Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Naruto - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#211 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 17:14

Καλα ναι βρε sefiroth αλλα ο Gaara στα επεισοδεια που βλεπει ειναι μολις 12 ενω ο οροτσι ειναι 50 και ειναι και θρυλικος σανιν. Οσο για τον καμπουτο..
Spoiler: chapter 168/episode 94

Ιρι-chan δεν τa συκρινουμε, απλως ο shika-kun ειπε πως

ακριβως γιατι αυτο που σου αρεσει να βλεπεις ειναι να προχωραει η ιστορια και οχι το πως θα βαρεσει η sakura τον naruto ή τι χαζομαρα θα πει ο naruto :puke::puke::puke:

και του εξηγησα πως δεν εχει σημασια αν ενα ανιμε εχει μεσα πολυ humour γιατι δεν πιστευω πως επηρεαζει την πλοκη γιατι και το op και το bleach εχουν αλλα μια χαρα τα παει η πλοκη..
Επισης shikamaru-kun εννοειται και μιλαω για εποχες χωρις filler, κανενα ανιμε δεν προσωραει σε πλοκη οταν εχει filler. Αλλα το Bleach εβαλε αυτα τα φιλλερ γιατι ειχαν φτασει τα μανγκα πραγματικα το Bleach τα χρειαζοταν αυτα τα φιλλερ- ενω στο Naruto δεν πιστευω οτι θα τα χρειαστουμε τα φιλλερ του Δεκεμβριου που μας ερχονται μιας και το μανγκα ειναι χροοονια μπροστα..

ΥΓ. α2α, λυπαμαι πολυ για τον πατερα σου αλλα χαιρομαι για σενα που εισαι ικανος και μιλας για αυτον κανοντας και humour =) πρεπει να τον αγαπουσες πολυ.. Θα θέλα κι εγω παντως εναν otaku πατερα ^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Μάρτιος 2009 - 01:01
spoilarz0rz.... >.<

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#212 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 11:30

Gomenasai a2a for my mistake:nod::nod::nod:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#213 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:19

Kala-kala μην λες πολλα λογια....ο Gaara ειναι ενα τιποτα στο μεγαλειο τυ διδυμου Καμπουτο-Οροτσιμαρου.

Λοιπον μεχρι το 72 που εχω δει,ο Kabuto ειναι ο πιο ελεος χαρακτηρας,δεν μπορω να τον δω σαν κακο με τιποτα,και ουτε νομιζω θα τον κοιταξω ως Badass,μια και δεν του παει ετσι οπως ειναι σχεδιαστικα..:bahhh:

Οσο για Orochimaru,ναι,ειναι πολυ φοβερος αυτος,αλλα παλι δεν μαρεσει ως χαρακτηρας,ειδικα οταν

Spoiler: episode 72/ chapter 116

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Μάρτιος 2009 - 01:13

Berserk___Gatsu.jpg

#214 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:38

Θα δεις μην ανησυχεις.....ολα εξηγουνται.Ο Καμπουτο μπορει σχεδιαστικα να μην φαινεται badass αλλα ειναι -πιστεψε με- σαπιος και true evil ακομα και με αυτους που ειναι με το μερος του.Θα καταλαβες τι εννοω στα τελευταια επεισοδια του 1ου παρτ που εχει ενα φλασμπακ με αυτον και ενα καλο παιδακι.....Ο τυπος ειναι απλα σαδιστης και γουσταρει να παιζει με τους ανθρωπους.

Ο Οροτσιμαρου απο την αλλη, ξετρελαινομαι με το fighting στυλ του και την φωνη του! Απλα ownage!
Spoiler: episode72/chapter 116

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Μάρτιος 2009 - 01:17
spoiler tag inserted

Δημοσιευμένη  εικόνα

#215 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 19:46

Gomenasai a2a for my mistake:nod::nod::nod:

Never mind! Δε με πείραξε! Είμαι περήφανη για το μπαμπά μου! ^_^ (I'm girl btw!) :P

And let me say Orochimaru is pure ownage! You should see my sister cosplaying him!
Αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με τον Itachi-sama από τους κακούς για εμένα!

