Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Naruto - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#181 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 27 August 2008 - 10:26

Σε ποιο chapter του manga ειναι τωρα το ανιμε?

Posted Image

#182 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 August 2008 - 13:28

Σε ποιο chapter του manga ειναι τωρα το ανιμε?

313. Σε συμβουλευω να μη διαβασεις το μανγκα ακομα. Μιας και αυτο το αρκ θα ειναι καλυτερο animated (βασικα ολα ειναι καλυτερα animated αλλα anyway XD:stubborn:)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#183 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 27 August 2008 - 15:16

Καλα το οτι animated ειναι πιο ωραιο, το εχω καταλαβει και γω, αλλα τεσπα βαριεμαι να περιμενω επισοδειο καθε εβδομαδα:wis:
Επειδη ειδα λιγο το μανγκα και παρατηρησα οτι εχει μερικες διαφορες με το ανιμε πχ
Spoiler: shippuuden ep 71
ειναι οκ αν αρχισω να διαβαζω απο κει ή θα "χασω" τπτ

Posted Image

#184 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 27 August 2008 - 16:09

Manga Major
Spoiler: manga chapter 410

:canthelp:

Edited by iristella, 12 March 2009 - 00:22.
spoiler tag edited

Posted Image

#185 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 August 2008 - 21:11

Καλα το οτι animated ειναι πιο ωραιο, το εχω καταλαβει και γω, αλλα τεσπα βαριεμαι να περιμενω επισοδειο καθε εβδομαδα:wis:
Επειδη ειδα λιγο το μανγκα και παρατηρησα οτι εχει μερικες διαφορες με το ανιμε πχ

Spoiler: shippuuden ep 71
ειναι οκ αν αρχισω να διαβαζω απο κει ή θα "χασω" τπτ

Οχι καλα ειναι απο κει...Μονο μην παρασυρθείς και διαβαζεις μετα το μανγκα συνεχεια και φτασεις να περιμενεις και το ανιμε αλλα και το μανγκα (που στο μανγκα ειναι ακομα χειροτερα μιας και ειναι μονο 17 σελιδες). Βεβαια ειναι μια συμβουλη αυτο ΧΡ Its your call after all!

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#186 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 27 August 2008 - 21:31

ασχετο

παιδια συνφωνα με τους υπολογισμους μου ειναι 1 επεισόδιο=1,5 chapter manga

το ανιμε ειναι περιπου 2 χρόνια και 3 μηνες πισω

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#187 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 August 2008 - 21:44

Kαι αυτο που λεει ο Kyuubi ειναι ο λογος για τον οποιο ειμαι υπερβολικα χαρουμενη που αρχισα manga. Μπορει να περιμενω για 2 πραγματα καθε εβδομαδα αλλα τουλαχιστον

Α)βλεπω το anime πιο ευχαριστα γιατι δεν εχω αγωνια
Β) Οποτε δεν εχει anime τουλαχιστον την βγαζω με το manga και το αντιθετο
Γ) Μεχρι προσφατα οπου το anime πηγαινε με ρυθμους χελωνας εγω στο Manga χαιρομουνα ασταματητη δραση αιμα εξελιξεις και ανατροπες.XD
Δ) ειχα την χαρα να διαβασω το Kakashi Gaiden το οποιο ειναι πραγματικα απιστευτο σαν ιστορια, δινει πολλα πραγματα για τον Kakashi και δεν μπορω να πιστεψω το γιατι δεν το εχουν βαλει ακομη στο anime.

#188 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 28 August 2008 - 15:36

Δ) ειχα την χαρα να διαβασω το Kakashi Gaiden το οποιο ειναι πραγματικα απιστευτο σαν ιστορια, δινει πολλα πραγματα για τον Kakashi και δεν μπορω να πιστεψω το γιατι δεν το εχουν βαλει ακομη στο anime.

