Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#46 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 16:53

Τίποτα δεν έγινε στο 179:nanana: !!! άντε να τελειώσουν τα fillers :uhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#47 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 17:55

Αν μη τι άλλο, μάλλον θεωρούν τους τηλεθεατές της Ιαπωνίας το λιγότερο αφελείς. Ολόκληρη Soul Society με υπερπολεμιστές Shinigami, τόσους αιώνες δεν φιλοτιμήθηκε να εκπαιδεύσει τους πολεμιστές της. Όλο αυτόν τον καιρό δηλαδή, ο καθένας δρούσε ανεξέλεγκτα. Και ήρθε ξαφνικά ο Amagai και έριξε την ιδέα. Και ο πάνσφος παππούς δεν πίστεψε αρχικά. Και έκανε ενα "πείραμα". Και το πείραμα πέτυχε. Και τελικά τον πίστεψε. Και ο "προδότης" έστελνε πεταλουδο-SMS στον συνομώτη.
Σε σαπουνόπερα μόνο θα συναντούσε κανείς, τόσο ανούσιο και ελλειπές σενάριο. Για να αποφύγουν και αλλα διαμάντια, θα μπορούσαν να βάλουν τον Zaraki να πλακώνεται με όποιον συναντά, για τα επόμενα 20 επεισόδια

#48 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 18:11

Εγω πιστυω οτι ηταν το καλυτερο απο τα επ αυτου το φιλερ αρκ και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα ,αφηνει υποσχεσεις για ενα καλυτερο μελλον...τι να πω αντε να δουμε και το επομενο...(θελω να δω πως θα τα συνδεσουν αλλα λογικα παλι σκαγκουχτα
θα τα κανουν)

#49 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 20:08

Λοιπόν αυτό το επεισόδιο ήθελα να το δω και μόνο από τον τίτλο του. Άλλα περίμενα, άλλα είδα...

Πραγματικά αν δεν είχα το manga (τώρα μπήκα Arrancar) θα είχα ξεγράψει το Bleach.

Τα επεισόδια του arc αυτού ανταγωνίζονται μεταξύ για την θέση του πιο ηλίθιου-βαρετού-εμετικού-"δημιουργού αυτοκτονικών τάσεων" επεισοδίου.

Όσοι κάνουν skip κερδίζουν 25 λεπτά ζωής την εβδομάδα (έχουν είδη κερδίσει 5 ώρες)

Αυτή κυριές και κύριοι ήταν η χολή μου για σήμερα. Ευχές για ένα όμορφο βράδυ..

ΥΓ: Απ' ότι είδα δεν έχουμε κάποιο break έως τις 6/8. Εκει γύρω θα έχουμε
αποκορύφωμα της πλοκής !?!?! (κρίνοντας από τους τίτλους)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#50 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 22:53

Λοιπόν αυτό το επεισόδιο ήθελα να το δω και μόνο από τον τίτλο του. Άλλα περίμενα, άλλα είδα...

Πραγματικά αν δεν είχα το manga (τώρα μπήκα Arrancar) θα είχα ξεγράψει το Bleach.

Τα επεισόδια του arc αυτού ανταγωνίζονται μεταξύ για την θέση του πιο ηλίθιου-βαρετού-εμετικού-"δημιουργού αυτοκτονικών τάσεων" επεισοδίου.

Όσοι κάνουν skip κερδίζουν 25 λεπτά ζωής την εβδομάδα (έχουν είδη κερδίσει 5 ώρες)

Αυτή κυριές και κύριοι ήταν η χολή μου για σήμερα. Ευχές για ένα όμορφο βράδυ..

