Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
807 replies to this topic

#616 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 02 August 2010 - 12:55

Πάντως μου αρέσει και το ending με τον Byakuya και τον Renji αλλά με όλες τις divisions, δεν βλέπω πολλά endings. Έχει δει κανείς κανένα από τα OVA; Το 2ο έχει ένα τέλειο ending, δείτε το: [media]http://www.youtube.com/watch?v=RwhmtlSJ5-w[/media]
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#617 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 03 August 2010 - 20:21

Σχετικά με την ιστορία του Stark.
Spoiler:

#618 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 06 August 2010 - 11:43

Δεν ήξερα που να το ποστάρω και το βάζω εδώ. Είναι αρκετά ενδιαφέρον αφού μας δείχνει ποιοί ήταν οι vc κατα την περίοδο του TBTP arc. Η πηγή είναι απο το ΄νεο Character Book του Bleach που ονομάζεται "Masked" και περιέχει πληροφορίες για τους Arrancar & Vizard.

Spoilers μόνο για όσους δεν έχουν δει ακόμα το Turn Back the Pendulum Arc στο anime.

Spoiler:

#619 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 06 August 2010 - 12:31

Ο προηγούμενος Kenpachi ηταν τελείως ζώο. Και ο πατέρας του Omaeda δεν πάει πίσω...

#620 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 06 August 2010 - 12:32

Δεν ήξερα που να το ποστάρω και το βάζω εδώ. Είναι αρκετά ενδιαφέρον αφού μας δείχνει ποιοί ήταν οι vc κατα την περίοδο του TBTP arc. Η πηγή είναι απο το ΄νεο Character Book του Bleach που ονομάζεται "Masked" και περιέχει πληροφορίες για τους Arrancar & Vizard.

Spoilers μόνο για όσους δεν έχουν δει ακόμα το Turn Back the Pendulum Arc στο anime.

Spoiler:

Spoiler:

#621 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 06 August 2010 - 15:01

Seinosuke Yamada=Izuru Kira much?:OMG3:
Posted Image

#622 Filip Kohaku

Filip Kohaku

Kohaku

• Members
  • 50 posts

Posted 06 August 2010 - 15:38

΄Τα τελευταία επεισόδια είναι θεϊκά

Edited by iristella, 07 August 2010 - 20:28.
greeklish converted.

#623 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 06 August 2010 - 17:05

Seinosuke Yamada=Izuru Kira much?:OMG3:

Γιατί, ο μπαμπάς Byakuya δεν είναι ίδιος με τον γιό του ? Ο Seinosuke Yamada νομίζω είναι αδερφός του Hanatarou, εκείνου του μικρού healer που βοήθησε τον Ichigo στο SS arc.

#624 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 06 August 2010 - 17:16

Γιατί, ο μπαμπάς Byakuya δεν είναι ίδιος με τον γιό του ? Ο Seinosuke Yamada νομίζω είναι αδερφός του Hanatarou, εκείνου του μικρού healer που βοήθησε τον Ichigo στο SS arc.

Τουλαχιστον ειναι πατερας του ειναι λογικη η οποια ομοιοτητα.Το ανεφερα απλα επειδη ειναι πολυ ακυρη η ομοιοτητα.Αμα δεν το ψαχνα στο bleach.wikia θα νομιζα πως εχουν καποια συγγενεια με τον Kira!:hot:
Posted Image

#625 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 07 August 2010 - 13:21

Μισό λεπτό, μισό λεπτό:oo: Το 1ο που θα σας πω είναι ότι νόμιζα ότι ο Kouga είναι ο πατέρας του Byakuya. Σε αυτό δεν είναι παράξενο να κάνω λάθος. Όμως είμαι σίγουρη ότι σε ένα anime δεν γίνεται να έχουν κάποιοι ίδιο επίθετο και να μην είναι συγγενείς, καλά θα μου πεις τώρα ότι θέλω πολύ αυτός ο Seinosuke Yamada να έχει συγγένεια με τον Hanatarou, γιατί είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες στο bleach... Όμως αυτός ο Kenpachi, είναι δυνατόν να είναι ο σημερινός Kenpachi;;; ΟΜG!!! Και κάτι άλλο, θυμάστε σε ένα shinigami cup που ο Οmaeda έλεγε τα μέλη της εικογένειας του; Τώρα πάω εμέσως να κοιτάξω πως είναι ο πατέρας του εκεί και θα σας πω, γιατί δεν μου αρέσουν τα λάθη στα anime. Eπίσης ξετρελάθηκα με τις υπόλοιπες συγγένειες. Και επίσης μου αρέσει πολύ η Yoruichi σε αυτήν την εικόνα, μου άρεσε πολύ ο Kensei όταν ήταν captain και η Mashiro και η Ηιyori μην σου πω, στην Hiyori όμως μου αρέσει πιο πολύ η σχέση που έχει με τον Kisuke :hahaha:ά δεν μου αρέσουν η αλλαγες (βασικά μόνο στα μαλλιά) στην Unohana και στον Ukitake, σε όλους κάναν έστω και μια αλλαγή, εκτός από τον Yamamoto. Toν Kaien, τι τον κρύβουν τέλος πάντον;:hmmm:
る  ギ