Και δεν πρόκειτε ποτέ να το βάλουν μιας και αντί να βάλουν αυτό κάθονται και φτιάχνουν ηλίθιες ιστορίες με ανύπαρκτα άτομα που έχουν περίεργες δυνάμεις βλ.
Spoiler: shippuuden filler episodes 56-71

Επίσης έχουμε καταλάβει πια ότι έτσι τους αρέσει να κάνουν αν θυμηθούμε και το τί μας πλάσαραν μετά το Battle of the end...
:yawn2:

Edited by iristella, 12 March 2009 - 00:27.
spoiler tag edited

Posted Image

#189 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 28 August 2008 - 17:39

Και δεν πρόκειτε ποτέ να το βάλουν μιας και αντί να βάλουν αυτό κάθονται και φτιάχνουν ηλίθιες ιστορίες με ανύπαρκτα άτομα που έχουν περίεργες δυνάμεις βλ.

Spoiler: naruto shippuuden fillers episodes 56-71

οχι ρε συ κατσε, διαφωνω καθετα οριζοντια διαγωνια κι οπως θες με αυτο μεσα στο spoiler tag. το γιατι εντος αλλου tag

Spoiler: naruto shippuuden fillers episodes 56-71

Edited by iristella, 12 March 2009 - 00:28.
spoiler tag edited

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#190 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 28 August 2008 - 18:03

Ο Kishimoto όμως είναι το boss και για το anime. Το πρόβλημά μου δεν είναι η εταιρία παραγωγής αλλά ο ίδιο ο Kishimoto από πάρα πολύ παλιά (και έχω συγκεκριμένα γεγονότα στο μυαλό μου) με την όλη λογική του στο anime. Πράγματα που ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι έκανε λάθος αλλά παρ' όλα αυτά συνεχίζει με τα ίδια λάθη. Έτσι μου φάνηκε και εμένα στην αρχή όλο το arc. Έπρεπε να δείξει Asuma γιατί στο manga το είχε ξεχασει. Αλλά παραπήγε. Εδώ καλά καλά δεν μας έχει εξηγήσει βασικά πράγματα και τεχνικές και ξαφνικά μας γεμίζει με δεκάδες άλλα ερωτήματα που μιας και είναι από filler δεν θα απαντηθούν ποτέ.
Spoiler: shippuuden filler episodes 56-71

Αυτά με χαλάνε. Μπορεί να είμαι σκληρός απέναντι στον κ.Kishimoto αλλά με αυτά που έχω δει έχω χαλαστεί. Και δεν είναι λίγα. Και συνεχίζω να το παρακολουθώ επειδή παραδέχθηκε τα λάθη του παρελθόντος και πίστεψα οτι θα αλλάξει ρότα.

Edited by iristella, 12 March 2009 - 00:30.

Posted Image

#191 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 28 August 2008 - 22:03

1)Ο Κισιμοτο δεν εχει καμια σχεση με τη παραγωγη του ανιμε. To studio Pierrot ειναι υπευθυνο για τα φιλλερ κλπ.
2) Το Κακασι γκαϊντεν δεν ειναι απαραίτητο να γινει animated για τους εξής λόγους:α) ειναι για να μην φανει άσχημο το time skip που εγινε οταν τελείωσε το part 1
b)δεν προσθέτει κατι στο στορυ. Δεν έχουμε χάσει τίποτα αν δεν ξερουμε το παρελθόν του Κακασι. Ναι είναι χαρακτήρας της σειράς,αλλα προς το παρον δεν εξυπηρετεί κάποιον σκοπό με το να κανουν ενα ξεκάρφωτο flashback.Πρέπει να υπαρχει κάποιος λογος...

ετσι το βλεπω εγω το θεμα.

