Και κάτι που μάλλον κανείς σας δεν περίμενε: ο Kenny θα πει γνώμη για το τελευταίο επεισόδιο Bleach!

Όχι, δεν παρακολουθώ Bleach κρυφά από τον κόσμο, το έχω droppάρει εδώ και καιρό από το 2ο επεισόδιο κιόλας, αλλά είπα να δω το 192, μιας και ο ομογάλακτος Me loves Neliel με ενημέρωσε ότι αυτό είναι το επίμαχο επεισόδιο στο οποίο το ασχημόπαπο μεταμορφώνεται σε κύκνο, και είπα να του κάνω τη χάρη να το δω, αν όχι για τίποτ' άλλο, για να κατανοήσω το nickname του.
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι καθ' όλη τη διάρκεια του επεισοδίου με χτύπησε κατακούτελα μια τυρίλα (ελληνική μετάφραση του cheesiness, © sunday)...
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι έχασα το μέτρημα πόσες φορές εκανε βουτιές στην άμμο ο Ichigo σε ένα μόνο επεισόδιο (και κάθε φορά σηκωνόταν το ίδιο απτόητος)...
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι έχασα το μέτρημα πόσες φορές είπε η Orihime "Nel-chan!" και "Kurosagi-kun!" σε ένα μόνο επεισόδιο (talk about χαλασμένο γραμμόφωνο)...
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι αυτό το what's-it's-name power-up attack που έκαναν με τα στόματά τους ήταν τελείως αντιγραφή kamehameha...
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι το μοναδικό ουσιαστικό plot development μέσα σ' ολόκληρο το επεισόδιο ήταν η μεταμόρφωση της Nel...
Γενικά θα προσπεράσω το γεγονός ότι σε μόλις 20 λεπτά ξαναθυμήθηκα όλους τους λόγους για τους οποίους μισω τα shounen.
Πάμε παρακάτω τώρα... Καλή η grown-up Nel, δε λέω, αλλά παραείναι... oppai για τα γούστα μου. Αυτή πρέπει να ξεπερνά σε περίμετρο στήθους μέχρι και την Matsumoto!
Και τώρα, στο πολυσυζητημένο θέμα της φωνής... μου κάνει εντύπωση που δεν άρεσε στην πλειοψηφία η φωνή της grown-up Nel. Τί περιμένατε δηλαδή, slut voice;

Καλωσήρθατε στον θαυμαστό κόσμο των anime, όπου σχεδόν κάθε γυναικείος χαρακτήρας έχει loli φωνή, επειδή αυτό γουστάρουν οι περισσότεροι otaku.
Στο κάτω-κάτω, μέχρι και η Orihime (που έχει την ηλικία και τον σωματότυπο της Neliel) loli φωνή έχει. Δεν άκουσα παράπονα εκεί. XD
Edited by Kenny, 31 October 2008 - 13:11.