Posted Image

#626 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 August 2010 - 20:31

. Όμως αυτός ο Kenpachi, είναι δυνατόν να είναι ο σημερινός Kenpachi;;;

Δεν είναι το ίδιο πρόσωπο. Το Κenpachi δεν είναι όνομα τίτλος είναι.

"Kenpachi, the title bestowed upon the strongest Shinigami in every generation, the one who has slain the most enemies and won the most battles"

Οι Κuchiki ομορφόσογο πάντως. :P

#627 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 07 August 2010 - 21:32

Δεν είναι το ίδιο πρόσωπο. Το Κenpachi δεν είναι όνομα τίτλος είναι.

"Kenpachi, the title bestowed upon the strongest Shinigami in every generation, the one who has slain the most enemies and won the most battles"

Οι Κuchiki ομορφόσογο πάντως. :P

τίτλος;;; και γιατί δεν λέει το όνομά του; και στον σημερινό Kenpachi δεν το έχουν σαν κανονικό όνομα; δηλαδή έχει μόνο τίτλο και επίθετο; :oo: και αυτός ο παλιός Kenpachi έχει μόνο τίτλο. Θέλω να καταλάβω δηλαδή, αυτόν τον τίτλο τον έχουν σαν όνομα; Πάντος πολύ τρομαχτικός φένεται :scared::lol:

Και επίσης γιατί παππούς του Byakuya δεν έχει το ίδιο όνομα με αυτόν; ή εκεί δεν το έχουν όπως εμείς; :blurah5: Βέβαια θα μου πεις, δεν είναι ωραίο να έχουν ίδια ονόματα, τέσπα. Όσο για την 10η division... δεν βρήσκουμε τίποτα για το παρελθόν της, πουθενά.

Edited by iristella, 07 August 2010 - 21:57.
double post. Please use the edit button. :3

る  ギ

Posted Image

#628 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 August 2010 - 22:11

Το πλήρες όνομα του προηγούμενου ήταν Kenpachi Kiganjū. Η 11η division ήταν η μεραρχία εκείνη η οποία εξειδικεύευεται στην σώμα με σώμα μάχη. Ως εκτούτου ο αρχηγός τους είναι πάντα ο εκάστοτε Kenpachi. For the record o Zaraki αρχικά ήταν εντελώς ανώνυμος μέχρι που υιοθέτησε το όνομα της περιοχής από την οποία προέρχεται (80η περιοχή).

Tώρα για τον Byakuya δεν ξέρω. Μπορεί να του δώσανε το όνομα από τον άλλο παππού. :P

#629 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 07 August 2010 - 22:56

Πάντως ο Sōjun δεν φαίνεται να'ταν ξινός σαν τον γιο του.:hehehe:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#630 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 08 August 2010 - 14:19

Το πλήρες όνομα του προηγούμενου ήταν Kenpachi Kiganjū. Η 11η division ήταν η μεραρχία εκείνη η οποία εξειδικεύευεται στην σώμα με σώμα μάχη. Ως εκτούτου ο αρχηγός τους είναι πάντα ο εκάστοτε Kenpachi. For the record o Zaraki αρχικά ήταν εντελώς ανώνυμος μέχρι που υιοθέτησε το όνομα της περιοχής από την οποία προέρχεται (80η περιοχή).

Tώρα για τον Byakuya δεν ξέρω. Μπορεί να του δώσανε το όνομα από τον άλλο παππού. :P

:lol::lol::lol: ωραία εξήγηση βρήκες γι' αυτό

Πάντως ο Sōjun δεν φαίνεται να'ταν ξινός σαν τον γιο του.:hehehe:

σίγουρα :kakaka: αλλά ποιός είναι ο ποιο κρύος τησ οικογένειας δεν ξέρουμε, ο παππούς ή ο εγγονός; :lol:

Edited by iristella, 08 August 2010 - 14:37.
double post. Please use the edit button. :3

る  ギ

Posted Image