Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Naruto - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#241 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 22 September 2008 - 04:57

Toν ειδα σε μια εικονιτσα απο Shippuden,μου εβαλε και σκουλαρικακι ο φλωρος..:hahaha:
Επισης ο Ishi[Διημουργος Naruto]πρεπει να ηταν πολυ μοναχικος μικρος,μιας και οι πιο πολλοι χαρακτηρες του εχουν βιωσει το αισθημα της μοναξιας με διαφορετικο τροπο ο καθενας..

Gaara,Naruto,Sasuke,Lee,Haku,Kakashi και παει λεγοντας...

Τονιζει πολυ το αισθημα της Μοναξιας ο Ishi και αυτο μαρεσει πιο πολλυ απο ολα στο Naruto,διοτι το ξερω αυτο το αισθημα απο πρωτο χερι,και με τραβαει πιο πολλυ η σειρα με αυτο..

Παντως το πως ο καθενας πολεμαει την μοναξια του ηταν φοβερο

Spoiler:

Ιts so sad:cry5:

δεν ξερω τι ψυχολογικα εχει ο κισιμοτο απο οταν μικρος,μπορει να τον κλειδονε ο πατερας του στο υπογειο να μην τον παιζαν τα αλλα παιδακια, η ακομα να ηθελε να γινει ο καλυτερος ποδοσφεριστης ενω δεν ειχε ποδια (βλεπε ροκ λι πο 8ελει να γινει νιντζα.) παντος καθαρα πλιροφοριακα εχει πει πως ο αγαπιμενος του χαρακτηρας ειναι ο σασκε και πως για αφτον συμβολιζει την τελειοτητα. το ειχε πει σε μια συνεντεφξη...επισης
Spoiler: shippuuden episode 46/chapter 301

συμπερασματα για την προσωπικοτητα του κισιμοτο ειναι στο χερι σας...:orly:

Edited by iristella, 12 March 2009 - 01:57.

#242 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 22 September 2008 - 16:25

δεν ξερω τι ψυχολογικα εχει ο κισιμοτο απο οταν μικρος,μπορει να τον κλειδονε ο πατερας του στο υπογειο να μην τον παιζαν τα αλλα παιδακια, η ακομα να ηθελε να γινει ο καλυτερος ποδοσφεριστης ενω δεν ειχε ποδια (βλεπε ροκ λι πο 8ελει να γινει νιντζα.) παντος καθαρα πλιροφοριακα εχει πει πως ο αγαπιμενος του χαρακτηρας ειναι ο σασκε και πως για αφτον συμβολιζει την τελειοτητα. το ειχε πει σε μια συνεντεφξη...επισης

Spoiler: shippuuden episode 46/chapter 301&#91

συμπερασματα για την προσωπικοτητα του κισιμοτο ειναι στο χερι σας...:orly:

Εμ ποτε ο Κισιμοτο ειπε οτι ο Σάι ειναι ο ιδιος? Επισης ο Σαϊ δεν θελει να γινει φιλος με τον Σασουκε,αλλα να βοηθησει τον Ναρουτο να αποκτησει ξανα τους "Δεσμους" που ειχε με τον Σασουκε... Μη λεμε και οτι να 'ναι. And for the record,ο Kishimoto για τον Σάι εχει πει:

"I tried to make him look interesting to a certain extent by showing his belly (LOL)"
"Since he's Sasuke's successor, I thought that he had to somehow look cool and interesting...The result is his exposed belly (LOL). I also made him look unbalanced on purpose by making the gloves different in length."

Εκτος αν εχει βγει καποια συνεντευξη που να μην εχω διαβασει...Highly doubt it though...

