Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 16:53

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 17:55
Σε σαπουνόπερα μόνο θα συναντούσε κανείς, τόσο ανούσιο και ελλειπές σενάριο. Για να αποφύγουν και αλλα διαμάντια, θα μπορούσαν να βάλουν τον Zaraki να πλακώνεται με όποιον συναντά, για τα επόμενα 20 επεισόδια
Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 18:11
θα τα κανουν)
Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 20:08
Πραγματικά αν δεν είχα το manga (τώρα μπήκα Arrancar) θα είχα ξεγράψει το Bleach.
Τα επεισόδια του arc αυτού ανταγωνίζονται μεταξύ για την θέση του πιο ηλίθιου-βαρετού-εμετικού-"δημιουργού αυτοκτονικών τάσεων" επεισοδίου.
Όσοι κάνουν skip κερδίζουν 25 λεπτά ζωής την εβδομάδα (έχουν είδη κερδίσει 5 ώρες)
Αυτή κυριές και κύριοι ήταν η χολή μου για σήμερα. Ευχές για ένα όμορφο βράδυ..
ΥΓ: Απ' ότι είδα δεν έχουμε κάποιο break έως τις 6/8. Εκει γύρω θα έχουμε
αποκορύφωμα της πλοκής !?!?! (κρίνοντας από τους τίτλους)
Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 22:53
Λοιπόν αυτό το επεισόδιο ήθελα να το δω και μόνο από τον τίτλο του. Άλλα περίμενα, άλλα είδα...
Πραγματικά αν δεν είχα το manga (τώρα μπήκα Arrancar) θα είχα ξεγράψει το Bleach.
Τα επεισόδια του arc αυτού ανταγωνίζονται μεταξύ για την θέση του πιο ηλίθιου-βαρετού-εμετικού-"δημιουργού αυτοκτονικών τάσεων" επεισοδίου.
Όσοι κάνουν skip κερδίζουν 25 λεπτά ζωής την εβδομάδα (έχουν είδη κερδίσει 5 ώρες)
Αυτή κυριές και κύριοι ήταν η χολή μου για σήμερα. Ευχές για ένα όμορφο βράδυ..
ΥΓ: Απ' ότι είδα δεν έχουμε κάποιο break έως τις 6/8. Εκει γύρω θα έχουμε
αποκορύφωμα της πλοκής !?!?! (κρίνοντας από τους τίτλους)
Το εβδομαδιαιο επ το περιμενω μονο και μονο για να διαβασω το κραξιμο που πεφτει...
Για αλλη μια φορα απεδωσες τα δεοντα

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 13:42
και αν πεταχτει εδω κανεις κι πει, γτ δεν σταματας τοτε να το βλεπεις? θα απαντησω γτ ειμια περιεργος να δω ποσο πιο κατω μπορουν να φτασουν και ακομα ελπιζω να δω κατι ενδιαφερον ακομα και στα φιλλερς
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 14:28
Δεν έχω ελπίδα ότι θα γίνει καλύτερο, αλλά ότι ο καιρός θα περάσει γρήγορα μέχρι να τελειώσουν.
Από πέρυσι την άνοιξη (2007) που ξεκίνησα να βλέπω Naruto και Bleach εβδομαδιαία, λίγα ήταν τα επεισόδια που με έκαναν να περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο.
Από τότε ακόμα ήταν το στάνταρ ότι Πέμπτη και Παρασκευή πρωί το πρώτο πράγμα που κατεβάζω στο pc είναι τα επεισόδια αυτά.
Είναι πλέον κάτι που δεν κόβεται εύκολα (από εμένα) αφού και το Bleach που είπα ότι θα κόψω (τώρα που άρχισα το manga) , το κατεβάζω όταν το δω στον tracker των DB. Το χέρι πάει μόνο του.
Τέσπα, κάποια στιγμή θα τελειώσουν τα filler. Μέχρι τότε έχουμε και άλλα anime να δούμε.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 09:22
(είναι μια βδομάδα μετά οπότε μην κάνετε merge)
Λοιπόν δεν θα δω το ep μέχρι το απόγευμα-βράδυ γιατί έχω μια δουλίτσα. Οταν τα δω θα επιστρέψω για θαψ...εεε...comment
Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι το νέο ending.
Με παρακίνησαν οι DB να το δω (με το σχόλιο στο opening).
Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας MHN το δείτε. Πηγαίνετε κατευθείαν στο 23:30 για το omake.
Αν το δείτε please πείτε σχόλιο.
ΥΓ: Δεν είμαι κριτικός μουσικής αλλά το παλικάρι που τραγουδάει παίζει να ήταν από το "Je t' aime" της Πάνια.
Edit: Δεν ξέρω αν φταίει η ζέστη ή αν συνήθισα στην βλακία, αλλά αυτό ήταν ένα επεισόδιο που δεν το σιχάθηκα.
Εξακολουθεί όμως να είναι μια απ 'τα ίδια, δηλαδή ένα από τα πολλά αδιάφορα επεισόδια, που το είδα απλά για να το δω.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 17 Ιούλιος 2008 - 19:29
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 14:16

