Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3241 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 02:22

new chapter is out http://mangastream.com/read/bleach/70786129/1

#3242 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 02:35

MMM ναι Okaaaay. Ωραίο το chapter και όπως ειπώθηκε πιο πριν θέλει μεγάλο ταλέντο στο trolling για να κάνεις τον πιο fail χαρακτήρα γαμάτο και το αντίστροφο. Kαι χαίρομαι απίστευτα που έδειξε και τη μάχη. Ήταν πολύ ωραίο το όλο σκηνικό.

Αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω το εξής.

Spoiler: Angel Sanctuary spoiler

Spoiler:

Ripp off much KUbo? :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 16 Σεπτέμβριος 2010 - 02:51

#3243 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 02:38

Πότε ο Aizen ήταν γαμάτος:hot:.
Μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον όρο, λυπηθείτε μας:sadist:.
Τέσπα φάση είχε το κεφάλαιο γιατί ήταν ότι να ναι....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3244 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 02:56

Φαντάζομαι βιάζεται να τελειώσει για να επικεντρωθεί στο άλλο του έργο όπου μας trollarει πολύ καλύτερα τον τελευταίο χρόνο.
Αναφέρομαι στο Claymore, σίγουρα ο Kubo έχει σκοτώσει/κάνει take-over το σώμα του Yagi. Το επίπεδο trolling και στα 2 ξεπερνάει ακόμα και το Naruto.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3245 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 03:33

ενταξει ρε παιδια ... θαυματα δεν γινονται ...αλλωστε ζηταμε πιο πολλα απο τον μεσο θεατη αυτων των σειρων
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3246 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 08:05

ο ιτσιγκο λαδει μετα την μαχη δεν θα εχει καθολου δυναμεις θα ειναι μαλλον παλη μονο ανθρωπος

#3247 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 09:49

τι chapter και αυτό. είναι τρομαχτικό το ποσο δυνατός έχει γίνει ο ένας αλλα και ο άλλος. περιμένω να δω τις διαφορες δυνάμεις του καινούριου form.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3248 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 11:11

Iristella σκέφτηκα το ίδιο ακριβώς όταν είδα τον Ichigo
Lucy is alive!!!
Anyway περιμένω να δω τι θα δείξει στο επόμενο τσάπτερ.Μάχη δε νομίζω να δείξει(πολύ νωρίς δεν είναι?).Μάλλον θα επικεντρωθεί περισσότερο σε ό,τι του είπε o hollow ichi.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#3249 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 11:39

MMM ναι Okaaaay. Ωραίο το chapter και όπως ειπώθηκε πιο πριν θέλει μεγάλο ταλέντο στο trolling για να κάνεις τον πιο fail χαρακτήρα γαμάτο και το αντίστροφο. Kαι χαίρομαι απίστευτα που έδειξε και τη μάχη. Ήταν πολύ ωραίο το όλο σκηνικό.

Sorry και γω δεν μπορώ να μη σχολιάσω οτι αυτο το "rip off" ηταν τραβηγμένο από τα μαλλιά. Κάποιες ομοιότητες ναι, αλλά ριποφ;:nanteee::blurah5:

Τεσπά εμένα πιο πολύ μου θύμισε Zabuza οταν τον πρωτοείδα, αλλα σαν τελικό σχέδιο μου άρεσε περισσότερο.

Πότε ο Aizen ήταν γαμάτος:hot:.
Μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον όρο, λυπηθείτε μας:sadist:.
Τέσπα φάση είχε το κεφάλαιο γιατί ήταν ότι να ναι...

.

Yes mister. Κάποιοι άνθρωποι ένα χαρακτηρα που ειναι νουμερο ένα στο kido σταματάει τη λεπιδα του ιτσιγκο με το μικρο δαχτυλάκι (ενω πριν ειχε σφαξει κενπατσι) συναγωνιζεται σε ευφυια ουραχαρα, ειναι ομορφοπαιδο και εχει απο τις πιο κουλ αντιδράσεις στη σειρά (για να μην αναφερω ατακες περι θεου, πραγματικοτητας κτλ.)
ΓΑΜΑΤΟΣ το λένε. :canthelp:

Τώρα κάποιοι λένε γαματο τον ρεντζι επειδή εχει ωραίο κουρεμα, κιας έχει λιγοτερο χρονο στη σειρα κι απο τον κον:hihi2:
Κανεις δεν εχει ακριβως επιχειρηματα, γουστα ειναι αυτά.
Και δε λυπομαστε κανενα!:tongue2: :byejg9:

stasou%2520mygdala.jpg

#3250 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 11:46

Είστε άσχετη, δεσποινίς. Και με κακό γούστο.

