Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Bleach - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
807 replies to this topic

#646 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2010 - 23:00

τι είναι αυτό :hmmm:

Βασικα μπορουσες να το googlαρεις, οπως εκανα εγω but anyway...
Ειναι οταν, πχ ενας ομηρος αναπτυζει συναισθηματα για τους απαγογεις του.

Εγω παλι καταλαβα πως μια fail μαχη μπορει να θεωρηθει απο πολλους γαματη, μονο και μονο επειδη παλευουν cool imba χαρακτηρες. [πριξας mode off]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jorg: 22 Αύγουστος 2010 - 23:27

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#647 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2010 - 23:12

Να υπενθυμίσω μόνο ότι στο thread της γενικής συζήτησης τα πολύ σημαντικά γεγονότα μπαίνουν σε spoiler tag με ένδειξη έξω από αυτό που περίπου αναφέρεστε.

Επίσης όπως είπε ο Jorg πιο πάνω για κάποιες απορίες γενικής φύσης υπάρχει και το google. Το thread δεν είναι το πλέον κατάλληλο μέρος. Προσπαθήστε λοιπόν να μένετε on topic. :thatsit:

Παρακαλώ συνεχίστε.

#648 exonvirus

exonvirus

Nihilistischen Rächer

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 22:40

Εγω παλι καταλαβα πως μια fail μαχη μπορει να θεωρηθει απο πολλους γαματη, μονο και μονο επειδη παλευουν cool imba χαρακτηρες. [πριξας mode off][/QUOTE]

Spoiler: Hueco Mundo arc

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 06 Σεπτέμβριος 2010 - 23:17
Spoiler tag inserted

Δημοσιευμένη  εικόναFor those who never learned to fail, failure is thought to be the one who
made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!

ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte

#649 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 23:20

Μου αρέσει που ένα post πριν ζητάω προσοχή στα spoilers.

Παιδιά αν θέλετε να μιλάτε ελεύθερα πάνω στο anime και τις τελευταίες εξελίξεις του υπάρχει και το Bleach latest episode thread. Εδώ πέρα θέλει προσοχή το τι ποστάρετε γιατί μπαίνει και κόσμος που είναι στα πρώτα επεισόδια.

Everybody consider yourselves warned.

Συνεχίστε παρακαλώ.

#650 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 23:35

Αν αυτό θεωρήται μάχη, και μάλιστα γαμ@τη τότε, ok, παραδίνομαι.

*waving intensifies*

#651 exonvirus

exonvirus

Nihilistischen Rächer

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 00:21

χαχαχαχαχαχαχαχα....νταξει εχεις δικιο...I surrender!
Δημοσιευμένη  εικόναFor those who never learned to fail, failure is thought to be the one who
made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!

ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte

#652 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 18:37

Spoiler: Χοντρό spoiler

#653 Filip Kohaku

Filip Kohaku

Kohaku

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2010 - 11:31

Δικιο εχεις τωρα το προσεξα χαχα:thatsit:
Δημοσιευμένη  εικόνα-I am Justice-

#654 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 13:12

εφτασα στο bount saga αλλα δεν την παλευα και ετσι ειδα μεχρι το επεισοδιο 72 και μετα πηγα στο 109 που ξερω οτι περιεχει και σκηνες απ το manga........η ερωτηση μου ειναι υπαρχει κατι απ'το bount saga που υπηρχε και στο manga kai θα επρεπε να ξερω ετσι ωστε να συνεχισω να βλεπω bleach ομαλα??

#655 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 13:17

εφτασα στο bount saga αλλα δεν την παλευα και ετσι ειδα μεχρι το επεισοδιο 72 και μετα πηγα στο 109 που ξερω οτι περιεχει και σκηνες απ το manga........η ερωτηση μου ειναι υπαρχει κατι απ'το bount saga που υπηρχε και στο manga kai θα επρεπε να ξερω ετσι ωστε να συνεχισω να βλεπω bleach ομαλα??

Oχι, δεν έχεις χάσει τίποτα. Και τελείως να έκανες skip το Bounto δεν θα είχες κανένα πρόβλημα. Είναι 100% filler.

Απλά μερικές φορές θα δεις 3 χαρακτήρες απο αυτά τα filler που είναι λούτρινα κουκλάκια σαν τον KON να έχουν ένα μικρό filler ρόλο χωρίς όμως να επηρεάζουν την πλοκή. Kαι μια φορά ο Ichigo σε flashback θα θυμηθεί την μάχη του με τον κεντρικό κακό του Bounto πάλι χωρίς να επηρεάζεται η πλοκή. Δεν χάνεις τίποτα απολύτως. Keep going.

Aπορώ πως την πάλεψες και μέχρι και το 72. Εγώ δεν έχω δει ούτε επεισόδιο απο το Bounto.

#656 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 13:28

Εχω δει ολο το bount arc.Απλα αισχος
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#657 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 13:28

Oχι, δεν έχεις χάσει τίποτα. Και τελείως να έκανες skip το Bounto δεν θα είχες κανένα πρόβλημα. Είναι 100% filler.

Απλά μερικές φορές θα δεις 3 χαρακτήρες απο αυτά τα filler που είναι λούτρινα κουκλάκια σαν τον KON να έχουν ένα μικρό filler ρόλο χωρίς όμως να επηρεάζουν την πλοκή. Kαι μια φορά ο Ichigo σε flashback θα θυμηθεί την μάχη του με τον κεντρικό κακό του Bounto πάλι χωρίς να επηρεάζεται η πλοκή. Δεν χάνεις τίποτα απολύτως. Keep going.

Aπορώ πως την πάλεψες και μέχρι και το 72. Εγώ δεν έχω δει ούτε επεισόδιο απο το Bounto.

ηξερα οτι υπηρχαν χαρακτηρες που θα τους εδειχνε και αργοτερα και για αυτο ειπα να κανω μια προσπαθεια........ομως εφτασα σε σημειο να βαριεμαι τελειως να βλεπω bleach και σκεφτηκα οτι αμα δεν κανω skip δε θα δω ποτε ξανα και θα ειναι κριμα για ενα τετοιο λαμπρο anime.........ειπαμε δε χρειαζεται να τρωμε οτιδηποτε σερβιριζομαστε.........και απο οτι εχω ακουσει τα επομενα επεισοδια θα με αποζημιωσουν για αυτο που περασα...........

#658 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 19:27

Εχω δει ολο το bount arc.Απλα αισχος

σε αυτό έχεις δίκαιο, ο Kubo έφτιαξε άδικα τόσα επισόδια με ηλίθια πράγματα, κτ κούκλες και έντομα... :madtodeath: και στο τέλος τι έγινε; το μόνο καλό (σιγά το μεγάλο καλό δηλαδή) ότι έχουμε και άλλες mod souls. Τουλάχιστον αν έχει λίγα επισόδια, να είναι καλά
る  ギ

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#659 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2010 - 11:52

τα επεισοδια 128-137 ειναι και αυτα fillers ετσι?γιατι τα εκανα και αυτα skip......

#660 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 21:26

σε αυτό έχεις δίκαιο, ο Kubo έφτιαξε άδικα τόσα επισόδια με ηλίθια πράγματα, κτ κούκλες και έντομα... :madtodeath: και στο τέλος τι έγινε; το μόνο καλό (σιγά το μεγάλο καλό δηλαδή) ότι έχουμε και άλλες mod souls. Τουλάχιστον αν έχει λίγα επισόδια, να είναι καλά

Βασικά νομίζω το Studio τα κάνει τα fillers.

*waving intensifies*