Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#61 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 10:42

Λοιπόν το επεισόδιο ηταν ενδιαφέρον, διοτι επιτέλους η πριγκηπέσα ανέλαβε τις ευθύνες της. Και το τέλος του πολλά υποσχόμενο, λέτε να δούμε μάχη Soifon VS Ichigo; Αλλάξαν και το ending ή μου φάνηκε; Σε κάθε περίπτωση είναι ωραιότερο απο το προηγούμενο, που το έβρισκα επιεικώς χαζοχαρούμενο...
Τέλος, ενώνω κι εγώ τις ευχές μου με αυτές εκατοντάδων χιλιάδων αγανακτισμένων fans, για να σταματήσουν τα fillers!

#62 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 15:08

Συγγνωμη που μου αρεσει το Bleach και ειμαι κολλημενος.
Τα μερικα απο τα επ των filler ηταν αθλια.
Απλα δεν εχω προβλημα να βλεπω filler,εχω κατσει και εχω δει(σχεδον)ολα απο τα filler του Naruto και ο μονος που τα σταματησα ειναι γιατι μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα ειδα πολλα επ και δεν αντεχα.
Αμα εχεις προβλημα και ενοχλησε με τα ποστ μου,πες το μου να σταματησω να ποσταρω μεχρι να τελειωσουν τα filler.

Οχι ρε εσυ δεν εχω προβλημα προς θεου! Η γνωμη του καθενος ειναι σεβαστη απλτα το ειπα για να τονισω τη διαφορα στην αποψη...

Δεν σημαινει οτι αυτο που λεω εγω ειναι το σωστο!Anyway α σταματησω τις αναφορες σε συγκεκριμενα προσωπα γιατι αρπαζεστε ευκολα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#63 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2008 - 13:33

Nα μαι κι εγω!Επιτελους εφτασα στο 180...Ενταξει συμπαθητικη ειναι η ιστορια της κοπελιας αλλα ας μην την τραβηξουν πολυ.... Θελω να δω πως θα μας επαναφερουν στα προηγουμενα παλι....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2008 - 22:29

Μια χαρα ειναι και τα filler!:fromabove::uhh::deadga6:
Spoiler:

Αυτα ομως δεν νομιζω να κρατισουν πολυ ακομα
τωρα που μπηκαν στην soul society θα τελιοσει σε 3 ep το πολυ 5!!
:chigau:
Και μετα θα δουμε ulquiorra again.........
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:ulIJOaFRToldsM:http://img454.imageshack.us/img454/3663/167xx8ux.jpg[/IMG]

#65 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 07:46

Γνωμες για το 181?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#66 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 07:58

Μου αφησε μια αισθηση σαν το 180.Δηλαδη οτι θα δουμε ξυλο.Καλο και το σημερινο (ειδικα για filler παρα πολυ καλο),αλλα καποια στιγμη πρεπει να δουμε και ξυλο και φοβαμαι οτι οταν θα γινει αυτο δεν θα με αφησει ικανοποιημενο, καποια μ@@@@@ θα κανουν παλι.
Spoiler:

#67 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 08:31

Τι δεν σου αρεσε
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#68 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 13:15

Δεν πούλαγε η σειρά και βάλανε τον Rocky Balboa να παίξει....ααα λάθος μου ο Enryou ήταν.
Πάντως το shikai του ήταν ότι να 'ναι
Spoiler:

Τέλος πάντων δεν ήλπιζα και κάτι καλύτερο μετά το παιδί των λουλουδιών (που κατατρόπωσε και σήμερα με τα φονικά λουλούδια).