Posted Image

#192 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 August 2008 - 22:19

Ο Κakashi ειναι ενας απο τους πιο αγαπημενους χαρακτηρες της σειρας και απο αυτους για τους οποιους ξερουμε τα λιγοτερα θα ηθελα να προσθεσω. Αν σκεφτει κανεις το ποσο τον βλεπουμε και το τι γνωριζουμε αναλογικα για αυτον θα δει οτι στην ουσια πολυ λιγα πραγματα εχουν αναφερθει στο anime για το παρελθον του.
Spoiler: naruto shippuuden episode 11- chapter 253

Οποτε ναι θεωρω οτι ζωτικα απαραιτητο να γινει το Gaiden animated ισως να μην ειναι. Αλλα συμπληρωνει πολυ ομορφα καποια απο τα κενα της ολης πλοκης, και αντι για παραδειγμα να δωσουν αλλα fillers στο μελλον τα οποια θα ειναι εντελως ξεκαρφωτα θα μπορουσαν να ξεκινησουν με καποια αφορμη... πχ εναν τραυματισμο του Kakashi (που δεν ειναι και σπανιο φαινομενο στις μισες αποστολες στο νοσοκομειο καταληγει ο κακομοιρης) και να το δωσουν με την μορφη flashback ανασκοπησης ονειροπωλησης. Και καλο σεναριο ειναι, και δεν ερχεται και σε αντιθεση με το Manga μελλοντικα και παιζει να χρειαστει κιολας συμφωνα με μια απο τις θεωριες που πλανωνται στον αερα.......

Edited by iristella, 12 March 2009 - 00:43.
spoirer tag inserted

#193 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 29 August 2008 - 00:14

Στο κάτω κάτω όλοι οι Naruto fans θα θέλαν να δουν εν δράση τον Yondaime αφού είναι ο πιο αγαπημένος και ο πλεον αναγνωρίσιμος χαρακτήρας της σειράς! Και μόνο στο Kakashi gaiden βλέπεις γι αυτόν. Επίσης το anime φτιάχνετε με την επίβλεψη του Kishimoto για να ρέει ομάλα (ο θεός να το κάνει αυτό ομαλά :bleh:). Νομίζω το είχα διαβάσει σε πολύ παλιά συνέντευξη του Kishimoto θα ψάξω να τη βρώ. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι λογικό να φτιάχνετε ένα anime χωρίς έστω την συμβουλή αν όχι την συμβολή του δημιουργού του manga πάνω στο οποίο βασίζεται.

Posted Image

#194 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 August 2008 - 01:11

Ο Κakashi ειναι ενας απο τους πιο αγαπημενους χαρακτηρες της σειρας και απο αυτους για τους οποιους ξερουμε τα λιγοτερα θα ηθελα να προσθεσω. Αν σκεφτει κανεις το ποσο τον βλεπουμε και το τι γνωριζουμε αναλογικα για αυτον θα δει οτι στην ουσια πολυ λιγα πραγματα εχουν αναφερθει στο anime για το παρελθον του.

Spoiler: naruto shippuuden episode 11- chapter 253

Οποτε ναι θεωρω οτι ζωτικα απαραιτητο να γινει το Gaiden animated ισως να μην ειναι. Αλλα συμπληρωνει πολυ ομορφα καποια απο τα κενα της ολης πλοκης, και αντι για παραδειγμα να δωσουν αλλα fillers στο μελλον τα οποια θα ειναι εντελως ξεκαρφωτα θα μπορουσαν να ξεκινησουν με καποια αφορμη... πχ εναν τραυματισμο του Kakashi (που δεν ειναι και σπανιο φαινομενο στις μισες αποστολες στο νοσοκομειο καταληγει ο κακομοιρης) και να το δωσουν με την μορφη flashback ανασκοπησης ονειροπωλησης. Και καλο σεναριο ειναι, και δεν ερχεται και σε αντιθεση με το Manga μελλοντικα και παιζει να χρειαστει κιολας συμφωνα με μια απο τις θεωριες που πλανωνται στον αερα.......[/spoiler]

