Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3271 Libertad

Libertad

Lost...στον κόσμο μου..!!

• Members
  • 30 posts

Posted 17 September 2010 - 20:44

Χμμμμμ ακομη και αν ειχα ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα δεν αντεξα να μην φωναξω noooooooooooo αρκετα δυνατα για να με ακουσουν oι περισσότεροι γειτονες... Γιατι και αλλο power up που περιλαμβανει και αλλαγη μαλλιου?

Γιατί? Γιατιιιιιιιιιιιι?

Δεν μοιαζει καν εξωτερικα με τον Ichigo! Ele0s. It's called bleach damn it, because ichigo has bleached hair or sth...Γιατι αλλαξε και το χρωμα, μια χαρα γαματος ήταν πριν!

Τεσπα, περα απο αυτο, μου ηρθε μια ιδεα τωρα. Ichigo dies, becomes a spirit, becomes a shinigami again etc etc. Αρα μπορει να συνεχιστεί η σειρά!:canthelp: Ή θα γίνει το άλλο, που ειναι και πιο πιθανο: ο Isshin θα του πει τον τρόπο να ξαναβρει τις δυναμεις του, που του πηρε 20 χρόνια να τον βρει.
Κριμα να τελειωσει τετοιο καλο manga. :(

Όντως, ωραίο το final getsuga tenshou αλλά γιατί έπρεπε να αλλάξει το μαλλί?? Είναι σήμα κατατεθέν πια.. :Ρ Πάντως δεν πιστεύω ότι το bleach θα τελειώσει... Τόσα τρελά έχει κάνει ο Kubo μέχρι τώρα, αποκλείεται να σταματήσουν ένα από τα πιο πετυχημένα anime...Κάτι θα βρεί και ο ichi θα είναι back to normal...

#3272 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 17 September 2010 - 21:32

υπαρχει μια ελπιδα οτι δεν θα χασει ολες του τησ δυναμεισς αφου υπαρχει και ο hollow ichigo που ειναι ενα με τον ζανγκετσου :hmmm:

#3273 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 17 September 2010 - 21:45

Παιδια δεν ξερω μπορει να φανω παραλογος αλλα το νεο λουκ του ichigo μου θυμιζει τον Vincent Valentine απο FF advend children. Για πειτε μου κ σεις την γνωμη σας.

Btw καλουτσικο το chapter αλλα δεν ξερω κατι με χει χαλασει στο Bleach.

#3274 Libertad

Libertad

• Members
  • 30 posts

Posted 17 September 2010 - 21:58

Και εμένα τον Vincent μου θύμησε...Άρα ή έχουμε δίκιο ή πρέπει να το κοιτάξουμε :Ρ .. Προσωπικά με έχει χαλάσει το ότι εδώ και κάτι μήνες το σέρνουν από τα μαλλιά.. Δηλαδή μπορεί να διαβάσεις ένα chapter που είναι για να υπάρχει και δεν προσφέρει τίποτα στην πλοκή... Από ένα σημείο και μετά κουράζει αυτό...
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3275 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 17 September 2010 - 22:34

Yeah.. η μορφή του Ichigo σαν design δεν ήταν και ότι πιο εμπνευσμένο έχω δεί, ήταν καλό βέβαια σαν η όλη ιδέα, αρκετά cool και δεν νομίζω να το περίμενε κανείς. Γενικά καλό τσάπτερ. Μετά από όλο αυτό το Aizen trolling, αν και με κλασική συνταγή, πιστεύω μπορούμε να δούμε κάτι άξιο

Πρέπει να παραδεχτώ ότι το σχέδιο και την σκηνοθεσία του bleach, πέρα από ότι αδυναμίες μπορεί να έχει το manga, τα σπάνε!

To "Mugetsu" μεταφράζεται ως "Νύχτα Xωρίς Φεγγάρι".. ενδιαφέρον :P

#3276 Libertad

Libertad

• Members
  • 30 posts

Posted 17 September 2010 - 22:45

Το συγκεκριμένο chapter άξιζε... Έτσι μεταφράζεται? χμμμ! Πολύ ενδιαφέρον!! :Ρ
Posted Image

#3277 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 19 September 2010 - 22:57

αν μεταφράζετε έτσι τότε σίγουρα κάτι παίζει με την τελευταία εικόνα που έδειξετο σκοτάδι ;-)

συν το οτι δεν πιστεύω να χάσει τις δυνάμεις του με τίποτα,θα με θυμάστε όταν θα το δείξει,αποκλείετε!

και ο κυριοτερος λογοςειναι οτι το Zanpaktu του ειναι 1 με το Hollow του (Vasto Lorde) ,Και επίσης είπαμε οτι θα πάει το τελικό "Σχημα" σε ενα εποεμνο επιπεδο.

