Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#331 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 15 October 2008 - 19:06

Έλεος 15 λεπτά recap:frozen:

Και όπως πάντα μάλλον και στα επόμενα θα έχει 5 λεπτά recap στην αρχή.Και μετά πειράζουν μερικούς οι filler σκηνές του Naruto:nosey:

Εσύ σπιτάκι σου!!!
Ήρθες εδώ για να την πεις;:try:
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Opening: Back to basics! Με άλλα λόγια, μου θύμισε αμέσως το πρώτο opening και σε animation και σε φωνητικά. Και το πρώτο opening ήταν πολύ εθιστικό για μένα!:wooi2:
Ending: Πολύ ταιριαστό με το opening, κάτι που σπάνια βλέπουμε και αρκετά καλό για να μην το προσπερνάω.

Άντε να πέρνουν μπρος οι μηχανές να δούμε και αυτούς που μας δείχνει το opening και που κάποιοι από εδώ μέσα ''έξυπνοι'' μας έχουν σποιλεριάσει προ πολλού! Αυτός είναι και ο λόγος που απέχω από τα topics των Naruto, Bleach. Πάντα θα βρεθεί ο ''μάγκας'' που θα θελήσει να επιδείξει το anime-penis του!:uhh:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#332 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 15 October 2008 - 20:12

Εμένα δεν με πείραξε τόσο το recup γιατί λογικό ήταν μετά από τόσο καιρό. Πλέον μπορώ να πω πως τα πράγματα έγιναν κάπως ενδιαφέροντα στο bleach πάλι, αλλά άντε να δούμε που θα το πάνε...
phmava.php

#333 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 15 October 2008 - 22:27

Spoiler:

Εγω πρωτη φορα που τον ειχε δειξε νομιζα οτι ηταν ο 1, ετσι που ειχε λιωσει τον Sado
και το recap θα μπορουσε να ναι μικροτερο...

Α, και δεν ειδα καποιο spoiler στο op...

Κατι ακομη, ξερει κανεις πως λεγεται αυτο το κομματι με το πιανο που βαζει στις συγκινητικες σκηνες?

Posted Image

#334 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 October 2008 - 23:14

παρα πολυ ωραιο op.το επισοδιο δεν το ειδα και με ολλα αυτα μου λετε για recap δε νομιζω να μπω στο κοπο να το δω

qzMHWHd.png

#335 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 October 2008 - 23:49

Bασικα να το δεις γιατι προχωραει αρκετα το επεισοδιο. Δειχνει λιγο αλλα είναι αρκετα σημαντικό αυτό το οποίο βλέπουμε. Απλά αν βαριέσαι υπάρχει και το fast forward για τα recap parts.

#336 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 October 2008 - 05:09

Αυτό που μου έμεινε περισσότερο απο το 190, είναι το βελτιωμένο σχέδιο και το animation. Σχεδόν είχα ξεχάσει πως ηταν το Bleach στην πραγματικότητα!

#337 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 16 October 2008 - 23:33

Καλά πλάκα κάνετε... ????:oo: Ξεκινάει το επεισόδιο και αρχίζει να μας δείχνει τα παλια... αντε λεω υπομονη 2-3 λεπτα θα ειναι.. Φτάνουμε στο 5λεπτο, αρχίζω να εκνευρίζομαι... παμε στα 10 και αρχίζω και βρίζω:colddd:..

Στα 15 εχω πάρει αποφαση ότι τζαμπα βλεπω δεν θα δούμε τίποτα καινουριο και ξαφνικα εγενετο φως!!!:blingeye2:

ενταξει μεγάλη απατη αυτο με τα 15 λεπτα αλλα τουλάχιστον επεστρεψε!!!! Κριμα που δεν πεθανε η γατουλα .. ακομα!!!:nanteee:
Posted Image

#338 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 16 October 2008 - 23:35

Ωραίο chapter. Σπαστικό το recap αλλά όποιος διαβάζει και το manga καταλαβαίνει.

Κατι ακομη, ξερει κανεις πως λεγεται αυτο το κομματι με το πιανο που βαζει στις συγκινητικες σκηνες?

Morning Remembrance λέγαται το κομμάτι, φίλε μου. Ψάξτο στο youtube.

#339 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 17 October 2008 - 01:07

Επιτέλους τέλος τα fillers, να δούμε κάνα επισόδειο της προκοπής, αχ πόσο μου έλειψε:if:... Το recap πολύ καλό πιστέυω, αρκετό να μας βάλει εκεί που μας άφησαν κ να μας πορώσει για την συνέχεια:riiight:

#340 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 17 October 2008 - 01:17

:stubborn:ηταν αναγκη να το πεις???? οποιοσδηποτε δει το OP εχοντας ακουσει τι ειπες δεν νωμιζω να δυσκολευτει να καταλαβει τι εννοεις!!! εγω καθησα να το ξαναδω και νομιζω οτι καταλαβα..... αν και δεν ειμαι σηγουρος γιατι δεν διαβαζω manga:nosey:

Dude αυτό το πρόσθεσα για να μην δώσετε σημασία στο op και ως προειδοποίηση.Για ποιό λόγο το εξ'έλαβες ως "παρε και δες το Opening επισταμένως" ενώ είπα το ακριβώς αντίθετο να το αναζητήσεις στον εαυτό σου.

Τώρα δε ξέρω το ειπώθη περι anime penis (και σόρρυ κιολας στο bleach δε θαρρώ να ορίζεται τέτοιο πράμα) εγώ το είπα ως προειδοποίηση για spoiler που πεταξαν οι δημιουργοί της σειράς και κάποιοι πέσανε να με φάνε.

