Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#391 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 30 October 2008 - 14:27

το επεισοδιο μου φανηκε παρα πολυ μικρο πραγμα που γινεται μονο στο Bleach το επεισοδιο ηταν αρκετα ωραιο-το μονο που δεν μου αρεσε ηταν η μεγαλη μπλουζα της Nel:nbleed:-

δε μου αρεσαν πρωτον το κλασσικο πλεον με τη φωνη τησ νελ που μοιαζει αν ειναι ιδια με τη φωνη του wevil στα yu gi oh abridjed(δε ξερω πως γραφεται)

η συγκεκριμενη φωνη πιστευω πως ειναι απο τις πιο καταλληλες για να αποδωσουν την αθωοτητα της Nel αλλα και επειδη ταιριαζει με την πρωτη μορφη της που ηταν παιδακι:canthelp:
Posted Image
Posted Image

#392 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 30 October 2008 - 16:48

Πολυ ωραιο το 192.Ανεβαζει στρεοφες και παλι.....
Nel=θεα.....
Posted Image

#393 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 30 October 2008 - 16:59

Απαντάω στο περί παλαιών Espada και Aizen

Γενικά οι Arrancar υπήρχαν αρκετά χρόνια προ Aizen και οι δυνατότεροι από αυτούς ήταν οι Espada. Από τους Privaron (Dordoni κλπ) μάθαμε ότι όταν ο Aizen ήρθε ΗΜ δημιούργησε και κάποιους δικούς του Espada με το "Ηοκατι"(του Urahara) με αποτέλεσμα αυτοί να "πέσουν" σε privaron (και αρα προ-υπήρχαν τα rank πριν του Aizen).

Προφανώς η ιστορία Noitra-Nel πάει χρόνια πίσω από τον Aizen τον καιρό που αρκετοί από τους τωρινούς Arrancar μπορεί να μην υπήρχαν.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#394 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 October 2008 - 17:34

Xμμμ το είδα και εγω το 192 αν και λίγο καθυστερημένα..... (ελεγα να δω 192-193 μαζι αλλα τελικά δεν αντεξα)..... Χαχα Neliel rules....... Να πω την αληθεια εμενα η φωνη της δεν με ενοχλησε τόσο. Εννοω ότι ναι μεν δεν ταιριαζει τόσο με το sexy παρουσιαστικό της αλλά οπως ειπωθηκε πιο πανω πιστεύω ότι αντικατοπτρίζει την εσωτερική της κατάσταση. Αν και επανήλθε στην παλαιά της μορφή η μάσκα της παραμένει σπασμένη που ίσως σημαίνει ότι σε μεγάλο βαθμό μπορεί να διατηρεί και έτσι τα παιδικά της χαρακτηριστικά. Σε κάθε περίπτωση πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ το κομμάτι που ήταν αφιερωμένο σε αυτην.

Εdit..... το shinigami illustrated ειχε πολυ πλακα.......χαχα τον σνομπαρε κανονικα τον Byakuya η Yachiru...... :hahaha:

Edited by iristella, 30 October 2008 - 17:43.

#395 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 30 October 2008 - 17:45

Εdit..... το shinigami illustrated ειχε πολυ πλακα.......χαχα τον σνομπαρε κανονικα τον Byakuya η Yachiru...... :hahaha:

Tώρα που το σκέφτομαι, είμαι ο μόνος που βρίσκω την Yachiru τρομερά εκνευριστική; :oo:

#396 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 30 October 2008 - 19:49

me too pal,she is so freakin annoying!:oo:

Posted Image

#397 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 October 2008 - 19:53

Xmmm γουστα ειναι αυτα αλλα αφου καταφεραμε και επιβιωσαμε απο την Lurrichio τοτε ακόμη και οι πιο φανατικοι Yachiru Haters θα συμφωνησουν οτι η ενοχληση που προκαλει είναι ασημαντη

#398 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 30 October 2008 - 20:28

