Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#316 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 14 October 2008 - 07:47

Ολος ο χαρακτηρας ηταν λες και βγηκε απο αυγο κιντερ..

:nod2::nod2:

Παντως οντως δεν καταλαβα γιατι επρεπε να περασουμε ολο αυτο το filler.
Εκτος κι αν ειναι απαραιτητο για την εξελιξη της ιστοριας...

#317 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 October 2008 - 08:33

:nod2::nod2:

Παντως οντως δεν καταλαβα γιατι επρεπε να περασουμε ολο αυτο το filler.
Εκτος κι αν ειναι απαραιτητο για την εξελιξη της ιστοριας...

το ανιμε εφτανε τα γεγονοτα του μανγκα και επειδη επρεπε παλι να παρει κεφαλι το μανγκα ειπαν να μας δειξουν τη πριγκηπεσα

qzMHWHd.png

#318 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 14 October 2008 - 10:43

Καλύτερα fillers πάντως, παρά να συνεχίζουν την ιστορία οι σεναριογράφοι των anime. Κοιτάξτε στο Claymore που το σκότωσαν.

Το καλύτερο ήταν να σταματάνε ένα ανιμέ όταν φτάνει το μάνγκα και να συνεχίζουν με κατι άλλο, το οποίο με τη σειρά του να το σταματάνε και να ξαναχολούνται με το προηγούμενο...κλπ

#319 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 14 October 2008 - 12:30

Λοιπόν το νέο opening τα έσπασε άγρια. Το ρεφρέν μπαίνει κορυφαία. Το video πάρα πολύ καλό(σε αντίθεση με το προηγούμενο).

Το ending ήταν ωραίο αλλά μου την έσπασε που ξεκινάει με το ρεφρέν. Το videaki όμορφο αλλά sissy.

Όλα αυτά βέβαια υποκειμενικά.

To επ θα το δω μάλλον με subs.
Από ένα briefing λέω τα εξής. Το νέο ep έχει μόνο 7 λεπτά νέου επεισοδίου.

Όλο το πρώτο μέρος και 2-3 λεπτά από το δεύτερο είναι recap του τι έγινε στο HM arc μέχρι στιγμής, και το περισσότερο από αυτό εστιάζεται στις μάχες Ichigo- Ulqiora και Ichigo-Grimmjaw. Η δεύτερη μάχη προς το τέλος επαναλαμβάνεται σχεδόν καρέ-καρέ μέχρι το σημείο που "κόπηκε" στο 167 και από εκεί συνεχίζει κανονικά το flow της σκηνής με την Innoue.

To νέο κομμάτι λοιπόν μου φάνηκε καλό, αλλά δεν μπορώ να το κρίνω ούτε ως animation αφού το είδα σε stream.

Μπορεί να ήταν "μικρό" αλλά κάλυψε 1,5 chapter, το μισό 286 (που κόπηκε στο 167 ep) και όλο το 287. Κλασικό Bleach λοιπόν και έτσι όπως το πάνε, θα έχουν έλλειψη σε chapter πριν από το νέο έτος....

Edited by RiDeLub, 14 October 2008 - 12:36.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#320 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 14 October 2008 - 15:50

το ανιμε εφτανε τα γεγονοτα του μανγκα και επειδη επρεπε παλι να παρει κεφαλι το μανγκα ειπαν να μας δειξουν τη πριγκηπεσα

Κατανοητο.
Να 'σαι καλα για την απαντηση. :)

Θα συμφωνησω με Black Kaiser, πως οντως ειναι καλυτερα ετσι.

#321 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 15 October 2008 - 01:01

Ποο οντως αν πανε ετσι οπως πανε σε λιγο οντως θα μεινουνε απο chapters.Παντως το νεο opening οντως εχει θεικο ρεφρεν γυρο στα 100 views στο youtube απο μενα θα ειναι:wis:
Posted Image

#322 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 15 October 2008 - 08:31

ρε παιδια, με τις sidebars η οπως αλλιως λεγονται, τι γινεται ?
μου αρεσε το επισοδειο και τα λοιπα αλλα αυτα τα sidebars....
ειμαι υπερ στο να βγαλουν V2

#323 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 15 October 2008 - 11:15

ρε παιδια, με τις sidebars η οπως αλλιως λεγονται, τι γινεται ?
μου αρεσε το επισοδειο και τα λοιπα αλλα αυτα τα sidebars....
ειμαι υπερ στο να βγαλουν V2

Αποκλείεται να κάνουν επανέκδοση παλιό επεισόδια animation επειδή το καινούργιο είναι σε widescreen. Είναι ασύμφορο για αυτούς και περιττό για εμάς (δεν πρόκειται να ξαναδώ τo ep επειδή είναι σε WS).
Οπότε οι "μπάρες" είναι μονόδρομος.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#324 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 15 October 2008 - 11:38

Αποκλείεται να κάνουν επανέκδοση παλιό επεισόδια animation επειδή το καινούργιο είναι σε widescreen. Είναι ασύμφορο για αυτούς και περιττό για εμάς (δεν πρόκειται να ξαναδώ τo ep επειδή είναι σε WS).
Οπότε οι "μπάρες" είναι μονόδρομος.

