Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto - Γενική συζήτηση
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 18:56
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 00:42
(Το Κακασι gaiden μαλλον δεν τους αρεσει και προτιμανε να βαζουν φιλλερς που η μαρια η ασχημη μπροστα τους ειναι αριστουργημα)
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 19:59
Κατ'αρχας γεια σας ^_^' Δεν εχω ξανακανει post στο συγκεκριμενο forum. Μεχρι τωρα ημουν στο myanimelist και στο jmusic.gr hehe
Λοιπον, θα ηθελα μια κατατοπιση ως προς τα fillers του Naruto. Ποια ειναι τα επεισοδια με τον Gaara που γινεται sensei κλπ ? Και για πειτε μου.. αξιζει κανενα αλλο απο τα fillers μετα το επεισοδιο 136??
Τα επεισοδεια που γινεται sensei ειναι σε εκεινο το ark με την κοπελια τη μονη μαθητρια που τον ακολουθησε γυρω στο επεισοδειο 200. Δες απο το επεισοδειο 200 και μετα. Τα αγαπημενα μου εμενα ειναι μαχη στο 215-μεχρι που ετοιμαζεται για Kazekage στο 220.... Οτι και να κανεις, ΜΗΝ χασεις τα 6 επεισοδεια 215-220!
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 22:20
Αγαπημενος μου ειναι ο Rock Lee ο οποιος εχει τρομερη θεληση,και ειλικρινα κριμα που κατεληξε νοσοκομειο...
Επισης ειδα τον Ero-Sennin,Ολα τα λεφτα,πολυ φοβερος τυπας,φημιζει εντονα τον Turtle Hermit απο Dragonball,{ο ενας Turtle,ο Αλλος Frog,και οι 2 Ero]
Δεν μπορω να ξεκολλησω απτην οθονη εχω ποροθει τοσο πολλυ,τωρα αρχιζουν και τα Main Matches και θα γινει χαμοοοοοος...
Παω να συνεχισω.

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 02:53
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 03:24
Eχω φτασει στην σειρα στο 57 και εχωκ καταποροθει...
Αγαπημενος μου ειναι ο Rock Lee ο οποιος εχει τρομερη θεληση,και ειλικρινα κριμα που κατεληξε νοσοκομειο...
Επισης ειδα τον Ero-Sennin,Ολα τα λεφτα,πολυ φοβερος τυπας,φημιζει εντονα τον Turtle Hermit απο Dragonball,{ο ενας Turtle,ο Αλλος Frog,και οι 2 Ero]
Δεν μπορω να ξεκολλησω απτην οθονη εχω ποροθει τοσο πολλυ,τωρα αρχιζουν και τα Main Matches και θα γινει χαμοοοοοος...
Παω να συνεχισω.
Lol ρε GK......... Oχι Rock Lee fan:hahaha:

Συνεχισε πανως καλα πας....... Και που εισαι ακομη θα προσθεσω... Γινεται πολυ ενδιαφερον σε αυτο το σημειο...Και αμφιβαλλω αν θα μπορεις να ξεκολλησεις απο το pc.
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:17
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:21

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:37
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:47

Τέλος πάντως εγώ από Νaruto πάω όλους τους κακούς. Δε με τρελαίνουν οι καλοί αλλά δεν τους αντιπαθώ. Μόνο ο Neji με τρελαίνει όμως! Και η tsunade γιατί έχει βαρύ χέρι!
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:49
Εν παση περιπτωση το Naruto ειναι τελειως διαφορετικη φαση και απο το Bleach και απο το OP σαν υποθεση.Δεν νομιζω οτι μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα με το να τα συγκρινουμε και επιπλεον βγαινει και off topic η συζητηση.
@a2a και εμενα ο Neji ειναι απο τους αγαπημενους μου καλους μαζι με τον Kakashi.
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:51

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 16:22
μου λες οτι ΠΑΤΕΡΑΣ σου βλεπει anime κανονησε μια συναντηση μεταξυ τους γιατι εμενα με κορο'ι'δευει που βλεπω anime
Κάπως δύσκολο γιατί πέθανε πέρυσι τα Χριστούγεννα... Πίστεψε με δε θα θέλες ο πατέρας σου να τον συναντήσει!
Αλλά ναι ήταν από τους λίγους άνιμε φαν πατεράδες και Narutard. Κύριος υπαίτιος του κολλήματος μου. Μου έκανε σπόιλερ για το Naruto και το Bleach συνέχεια!
Ah! I miss him!
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 16:58
Κάπως δύσκολο γιατί πέθανε πέρυσι τα Χριστούγεννα... Πίστεψε με δε θα θέλες ο πατέρας σου να τον συναντήσει!
Im So Sorry For Your Loss:nod2:
Its Nice to see u move on..
Παιδια ηρεμια, γουστα ειναι αυτα λογικο να διαφερουν. Γι αυτο και το naruto εχει τοσους πολλους χαρακτηρες για να διαλεξει κανεις απο αυτους. Απλα σχολιασα την περιπτωση του GK γιατι και στο OP κωμικο χαρακτηρα ειχε ως αγαπημενο και ελεγα οτι ισως να αλλαζε σε αυτο και να διαλεγε εναν καπως πιο badass(κατι το οποιο δεν εγινε).
Εν παση περιπτωση το Naruto ειναι τελειως διαφορετικη φαση και απο το Bleach και απο το OP σαν υποθεση.Δεν νομιζω οτι μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα με το να τα συγκρινουμε και επιπλεον βγαινει και off topic η συζητηση.
Ε ναι και ο Rock Lee εχι πολυ φαση ρε συ,γενικα εγω δεν κρινω χαρακτηρες απο εμφανιση,αλλα απο φοβερη προσωπικοτητα,οπως και εχει ο Lee...
Απτην αλλη λιγο γρηγορα διαλεξα αγαπημενο μιας και μου αρεσουν τρελα τωρα Shikamaru[Thats Troulesome],και ο Gaara,τον οποιο θελω να δω να ξεσκιζει τον Sasuke..

Ομως γενικα αγαπημενοι μου ειναι
1)Rock Lee
2)Uzumaki Naruto
3)Shikamaru
Οσο για Badass χαρακτηρες,κανεις εκτος απο Gaara μεχρι στιγμης δεν αξιζει εκει μεσα,μονο ο Zabusa μου αρεσε και αυτο παει./..
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 17:06