Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
807 replies to this topic

#481 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 11 June 2009 - 12:26

Ερωτηση:Εχω δει bleach μεχρι το 12ο ep κ δεν μπορω να πω πως με ενθουσιασε,ειδικα τα Hollows δεν μου αρεσαν καθολου ως αντιπαλοι.Θα γινει πιο ενδιαφερουσα η σειρα ή να το παρατησω εφοσον δν μου αρεσουν τα πρωτα επς?

Όχι, παρόλο που στην αρχή εμφανίζονται τα Hollow σαν αντίπαλοι δεν είναι οι κύριοι.Περίμενε μερικά επεισόδια ακόμα και θα δεις μόλις μπεις στο SS arc γιατί το Bleach έγινε τόσο διάσημο.... ;)

μετα παρατα το στο 67,μετα απο αυτο δεν αξιζει αλλο in my opinion...

Υπερβολές. Απλά κάνε skip τα φίλερς και συνέχισε.

#482 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 June 2009 - 12:28

Well πιστεύω προσωπικά ότι το πρώτο arc του bleach είναι και το καλύτερό του. Αν όμως έχεις φτάσει ήδη στο 12ο επεισόδιο και βλέπεις ότι δεν σου αρέσει η σειρά τότε ίσως πολύ απλά δεν σου πάει. Αν είναι μόνο τα Hollows που σου σπάνε τα νεύρα τότε δες τις τρείς πρώτες season (ως το επεισόδιο 63 δλδ) γιατί επικεντρώνεται αλλού και έχει αρκετή δράση και καλή υπόθεση.

#483 ssj4nick

ssj4nick

I lived after the fillers

• Members
  • 105 posts

Posted 11 June 2009 - 12:59

:hmmm:, η καλυτερη λυση μου φαινεται ειναι να διαβασω το manga κι αν μου αρεσει να δω κ το anime για να μην γεμιζω ασκοπα το σκληρο μ eps π μπορει να μη μου αρεσουν.

#484 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 June 2009 - 13:21

Κοιτάξτε και εμένα τπ ΣΣ αρκ στο μπλίτσς ήταν το καλύτερο...
Δεν λέω απλά εξελίσονται λίγο παράξενα τα πράγματα μετά απο αυτό.Τώρα για τα φίλερ (ήθελα να πώ στον φίλο The pirate king )μην κάτσεις και τα δείς είναι πολύ άθλια(Εγώ δεν άντεξα ούτε το Bounty arc...)Το γεγονός ότι μετά γίνοντα συνέχεια μάχες ,είναι αυτό που το χαλάει σαν έννοια ιστορίας...π.χ. Με τόσες μάχες δεν γίνεται ούτε καλή ανάπτυξη χαρακτήρων και ιστορίας πολύ λίγη ...Αν αυτό άλλαζε θα είχε πίασει το μπλίτσς "μεγαλύτερο μέρος"...:nosey:
Το ΣΣ αρκ είχε και λίγο σασπένς και αρκέτη ανάπτυξη ιστορίας +τις μάχες το έκαναν πολύ ωραίο...πάρα πολύ ωραίο...
Και σε τέτοιο σημείο που είμαστε ελπίζω να τελείωσει γρήγορα και να δείξει κάτι παραπάνω:bahhh:(έχει δείξει τόσα πολλά ωραία πράγματα και χαλάει έτσι...):bahhh:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#485 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 11 June 2009 - 17:55

Συμφωνω με ιριστελλα και night wizard seal οτι το καλυτερο arc μεχρι στιγμης ειναι το ss. Ουσιαστικα γνωρισαμε τους characters και ειδαμε καποιες απο τις πιο ενδιαφερουσες battle actions που εχουν γινει μεχρι τωρα. Μέχρι και το 63 ep ολα ηταν μια χαρα.
Μετα χ.....ε μεσα Πολυχρονη......

Το bount filler arc ηταν γενικα ενα τεστ για το ποιος θα ειναι ο τελευταιος που θα αντεξει να το δει:yawn2::yawn2:. Ακομα και οι μαχες ηταν παρα πολυ βαρετες:deadga6::deadga6::deadga6:. Πιο πολυ μιλουσαν στις μαχες μεταξυ τους αυτοι οι ανθρωποι και δεν εκαναν αυτο που επρεπε να κανουν.........to seriously kick some butts. Ελπιζω ο καλος θεουλης ή μαλλον για να ακριβολογουμε ο καλος Kubo να μας λυπηθει και να μην βαλουν κατι τοσο lame οσο το bount arc.

Βέβαια υπαρχουν υστερα απο το ss arc και ορισμενες μαχες shinigami vs espada οι οποιες ειναι ολα τα λεφτα..... (Nnoitra vs Kenpachi, Ichigo vs Grimmjow) κτλ, κτλ
Spoiler:

#486 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 11 June 2009 - 20:40

Εχουμε και λεμε :

Living world Arc:5/10
SS Arc: 9/10
Arrancar Arc: 7,5/10
Huenco Mundo Arc:8,5/10
Winter War Arc:Oταν τελειωσει τοτε θα πω οριστικη βαθμολογια

^τα filler απλα δεν υπαρχουν, waste of time

Posted Image

#487 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 11 June 2009 - 20:50

το πρωτο arc με τα Hollows ηταν απλα αθλιο.....
το Soul Society Arc ηταν καλο μετα απο την μαχη Zaraki vs Ichigo
Bounto Arc=ΜΟΥΦΑ
μεχρι εκει εχω δει
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#488 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 June 2009 - 21:21

filler ηταν το bounto ark, περιμενε κανεις να ειναι καλο?

qzMHWHd.png

#489 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 posts

Posted 12 June 2009 - 05:42

:hmmm:, η καλυτερη λυση μου φαινεται ειναι να διαβασω το manga κι αν μου αρεσει να δω κ το anime για να μην γεμιζω ασκοπα το σκληρο μ eps π μπορει να μη μου αρεσουν.

Γιατί; Το λειτουργικό σου δεν έχει επιλογή delete?

Posted Image

#490 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 12 June 2009 - 16:15

Spoiler: από Arrancar arc και μετά

Edited by iristella, 12 June 2009 - 16:40.
Spoiler tag inserted

#491 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 June 2009 - 16:42

Να υπενθυμίσω ότι το thread είναι για την γενική συζήτηση. Όταν αποκαλύπτετε σημαντικά στοιχεία της πλοκής παρακαλώ χρησιμοποιείτε spoiler tag και το arc στο οποίο αναφέρεστε.

Επιπλέον οι manga readers η όσοι είναι up to date με το latest anime episode καλό είναι να απευθύνονται στα ανάλογα thread. Το παρόν είναι κυρίως για άτομα τα οποία δεν εχουν τελειώσει την σειρα.

Carry on....

#492 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 12 June 2009 - 17:43

Spoiler:

#493 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 13 June 2009 - 15:09

Spoiler:

#494 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 13 June 2009 - 15:37

Στο Bleach πιστέω πως η πρώτη season ηταν και η καλύτερη
μετά απο αυτή οι συνεχιζόμενες μάχες καταντούν κουραστικές (αν και
είναι ενδιαφέρον) προσωπικά πιστέυω πως τα + υπερτερούν απο
τα - και βλέπεται ακόμα... Μέχρι πότε όμως ?
Posted Image

#495 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 13 June 2009 - 19:02

Απο Αrrancar arc και μετα
Spoiler:

Edited by stark-sama, 15 June 2009 - 13:39.