Spoiler: Hellsing

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. *hairflip*

---

Μου άρεσε τρελά το chapter. "Deicide" = τίποτε για τον Aizen, o Ichigo θα χάσει τις δυνάμεις του, εκεί αναφερόταν ο τίτλος. Well played, Kubo! Ο Ichigo έγινε ο badass που μας έλειψε από το SS arc, (and besides, let's be honest: badassery is a fashion statement as well:canthelp:) αλλά χαίρομαι που το power-up του είχε τίμημα και μάλιστα μεγάλο. Για τον Ιchigo, οι δυνάμεις του ήταν τα πάντα, μιας και χάρη σ'αυτές μπορεί να αναλάβει το ρόλο του προστάτη. Γι'αυτό είχε ορκιστεί να σώσει τη Rukia στο SS arc. και τώρα χάνει τα πάντα για να νικήσει τον Aizen. Περιμένω στο επόμενο να δω τον Aizen ένα με το χώμα, ευχαριστώ. Ακόμη κι αν δε πεθάνει, να είναι στα πρόθυρα.

Κάτι μου λέει ότι έτσι έχασε και ο Isshin τις δυνάμεις του, μιας και την ήξερε τη τεχνική. Like father like son. Το ερώτημα είναι ενάντια σε ποιόν έκανε το Final Getsuga και αν έπιασε... :hmmm:

Πλέον η ιστορία μπορεί να πάει παντού: επιστροφή του Ichigo στον πραγματικό κόσμο σαν άνθρωπος, flashback του Isshin για τα δικά του νιάτα με τον Ishida, στη Royal Guard... έχουμε πράμα.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με το manga αυτόν τον καιρό. Τα plot twists έρχονται και πάνε, αναθεωρήσεις πέφτουν... nice! :ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3251 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 12:50

[/SPOILER]

Κάτι μου λέει ότι έτσι έχασε και ο Isshin τις δυνάμεις του, μιας και την ήξερε τη τεχνική. Like father like son. Το ερώτημα είναι ενάντια σε ποιόν έκανε το Final Getsuga και αν έπιασε... :hmmm:

δεν νομιζω οτι ο Ισιν εχασε τισ διναμισ του...:hot:
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Δημοσιευμένη  εικόνα

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''

#3252 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 13:15

Sorry και γω δεν μπορώ να μη σχολιάσω οτι αυτο το "rip off" ηταν τραβηγμένο από τα μαλλιά. Κάποιες ομοιότητες ναι, αλλά ριποφ;:nanteee::blurah5:

Και τα δύο είναι μαυρομάλλικα μαυροντυμένα bishonen με το μισό πρόσωπο καλυμμένο έναν ώμο ακάλυπτο και ένα περίεργο ματζαφλάρι στο ένα χέρι-δεν φαίνεται από την pic but Lucy has one- (και τους δύο αν τους βρείς μπροστά σου την έκατσες αλλά αυτό δεν μετράει). Αντί να βάλει λουράκια έβαλε επιδέσμους και τα μαλλιά του ichigo είναι πιο μακριά. WOW τεράστια διαφορά (not):laugh:. Όπως είπα πριν I don't mind είναι ωραίο να τον βλέπεις, απλά θεώρησα πως έπρεπε να αναφερθεί.

@ Teachan μια χαρά είναι το γούστο μου και τα ματάκια μου κοπελιά . Και το δικό μου manga έχει decent τέλος OK (κακιούλα)? :hihi2:

Btw και εμένα οι δυνάμεις του Kurosaki του πρεσβύτερου μια χαρά μου φαίνονταν στο 121. Είμαστε σίγουροι πως τις έχασε και πως είχε χρησιμοποιήσει τον Final Getsuga? Eκτός και αν υπάρχει κάποιο παραθυράκι το οποίο προφανώς θα μάθει και ο Ichigo και θα συνεχιστεί η σειρά.

#3253 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 13:36

Ok ok
Μπορω να παραδεχτω πως το chapter ηταν πολυ καλο. το final getsuga ηταν μη -προβλεπομενο. μπραβο στον Kubo.

Αυτο για τις δυναμεις του Isshin νομιζω πως εννοουν οτι τις εχασε, πηγε στην γη και μετα απο πολλα χρονια τις ξαναβρηκε. or not?

2bbd14fc.jpg

#3254 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 13:39

Btw και εμένα οι δυνάμεις του Kurosaki του πρεσβύτερου μια χαρά μου φαίνονταν στο 121. Είμαστε σίγουροι πως τις έχασε και πως είχε χρησιμοποιήσει τον Final Getsuga? Eκτός και αν υπάρχει κάποιο παραθυράκι το οποίο προφανώς θα μάθει και ο Ichigo και θα συνεχιστεί η σειρά.