Γεια σας παιδιά,

ήρθε η ώρα για αυτούς που έχουν όρεξη για συζητήση να πουμε κάποια πράγματα.

Διαβάζω και το Mangα βλέπω και το Anime,ένας απο τους χαρακτήρες που με εκπλήσει κάθε φορά που βλέπω κάποιο βίντεο του είναι ο Zarachi Kenpachi

In Conclusion ...

Απο που προέρχετε όλη αυτή η δύναμη που έχει στο Rejitsu του ?

Το eye-patch Που έχει γιατί εξ'αρχής δημιουργήθηκε αφού δεν αναφέρετε πουθενά παρά μόνο οτι τρώει αιώνια το Rejitsu του ?

Η συζήτηση θα ήθελα να γίνει ΄πάνω στον Kenpachi Και όχι σε άλλους χαρακτήρες.

Επίσης βάζω ένα Spoiler για όποιον θυμάτε να μου πεί :

Spoiler:

:8):

Edited by iristella, 20 September 2010 - 23:00.
triple post

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#3278 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 20 September 2010 - 22:50

χμμμ μονο ικασιες μπορουμε να κανουμε, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει συγκεκριμενος λογος .... αυτο που ενδιαφερει πιο πολυ ειναι το ονομα του σπαθιου του. καταληγω πως επειδη τοσο καιρο μαχεται χωρις μπανκαι ...εχει μαλλον προπονηθει πολυ και δυναμωσει στην κανονικη του μορφη..
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3279 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 20 September 2010 - 22:57

Το θέμα περί όντως Δαίμονα ?

Το σπαθί του,εάν θυμάμαι είχε ένα περίεργο όνομα και δεν ξέρω εάν το είχε ονομάσει ποτέ,δηλαδή υπήρχαν εικασίες μόνο για το πώς λέγετε,αρσενικό θυληκό.

Με βάση αυτά που ξέρουμε ,σχετικά με άλλους Captain δεν μάχετε τόσο,αλλά και πάλι είναι σε ποιο πάνω επίπεδο,όταν ο Baykuya έκανε το Bankai ,ό Kenpachi έβγαλε απλά το Eye-Patch του και όλα τελείωσαν .

Δηλαδή θέλω να πω οτι κάτι παίζει έδω.

#3280 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 September 2010 - 23:09

Καταρχάς δεν επιτρέπονται τα double posts αν θες να προσθέσεις κάτι υπάρχει το edit button.

Καταδεύτερο λόγο το thread για τον Zaraki έγινε merged kαθώς δεν υπάρει λόγος για ξεχωριστή συζήτηση για τον κάθε ένα από τους χαρακτήρες του Bleach.

Btw Ichigo was never a vasto lorde για τον απλούστατο λόγο ότι ακόμη και όταν ο hollow φαινόταν να εχει τον έλεγχο ο Ιchigo δεν ήταν πλήρες hollow εξού και επανήλθε. Ο Ιchigo είναι ακόμη άνθρωπος. Και πέρα από αυτό τα Vasto Lordes προέρχονται από πάρα πολλές ψυχές μαζί. Ουδεμία σχέση με την κατάσταση του Ichigo.

Για αναλυτικές πληροφορίες για τον Zaraki κοίτα εδώ

Kαλό είναι όμως να μην επεκταθούμε σε υποθέσεις για το τι θα γίνει αν ο Zaraki κάνει bankai που atm έχουν τόση βάση όση οι υποθέσεις του τι θα γινόταν αν είχε καρούλια και η Yachiru ήταν shota και όχι λολι.

#3281 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 20 September 2010 - 23:56

ωραία ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχίν και αυτό με το wiki ήταν μια χαρά θα το διαβάσω σίγουρα.

Όσο για τον Ichigo,μην ξεχνάμε οτι είπε οτι είναι σε ένα ποιο υψηλό επιπέδο 3η διάσταση όπως το θεώρησε,οπότε μέσα του που έγινε ο ίδιος ο Getsuga,μόνο ίδιος δεν θα μείνει.

Εξού και οτι a new world is coming...

#3282 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 22 September 2010 - 09:14

Κείμενο:

Spoiler:

Εικόνες:

Spoiler:

Μας βλέπω να ψάχνουμε τα σαγόνια στο πάτωμα... :blurah5:

Spoiler:

Edited by Tea-chan, 22 September 2010 - 12:47.

Posted Image

#3283 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 22 September 2010 - 13:17

Two more pic:
Spoiler:

Spoiler:

#3284 Libertad

Libertad

• Members
  • 30 posts

Posted 22 September 2010 - 13:49

Απίστευτο..... Άντε να ανέβει κ σε αγγλικά να μπορούμε να το διαβάσουμε...
Posted Image

#3285 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 22 September 2010 - 13:52

Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]