Γιατι ρε παιδαι τοσο μισος για τη yachiru...δεν το καταλαβαινω.Εγω τη βρισκω τρομερη αξιαγαπητη και γλυκουλα.Ασε που εχει και πλακα και τρομερη μαχητικη δεινοτητα απο μας εχουν δειξει τουλαχιστον.Κουβαλει και μια δοση τρελας αφου εχει ως 8εο τον κενπατσι^^Ειναι η αγαπημενη μου του bleach για αυτο λιγα μη σας πλακωσω ολους στο .....σπαμ!!!!!!!!!:uhh:
ΥΓ η λουριτσιο να παει να πνιγειPosted Image
Δεν ειναι κουκλιτσα^^:wooi2:

Posted Image

#399 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 30 October 2008 - 21:02

next bleach episode:great conclusion who is the cuttest person in bleach??
find out.....
next bleach episode:hole,hole where is the hole?!

#400 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 30 October 2008 - 21:37

Αν ο Noitra έχει δίκιο σε αυτά που λέει, σχετικά με την ισχυροποίηση των μελών της Espada, απο τον καιρό που απομακρύνθηκε η Neliel μέχρι την παρούσα στιγμή, τότε θα της είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως και αδύνατο να τον αντιμετωπίσει.
Ως χαρακτήρας ο Noitra μου είναι συμπαθής, σε αντίθεση με την εκνευριστική Neliel. Θα είναι πολύ σπαστικό αν τελικά αποδειχθεί κατώτερός της...

#401 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 30 October 2008 - 22:02

next bleach episode:great conclusion who is the cuttest person in bleach??
find out.....
next bleach episode:hole,hole where is the hole?!

+1:hahaha:

μάγκες αράχτε με τα βυζ...εε.ε λάθος. με την νέλ εννοώ.

εγώ πάντως ένα έχω να πω για τους γκρίμζο φανς....
Η ΝΕΛ ΈΧΕΙ ΤΟΝ ΓΚΡΙΜΖΟ!!!που να κοπανιέστε κάτω...

όσο για το επόμενο επεισόδιο αναμένεται καλό
Posted Image
Spoiler:

#402 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 30 October 2008 - 22:10

εγώ πάντως ένα έχω να πω για τους γκρίμζο φανς....
Η ΝΕΛ ΈΧΕΙ ΤΟΝ ΓΚΡΙΜΖΟ!!!που να κοπανιέστε κάτω...

όσο για το επόμενο επεισόδιο αναμένεται καλό

Μπα, για να έφαγε double cero o Noitra (που είναι μόλις ένα number πιο πάνω) και να σηκώθηκε απλά με ένα σκισμένο μανίκι δεν νομίζω να έχει τον Grimmjow. Κοντά στο επίπεδο του πρέπει να είναι πάντως.

Ανυπομονώ να δω τα release τόσο της Nel όσο και του Nnoitra πάντως.

#403 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 30 October 2008 - 23:45

η νελ τα σπαει.Εφαγε καλο ξυλο ο νοιτρα.αν και οτι η νελ ειναι 3 δε σημαινει τιποτα γιατι οι τωρινοι επσντα ειναι πιο δυνατοι.

#404 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 31 October 2008 - 01:50

Former Espadas<Current Espadas

Sorry Seirie san:tensai:

Posted Image

#405 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 October 2008 - 11:39

Mια χαρά είναι η φωνή της... Το ότι δεν αποτελεί το κλασσικό στερεότυπο είμαι ωραία, μοιραία δεν σημαίνει ότι δεν της ταιριάζει η φωνή. Αν παρατηρήσει κάποιος τις κινήσεις της και το πως φέρεται (πέρα από το σημείο που σπάει τον Νnoitra στο ξύλο) θα δεί ότι ούτως η άλλως την διακρίνει μια παιδικότητα και αθωότητα....

Γενικά σε αυτό το σημείο θα ομολογήσω ότι δυσκολεύομαι πολύ να φανταστώ την Nel Με την ιδιοσυγκρασία που εχουμε γνωρίσει σαν hollow, η γενικότερα να σκεφτώ την αιτία που την εμπόδισε πχ να μπει στην Soul Society και γενικότερα την οδήγησε στην πλευρά των hollows εξαρχής. Ελπίζω κάποια στιγμή να το μάθουμε.