#216 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 20:36

Manga spoiler for Itachi :
Spoiler: manga chapter 397 και έπειτα

:tensai:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Μάρτιος 2009 - 01:18
spoiler tag edited

Δημοσιευμένη  εικόνα

#217 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 21:34

Itachi :

Spoiler: manga chapter 397

:tensai:

Spoiler: manga chapter 397

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Μάρτιος 2009 - 01:19
spoiler tag edited

Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#218 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 21:58

Κατα δευτερον καλο ειναι να προειδοποιουμε λιγο παραπανω οταν προκειται για manga spoiler..... Αν θες Sacrous kun βαλε την αναλογη ενδειξη πανω απο αυτο που λες γιατι η κοπελα λογικα δεν εχει φτασει εκει ακομη και μπορει να της χαλασεις την εκπληξη,,,

#219 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 22:08

Ο Orchimaru ειναι απλα αηδια, τα φιδια ειναι τελειως αθλια....
και απο fighting style δε ξετρελαινομαι, σαν το βαθυ λαρυγγι ειναι, αλλα w/e γουστα ειναι αυτα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#220 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 19:51

Ο Orchimaru ειναι απλα αηδια, τα φιδια ειναι τελειως αθλια....
και απο fighting style δε ξετρελαινομαι, σαν το βαθυ λαρυγγι ειναι, αλλα w/e γουστα ειναι αυτα...

λιγα για τα SnakeZ ... εχω pet ;) ειμαι φαν των φιδιων...κ οπως καταλαβενετε... Favorite Villian of Naruto=Orochimaru!

#221 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 13:58

bravo seirios ενα post με πολυ βαθυ νοημα :hihi2:

Τεσπα, θα συμφωνησω πως ο Orochi ειναι σιχαμενος αλλα ειναι και δυνατος αναθεμα τον!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#222 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 16:26

Γνώμη μου ο πιό δυνατός από τους 3 "legendary" sannin....
Spoiler: manga chapter 369

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Μάρτιος 2009 - 01:22

Δημοσιευμένη  εικόνα

#223 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 21:53

Γνώμη μου ο πιό δυνατός από τους 3 "legendary" sannin....

ο πιο 'δυνατος' και διεστραμενος γιατι σκοπο ειχε να δει ολες τις τεχνικες μαχης για να μπορεσει να γινει ο καλυτερος ενω οι αλλοι δυο ειχαν βαρεθει τη ζωη με τοσους πολεμους και μαχες και επιπλεον επειδη ειχαν χασει αγπημενους και το πηραν λιγο χαλαρα :yawn2:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#224 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:03

bravo seirios ενα post με πολυ βαθυ νοημα :hihi2:

Τεσπα, θα συμφωνησω πως ο Orochi ειναι σιχαμενος αλλα ειναι και δυνατος αναθεμα τον!

ναι ως ενα επιπεδο ηταν αρκετα μαχιμος βαση δυναμης.αλλα οπωσ τα εκανε ο κισιμοτο μας δειξει πως εχει ξεπεραστει πολλες φορες η δυναμη του...ειναι λιγο κριμα. αλλα ειναι μαχιμι το παλικαρι. οσο για το βαθυ νοημα πιστεβω πως φτεει η τεραστια φιλοσοφια μου...εφχαριστω τη μαμα μου,τον μπαμπα μου...χαχαχαχα:hahaha:

#225 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:10

αλλο ενα εκνευριστικο πανω του ειναι οτι συνεχεια αναγεννιεται :chigau: που πας ρε φλωρε για να σε δω να αντιμετωπισεις παλι τον naruto σε μορφη jinchuruki:try::try::try:(δεν ξερω και πως γραφεται)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα