Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Naruto - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#196 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 18:56

Καλως ηρθες woah..... Ευχομαι καλη διαμονη και καλο ποσταρισμα. Δυστυχως δεν θυμαμαι τον αριθμο των επεισοδιων θα σου απαντησω ομως οτι πολυ καλα ειναι τα fillers που αφορουν την Star Country, το arc με την Flower country (ιδιως αν εισαι Hinata fan)....

#197 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 00:42

Mια και μιλατε για fillers,ειναι πιθανο τον Δεκεμβρη που θα τελιωσει το Κακουζου και Hidan arc να εχουμε παλι φιλερς,τουλαχιστον ετσι φαινεται απο τις πρωτες πληροφοριες
(Το Κακασι gaiden μαλλον δεν τους αρεσει και προτιμανε να βαζουν φιλλερς που η μαρια η ασχημη μπροστα τους ειναι αριστουργημα)

#198 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 19:59

Κατ'αρχας γεια σας ^_^' Δεν εχω ξανακανει post στο συγκεκριμενο forum. Μεχρι τωρα ημουν στο myanimelist και στο jmusic.gr hehe
Λοιπον, θα ηθελα μια κατατοπιση ως προς τα fillers του Naruto. Ποια ειναι τα επεισοδια με τον Gaara που γινεται sensei κλπ ? Και για πειτε μου.. αξιζει κανενα αλλο απο τα fillers μετα το επεισοδιο 136??

Τα επεισοδεια που γινεται sensei ειναι σε εκεινο το ark με την κοπελια τη μονη μαθητρια που τον ακολουθησε γυρω στο επεισοδειο 200. Δες απο το επεισοδειο 200 και μετα. Τα αγαπημενα μου εμενα ειναι μαχη στο 215-μεχρι που ετοιμαζεται για Kazekage στο 220.... Οτι και να κανεις, ΜΗΝ χασεις τα 6 επεισοδεια 215-220!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#199 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 22:20

Eχω φτασει στην σειρα στο 57 και εχωκ καταποροθει...

Αγαπημενος μου ειναι ο Rock Lee ο οποιος εχει τρομερη θεληση,και ειλικρινα κριμα που κατεληξε νοσοκομειο...

Επισης ειδα τον Ero-Sennin,Ολα τα λεφτα,πολυ φοβερος τυπας,φημιζει εντονα τον Turtle Hermit απο Dragonball,{ο ενας Turtle,ο Αλλος Frog,και οι 2 Ero]

Δεν μπορω να ξεκολλησω απτην οθονη εχω ποροθει τοσο πολλυ,τωρα αρχιζουν και τα Main Matches και θα γινει χαμοοοοοος...

Παω να συνεχισω.:bike:

Berserk___Gatsu.jpg

#200 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 02:53

Πλακα κανεις? Τωρα ξεκινησες το Naruto? Πως και σου ειχε ξεφυγει?? Τα σπαει ο Lee και μενα μου αρεσει ειδικα οταν μεθαει χιχιχι.. Εχει τρελο γελιο κι απιστευτες γκριματσες.. Ασε που ειναι το ιδιο χαζουλης με τον Naruto!!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#201 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 03:24

Eχω φτασει στην σειρα στο 57 και εχωκ καταποροθει...

Αγαπημενος μου ειναι ο Rock Lee ο οποιος εχει τρομερη θεληση,και ειλικρινα κριμα που κατεληξε νοσοκομειο...

Επισης ειδα τον Ero-Sennin,Ολα τα λεφτα,πολυ φοβερος τυπας,φημιζει εντονα τον Turtle Hermit απο Dragonball,{ο ενας Turtle,ο Αλλος Frog,και οι 2 Ero]

Δεν μπορω να ξεκολλησω απτην οθονη εχω ποροθει τοσο πολλυ,τωρα αρχιζουν και τα Main Matches και θα γινει χαμοοοοοος...

Παω να συνεχισω.:bike:

Lol ρε GK......... Oχι Rock Lee fan:hahaha::hahaha::hahaha: Δεν λεω γλυκουλης ειναι σαν χαρακτηρας κι πραγματικα ειχε συγκινητικη ιστορια αλλα δεν μπορω να τον δω σοβαρα για καποιο λογο...... Καθε φορα που βλεπω αυτον και τον Gai μου ερχεται να πεσω κατω απο τα γελια και πιο πολυ καθε φορα που ο Gai θα πεταξει καποια αλλοκοτη ιδεα ο Lee θα ενθουσιαστει και ο Neji με την Τenten θα παιρνουν τετοιες εκφρασεις......:frozen::uhh::erk:

Συνεχισε πανως καλα πας....... Και που εισαι ακομη θα προσθεσω... Γινεται πολυ ενδιαφερον σε αυτο το σημειο...Και αμφιβαλλω αν θα μπορεις να ξεκολλησεις απο το pc.

