Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#361 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 25 October 2008 - 00:56

Ρε μηπως ο Kubo επαθε τιποτα και την ιστορια την συνεχιζει ο αναπηρος μικρος αδερφος του???:hmmm: Δεν παιζει να εχει πεσει τοσο πολυ το μανγκα στα τελευταια chapters...δεν το βλεπει και ο ιδιος δηλαδη οτι δεν......
Posted Image

#362 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 October 2008 - 01:06

To μόνο το οποίο ενδεχομένως μας σώζει είναι ότι όλο αυτό animated θα πιάσει πολύ μα πολύ λίγο χρόνο και ότι θα συμπιεστούν έτσι τα chapters ωστε η δράση να προχωρήσει γρήγορα και ναμην γίνει τόσο κουραστικό.

#363 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 25 October 2008 - 06:35

Όπως καί να το κάνουμε αυτές οι άθλιες μάχες πιστεύω ότι θα συνεχιστούν για ακόμα 2 επεισόδια. Καί ελπίζω αργότερα να δούμε μάχες σαν αυτή του Noitora με τον Zaraki, δλδ περισσότερο ξύλο καί λιγότερη κουβέντα.

Όσων αφορά το last chapter εκεί που έλεγα ότι θα δούμε κανα bankai της Soifon, μας έβαλε να δούμε την μάχη του ιπποπόταμου vs ελέφαντα:deadga6::erk:!!!!!Απλά έλεος.

#364 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 27 October 2008 - 17:47

ρε παιδες τι έχουν πάθει όλοι στο μπλιτσ ??? κρίση αυτοπεπίθησης έχουν??? όλη την ώρα λένε "ξέρεις ποιός είμαι εγώ?","ξέρεις τι θα σου κάνω εγώ?" και στο τέλος έρχεται το αποτελειοτικό "θα σου επιτρέψω να μάθεις το όνομά μου"....τι είναι ρε φίλε το όνομα σου? τιμή θα μου κάνεις? και στα @@ μου ποιος είσαι εσυ και στα @@ μου τι νομίζεις πως θα μου κάνεις....
ένας ρεαλιστικός χαρακτήρας δεν υπάρχει? τι κάνουν δλδ παίζουν?καλο είναι να εξυγούν μια κίνιση που κάνανε στον αντιπαλό τους...αλλα να του λένε τι κάνει πρην τη χρησημοποιήσουν για να την αποφίγει? και πόσο πιο κλισέ πια?

ΘΕΕ ΚΑΝΕ ΚΆΤΙ ΒΟΗΘΑΜΕ!!!! παίζει να το κάνω ντροπ και εγώ άμεσα....δεν πάει αλο αυτό το πράγμα με το μπλιτσ. έχει καταντίσει γελείο...
πάμε τώρα στο σχολιασμό του επισοδίου.

Η σοι φον είναι ηλίθια απλά!!!.
ο ομαεντα είναι πιο ρεσπεκτ απο τη σοι φον!!!αλλά έχει ψυχολογικά προβλήματα όπως όλοι εκεί μέσα!!!!

Υ.Γ λίγος ρεαλισμός δεν έβλαψε κανέναν!!!!!!!!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Κατα κοινη ομολογια το manga bleach εχει πλεον ξεπεσει.Οταν βλεπω τετοιες α8λιοτητες πραγμτικα μου ερχεται αν γιννω kenpachi και να ****** το kubo sτο ξυλο.Μα ειμαστε σοβαροι αν8ρωποι να βλεπουμε τη μαχη ενος που γινεται ελεφαντας και την μαχη του αλλου που γινεται μπαλλονι και χρειαζεται την παρεμβαση captain για να νικη8ει ελεος δλδ:frozen:.Αμ το αλλο ακυρο ο κα8ε αντιπαλος που παλευει με τον αντιστοιχο κακο που το πας δλδ σε 1 πεδιο μαχης ολοι τυχαια πανε να πλακωσουν τον καλο η κακο που ταιριαζει στο προφιλ τους....:fromabove:.Απλα 1 εχω να πω respect σε οτι δινει στο kubo εμπνευση:uhh:

Posted Image

#365 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 27 October 2008 - 22:02

Η αλήθεια είναι οτι το τραβάνε πολύ αλλά πραγματικά το διαβάζω μόνο για να δω ποιον θα πολεμήσουν τα vissard και πως θα νικήσουν τον aizen...

Η σοι φον είναι ηλίθια απλά!!!.
ο ομαεντα είναι πιο ρεσπεκτ απο τη σοι φον!!!αλλά έχει ψυχολογικά προβλήματα όπως όλοι εκεί μέσα!!!!