Τι να πω...

#341 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 17 October 2008 - 09:05

ρε παιδια, ντακς ειχε μεγαααλο opening, εσεις γιατι δεν πηγαινατε ποιο μπροστα με το οποιοδηποτε προγραμμα που χρησημοποιειτε ??

#342 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 17 October 2008 - 20:10

Ενταξει δεν εγινε και τιποτα αλλα νομιζω ( τουλαχστον με εμενα αυτο σημβενει) οτι αν δεν σου πουν οτι το OP εχει spoiler δεν θα το προσεξεις θα πεις απλα τι γαματο OP... αλλα αν πανε και σου πουνε το OP εχει spoiler θα πας να το ξαναδεις και θα λες εγω γιατι δεν το ειδα ρε π*υ$στ# μου!!!!:emptyonexg1:

Τωρα για το skip του opening ειναι κατι που δεν κανω ποτε.... μπορει να ανεβασω αλλα παραθυρακια μπροστα στο player και να κανω αλλα πραγματα χωρις να το βλεπω (βασικα αυτο κανω οταν βλεπω πολα μαζεμενα), αλλα συγουρα θα το ακουσω......
Αν εχω ενα επισοδιακι μονο γιατι να μην το δω ολοκληρο???:canthelp:

αυτα:drink:

#343 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 18 October 2008 - 00:04

το OP και το END τα σπανε,

:stubborn:ηταν αναγκη να το πεις???? οποιοσδηποτε δει το OP εχοντας ακουσει τι ειπες δεν νωμιζω να δυσκολευτει να καταλαβει τι εννοεις!!! εγω καθησα να το ξαναδω και νομιζω οτι καταλαβα..... αν και δεν ειμαι σηγουρος γιατι δεν διαβαζω manga:nosey:
????MANGA SPOILER?????

Spoiler:

αληθεια δεν μπορω να σε καταλαβω, σε εχω πετυχει και αλλα threads να ανοιγεις spoiler tags και μετα να παραπονιεσαι οτι σε σποιλαρουμε. Τωρα, διαβασες το ποστ και πηγες και ξαναδες το opening "εγω καθησα να το ξαναδω και νομιζω οτι καταλαβα.."... και οχι μονο, αλλα ενω σου τη σπανε τα σποιλεριασματα, πας βλεπεις και ρωτας κι αν ειναι σωστο αυτο που καταλαβες για να επιβεβαιωθεις "????MANGA SPOILER?????
Spoiler:
"Αφου σε τρωει λοιπον να μαθεις τι κατηγορεις τους αλλους? Η προσπαθησε να ελεγξεις τον εαυτο σου ωστε να μην ανοιγεις σποιλερ ταγκς η οταν ακους κατι προειδοποιητικο να μην τρεχεις να το διαπιστωνεις, η απλα ξεκινα το μανγκα. Η ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ!! Μataka....

Tεσπα.. εμενα δεν μ πολυαρεσε το opening ending και τα ψιλοπηρα που ειχε τοσο λιγο επεισοδειο και ηταν οοοολο μια περιληψη του τι ειδαμε στα τελευταια (πφφφ.. ρε φιλε αμα θελαμε να θυμηθουμε θα τα βλεπαμε ξανα, κανε μια περιληψη αλλα να ειναι μικρη, οχι ετσι!)

Παρολα αυτα ηταν ωραια περιληψη αλλα θα τη δεχομουν μονο αν ερχοταν πακετο σε διπλο επεισοδειο με το δευτερο μερος να ειναι το καινουριο..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#344 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 18 October 2008 - 10:48

Τώρα δε ξέρω το ειπώθη περι anime penis (και σόρρυ κιολας στο bleach δε θαρρώ να ορίζεται τέτοιο πράμα) εγώ το είπα ως προειδοποίηση για spoiler που πεταξαν οι δημιουργοί της σειράς και κάποιοι πέσανε να με φάνε.

Τι να πω...

και που κάποιοι από εδώ μέσα ''έξυπνοι'' μας έχουν σποιλεριάσει προ πολλού! Αυτός είναι και ο λόγος που απέχω από τα topics των Naruto, Bleach. Πάντα θα βρεθεί ο ''μάγκας'' που θα θελήσει να επιδείξει το anime-penis του!:uhh:

Εγώ το είπα και δεν απευθυνόμουν σε εσένα. Μετά βίας θα το χαρακτήριζα spoiler αυτό που είπες. Γενικά το έλεγα καθώς, εδώ και πάνω από χρόνο ίσως, αποφεύγω τα topics των Naruto-Bleach. Ίσως τώρα να έχουν ελαχιστοποιηθεί αυτά τα κρούσματα με την δημιουργία των subforums και τους πιο σαφείς τίτλους των topics, αλλά παλιότερα γινόταν το έλα να δεις με τα φόρα παρτίδα spoilers.
Παράδειγμα: Τσακωνόντουσαν για το ποιο είναι καλύτερο μεταξύ των sharingan - byakuyan και πεταγόταν ο άλλος με ολόκληρη επεξήγηση περί eyes bloodlimit περιλαμβάνοντας άπειρα πράγματα που έχουν ειδωθεί μόνο στο manga. Εκεί είχα μάθει για το mangekuyou του Kakashi και πολλά άλλα...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#345 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 19 October 2008 - 13:25

Ανυπομονώ για το νέο επεισόδιο θα είναι πολύ ουοου ! λέτε να τελειώσει το bleach σύντομα γιατί είμαστε αρκετά κοντά στο manga ?i smell fillers again soon :deadga6:
Posted Image