#202 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:17

Εμενα Ιρι-chan ειναι ακριβως αυτη η ασοβαροτητα που μου αρεσει.. Γιατι οσο προσωρανε τα επεισοδεια του Naruto κοβονται τα πολλα πολλα αστεια..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#203 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:21

ακριβως γιατι αυτο που σου αρεσει να βλεπεις ειναι να προχωραει η ιστορια και οχι το πως θα βαρεσει η sakura τον naruto ή τι χαζομαρα θα πει ο naruto :puke::puke::puke:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#204 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:37

Η ιστορια προχωραει μια χαρα και σε Bleach και σε One piece με πολυ γελιο μεσα ομως. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#205 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:47

Δεν έχω γράψει ακόμα εδώ και είναι περίεργο μιας και το Naruto είναι το αγαπημένο μου άνιμε. Το ξεκίνησα πριν 4 χρόνια αλλά το έκοψα στα filler (τα σιχάθηκα) και το ξανάρχισα στο Shippuden. Απορώ πάντως πως ο πατέρας μου άντεξε να δει όλα τα filler! Ήταν ΒΑ-ΡΕ-ΤΑ! :yawn2:
Τέλος πάντως εγώ από Νaruto πάω όλους τους κακούς. Δε με τρελαίνουν οι καλοί αλλά δεν τους αντιπαθώ. Μόνο ο Neji με τρελαίνει όμως! Και η tsunade γιατί έχει βαρύ χέρι!

#206 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:49

Παιδια ηρεμια, γουστα ειναι αυτα λογικο να διαφερουν. Γι αυτο και το naruto εχει τοσους πολλους χαρακτηρες για να διαλεξει κανεις απο αυτους. Απλα σχολιασα την περιπτωση του GK γιατι και στο OP κωμικο χαρακτηρα ειχε ως αγαπημενο και ελεγα οτι ισως να αλλαζε σε αυτο και να διαλεγε εναν καπως πιο badass(κατι το οποιο δεν εγινε).
Εν παση περιπτωση το Naruto ειναι τελειως διαφορετικη φαση και απο το Bleach και απο το OP σαν υποθεση.Δεν νομιζω οτι μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα με το να τα συγκρινουμε και επιπλεον βγαινει και off topic η συζητηση.

@a2a και εμενα ο Neji ειναι απο τους αγαπημενους μου καλους μαζι με τον Kakashi.

#207 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:51

μου λες οτι ΠΑΤΕΡΑΣ σου βλεπει anime κανονησε μια συναντηση μεταξυ τους γιατι εμενα με κορο'ι'δευει που βλεπω anime
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#208 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 16:22

μου λες οτι ΠΑΤΕΡΑΣ σου βλεπει anime κανονησε μια συναντηση μεταξυ τους γιατι εμενα με κορο'ι'δευει που βλεπω anime

Κάπως δύσκολο γιατί πέθανε πέρυσι τα Χριστούγεννα... Πίστεψε με δε θα θέλες ο πατέρας σου να τον συναντήσει!
Spoiler:

Αλλά ναι ήταν από τους λίγους άνιμε φαν πατεράδες και Narutard. Κύριος υπαίτιος του κολλήματος μου. Μου έκανε σπόιλερ για το Naruto και το Bleach συνέχεια!
Ah! I miss him!

#209 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 16:58

Κάπως δύσκολο γιατί πέθανε πέρυσι τα Χριστούγεννα... Πίστεψε με δε θα θέλες ο πατέρας σου να τον συναντήσει!

Im So Sorry For Your Loss:nod2:

Its Nice to see u move on..

Παιδια ηρεμια, γουστα ειναι αυτα λογικο να διαφερουν. Γι αυτο και το naruto εχει τοσους πολλους χαρακτηρες για να διαλεξει κανεις απο αυτους. Απλα σχολιασα την περιπτωση του GK γιατι και στο OP κωμικο χαρακτηρα ειχε ως αγαπημενο και ελεγα οτι ισως να αλλαζε σε αυτο και να διαλεγε εναν καπως πιο badass(κατι το οποιο δεν εγινε).
Εν παση περιπτωση το Naruto ειναι τελειως διαφορετικη φαση και απο το Bleach και απο το OP σαν υποθεση.Δεν νομιζω οτι μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα με το να τα συγκρινουμε και επιπλεον βγαινει και off topic η συζητηση.

Ε ναι και ο Rock Lee εχι πολυ φαση ρε συ,γενικα εγω δεν κρινω χαρακτηρες απο εμφανιση,αλλα απο φοβερη προσωπικοτητα,οπως και εχει ο Lee...

Απτην αλλη λιγο γρηγορα διαλεξα αγαπημενο μιας και μου αρεσουν τρελα τωρα Shikamaru[Thats Troulesome],και ο Gaara,τον οποιο θελω να δω να ξεσκιζει τον Sasuke..:erk:

Ομως γενικα αγαπημενοι μου ειναι

1)Rock Lee
2)Uzumaki Naruto
3)Shikamaru

Οσο για Badass χαρακτηρες,κανεις εκτος απο Gaara μεχρι στιγμης δεν αξιζει εκει μεσα,μονο ο Zabusa μου αρεσε και αυτο παει./..

Berserk___Gatsu.jpg

#210 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 17:06

Kala-kala μην λες πολλα λογια....ο Gaara ειναι ενα τιποτα στο μεγαλειο τυ διδυμου Καμπουτο-Οροτσιμαρου.
Δημοσιευμένη  εικόνα