Edited by iristella, 12 March 2009 - 02:05.
spoiler tag converted

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#243 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 22 September 2008 - 17:00

Εμ ποτε ο Κισιμοτο ειπε οτι ο Σάι ειναι ο ιδιος? Επισης ο Σαϊ δεν θελει να γινει φιλος με τον Σασουκε,αλλα να βοηθησει τον Ναρουτο να αποκτησει ξανα τους "Δεσμους" που ειχε με τον Σασουκε... Μη λεμε και οτι να 'ναι. And for the record,ο Kishimoto για τον Σάι εχει πει:

Εκτος αν εχει βγει καποια συνεντευξη που να μην εχω διαβασει...Highly doubt it though...

ειχα διαβασει καπου πως το ειχε πει σε μια συνεντεφξη...ο σασκε αντιπροσοπευει τις αποψεις του και ο σαι τον εαυτο του για αυτο τον εχει κανει ιδιο εμφανισιακα με εκεινον...

Edited by iristella, 12 March 2009 - 02:04.

#244 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 22 September 2008 - 17:12

ειχα διαβασει καπου πως το ειχε πει σε μια συνεντεφξη...ο σασκε αντιπροσοπευει τις αποψεις του και ο σαι τον εαυτο του για αυτο τον εχει κανει ιδιο εμφανισιακα με εκεινον...

Spoiler:

Μήπως το διαβασες οτι αυτο πιστευει καποιος φαν σε καποιο αλλο φορουμ? Αρκετοι φανς λενε διαφορα,αλλα αυτο για τον Σάι πρωτη φορα το ακουω...Κοιταξα και τις συνεντευξεις που εχει κανει δωσει αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο

Οσο αφορα αυτο στο σποϊλερ

Edited by iristella, 12 March 2009 - 02:06.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#245 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 22 September 2008 - 17:45

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!!

Ichigo 13, τι ειναι παιδι μου αυτα που λες στο spoiler tag? Ευτυχως ο Gkloc δεν εχει προβλημα με τα σποιλερ, αλλα ελεος ρε ichigo, το παρακανες!! Αυτο το Thread ειναι για ναρουταδες που τους αρεσει η σειρα αλλα την βλεπουν ανελειπως κλπ(διαβασε το πρωτο πρωτο ποστ)!!! Ηταν τρελο σποιλερ αυτο που ειπες, ΠΡΕΠΕΙ να το σβησεις,ακομα και αν το εβαλες σε spoiler tag (διαβασε την πρωτη σελιδα με τα σποιλερ που ειχα κανει εγω οταν δεν ειχαμε ακομα καταλαβει περι τινος προκειται αυτο το Thread), για να τη γλυτωσουν αλλα ατομα εδω μεσα που ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ να τους σποιλεριαζουν!

Και να υποθεσω οτι o donald, δεν ανοιξε καν το tag, αλλιως οι φωνες του θα ειχαν ακουστει ως εδω :terror2:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#246 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 22 September 2008 - 17:47

Μήπως το διαβασες οτι αυτο πιστευει καποιος φαν σε καποιο αλλο φορουμ? Αρκετοι φανς λενε διαφορα,αλλα αυτο για τον Σάι πρωτη φορα το ακουω...Κοιταξα και τις συνεντευξεις που εχει κανει δωσει αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο

Οσο αφορα αυτο στο σποϊλερ

Spoiler:

οχι ειναι το προτο φορουμ που γραφομαι...θα το ξανακοιταξωπαντως....οσο για τη φιλια αμα θες να το παμε τοσο ψυχολογικα πιστευω πως ο οταν καποιος λεει κατι τετιο σαν αυτο ποθ ειπε ο σαη εκφραζει την επιθιμια του με τροπο ουτος ωστε να μην φανει οτι το επιθιμει και χασει την κουλαδα του. αλλα εν παση περιπτοση ανοιξαμε θεμα για το τιποτα...εγω ενα σαρκαστικο σχολιο εκανα... :D

#247 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 22 September 2008 - 21:13

Εμ ο Σασουκε δεν φοράει σκουλαρίκι...απολύτως τιποτα...Μηπως τον μπερδευεις με τον Σικαμαρου που ανεκαθεν φορουσε σκουλαρικια? Επισης ο δημιουργος του ναρουτο λεγετε Masashi Kishimoto (απλα οι φανς τον λενε Kishi για συντομια υποθετω)

Nα σε αυτην την εικονα το ειδα

[media]http://imageshack.gr/files/w0e5e3k3uy88v3xdrsj1.jpg[/media]
LoL,τωρα προσεξα οτι αυτο στο αφτι του δεν ειναι σκουλαρικι,αλλα κατω απτο αφτι του ειναι
Spoiler:
οταν το ειδα μου φανηκε για σκουλαρικι,ΛοΛ!

