Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 29 October 2008 - 08:50
Posted 29 October 2008 - 14:07
Posted 29 October 2008 - 14:18
Εν τω μεταξυ δεν μπορουσαν να βαλουν μια παθιαρικη φωνη?
Τι ξενερα ηταν αυτη? Μεχρι να ανοιξει το στομα ολα καλα ηταν...
Τεσπα, η Orihime ειναι πολυ χαζη και η Rukia πολυ μπαζο...
Vote for Neliel!!!!
Posted 29 October 2008 - 14:54
Ρε bow before the goddess τωρα και μη το συζητάτε.Αν και η φωνή δε περίμενα τόσο χάλι.I mean,ναι ρε παιδί μου καλά να χει τη seiyuu της Chiyo chan αλλα δε μπόρεσε να την κάνει λίγο πιο μπάσα?Anw,epic episode is epic.Έχω ένα χρόνο περίπου που περιμένω αυτό το επεισόδιο!

Posted 29 October 2008 - 15:24
ΥΓ : O Me Loves Neliel μπόρεσε επιτέλους να βάλει το avatar και την signature που ονειρευόταν

Posted 29 October 2008 - 16:07

οταν ακουσα οτι η nel εχει το 3 ειμουν καπως ετσι:

Αλλα τωρα που την ειδα λεω οτι τις αξιζει....κιας λεει o noitora οτι δεν ισχυει πια.
οταν ειδα την συζητηση για τις τρυπες περιμενα να ακουσω και κατι αλλο....
sth about number three:blush2:
πρεπεινα φτιαξουμε 2 Poll ενα γιαυτο:
Τεσπα, η Orihime ειναι πολυ χαζη και η Rukia πολυ μπαζο...
Vote for Neliel!!!!
κι ενα γιαυτο:
η νελ την τρύπα που την έχει???
Posted 29 October 2008 - 21:27
The ultra super babe!

Αν εξαιρέσουμε το ότι άφησαν την ίδια φωνή που είχε και πριν, είναι πολύ ωραίος χαρακτήρας.
Αλλά κι εγώ ξενέρωσα απίστευτα όταν την πρωτάκουσα.

ΥΓ: Me loves Neliel...your nick finally got its meaning, and it's a very beautiful meaning!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 29 October 2008 - 23:13

Posted 29 October 2008 - 23:38

Posted 30 October 2008 - 00:32
Είδατε που σας το έλεγα ότι θα ξενερώσετε...
Εγώ που την περίμενα γυναικάρα στην φωνή (για να μην πω τπτ πιο πρόστυχο, κάτι σαν Matsumoto) και άκουσα την Στρουμφήτα...

Τέσπα το επεισόδιο ήταν γεμάτο από Bleach αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το animation ήταν αδιάφορο (ιδιαίτερα στην Noitra-Nel φάση)
Κατά τα άλλα περιμένω τα επόμενα 2-3 eps να έχουν τρελό "ψωμί".
Posted 30 October 2008 - 00:56
εντομεταξυ ειδα 3 επισοδια μαζεμενα,και να πω την αληθεια περιμενα κατι καλυτερο.Οχι οτι δεν μου αρεσε αλλα απο οτι ακουγα εδω μεσα περιμενα παραπανω
Posted 30 October 2008 - 01:17
2)Ο Aizen δεν έφτιαξε τους Espada;Τότε πως ο Noitra λέει ότι πέρασαν χρόνια από τότε που έφυγε από το Las Noche η Nel.Κάνω κάπου λάθος;
3)Που πάνε και σκέφτονται αυτά τα ονόματα;

Posted 30 October 2008 - 01:34
2)Ο Aizen δεν έφτιαξε τους Espada;Τότε πως ο Noitra λέει ότι πέρασαν χρόνια από τότε που έφυγε από το Las Noche η Nel.Κάνω κάπου λάθος;
αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω και εγω....ρε μπας και ο χρονος κυλαει διαφορετικα στο las noches?Βεβαια μπορει να ειναι παντα μια απο τις χιλιαδες ανακριβειες του Bleach (ψυχικα pc, ψυχικες φυματιωσεις,πνευματα που αιμοραγουνε)
Posted 30 October 2008 - 02:00

Posted 30 October 2008 - 08:30
αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω και εγω....ρε μπας και ο χρονος κυλαει διαφορετικα στο las noches?Βεβαια μπορει να ειναι παντα μια απο τις χιλιαδες ανακριβειες του Bleach (ψυχικα pc, ψυχικες φυματιωσεις,πνευματα που αιμοραγουνε)
Bασικα ο χρονος οπως το εχω καταλαβει εγω τουλαχιστον κυλαει πολυ αργα στο bleach.Aυτο με λιγα λογια σημαινει οτι ο αιζεν μπορει να εκρυβε τι εκανε για πολυ καιρο χωρισ αυτο ομως να εχει γινει αντιληπτος.Προσωπικα δε νομιζω οτι ο hm αλλαξε μεσα σε 1 χρονο απο την ωρα που εφυγε ο aizen απο το soul society ουτε οτι τα ταγματα των εσπαντα και των αρρανκαρ εγινα ετσι στο μπαν τσακ.
Αν 8υμαστε ο αιζεν οπως εχει δειξει 1 στιγμη δειξει τις δυναμεις του στον ichimaru πραγμα που σημαινει τοι ειχε αρχισει τη δουλεια απο αρκετο καιρο πριν γινει οτι γινει μεσα στο soul society
Τωρα το συγκεκριμενο επεισοδιο μου αρεσε πραγματικα.Ειδα τη κουκλαρα Νελ να τα σπαει ο Noitra na pa8αινει σοκ απο το ματσουκι που εχει φαει και για μαι ακομη φορα να μασ δειχνουν οτι ναι οι κοπελες με μεγαλα στη8η τα σπανε^^.2 στοιχεια δε μου αρεσαν πρωτον το κλασσικο πλεον με τη φωνη τησ νελ που μοιαζει αν ειναι ιδια με τη φωνη του wevil στα yu gi oh abridjed(δε ξερω πως γραφεται) και τριτον οτι για μαι ακομη φορα ο κurosaki νατι να χαρει που του την πεφτει η nel κα8εται και λιπο8υμαει και καλα απο τα τραυματα^^ειναι yaoi fan

Long live NEL:nbleed: