η συγκεκριμενη φωνη πιστευω πως ειναι απο τις πιο καταλληλες για να αποδωσουν την αθωοτητα της Nel αλλα και επειδη ταιριαζει με την πρωτη μορφη της που ηταν παιδακιδε μου αρεσαν πρωτον το κλασσικο πλεον με τη φωνη τησ νελ που μοιαζει αν ειναι ιδια με τη φωνη του wevil στα yu gi oh abridjed(δε ξερω πως γραφεται)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 14:27

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 16:48
Nel=θεα.....
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 16:59
Γενικά οι Arrancar υπήρχαν αρκετά χρόνια προ Aizen και οι δυνατότεροι από αυτούς ήταν οι Espada. Από τους Privaron (Dordoni κλπ) μάθαμε ότι όταν ο Aizen ήρθε ΗΜ δημιούργησε και κάποιους δικούς του Espada με το "Ηοκατι"(του Urahara) με αποτέλεσμα αυτοί να "πέσουν" σε privaron (και αρα προ-υπήρχαν τα rank πριν του Aizen).
Προφανώς η ιστορία Noitra-Nel πάει χρόνια πίσω από τον Aizen τον καιρό που αρκετοί από τους τωρινούς Arrancar μπορεί να μην υπήρχαν.
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 17:34
Εdit..... το shinigami illustrated ειχε πολυ πλακα.......χαχα τον σνομπαρε κανονικα τον Byakuya η Yachiru......
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 30 Οκτώβριος 2008 - 17:43
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 17:45
Tώρα που το σκέφτομαι, είμαι ο μόνος που βρίσκω την Yachiru τρομερά εκνευριστική;
Εdit..... το shinigami illustrated ειχε πολυ πλακα.......χαχα τον σνομπαρε κανονικα τον Byakuya η Yachiru......
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 19:49

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 19:53
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 20:28
ΥΓ η λουριτσιο να παει να πνιγει

Δεν ειναι κουκλιτσα^^

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 21:02
find out.....
next bleach episode:hole,hole where is the hole?!
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 21:37
Ως χαρακτήρας ο Noitra μου είναι συμπαθής, σε αντίθεση με την εκνευριστική Neliel. Θα είναι πολύ σπαστικό αν τελικά αποδειχθεί κατώτερός της...
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 22:02
next bleach episode:great conclusion who is the cuttest person in bleach??
find out.....
next bleach episode:hole,hole where is the hole?!
+1:hahaha:
μάγκες αράχτε με τα βυζ...εε.ε λάθος. με την νέλ εννοώ.
εγώ πάντως ένα έχω να πω για τους γκρίμζο φανς....
Η ΝΕΛ ΈΧΕΙ ΤΟΝ ΓΚΡΙΜΖΟ!!!που να κοπανιέστε κάτω...
όσο για το επόμενο επεισόδιο αναμένεται καλό

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 22:10
εγώ πάντως ένα έχω να πω για τους γκρίμζο φανς....
Η ΝΕΛ ΈΧΕΙ ΤΟΝ ΓΚΡΙΜΖΟ!!!που να κοπανιέστε κάτω...
όσο για το επόμενο επεισόδιο αναμένεται καλό
Μπα, για να έφαγε double cero o Noitra (που είναι μόλις ένα number πιο πάνω) και να σηκώθηκε απλά με ένα σκισμένο μανίκι δεν νομίζω να έχει τον Grimmjow. Κοντά στο επίπεδο του πρέπει να είναι πάντως.
Ανυπομονώ να δω τα release τόσο της Nel όσο και του Nnoitra πάντως.
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 23:45
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 01:50
Sorry Seirie san:tensai:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 11:39
Γενικά σε αυτό το σημείο θα ομολογήσω ότι δυσκολεύομαι πολύ να φανταστώ την Nel Με την ιδιοσυγκρασία που εχουμε γνωρίσει σαν hollow, η γενικότερα να σκεφτώ την αιτία που την εμπόδισε πχ να μπει στην Soul Society και γενικότερα την οδήγησε στην πλευρά των hollows εξαρχής. Ελπίζω κάποια στιγμή να το μάθουμε.