όλοι είναι λιγο psycho μες στο bleach...γιατί νομίζεις τα βρίσκουν μεταξύ τους και κανείς δεν έχει πεθάνει?:hahaha:

#366 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 October 2008 - 22:31

Koιτάξτε παιδια δεν ειναι ηλιθια η Soi Fon. Παίζει να είναι και από τους πιο αποτελεσματικούς captains της Soul Society. Απλά υποτιμησε τον αντιπαλό της. Και κάποια αφορμή έπρεπε να βρει ο Kubo για να δουμε πλέον το Bankai της. Η καλύτερη μαθήτρια της Yoruichi (μετα τον Byakuyα ισως) ειναι και από τις ελαχιστες γυναικες captain. Ας μην την υποτιμουμε τόσο πολυ,,,

#367 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 29 October 2008 - 07:29

Koιτάξτε παιδια δεν ειναι ηλιθια η Soi Fon. Παίζει να είναι και από τους πιο αποτελεσματικούς captains της Soul Society. Απλά υποτιμησε τον αντιπαλό της. Και κάποια αφορμή έπρεπε να βρει ο Kubo για να δουμε πλέον το Bankai της. Η καλύτερη μαθήτρια της Yoruichi (μετα τον Byakuyα ισως) ειναι και από τις ελαχιστες γυναικες captain. Ας μην την υποτιμουμε τόσο πολυ,,,

To γεγονος οτι ειναι γυναικα εμενα προσωπικα δε μου λεει τπ.Ειχε ικανοτητες προσοντα και ανελιχ8ηκε στη 8εση της.Απο κει και περα ομως 8α επρεπε να ξερει καλυτερα απο τον κα8ενα να μην υποτιμαει κανενα αντιπαλο πραγμα που ειναι απο τους βασικοτερους κανονες στη μαχη και 1 captain σαν και αυτην επρεπε να το εχει μα8ει απεξω μεχρι τωρα.Απο κει και περα οεο ελπιζω να δουμε και το bankai της γτ οπως και να το κανουμε αμα εχει shikai 2 hit ko ε το bankai 8α ειναι 1hit ko:oo::hahaha:

Posted Image

#368 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 29 October 2008 - 12:51

This week's little chap summary,it is so awsome,enjoy

Spoiler:

Posted Image

#369 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 29 October 2008 - 13:04

ναι!!!!! ο ομαέντα σε νέες περιπέτιες!!!!!!!

Μπορεις να μην το γελας σε παρακαλω...δεν καταλαβαινω που βρισκεις το αστειο.Λογικο δεν ειναι ο αν8ρωπος που νικησε τον ελεφαντα να τα σπερνει και η καπταιν του να τον κοιτα με δεος και να λεει καιδ ε του φαινοτανε του που στη:burningbe3:Αλλα περα απο την πλακα πραγματικα το bleach εχει παρει τον κατηφορο αφου βλεπουμε παρανοικα πραγματα οπου χανουν captain kai shinigami με bankai apo μπαλλονια και ακυρους τυπαδες.Δλδ αμα δε μπορει η soi fon να νικησει ενα αρρανκαρ τι σοι διαλο την εχουν βαλει captain of the assassination squad το κερατο μου δλδ:frozen:

Posted Image

#370 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 29 October 2008 - 16:26

βλεπω ο ομαεντα να κερδιζει ολους τους εσπαντα κ τον αιζεν με το ενα χερι!

#371 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 October 2008 - 19:38

εγω πιστευω οτι ολλα ειναι μεσα στο σχεδιο του omaeda.Οπως εκανε τον αργο ενω ηταν γρηγορος,κανονικα ειναι imba και κανει τον βλακα.Για την ακριβεια πιστευω οτι αυτος ειναι ο captain της 1st squad και εχει βαλει τον yamamoto για ξεκαρφωμα.

ο omaeda ειναι αυτος πουκινει τα νηματα και πιστευω οτι εχει και τον aizen.Και το κανονικο ονοπμα του bleach δεν ειναι bleach αλλα omaeda.

καλα τι μλκιες καθομαστε και βλεπουμε???????Χανει η soi fon και μπενει ο κεφτες???????????
Και εχει γουστο να μας πει οτι και αυτο ηταν κολπο της soi fon για να δει τη δυναμη του αλλου.....τεσπα αμα δουμε bankai συγχωρω τον kubo

Edited by Rin, 29 October 2008 - 19:55.

qzMHWHd.png

#372 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 29 October 2008 - 21:07

BEHOLD!!!!:burningbe3:

Spoiler:

Posted Image

#373 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 30 October 2008 - 00:11

πιστευω στα επομενα τσαπτερ εχουν να παιχτουν τρελες μαχες,ειδικα στο χουεκο μουντο αμα δουμε και καμια νελ παλι :nbleed::nbleed:
Posted Image
Posted Image

#374 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 30 October 2008 - 00:36

BEHOLD!!!!:burningbe3:

Spoiler:

holy sh**t!!!

οχι!!! ο ομαεντα μου!!!!!!!!!τωρα η σοι φον θα τσαντιστει γιατι καταβάθος είναι ερωτευμένη με τον ομαεντα και μπει σε rage και θα πατησει χάμο το αρανκαρ και μετά θα παντρεφτει τον ομαεντα και θα τελειώσει το μπλιτς.:orly:

αν και εγτώ πιστεύω οτι στο τέλος θα τους νικίσει όλους ο αιζεν και θα εμφανιστει ξαφνικά ο ρεντζι και θα του πει...
-καλή δουλεια αιζεν κουν....
-στη διαθεσή σας ρεντζι σάμα....

και τελειώνει το μπλιτς...είναι τα πιο λογικά τέλοι που σκεφτικα...]
Posted Image
Spoiler:

#375 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 30 October 2008 - 00:45

Ma τελικα σκεφτομαι και λεω οτι αυτη η κατρακυλα του bleach δεν εχει πλεον σταματημο.Captain πεφτουν σα τσιγαροχαρτα και χρειαζονται τη βοη8εια αλλων και ο ομεαnta eξελισεται σε imba power ranger αντε να δουμε στο τελος και την orihime στη 8εση του κενπατσι

Posted Image