Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
807 replies to this topic

#466 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 26 May 2009 - 11:31

Γενικά η Anubis το έχει ψιλο********* το θέμα με τις τιμές. Ειδικά σε βιβλία και comics. Πχ βιβλία που απ' έξω τα παίρνεις με 20 ευρώ, εδώ τα σπάνε σε δύο τόμους και πληρώνεις το κάθε ένα από 22. Μη πω για τα comics που τα αντίστοιχα ξένα (graphic novels) αν τα αγοράσεις εδώ στην Ελλάδα είναι 4-6 ευρώ πιο φθηνά. Δεν είμαι τσιγκούνης, πόσο μάλλον για κάτι που το γουστάρω δλδ για comics/manga/βιβλία αλλά δεν θέλω να με "κλέβουν".
Δεν ξέρω βέβαια τί έξοδα έχουν οι Anubis αλλά και πάλι αφού κάτι μπορώ να το πάρω πιο φτηνά θα προτιμήσω την αγγλική έκδοση(το οποίο δυστηχώς δεν μπορώ να εφαρμόσω και για τα βιβλία, λόγω του εξειδικευμένου λεξιλογίου τους{μιλάμε για fantasy τίτλους}).

#467 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 04 June 2009 - 23:32

ρε παιδια λετε να συνεχιστει το μανγκα και μετα τα σκηνικα με αρρανκαρ αρκ??να δουμε βασιλια ή ισως και καποια αλλη squad??

#468 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 June 2009 - 23:58

Τι εννοεις?Αν θα εχει αλλο villian Μετα τον aizen?Η αν θα ητηθει ο aizen πριν ανοιξει την πυλη και χωθει στον βασιλια?

Στο πρωτο λεω μαλλον οχι.
Στο δευτερο πιστευω πως θα καταφερει ο aizen να ανοιξει την πυλη χωρις να διαλυσει την πολη και θα δουμε σκηνικα με King 'n zero squad.

qzMHWHd.png

#469 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 07 June 2009 - 22:38

Ειμαι καινουργιος σχετικα στο Bleach και εχω μια απορια.Εχω φτασει στο επεισοδιο 169 το οποιο ομως ειναι εντελως ασχετο με την μεχρι τοτε πλοκη!Εχει δηλαδη "πηδηξει" το υπολοιπο του κεφαλαιου στο Hueco Mundo και δειχνει ασχετα πραγματα.Γιατι εχει γινει αυτο;

#470 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 June 2009 - 22:51

Eίναι filler arc. Σκέψου το σαν διάλλειμα για διαφημίσεις. ΤΟ anime έφτασε υπερβολικά κοντά στο manga οπότε κάτι έπρεπε να γίνει. ΝΑι είναι παντελώς άσχετο με την ιστορία και για να είμαι ειλικρινής δεν μπορούμε να το κατατάξουμε κάπου συγκεκριμένα χρονικα (για πολλούς λόγους XD). H ιστορία θα συνεχιστεί μετά από αυτό κανονικά.

#471 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 07 June 2009 - 22:57

Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.Παντως για να πω την αληθεια ξενερωσα λιγο, περιμενα καλυτερο προγραμματισμο απο ενα anime γνωστο οσο το Bleach.Λυπαμαι αυτους που το περιμεναν μια εβδομαδα για ενα επισοδειο τοτε:nanana:.

#472 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 June 2009 - 23:01

Well, μεγαλο μεριδιο ευθυνης φερει ο mangaka Που το παει αργα.Αλλα βεβαια και το Naruto απο την αλλη που ειχε αρκετα μεγαλη διαφορα απο το manga εβαλέ fillers.

qzMHWHd.png

#473 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 June 2009 - 23:05

Well, μεγαλο μεριδιο ευθυνης φερει ο mangaka που προτιμά να ζωγραφίζει panels με γραμμές και κολώνες αντί για ουσιαστική πλοκή

fixed

Ειδικά αυτά τα fillers είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη επιεικώς άθλια. Το Bounto arc βλεπότανε αλλά πραγματικα το arc με την Lurrichio με έκανε να θέλω να κόψω τις φλέβες μου κάθε φορά που έβλεπα αυτό το εκνευριστικό πιτσιρίκι να tsunderiαζει.

#474 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 07 June 2009 - 23:20

Ποσα επεισοδια καλυπτει αυτο το filler;Θελω να πιστευω 5-6(αν και μαλλον θα ειναι τα διπλασια:oo:).

Edited by ThePirateHunter, 11 June 2009 - 21:32.

#475 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 June 2009 - 23:24

Episodes 168 - 189 είναι το συγκεκριμένο filler arc. Δες το for the lulz αλλά μην έχεις απαιτήσεις.

* reminds herself that she must make a list of bleach basics one of these days >.<"

#476 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 07 June 2009 - 23:27

Episodes 168 - 189 είναι το συγκεκριμένο filler arc. Δες το for the lulz αλλά μην έχεις απαιτήσεις.

* reminds herself that she must make a list of bleach basics one of these days >.<"

:terror2:Καπως πολλα μου επεσαν!Τι να πω, υπομονη μεχρι να τελειωσει!

#477 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 07 June 2009 - 23:52

Ναι, καλα.... Μετα απο αυτά ποσα ακομα (Fillers) θα δουμε ...?
Posted Image

#478 ssj4nick

ssj4nick

I lived after the fillers

• Members
  • 105 posts

Posted 11 June 2009 - 12:06

Ερωτηση:Εχω δει bleach μεχρι το 12ο ep κ δεν μπορω να πω πως με ενθουσιασε,ειδικα τα Hollows δεν μου αρεσαν καθολου ως αντιπαλοι.Θα γινει πιο ενδιαφερουσα η σειρα ή να το παρατησω εφοσον δν μου αρεσουν τα πρωτα επς?

#479 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 June 2009 - 12:17

Όχι, από το 20 και μετά αποκτά ενδιαφέρον...
Posted Image

#480 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 11 June 2009 - 12:25

Σε αυτο ακριβως το σημειο ημουν ετοιμος να το παρατησω και εγω,δες παρακατω και μετα παρατα το στο 67,μετα απο αυτο δεν αξιζει αλλο in my opinion...

Berserk___Gatsu.jpg