Το συγκεκριμένο σημείο που εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Isshin με στολή και δυνάμεις shinigami δεν το'χω διαβάσει στο manga αλλά στο anime ο Urahara τον ρώτησε "How does it feel being a shinigami after 20 years?".Είναι λογικό να υποθέσουμε οτι εκείνα τα 20 χρόνια δεν είχε τις δυνάμεις του.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#3255 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 13:44

Μακρυμαλλoύσα Μούμια vs Venom με οφθαλμόφτερα και guest star ένας emo hollow που μπορεί και κλαίει και κάτω απο το νερό. Hell Yeah !

Πραγματικά στα τελευταία chapters είναι λες και διαβάζω άλλο manga. Παρότι μου αρέσουν κάποια πράγματα τελευταία (η μορφή του Ichigo πριν γίνει Getsuga, το τίμημα που θα πληρώσει χάνοντας όλες του τις δυνάμεις) δεν μου αρέσει καθόλου πως χειρίστηκε την συγκεκριμένη μάχη. Οι δύο χαρακτήρες δεν θυμίζουν καθόλου Ichigo & Aizen (πέρα απο εμφάνιση) αν και οι δύο έχουν κάποιους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό. Δεν είναι πάντως η μάχη όπως την περίμενα και ήθελα.

Αυτόν όμως που δεν έχει χειριστεί καθόλου καλά είναι ο Αizen. Πραγματικά τον διέλυσε ως χαρακτήρα. Το μόνο που απομένει να κάνει είναι για να τον περασει στην αιωνιότητα ως τον πιο γρήγορα "Badass fall to pathetic" villain, είναι να τον σκοτώσει χωρίς να δείξει flashback. Να πεθάνει έτσι απλά, λες και είναι ο "κανένας".

Ακόμα πιστεύω πως ο Aizen θα επικρατήσει όμως [/fanboy]. Δεν μπορεί να συνεχιστεί κάπως η ιστορία αλλιώς, πως θα φέρει στο προσκήνιο τους Royal Guards αν δεν ανέβει ο ίδιος ο Aizen εκεί ? Εξάλλου δεν υπάρχει καμιά εγγύηση πως η Hougyoku όχι μόνο θα τον σώσει ξανά αλλά και θα τον κάνει δυνατότερο. Δεν ξεχνάμε πως ο Αizen εξελίσεται κάθε φορά που τρώει χτύπημα, το ίδιο μπορεί να γίνει και τώρα.

Τέσπα, τουλάχιστον το Final Getsuga Tensho έχει ένα σοβαρο drawback και αυτό δικαιολογεί τόσο το τιτάνιο power-up του Ichigo όσο και τον λόγο για τον οποίο έχει αλλάξει ο ίδιος τόσο πολύ.

Και τα δύο είναι μαυρομάλλικα μαυροντυμένα bishonen με το μισό πρόσωπο καλυμμένο έναν ώμο ακάλυπτο και ένα περίεργο ματζαφλάρι στο ένα χέρι-δεν φαίνεται από την pic but Lucy has one- (και τους δύο αν τους βρείς μπροστά σου την έκατσες αλλά αυτό δεν μετράει). Αντί να βάλει λουράκια έβαλε επιδέσμους και τα μαλλιά του ichigo είναι πιο μακριά. WOW

LOL. Ούτε εγώ νομίζω ότι το λες rip off. O ένας έχει επίδεσμους ο άλλος έχει κάτι σαν αναπνευστήρα. Ο ένας έχει φτερό απο ότι διακρίνω, ο Ichigo δεν έχει τίποτα πάνω απο τον χέρι του, reiatsu ήταν. Ο ένας έχει τον ώμο του ακάλυπτο επειδη έτσι έιναι το ρούχο του, ο άλλος επειδή έφαγε ένα cero πριν απο λίγα λεπτά. Απέχει πολύ. Δηλαδή καθε μαυρομάλης χαρακτήρας ενός manga του οποίου το μισό πρόσωπο είναι καλυμμένο απο εδω και πέρα συνιστά rip off απο το A.S ? :P

Για το δεύτερο, πέρα απο την "ύποπτη" συζήτηση που είχε ο Ishin με τον Urahara σε εκείνη την μάχη με τον Grand Fisher για το παρελθόν και τις δυνάμεις του πρώτου, το γεγονός πως ο πατέρας Kurosaki όχι μόνο γνωρίζει την συγκεκριμένη τεχνική αλλά ξέρει επίσης πως τα zanpakutou δεν θέλουν να τους τις διδάξουν (δεν είχε προειδοποιήσει τον Ichigo ότι "be careful, they are going wild"? ) σημαίνει πως μάλλον ο Isshin πέρασε μια απο τα ίδια. Δεν είναι σίγουρο βέβαια αλλά είναι μια ισχυρή ένδειξη πως μπορεί να την έχει χρησιμοποιήσει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 16 Σεπτέμβριος 2010 - 13:50
typo