Το επεισόδιο ήταν όπως πάντα αδιαφοράκι. Και εκεί που ήλπιζα τουλάχιστον να θαυμάσω Soifon, με χάλασε και το animation. Τέσπα

Άντε τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι στο τέλος της season θα τελειώσει το μαρτύριο.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#69 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 14:42

οχι ρε νταξ, πιστευω το σημερινο ηταν καλουτσικο σε σχεση με τα αλλα δλδ
soifon=lovu lovu
το παιδι με τα λουλουδια = ο πιο αχρηστος Shinigami evahhhhhhhhhhhhhh
o Rocky= omg αισχος

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#70 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 16:32

Εγω αυτα τα λουλουδια τα περιμενω πως και πως (πολυυυ γελιο!) Καλο επισοδειο αλλα παλι δεν εγινε κατι πολυ δραστικο...Αντε απο το επομενο να γινει επιτελους μπαμ, να δουμε και καμια μαχη και να επιστρεψουμε στα παλια καλα Arrancars :P
p.s. Αυτο το καινουργιο ending δε μου αρεσει καθολου....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#71 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 17:17

Χμμ μας εισάγει στο ξύλο που θα επέλθει αλλά τα fillers είναι ανούσια κ πολύ μέτρια … αλλά ο λαός αγαπά το ξύλο οπότε τα βλέπουμε lol :wooi2::hahaha::hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από angwolf: 24 Ιούλιος 2008 - 17:40

Δημοσιευμένη  εικόνα

#72 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 19:15

Ε ενταξει ανουσια δεν τα λες παντα...Οι χαρακτηρες και στα fillers εξελισσονται! Απλως αισθανεσαι παραλληλα και αυτη την αναμονη του να συνεχιστει επιτελους το βασικο story....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#73 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 23:33

Δεν ειναι οτι θα περιμενε κανεις βλεποντας το 180......
υποσχοταν πολυ ξυλο και το μονο που ιδαμε ηταν ο ροκυ και.............. τα λουλουδακια again:emptyonexg1:
κατα τα αλλα μια χαρα ηταν ο ichi και η rukia βρηκαν καποιον να τους βοηθησει,
και πλησιαζουμε στην αποκαληψη του kifune...:knock-knock:

2 μεινανε!!!

#74 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 00:03

Δεν πούλαγε η σειρά και βάλανε τον Rocky Balboa να παίξει....ααα λάθος μου ο Enryou ήταν.
Πάντως το shikai του ήταν ότι να 'ναι

Spoiler:

Τέλος πάντων δεν ήλπιζα και κάτι καλύτερο μετά το παιδί των λουλουδιών (που κατατρόπωσε και σήμερα με τα φονικά λουλούδια).

Το επεισόδιο ήταν όπως πάντα αδιαφοράκι. Και εκεί που ήλπιζα τουλάχιστον να θαυμάσω Soifon, με χάλασε και το animation. Τέσπα

Άντε τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι στο τέλος της season θα τελειώσει το μαρτύριο.

Καλο αλλα θα προτιμουσα να εισαι πιο καυστικος (το πρωτο κραξιμο που ειχες ριξει σε καποιο φιλλερ ηταν ολο τα λεφτα γεγαλαγα μονος μου)

@neo
βασικα δεν ειχε τιποτα να μου αρεσει.Δηλαδη ελεος που συνδυασαν τον ροκυ με το bleach.Ντροπη δηλαδη.Βλεπουμε ολους τους αλλους shinigami και ολοι εχουν κατι να προσφερουν σε αυτην την σειρα,αυτοι οι δυο ειναι αχρηστοι.Και καλα με τον Kenryou και τα λουλουδια αντε να καταλαβω οτι θελανε να το κανουν κωμικο,με αυτον που υποτιθεται θα βλεπαμε και λιγη δραση...???Τι ηταν αυτο.
Ειμαι σε μια φαση οπου μπορω να δω τα φιλλερ και να μην ξερασω απο αηδια με το σεναριο και με το που βλεπω αυτους τους δυο ξενερωνω την ζωη μου.Αν φαει drop δεν θα φαει για τα φιλλερ αλλα για αυτους τους δυο...Αυτα τα ολιγα

#75 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 00:09

Προσέξατε τη μάχη Amagai vs Φραουλίτου στο opening; Αν τελικά γίνει, οπως εικάζω, αναρωτιέμαι ποιές μυϊκές ομάδες θα επιστρατευθούν στο πρόσωπο του ευαίσθητου στο αλκοόλ καπεταναίου, για να εκφράσουν την έκπληξη, μόλις δει την Μάσκα(Γουάου)