ωχ ! το παλιο επισοδειο ητανε σε non-widescreen ??? τοτε βλακεια μου..

#325 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 October 2008 - 13:54

Mε αυτό το επεισόδιο κατάλαβα ακόμη περισσότερο πόσο άθλια πραγματικά ήταν τα fillers... Πάει καιρός που ευχαριστήθηκα τόσο επεισόδιο bleach..........

Νel san... Okaeri! I missed you!

Και ναι θυμήθηκα και τους λόγους για τους οποίους είχα τρελή αδυναμία σε Ulquiorra και Grimmjow. (I missed you too guys!!! :3)

Το opening είναι πολύ ωραίο και μου αρέσει σχεδον όσο το Ichirin no Hana και το D Technolife. Αλλά με το ending πορώθηκα πραγματικά...... ΑΑΑΑχ τι ωραία που έχουμε πάλι Bleach (Και οχι Βliakhs):kawaii:.... Mε τις μπαρες δεν καταλαβα τι έγινε. Δεν με ενόχλησαν ιδιαίτερα αλλά σε άλλες φάσεις η οθόνη μαζευόταν σε άλλες απλωνόταν δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό(χαζευα τις λατρειες μου).... Τεσπα ας αποφασίσουν πως θέλουν να το προβάλουν και ας μεινουν σε ένα μοτιβο γιατι οι πολλές εναλλαγές ψιλοζαλίζουν. Αυτα απο μένα.....

#326 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 15 October 2008 - 14:46

BLEACH MAIN PLOT IS BACKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK YAAAAAAARRRRRRRR.
Ok,ψυχραιμία λοιπόν,ξεκινάμε.Nice op,very nice end αν και μου τη σπάει το spoiler op ολίγον τι(όσοι διαβάζουν γνωρίζουν οι υπόλοιποι σας παρακαλώ μην το ψάχνετε,όταν πάψει πια να είναι spoiler μοιραία θα το αντιληφθείτε).Btw seirios,+ovar 9k και μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο αν και φαντάζομαι οτι ο φίλος μας ο Kube θα αργήσει να μας δώσει μια τόσο ευχάριστη "έκπληξη".Oσο για τα sidebars μην ελπίζετε σε v2 αλλά από την άλλη μη χαλιέστε κιόλας γιατί φεύγουν απευθείας με το που τελειώνει το recap.

On other news BLEACH IS BACK BITCHES-and so am i in this sub-forum! :tensai:
Posted Image

#327 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 15 October 2008 - 15:08

Έλεος 15 λεπτά recap:frozen:

Και όπως πάντα μάλλον και στα επόμενα θα έχει 5 λεπτά recap στην αρχή.Και μετά πειράζουν μερικούς οι filler σκηνές του Naruto:nosey:

Posted Image

#328 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 15 October 2008 - 18:32

Πολύ μικρό το επ λίγο απατεωνιά αλλά τι να κάνουμε !:canthelp:bleach rules
Posted Image

#329 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 15 October 2008 - 18:45

:bahhh:για ενα λεπτο νωμιζα οτι εκεινος ο @#$%^ θα βγαλει κανενα 2 ή 3,ευτυχως ειχε 5 δεν θα το αντεχα θα πετουσα το pc απο το παραθηρο!!!!!:roar:
Aλλα παλι να ειναι ποιο δυνατος απο τον grimmjow παει πολυ για τετοια μουρη[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:_SW0ReCHsf4ZGM:http://www.nautiljon.com/images/perso/grandes/Bleach/nnoitra_jiruga.jpg[/IMG]

το OP και το END τα σπανε,

BLEACH MAIN PLOT IS BACKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK YAAAAAAARRRRRRRR.
Nice op,very nice end αν και μου τη σπάει το spoiler op ολίγον τι(όσοι διαβάζουν γνωρίζουν οι υπόλοιποι σας παρακαλώ μην το ψάχνετε,όταν πάψει πια να είναι spoiler μοιραία θα το αντιληφθείτε)

:stubborn:ηταν αναγκη να το πεις???? οποιοσδηποτε δει το OP εχοντας ακουσει τι ειπες δεν νωμιζω να δυσκολευτει να καταλαβει τι εννοεις!!! εγω καθησα να το ξαναδω και νομιζω οτι καταλαβα..... αν και δεν ειμαι σηγουρος γιατι δεν διαβαζω manga:nosey:
????MANGA SPOILER?????
Spoiler:

#330 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 October 2008 - 19:00

Τα 15 λεπτα recap αν και εκνευριστικά είναι απολύτως δικαιολογημένα αν σκεφτεί κάποιος το ποσο ομαλα (ΔΕΝ) περάσαμε στα fillers και το πόσο λιγο καιρο (ΔΕΝ) διήρκησαν τα fillers αυτά. Ήταν αναγκαίο κακό πιστέυω για να ξαναμπούν οι θεατές στο κλιμα και την ατμόσφαιρα του HM arc.....