όσο για το νέο επ πάλι αγωνία ! θα πέσει πολύ ξύλο με soul society πιστεύω !!
Αυτά είναι

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 17:13

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 20:29

Απο την αλλοι υπαρχει ο Neo αι κανα δυο αλλοι που κλασσικα θα πουν " πολυ ωραιο το νεο επεισοδιο...τελος!"
Πλακα εχουμε ολοι

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 20:44
Αυτή την περίοδο χαλαρώνω με το manga. Έχω φτάσει ήδη στην μάχη με Ichigo-Ulquiora και μετά Grimmjaw. Σε καμιά ώρα θα έχω μπει στα καινούργια

Τα σχόλια τα κάνω χάριν αστεϊσμού (και πιστεύω το έχετε καταλάβει).
Αν δεν ήταν έστω 4-5 άτομα να σχολιάζουν κάθε εβδομάδα, το thread θα έκλεινε και θα ξανάνοιγε με το τέλος των filler.
Άλλωστε το θάψιμ....εεε...σχόλιο είναι το αλάτι της ζωής.
Το νόημα, για μένα, είναι ένα. Όλο το arc είναι από μέτριο έως αδιάφορο. Δεν το βλέπεις και μένεις όπως γινόταν με το canon Bleach και για μένα το anime έχει χάσει την μόνη αξία που είχε, το ξύλο.
Το να θεωρεί κάποιος καλά τα επεισόδια το δικαιολογώ μόνο επειδή είναι Bleach fan (και εγώ παθαίνω το ίδιο με το OP). Αυτό που λέω το στηρίζω στο ότι αν αυτό το arc δεν είχε τον τίτλο του Bleach, δεν θα του έδινε κανείς (μα κανείς) σημασία.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 21:03
Προς θεου ρε εσυ δεν σε κατεκρινα, ισα ισα που ο λογος που διαβαζω το thread αυτη την εποχη ειναι κυριως για τα σχολια σου!!!! Εγω οπως εχω ξαναπει σταματησα στο 170 και απο Σεπτεμβρη παλι, οποτε αποψη δεν εχω απλα ηθελα να τονισω οτι αμα εισαι κολλημενος με κατι εισαι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ (Νeo)Έχω ξαναπεί για ποιο λόγο το βλέπω ρε 'σύ (σε αυτή την σελίδα είναι).
Αυτή την περίοδο χαλαρώνω με το manga. Έχω φτάσει ήδη στην μάχη με Ichigo-Ulquiora και μετά Grimmjaw. Σε καμιά ώρα θα έχω μπει στα καινούργια.
Αν δεν ήταν έστω 4-5 άτομα να σχολιάζουν κάθε εβδομάδα, το thread θα έκλεινε και θα ξανάνοιγε με το τέλος των filler.
Το νόημα, για μένα, είναι ένα. Όλο το arc είναι από μέτριο έως αδιάφορο. Δεν το βλέπεις και μένεις όπως γινόταν με το canon Bleach και για μένα το anime έχει χάσει την μόνη αξία που είχε, το ξύλο.
Το να θεωρεί κάποιος καλά τα επεισόδια το δικαιολογώ μόνο επειδή είναι Bleach fan (και εγώ παθαίνω το ίδιο με το OP). Αυτό που λέω το στηρίζω στο ότι αν αυτό το arc δεν είχε τον τίτλο του Bleach, δεν θα του έδινε κανείς (μα κανείς) σημασία.

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 21:42
Έχω ξαναπεί για ποιο λόγο το βλέπω ρε 'σύ (σε αυτή την σελίδα είναι).
Αυτή την περίοδο χαλαρώνω με το manga. Έχω φτάσει ήδη στην μάχη με Ichigo-Ulquiora και μετά Grimmjaw. Σε καμιά ώρα θα έχω μπει στα καινούργια.
Ναι αλλα περιμεναμε πως και πως το εβδομαδιαιο θαψ γκουχγκουχ σχολιο και εσυ μας απογοητευσες.Σου εφιστω την προσοχη και στο επομενο επ ελπιζω να επανορθωσεις...

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 06:20
.....ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ (Νeo)
Συγγνωμη που μου αρεσει το Bleach και ειμαι κολλημενος.
Τα μερικα απο τα επ των filler ηταν αθλια.
Απλα δεν εχω προβλημα να βλεπω filler,εχω κατσει και εχω δει(σχεδον)ολα απο τα filler του Naruto και ο μονος που τα σταματησα ειναι γιατι μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα ειδα πολλα επ και δεν αντεχα.
Αμα εχεις προβλημα και ενοχλησε με τα ποστ μου,πες το μου να σταματησω να ποσταρω μεχρι να τελειωσουν τα filler.