Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#286 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 12:46

my insolence..???no i still belive my words:oo:XD:P,btw in the latest bleach poll emo-fans,Ulquiorra was in 10th place and Grimmjow was 4th...kinda big difference huh??:hahaha:

ρε φιλε σιγα μη μου αρέσει το αποτυχιμενο copy του vegeta!!!:fromabove:ετσι και αλιως ο κουμπο το εχει πει οτι ο Grimmjow ειναι εμπνεφσμενος απο κει. αν και δεν είμαι vegeta fan παραδεχομαι οτι ειχε τουλαχιστον PRIDE!!:tensai: ο Grimmjow εχει καλο στον εγεφαλο!και ο renji ηταν 3ος την τελεφτεα φορα που κοιταξα. τι σημενει πως ειναι καλυτερος απο τον αιζεν??????????????????????που ηταν στον πατο!!!:hahaha:

και στην τελικη δεν με νοιαζει ποιος ειναι σε μεγαλυτερη θεση στα bleach pollς αλλα ποιος ειναι σε μεγαλυτερη θεση στους εσπαντα!:smokingg:

#287 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 13:51

οντως, ελεος ηταν, δεν ξερω παντως αν και τα ιαπωνεζακια τα βρισκουν αστεια αυτα(ηλικιας λυκειου και μετα)

βασικα κ γω αστεια τα βλεπω... λογο καφριλας παντα ;)

#288 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 14:15

ρε φιλε σιγα μη μου αρέσει το αποτυχιμενο copy του vegeta!!!:fromabove:ετσι και αλιως ο κουμπο το εχει πει οτι ο Grimmjow ειναι εμπνεφσμενος απο κει. αν και δεν είμαι vegeta fan παραδεχομαι οτι ειχε τουλαχιστον PRIDE!!:tensai: ο Grimmjow εχει καλο στον εγεφαλο!και ο renji ηταν 3ος την τελεφτεα φορα που κοιταξα. τι σημενει πως ειναι καλυτερος απο τον αιζεν??????????????????????που ηταν στον πατο!!!:hahaha:

και στην τελικη δεν με νοιαζει ποιος ειναι σε μεγαλυτερη θεση στα bleach pollς αλλα ποιος ειναι σε μεγαλυτερη θεση στους εσπαντα!:smokingg:

Ασε θα πω τα συνιθησμενα..,για να μν κανουμε κ σπαμ/κοντρες πιος ειναι ο καλυτερος(γιατι ο καθενας εχει την αποψη του κ θα λεει τα δικα του για ωρα)ας εχει ο καθενας aπλως την γνωμη του για τον καθε χαρακτηρα,κ btw o Renji was not even in the 10:P xd,,Grimmjow and Vegeta have some common(pride)but they are not the same..trust me pal,Grimm is a psycho bloodthirsty fighter,and Vegeta is a warrior elite(with a little madness inside him:P xd)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#289 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 20:48

βασικα κ γω αστεια τα βλεπω... λογο καφριλας παντα ;)

καφριλα ftw !

#290 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 21:39

189 τέλος. Ντάξει δεν με χάλασε κιόλας, απλά έπρεπε κάπως να τα φέρουν όπως ήταν πριν αρχίσει το arc.
Spoiler:

phmava.php

#291 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 15:05

καφριλα ftw !

πακετο :Ρ αν δεν καεις στην καφριλα τωρα ποτε θα καεις λογο καφριλας μ'αρεσει κ ο grimmjaw.. :)

#292 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 15:35

Kαι γω γουσταρω πολυ το Grimmjow επειδη ειναι καφρος:hehehe:
αλλα και τον ulquiora τον παω πολυ γιατι ειναι ΨΥΧΑΚΙΑΣ(μου θυμιζει τον Marilyn manson αλλα στο πιο εσπαντε στυλ:hihi2:).Αν αυτοι οι δυο πολεμουσαν (ενοοω κανονικα με releases,cero οχι οπως τη τελευταια φορα)πιος λετε να κρδιζε;

#293 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 15:37

Μy money on Ulquiorra please....... Υπάρχει σοβαρός λόγος που έχει τον αριθμό 4 και ο Grimmjow το 6... Και ας ουρλιάζει όσο θέλει ο γατούλης ότι αυτός είναι ο πιο δυνατός.... Και ας μην ξεχνάμε ότι ο γατούλης τις έφαγε από τον Ichi ενώ ο Ulquiorra τον τέλειωσε με συνοπτικές διαδικασιες.

#294 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 15:51

νομιζω πως ειδα εναν γατουλι....

#295 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 16:55

Μy money on Ulquiorra please....... Υπάρχει σοβαρός λόγος που έχει τον αριθμό 4 και ο Grimmjow το 6... Και ας ουρλιάζει όσο θέλει ο γατούλης ότι αυτός είναι ο πιο δυνατός.... Και ας μην ξεχνάμε ότι ο γατούλης τις έφαγε από τον Ichi ενώ ο Ulquiorra τον τέλειωσε με συνοπτικές διαδικασιες.

συμφωνω και επαυξανω...γιατι ομως ο ulquiorra να ειναι μονο το νουμερο 4?????εγω τον η8ελα 1!!!!!!!!

qzMHWHd.png

#296 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 16:57

εγω αναρωτιέμαι γιατι ο ουλκιορα έχει πρασινο σερο ενω ολοι οι αλοι κοκκινο....αλλα δεν νομίζω να έχει καποια σημασια....αν και πολυ θα το θελα....

#297 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 18:43

tHANKS for god's sake that emo isn't the 1st espada..:P:oo::hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#298 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 22:38

Το λέω με πίκρα αλλά το 189 επεισόδιο επιβεβαίωσε αυτό που χα πει μερικές σελίδες πριν :uhh:
Spoiler:

#299 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 22:40

Με τον ένα η τον άλλο τροπο όμως ο amagai έφυγε από την μέση και αυτό είναι που μετράει......:sadist:

#300 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 23:46

Kαι γω γουσταρω πολυ το Grimmjow επειδη ειναι καφρος:hehehe:
αλλα και τον ulquiora τον παω πολυ γιατι ειναι ΨΥΧΑΚΙΑΣ(μου θυμιζει τον Marilyn manson αλλα στο πιο εσπαντε στυλ:hihi2:).Αν αυτοι οι δυο πολεμουσαν (ενοοω κανονικα με releases,cero οχι οπως τη τελευταια φορα)πιος λετε να κρδιζε;

ulquiora δαγκοτο. ειναι πολυ ποιο ψυχραιμος-δυνατος-εξυπνος απο Grimmjow, αν και δεν μου αρεσει ο ulquiora σαν χαρακτηρας πρεπει να το παραδεχτω..