ΥΓ: Απ' ότι είδα δεν έχουμε κάποιο break έως τις 6/8. Εκει γύρω θα έχουμε
αποκορύφωμα της πλοκής !?!?! (κρίνοντας από τους τίτλους)

Το εβδομαδιαιο επ το περιμενω μονο και μονο για να διαβασω το κραξιμο που πεφτει...
Για αλλη μια φορα απεδωσες τα δεοντα:hahaha::hahaha:

#51 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 13:42

ναι αλλα δυστυχως για αλλη μια φορα εχει απολυτο δικιο. ειτε το ειδα αυτο το επισοδειο, ειτε οχι, το ιδιο και το αυτο. εχω σιχαθει τοσο πολυ πλεον, που ουτε αποστροφη δεν μου δημιουργει. απλα αδιαφορια.
και αν πεταχτει εδω κανεις κι πει, γτ δεν σταματας τοτε να το βλεπεις? θα απαντησω γτ ειμια περιεργος να δω ποσο πιο κατω μπορουν να φτασουν και ακομα ελπιζω να δω κατι ενδιαφερον ακομα και στα φιλλερς

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#52 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 14:28

Βασικά ο λόγος που εγώ το βλέπω είναι το συνήθειο.
Δεν έχω ελπίδα ότι θα γίνει καλύτερο, αλλά ότι ο καιρός θα περάσει γρήγορα μέχρι να τελειώσουν.

Από πέρυσι την άνοιξη (2007) που ξεκίνησα να βλέπω Naruto και Bleach εβδομαδιαία, λίγα ήταν τα επεισόδια που με έκαναν να περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο.

Από τότε ακόμα ήταν το στάνταρ ότι Πέμπτη και Παρασκευή πρωί το πρώτο πράγμα που κατεβάζω στο pc είναι τα επεισόδια αυτά.
Είναι πλέον κάτι που δεν κόβεται εύκολα (από εμένα) αφού και το Bleach που είπα ότι θα κόψω (τώρα που άρχισα το manga) , το κατεβάζω όταν το δω στον tracker των DB. Το χέρι πάει μόνο του.

Τέσπα, κάποια στιγμή θα τελειώσουν τα filler. Μέχρι τότε έχουμε και άλλα anime να δούμε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#53 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 09:22

About 180
(είναι μια βδομάδα μετά οπότε μην κάνετε merge)

Λοιπόν δεν θα δω το ep μέχρι το απόγευμα-βράδυ γιατί έχω μια δουλίτσα. Οταν τα δω θα επιστρέψω για θαψ...εεε...comment

Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι το νέο ending.
Με παρακίνησαν οι DB να το δω (με το σχόλιο στο opening).

Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας MHN το δείτε. Πηγαίνετε κατευθείαν στο 23:30 για το omake.

Αν το δείτε please πείτε σχόλιο.

ΥΓ: Δεν είμαι κριτικός μουσικής αλλά το παλικάρι που τραγουδάει παίζει να ήταν από το "Je t' aime" της Πάνια.

Edit: Δεν ξέρω αν φταίει η ζέστη ή αν συνήθισα στην βλακία, αλλά αυτό ήταν ένα επεισόδιο που δεν το σιχάθηκα.
Εξακολουθεί όμως να είναι μια απ 'τα ίδια, δηλαδή ένα από τα πολλά αδιάφορα επεισόδια, που το είδα απλά για να το δω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 17 Ιούλιος 2008 - 19:29

Δημοσιευμένη  εικόνα

#54 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 14:16

Βασικά είναι λίγο άσχημο το νέο ending (στριγκλιές του τραγουδιστή:hahaha:) !!τα παλιά ήταν καλύτερα :wooi2: !!
όσο για το νέο επ πάλι αγωνία ! θα πέσει πολύ ξύλο με soul society πιστεύω !!
Αυτά είναι :wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 17:13

Ωραιο επεισοδιακι ηταν το 180.Απο οτ φαινεται θα πεσει πολυ ξυλο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#56 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 20:29

Μου αρεσει που τον τελευταιο κσιρο ζουμε καθε βδομαδα ενα ντε ζα βου. Ο Ridelub o Melkor και πολλοι αλλοι στα προθυρα της αυτοκτονίας καταριουνται την ωρα και τη στιγμη που αποφασισαν να ξοδεψουν 20 λεπτα απο τη ζωη τους για ακομα μια λαλακια αλλα συνεχιζουν πιστοι να βλεπουν...:hahaha:

Απο την αλλοι υπαρχει ο Neo αι κανα δυο αλλοι που κλασσικα θα πουν " πολυ ωραιο το νεο επεισοδιο...τελος!"

Πλακα εχουμε ολοι:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#57 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 20:44

Έχω ξαναπεί για ποιο λόγο το βλέπω ρε 'σύ (σε αυτή την σελίδα είναι).

Αυτή την περίοδο χαλαρώνω με το manga. Έχω φτάσει ήδη στην μάχη με Ichigo-Ulquiora και μετά Grimmjaw. Σε καμιά ώρα θα έχω μπει στα καινούργια :bleh:.

Τα σχόλια τα κάνω χάριν αστεϊσμού (και πιστεύω το έχετε καταλάβει).
Αν δεν ήταν έστω 4-5 άτομα να σχολιάζουν κάθε εβδομάδα, το thread θα έκλεινε και θα ξανάνοιγε με το τέλος των filler.

Άλλωστε το θάψιμ....εεε...σχόλιο είναι το αλάτι της ζωής.

Το νόημα, για μένα, είναι ένα. Όλο το arc είναι από μέτριο έως αδιάφορο. Δεν το βλέπεις και μένεις όπως γινόταν με το canon Bleach και για μένα το anime έχει χάσει την μόνη αξία που είχε, το ξύλο.

Το να θεωρεί κάποιος καλά τα επεισόδια το δικαιολογώ μόνο επειδή είναι Bleach fan (και εγώ παθαίνω το ίδιο με το OP). Αυτό που λέω το στηρίζω στο ότι αν αυτό το arc δεν είχε τον τίτλο του Bleach, δεν θα του έδινε κανείς (μα κανείς) σημασία.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 21:03

Αυτή την περίοδο χαλαρώνω με το manga. Έχω φτάσει ήδη στην μάχη με Ichigo-Ulquiora και μετά Grimmjaw. Σε καμιά ώρα θα έχω μπει στα καινούργια :bleh:.

Αν δεν ήταν έστω 4-5 άτομα να σχολιάζουν κάθε εβδομάδα, το thread θα έκλεινε και θα ξανάνοιγε με το τέλος των filler.

Το νόημα, για μένα, είναι ένα. Όλο το arc είναι από μέτριο έως αδιάφορο. Δεν το βλέπεις και μένεις όπως γινόταν με το canon Bleach και για μένα το anime έχει χάσει την μόνη αξία που είχε, το ξύλο.

Το να θεωρεί κάποιος καλά τα επεισόδια το δικαιολογώ μόνο επειδή είναι Bleach fan (και εγώ παθαίνω το ίδιο με το OP). Αυτό που λέω το στηρίζω στο ότι αν αυτό το arc δεν είχε τον τίτλο του Bleach, δεν θα του έδινε κανείς (μα κανείς) σημασία.

Προς θεου ρε εσυ δεν σε κατεκρινα, ισα ισα που ο λογος που διαβαζω το thread αυτη την εποχη ειναι κυριως για τα σχολια σου!!!! Εγω οπως εχω ξαναπει σταματησα στο 170 και απο Σεπτεμβρη παλι, οποτε αποψη δεν εχω απλα ηθελα να τονισω οτι αμα εισαι κολλημενος με κατι εισαι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ (Νeo)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#59 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 21:42

Ναι αλλα περιμεναμε πως και πως το εβδομαδιαιο θαψ γκουχγκουχ σχολιο και εσυ μας απογοητευσες.Σου εφιστω την προσοχη και στο επομενο επ ελπιζω να επανορθωσεις...:chigau:
Spoiler:

#60 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 06:20

.....ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ (Νeo)

Συγγνωμη που μου αρεσει το Bleach και ειμαι κολλημενος.
Τα μερικα απο τα επ των filler ηταν αθλια.
Απλα δεν εχω προβλημα να βλεπω filler,εχω κατσει και εχω δει(σχεδον)ολα απο τα filler του Naruto και ο μονος που τα σταματησα ειναι γιατι μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα ειδα πολλα επ και δεν αντεχα.
Αμα εχεις προβλημα και ενοχλησε με τα ποστ μου,πες το μου να σταματησω να ποσταρω μεχρι να τελειωσουν τα filler.
Δημοσιευμένη  εικόνα