:oo::oo:Εκανα λαθος το ονομα του διημουργου:oo::oo:I Should Die Now:deadga6:

Berserk___Gatsu.jpg

#248 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 22 September 2008 - 21:24

Sorry παιδιά αλλά δεν διαβάζω manga εγώ το είπα μ'αυτά που ξέρω από το anime!Απλά μου έχουν πει 2-3 πράγματα κάτι φίλοι μου που διαβάζουν το manga!Eλικρινα δεν ήξερα πως είναι από το manga αυτό!
Μάλλον μπερδέυτηκα

Πάω να το βγάλω!
Posted Image

#249 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 22 September 2008 - 21:31

ερωτηση επεισοδιων
spoiler shipuuden
Spoiler:

επισης:
ξερει κανεις κανα καλο fansub group για να συνεχισω απο κει και μετα;
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#250 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 22 September 2008 - 22:16

@androghost o naruto 3εκινα το κρα3ιμο στο 30 και αυτο που ζητας γινεται στο 31 αλλα ρε παιδια ξαναλεω οχι αυτα εδω μεσα (θα φαμε κραξιμΟ)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#251 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 22 September 2008 - 22:19

fansub group, δε σου κανουν οι dattebayo?

Posted Image

#252 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 22 September 2008 - 22:44

Οσο υπαρχουν αυτοι κανενα αλλο group δεν προκειται να πιασει σοβαρα το naruto και το bleach.
Δεν ειναι καποιο τρομερο group αλλα ειναι μακραν οι γρηγοροτεροι και βλεπονται ανετα και απο ποιοτητα εικονας και απο μεταφρασης:)

#253 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 22 September 2008 - 22:55

τοσο καιρο απο κει κατεβαζα αλλα τωρα τελευταια δοκιμασα τη γλυκα του irc και ειπα μηπως μπορω να τα κατεβασω απο κει
anywayz

@androghost o naruto 3εκινα το κρα3ιμο στο 30 και αυτο που ζητας γινεται στο 31 αλλα ρε παιδια ξαναλεω οχι αυτα εδω μεσα (θα φαμε κραξιμΟ)

αααααααα
δεν αντεχω αλλο
sorry κιολας αν εκανα παλι βλακεια, αλλα τη μια φορα κανω νεο τοπικ και μου λενε ρωτα στο main. την αλλη ρωταω στο main και μου λενε οτι ουτε εκει δε πρεπει να ρωταω. ε μετα εγω φταιω π κανω οτι μ κατεβει στο κεφαλι και ειμαι ησυχος; αφου ετσι κ αλλιως θα μου την πουνε στο τελος
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#254 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 22 September 2008 - 23:10

Μπα, καλα εισαι εδω, εφοσον τα βαζουμε σε σποιλερ ταγκ και δε μιλαμε για σχετικα τελευταια επισοδεια
Δε ξερω αλλο fansub group εκτος απ' τους DB παντως που να κανουν "καλη" δουλεια

Posted Image

#255 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 23 September 2008 - 13:35

Δεν ειναι και τοσο καλο εδω, αν σκεφτεις οτι τα επεισοδεια ειναι 220+76=296 και συ ρωτησες για το 220+30=250.. Aυτο εγω θα το ρωταγα στο latest episode χωρις να κοιταξω τι λενε οι αλλοι xD

Τεσπα, ολα καλα αφου οι περισσοτεροι ειναι προσεχτικοι και δεν ανοιγουν τα Tags.. :D:tensai:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: