Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 10:42
Τέλος, ενώνω κι εγώ τις ευχές μου με αυτές εκατοντάδων χιλιάδων αγανακτισμένων fans, για να σταματήσουν τα fillers!
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 15:08
Συγγνωμη που μου αρεσει το Bleach και ειμαι κολλημενος.
Τα μερικα απο τα επ των filler ηταν αθλια.
Απλα δεν εχω προβλημα να βλεπω filler,εχω κατσει και εχω δει(σχεδον)ολα απο τα filler του Naruto και ο μονος που τα σταματησα ειναι γιατι μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα ειδα πολλα επ και δεν αντεχα.
Αμα εχεις προβλημα και ενοχλησε με τα ποστ μου,πες το μου να σταματησω να ποσταρω μεχρι να τελειωσουν τα filler.
Οχι ρε εσυ δεν εχω προβλημα προς θεου! Η γνωμη του καθενος ειναι σεβαστη απλτα το ειπα για να τονισω τη διαφορα στην αποψη...
Δεν σημαινει οτι αυτο που λεω εγω ειναι το σωστο!Anyway α σταματησω τις αναφορες σε συγκεκριμενα προσωπα γιατι αρπαζεστε ευκολα...

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2008 - 13:33

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2008 - 22:29

Αυτα ομως δεν νομιζω να κρατισουν πολυ ακομα
τωρα που μπηκαν στην soul society θα τελιοσει σε 3 ep το πολυ 5!!

Και μετα θα δουμε ulquiorra again.........
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:ulIJOaFRToldsM:http://img454.imageshack.us/img454/3663/167xx8ux.jpg[/IMG]
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 07:46

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 07:58
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 08:31

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 13:15
Πάντως το shikai του ήταν ότι να 'ναι
Τέλος πάντων δεν ήλπιζα και κάτι καλύτερο μετά το παιδί των λουλουδιών (που κατατρόπωσε και σήμερα με τα φονικά λουλούδια).
Το επεισόδιο ήταν όπως πάντα αδιαφοράκι. Και εκεί που ήλπιζα τουλάχιστον να θαυμάσω Soifon, με χάλασε και το animation. Τέσπα
Άντε τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι στο τέλος της season θα τελειώσει το μαρτύριο.
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 14:42
soifon=lovu lovu
το παιδι με τα λουλουδια = ο πιο αχρηστος Shinigami evahhhhhhhhhhhhhh
o Rocky= omg αισχος
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 16:32

p.s. Αυτο το καινουργιο ending δε μου αρεσει καθολου....

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 17:17

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από angwolf: 24 Ιούλιος 2008 - 17:40

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 19:15

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 23:33
υποσχοταν πολυ ξυλο και το μονο που ιδαμε ηταν ο ροκυ και.............. τα λουλουδακια again:emptyonexg1:
κατα τα αλλα μια χαρα ηταν ο ichi και η rukia βρηκαν καποιον να τους βοηθησει,
και πλησιαζουμε στην αποκαληψη του kifune...

2 μεινανε!!!
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 00:03
Δεν πούλαγε η σειρά και βάλανε τον Rocky Balboa να παίξει....ααα λάθος μου ο Enryou ήταν.
Πάντως το shikai του ήταν ότι να 'ναιSpoiler:
Τέλος πάντων δεν ήλπιζα και κάτι καλύτερο μετά το παιδί των λουλουδιών (που κατατρόπωσε και σήμερα με τα φονικά λουλούδια).
Το επεισόδιο ήταν όπως πάντα αδιαφοράκι. Και εκεί που ήλπιζα τουλάχιστον να θαυμάσω Soifon, με χάλασε και το animation. Τέσπα
Άντε τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι στο τέλος της season θα τελειώσει το μαρτύριο.
Καλο αλλα θα προτιμουσα να εισαι πιο καυστικος (το πρωτο κραξιμο που ειχες ριξει σε καποιο φιλλερ ηταν ολο τα λεφτα γεγαλαγα μονος μου)
@neo
βασικα δεν ειχε τιποτα να μου αρεσει.Δηλαδη ελεος που συνδυασαν τον ροκυ με το bleach.Ντροπη δηλαδη.Βλεπουμε ολους τους αλλους shinigami και ολοι εχουν κατι να προσφερουν σε αυτην την σειρα,αυτοι οι δυο ειναι αχρηστοι.Και καλα με τον Kenryou και τα λουλουδια αντε να καταλαβω οτι θελανε να το κανουν κωμικο,με αυτον που υποτιθεται θα βλεπαμε και λιγη δραση...???Τι ηταν αυτο.
Ειμαι σε μια φαση οπου μπορω να δω τα φιλλερ και να μην ξερασω απο αηδια με το σεναριο και με το που βλεπω αυτους τους δυο ξενερωνω την ζωη μου.Αν φαει drop δεν θα φαει για τα φιλλερ αλλα για αυτους τους δυο...Αυτα τα ολιγα
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 00:09