
ά δεν μου αρέσουν η αλλαγες (βασικά μόνο στα μαλλιά) στην Unohana και στον Ukitake, σε όλους κάναν έστω και μια αλλαγή, εκτός από τον Yamamoto. Toν Kaien, τι τον κρύβουν τέλος πάντον;

Και κτ που σκέφτηκα τώρα είναι ότι μπορεί αυτός ο vice captain στην 6η squad να είναι ας πούμε πατριός του Byakuya, λέω τρ...
Posted 20 August 2010 - 14:38
Spoiler: arrancar arc
ισως γιατι και τωρα καποια Divisions δεν ειχουν Captains απο`σο θυμαμαι.Νομιζω η 3 που εφυγε ο Gin,η 5 που εφυγε ο Aisen
Edited by iristella, 20 August 2010 - 14:44.
spoiler tag inserted
Posted 20 August 2010 - 15:13
Θα ρωτήσω εδώ αφού είναιΓενική συζήτηση..
Έχει κανείς τα επεισόδια του Bleach σε DVD?? απο το 90 και μετά???
Ενοοεις Dvd rips?Αν ναι οι arigatou τελειωσαν πριν λιγες μερες το 109 που ειναι και το τελευταιο ep pου εχει βγει σε DVD meχρι τωρα.Αμα θες μπορεις να τα κατευασεις απο το bakabt
http://www.bakabt.com/154163-bleach-season-05-the-assault-arigatou-h264-dvd.html
πρεπει να εισαι μελος ομως για να το κατευασεις
Posted 20 August 2010 - 15:19
Ενοοεις Dvd rips?Αν ναι οι arigatou τελειωσαν πριν λιγες μερες το 109 που ειναι και το τελευταιο ep pου εχει βγει σε DVD meχρι τωρα.Αμα θες μπορεις να τα κατευασεις απο το bakabt
http://www.bakabt.com/154163-bleach-season-05-the-assault-arigatou-h264-dvd.html
πρεπει να εισαι μελος ομως για να το κατευασεις
Μην ακους τον fanboy.Το bakabt δουλευει και χωρις αccount.Kατεβασε το και αστο.Μια χαρα θα σου δουλευει

Posted 20 August 2010 - 20:04
ενοείς ο Amagai, στην 3η division, ναι τα είδα αυτά τα fillers, με την Lurichiyoισως γιατι και τωρα καποια Divisions δεν ειχουν Captains απο`σο θυμαμαι.Νομιζω η 3 που εφυγε ο Gin,η 5 που εφυγε ο Aisen
Spoiler:και η 9 που εφυγε ο Tousen δεν θυμαμαι να ειρθε καποιος αλλος
Edited by HelenGreece4ever, 23 August 2010 - 12:09.
Posted 21 August 2010 - 19:43
Posted 21 August 2010 - 20:14

Posted 22 August 2010 - 00:47
Ρε παιδιά μια ερώτηση, επειδή οι Dattebayo σταμάτησαν να βγάζουν επεισόδια εδώ και καιρό ποιο fansub γκρουπ μου προτείνετε;
Προσωπικη παντα γνωμη SGKK.
Βγαζουν επεισοδια με αριστη ποιοτητα σε εικονα και καλη μεταφραση.
http://www.sgkkfansubs.com/
Απο κει και περα παιδες δοκιμαστε.Εγω ειχα κοιταξει δυο τρια και κατεληξα σε αυτο.Ελπιζω να σε καλυψα.
Posted 22 August 2010 - 12:14
Προσωπικη παντα γνωμη SGKK.
Βγαζουν επεισοδια με αριστη ποιοτητα σε εικονα και καλη μεταφραση.
http://www.sgkkfansubs.com/
Απο κει και περα παιδες δοκιμαστε.Εγω ειχα κοιταξει δυο τρια και κατεληξα σε αυτο.Ελπιζω να σε καλυψα.
Θα τσεκάρω, thanks!
Posted 22 August 2010 - 21:16
Edited by iristella, 22 August 2010 - 23:09.
spoiler tag inserted
Posted 22 August 2010 - 22:29
Spoiler: Hueco mundo arc
τι είναι αυτό

Edited by iristella, 22 August 2010 - 23:10.
spoiler tag inserted