Ζωτικα απαραιτητο δεν ειναι...Ισα-Ισα που ετσι δημιουργει περισσοτερο σασπενς. Δλδ αν ο κισιμοτο,δεν εβαζε το Κακασι Γκαϊντεν,ως διαλειμμα για το κενο των 2,5 χρονων,και αρχιζε κανονικα το παρτ 2,που θα ηταν το κενο?
Εγω προσωπικα οταν εβλεπα τη σειρα και ακουσα "Ομπιτο" στο σημειο που λες (απο τη κοπελια ΑΝΜΠΟΥ),απλα αναρωτηθηκα ποιος ειναι αυτος.Και αργοτερα την στιγμη που εκανε το κυρηγμα στον Σασουκε στο δεντρο,καταλαβα οτι ηταν καποιος καλος φιλος του. Καποια στιγμη θα ερθει η στιγμη που θα το δειξει (αναφερομαι στην συνεντεξη του Κισιμοτο για τη συνεχεια...)Βεβαια,μεχρι να φτασουμε εκει στο ανιμε,καλα κρασια ΧΡ. Μη ξεχνας οτι το ιδιο εγινε και στο μανγκα με το μυστικο των Ουτσιχα...Τα μαθαμε μετα απο πολυ καιρο. Οποτε πιστευω θα το χρησιμοποιησουν καπου που να κολλαει. (επισης το screen time του κακασι ειναι πολυ πιο λιγο στο Σιπουντεν.)

Στο κάτω κάτω όλοι οι Naruto fans θα θέλαν να δουν εν δράση τον Yondaime αφού είναι ο πιο αγαπημένος και ο πλεον αναγνωρίσιμος χαρακτήρας της σειράς! Και μόνο στο Kakashi gaiden βλέπεις γι αυτόν. Επίσης το anime φτιάχνετε με την επίβλεψη του Kishimoto για να ρέει ομάλα (ο θεός να το κάνει αυτό ομαλά :bleh:). Νομίζω το είχα διαβάσει σε πολύ παλιά συνέντευξη του Kishimoto θα ψάξω να τη βρώ. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι λογικό να φτιάχνετε ένα anime χωρίς έστω την συμβουλή αν όχι την συμβολή του δημιουργού του manga πάνω στο οποίο βασίζεται.

Συμβουλες μπορει να περνουν(αν κ δεν ειναι απαραιτητο). Αυτο ομως δεν σημαινει οτι το επιβλεπει ο Κισιμοτο (εδω στα βιντεοπαιχνιδια δινει συμβουλες). Παρ'ολα αυτα το ανιμε γινετε με βαση τα σχεδια που εχει το στουντιο (ετσι νομιζω τουλαχιστον,περιμενω να δω την συνεντευξη που λες). Εδω χρησιμοποιησαν οπλα που υποτιθεται ο Κισιμοτο δεν τα ηθελε στον κοσμο του Ναρουτο. Επισης το προγραμμα του Κισιμοτο (το ειχα διαβασει σε ενα απο τα χαζα αμερικανικα περιοδικα Ναρουτο) ειναι τοσο γεματο που νομιζω δεν εχει χρονο να ασχολειτε με το ανιμε ΧΡ
Όσο για τον 4ο δεν εκανε και πολλα στο γκαϊντεν ΧΡ Ελπιζουμε να εχουν φιλλερ οταν τα δειξουν μπας και δουμε τιποτα. (αν θες να δεις τον Yondaime εν δραση παρε το Naruto 3 στο PS2 :hahaha:)

Edited by iristella, 12 March 2009 - 00:54.
spoiler tags inserted

Posted Image

#195 woah

woah

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 30 August 2008 - 03:19

Κατ'αρχας γεια σας ^_^' Δεν εχω ξανακανει post στο συγκεκριμενο forum. Μεχρι τωρα ημουν στο myanimelist και στο jmusic.gr hehe
Λοιπον, θα ηθελα μια κατατοπιση ως προς τα fillers του Naruto. Ποια ειναι τα επεισοδια με τον Gaara που γινεται sensei κλπ ? Και για πειτε μου.. αξιζει κανενα αλλο απο τα fillers μετα το επεισοδιο 136??
Posted Image
Posted ImagePosted Image

Sabaku no Gaara = :nbleed: