Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#361 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 19:03

και εμενα πολυ μικρο μου φανηκε!!!!

btw.....
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 22 Οκτώβριος 2008 - 20:37

#362 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 19:06

παλι recap και το καινουργιο?εγω 8ελω να αφησω προς το παρων τα επισοδια, να τα δω μαζεμενα οταν θα ξεμεινω απο ανιμε, μιας και εχω διαβασει το manga και ξερω τι γινεται.

Άντε να δούμε και την Neliel για να καταλάβω γιατί ο Me loves Neliel...loves her!:kakaka:

στοιχημα οτι θα την αγαπησεις και εσυ?????

qzMHWHd.png

#363 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 19:10

Αν εξαιρεσεις τα flashbacks το επισοδειο ηταν μια χαρουλα.Το sword release tou Szayel Apporo παντως οπως το εβλεπα στο μανγκα δεν μου εκανε εντυπωση αλλα η μεταφορα του στο ανιμε ηταν καλη.Αντε την αλλη βδομαδα κιολας να δουμε Nel in action!!!wiiiiii. Τελος εμενα μου φανηκε η οι σκηνες με τα copies του Ishida και των αλλων
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#364 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 19:33

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 22 Οκτώβριος 2008 - 20:39

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#365 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 20:27

Συζήτηση που είχε να κάνει με manga spoiler αφαιρέθηκε. Αναρωτιέμαι αν έχει μείνει Bleach anime fan που να μην τον έχετε spoilάρει. Δεν μπορείτε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να περιμένετε να προβληθεί το επόμενο επεισόδιο; :deadga6:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#366 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 14:00

και εμενα πολυ μικρο μου φανηκε!!!!

btw.....

Spoiler:

Συζήτηση που είχε να κάνει με manga spoiler αφαιρέθηκε. Αναρωτιέμαι αν έχει μείνει Bleach anime fan που να μην τον έχετε spoilάρει. Δεν μπορείτε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να περιμένετε να προβληθεί το επόμενο επεισόδιο; :deadga6:

:nosey:ο χαζος με το 5 στη γλωσσα ειπε:
Spoiler:
στo επισοδιο που προβληθηκε ηδη ......
T
ωρα αν δεν ειναι αυτο και ειναι κατι αλλο τοτε δεν το προλαβα το spoiler:bahhh::wis:
Spoiler:

#367 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 19:00

Bon.

Το είδα επιτέλους. Καλό επεισοδιάκι αν και το Bleach έχει πάψει να με "στέλνει" όπως παλιά.

Μπορεί να ήταν σπαστικά τα flashbacks αλλά μ' αυτά και μ' εκείνα κατάφεραν ένα 1/1 ratio ώστε να καθυστερήσει το anime λίγο.

Όπως πήγα να γράψω την προηγούμενη εβδομάδα (για το 190), αλλά τα τίναξε η mobo μου και δεν πρόλαβα, το Bleach έχει στο σύνολο των canon επεισοδίων του ένα γενικό μέσο ratio chapter/episode ~2.6/1. Καταλαβαίνετε ότι εφόσον το anime "τρέχει" καλό είναι να το stopαρουν όσο πιο πολύ μπορούν.
Αρκεί βέβαια να το κάνουν με τραβήγματα σκηνών ή filleroσκηνές και όχι με flashback που τα βαριέμαι...

At last, the time has come for Nel to get naked prevail

Ps: Τώρα που ξανακοίταξα το σχόλιο του Fingolfin για το op θυμήθηκα μια info.
Απ' ότι είδα δυστυχώς δεν έχω βρει ανακοίνωση ημ/νιας για το op single και θέλω να το ακούσω ολόκληρο σύντομα...
Στο αντίποδα (πάντα ήθελα να την πω την λέξη :P) το ed single θα βγει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.
Μαζί θα βγει και το Bleach OST 3 (hell yeah). Δεν θυμάμαι ποια είναι τα νέα bg music tracks (ούτε μου φαίνονται πολλά) οπότε περιμένω αρκετά την νέα συλλογή για μια ανανέωση....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 23 Οκτώβριος 2008 - 19:33

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#368 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 19:52

Όπως πήγα να γράψω την προηγούμενη εβδομάδα (για το 190), αλλά τα τίναξε η mobo μου και δεν πρόλαβα, το Bleach έχει στο σύνολο των canon επεισοδίων του ένα γενικό μέσο ratio chapter/episode ~2.6/1. Καταλαβαίνετε ότι εφόσον το anime "τρέχει" καλό είναι να το stopαρουν όσο πιο πολύ μπορούν.
Αρκεί βέβαια να το κάνουν με τραβήγματα σκηνών ή filleroσκηνές και όχι με flashback που τα βαριέμαι...

Συμφωνώ. Επίσης καλή ιδέα είναι να τραβούν λίγο περισσότερο τις σκηνές μάχης με σκηνές που δεν έγιναν στο manga, χωρίς όμως να χαλάσουνε στο παραμικρό την πλοκή. (Μην βάλουν τον Ιτσίγκαρο να κάνει καμιά καινούρια κίνηση πχ :P)
Η αλήθεια είναι ότι όποιος διαβάζει το manga καταλαβαίνει και τις καθυστερήσεις. Όσο πιο πολύ νέο υλικό βλέπουμε τόσο περισσότερο πλησιαζούμε στα filler επισόδεια.

Στο αντίποδα (πάντα ήθελα να την πω την λέξη :P) το ed single θα βγει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.
Μαζί θα βγει και το Bleach OST 3 (hell yeah). Δεν θυμάμαι ποια είναι τα νέα bg music tracks (ούτε μου φαίνονται πολλά) οπότε περιμένω αρκετά την νέα συλλογή για μια ανανέωση....

5 Νοεμβρίου το νέο OST. Το περιμένω με ανυπομονησία αφου περιέχει τα κομμάτια των Espada αλλά και εκέινη την πορωτική μουσική που ακούγεται συνήθως όταν βλέπουμε τον Ishida. :nbleed:

ΥΓ : Προσοχή λίγο με τα spoilers ρε παιδιά. Έχουμε και thread για το manga.

#369 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 20:09

5 Νοεμβρίου το νέο OST. Το περιμένω με ανυπομονησία αφου περιέχει τα κομμάτια των Espada αλλά και εκέινη την πορωτική μουσική που ακούγεται συνήθως όταν βλέπουμε τον Ishida. :nbleed:

Άντε επιτέλους... Βγάζουν ένα OST τα 100 χρόνια κι ας έχουν υλικό.
phmava.php

#370 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 16:06

Spoiler:

Δεν ειναι ετσι shika-san. Ο ichigo ειναι καργα τραυματισμενος και εχει ηδη χρησιμοποιησει την Hollow μασκα. Αμα αφηνανε την Ινουε να τον Healαρει θα τον ειχε καργα.

Bon.

Το είδα επιτέλους. Καλό επεισοδιάκι αν και το Bleach έχει πάψει να με "στέλνει" όπως παλιά.

Μπορεί να ήταν σπαστικά τα flashbacks αλλά μ' αυτά και μ' εκείνα κατάφεραν ένα 1/1 ratio ώστε να καθυστερήσει το anime λίγο.

Ακριβως αυτο που ειπες. Το μανγκα εγω το σταματησα. αν συνεχισει ετσι θα σταματησω και το ανιμε.

At last, the time has come for Nel to get naked prevail

ΚΟΝΟ ΗΕΝΤΑΙ RIDELUB!!

ντροπης πραγματα

κι εγω ανυπομονω να τη δω dookie animated παντως γιατι μισω τον Noitra και τωρα μοο αυτη εχει ελπιδες!

Θα μου λυσει κανεις την απορια τι ειναι τα ost? Cd με ops+ends? Και που τα βρισκεις?

(τελικα ωραιο ηταν το Opening το τελευταιο, εχει πολυ ωραιο ρεφρεν! Παιρνω πισω οσα ειπα last time!)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#371 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 16:12

Πιστεύω ότι το Bleach αρχίζει να ξανααποκτά την ατμόσφαιρά του... αν και όπως έχω ξαναπεί εμένα τα filler δε με άφησαν αδιάφορο.

Πιου πιου OST = Original Soundtrack δηλ cd με μουσική ταινίας σειράς κλπ. Τα Bleach OST υπάρχουν σε torrent πρόσφατα τα κατέβασα και λένε πολύ.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#372 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 17:34

εγω δε ξερω τι λετε αλλα για εμενα το επεισοδιακι τα εσπασε.Η μαχη για μια ακομη φορα στο αποκορυφωμα με τον φιλτατο kurosaki να δινει 1 απεγνωσμενο αγωνα να νικησει τον noitra(παρεπιπτοντως εχει φαει βρωμοξυλο)και να προστατευσει τις γυναικες του(αρε κατακτησεις ο τυχερακιας^^).Ενταξει ελπιδες να νικησει ετσι εγω δεν πιστευω πως εχει χωρισ τη γιατρεια της ομορφης orihime.Mελλει γενεσ8αι να δουμε τι 8α κανει τωρα που εχει να παρει τη μικρη απο τη μεση της μαχης.Οποιος εχει δει spoiler απο το επομενο τη βλεπει να γινεται super duper δυνατη λετε να συνεχισει η καψουρα?

Οσο για την απορια σου πιου τα ost ειναι τα official sountrack oeo.Αμα 8ες μπορεις ευκολα να τ ακατεβασεις απο torrents:byejg9:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#373 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 19:04

Αντε να βγει το επομενο επιτελους το Bleach επεστρεψε.Εχει απο τους πιο ωραιους κακους σε ανιμε και ο Απολο και ο νοιτρα τα σπανε!

#374 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 19:10

Δεν ξέρω γιατί αλλα εχω φάει τρελό κολλήμα με το πιτσιρικι την Nel...... Είναι πραγματικά απιστευτη.....

Με τους Renji Ishida, pesche και τον crybaby hollow , εριξα απιστευτο γελιο. Παρα πολύ καλό το επεισόδιο μακάρι να είχε και αλλο Ichigo vs Noitora ..... Α και η Inoue είναι τελείως μα τελείως ζωον.

#375 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 16:10

Ότι ναι ρε 'σεις σας....
Σας τρώει το χέρι σας μέχρι να βγάλουν οι DB το επεισόδιο.....

Καθίστε να ακούσετε και την φωνή αλλά Chip και Dale και τα λέμε για την Nel

Δεν κοίταξα όλο το επ, αλλά σε ορισμένα σημεία το animation μου φάνηκε αδιάφορο, ενώ ούτε η πρώτη εμφάνιση την Nel με εντυπωσίασε όπως στο manga (αρχίζω να μεταλλάσσομαι σε manga fan :tongue:).

Κατά τα άλλα καλύψαμε πάλι 2+ ch (290-291, λίγο 292). Και να φανταστείτε υπάρχει (αν δεν κάνω λάθος) και filler action sequence (μια σκηνoύλα μάχης).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα