Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 19:24
Επιπλέον οι Fraccio του Barrangan δεν είναι επίσης τυχαίοι αν σκεφτεί κανεις ότι ειναι ο πιο δυνατός απο τους Espada. Λογικό είναι επίσης να είναι και αυτοί αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσουν στα ίσια Captains Και Lieutenants.Αυτό που συνέβη με την Soi Fon είναι ότι προφανώς δεν εκτίμησε σωστά τις δυνατότητες της αντιπάλου της.
Όσο για το Cero. Να πω μόνο ότι εμένα δεν μου δίνει την εντυπωση επιθεσης με Impact δηλαδή σε στυλ χειροβομβίδας. Μου κάνει περισσότερο σε επίθεση με δυνατότητα διατρισης κάτι σαν μια ακρίνα leizer περίπου. Είχαμε δει και στο παρελθόν οπου ο Grimmjow ελιωσε το κεφάλι ενός Fraccio ότι δεν συνοδεύονται απο εκρηξη τα cero. Ως εκτουτου δεν εχουν και ωστικο κύμα. Φυσικά τα πάντα εξαρτώνται και απο την δυναμη και την ένταση την οποία βάζουν στο Cero τους oi Arrancar.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 19:42
κριμα ρε παιδι μου.....

''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 19:55
Επιπλέον οι Fraccio του Barrangan δεν είναι επίσης τυχαίοι αν σκεφτεί κανεις ότι ειναι ο πιο δυνατός απο τους Espada.
εεε δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι ειναι ο δυνατοτερος των εσπαντα.Το οτι ανελαβε τη διακυβερνηση ειναι ενα στοιχειο βεβαια που οδηγει σε αυτο, αλλα αν αναλογιστουμε τα γεγονοτα του bleach ο δυνατοτερος δεν ειναι παντα το αφεντικο.Για παραδειγμα στον ichigo δε προταθηκε καμια σχεση στην ιεραρχια.Επισης μπορει απλα ο start (που για μενα ειναι ο no1) να βαριεται να παρει την αρχηγεια, τετοιο τεμπελοσκυλο που ειναι
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 20:06
εεε δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι ειναι ο δυνατοτερος των εσπαντα.Το οτι ανελαβε τη διακυβερνηση ειναι ενα στοιχειο βεβαια που οδηγει σε αυτο, αλλα αν αναλογιστουμε τα γεγονοτα του bleach ο δυνατοτερος δεν ειναι παντα το αφεντικο.Για παραδειγμα στον ichigo δε προταθηκε καμια σχεση στην ιεραρχια.Επισης μπορει απλα ο start (που για μενα ειναι ο no1) να βαριεται να παρει την αρχηγεια, τετοιο τεμπελοσκυλο που ειναι
Mα ο Ichigo δεν είναι ο δυνατότερος.... Έχει σίγουρα ταλέντο και μεγάλο απόθεμα δυνάμεων αλλά και ελλείψεις σε εμπειρία και γνώσεις. Απέκτησε πολύ πρόσφατα Bankai Και μπορεί να ελέγχει μία και μόνο τεχνική του. Έχει μηδαμινές γνωσεις σε Kidou τεχνικές και πολεμά χωρίς στρατηγική. Με άλλα λόγια ναι έχει κάνει πολύ καλή αρχή αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά του ακόμη. Γι αυτό και πιστεύω ότι τελικά δεν θα έιναι αυτός ο οποίος θα νικήσει τον Aizen.
Eπιπλέον και να μην είναι ο Barrangan o πιο δυνατός είναι σιγουρα μεσα στους τρείς μην πω και δυο πιο δυνατούς. Άρα θα εχει και τα αναλογα fraccio.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 22:37
ένας ρεαλιστικός χαρακτήρας δεν υπάρχει? τι κάνουν δλδ παίζουν?καλο είναι να εξυγούν μια κίνιση που κάνανε στον αντιπαλό τους...αλλα να του λένε τι κάνει πρην τη χρησημοποιήσουν για να την αποφίγει? και πόσο πιο κλισέ πια?
ΘΕΕ ΚΑΝΕ ΚΆΤΙ ΒΟΗΘΑΜΕ!!!! παίζει να το κάνω ντροπ και εγώ άμεσα....δεν πάει αλο αυτό το πράγμα με το μπλιτσ. έχει καταντίσει γελείο...
πάμε τώρα στο σχολιασμό του επισοδίου.
Η σοι φον είναι ηλίθια απλά!!!.
ο ομαεντα είναι πιο ρεσπεκτ απο τη σοι φον!!!αλλά έχει ψυχολογικά προβλήματα όπως όλοι εκεί μέσα!!!!
Υ.Γ λίγος ρεαλισμός δεν έβλαψε κανέναν!!!!!!!!

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 22:49

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 23:10

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 23:13
έκτος βέβαια και αν ο κουμπο θέλει να μιλίσει για την σουλ σοσάιτη τον καθυστεριμένων και των κομπλεξικών... γιατι αυτό είναι όλοι εκει μέσα....
Υ.Γ ιριστελα τσαν...(καμια σχέση με τον τσακη τσαν). δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. απλά λέω την δική μου οπτική.

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 23:15
Χμμμ σε ενα anime όπου υπάρχουν αόρατα πνεύματα, εναλλακτικές διαστάσεις περίεργα σπαθιά και που η μοίρα του κόσμου εν μέρει εξαρτάται από ενα 15χρονο που καλά καλά δεν ξέρει που πανε τα 4 νομίζω ο ρεαλισμός δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο
ξεχασες τη ψυχικη φυματιωση

οντως αυτη η κριση coolαδας που εχουν παθει ολλοι ειναι απιστευτα ενοχλητικη.Απο την Halibel μεχρι και τον omaeda.
-do you know who i am?
-we dont give a fuck who u are,just die quickly so we can see a fucking good battle!!!!!
που ειναι οι ulpuiorra,byakuya που απλα ενα χμμμμμμμμμ κανουνε και αρχιζουν παιχνιδι????
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 23:24

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 23:35
όσων λαφορα τον ζήτημα περι σούπερμαν λύθηκε..4. Aizen - 8.5/10 - SUPERMAN
τώρα όσων αφορά το "ξύλο" και το "αίμα"...
΄κάθε 2 μπουνιές μιλάνε επί ένα τέταρτο οπότε δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ...
αίμα δεν έχει... ελάχιστο θα έλεγα...

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 23:40
όσων λαφορα τον ζήτημα περι σούπερμαν λύθηκε..
τώρα όσων αφορά το "ξύλο" και το "αίμα"...
΄κάθε 2 μπουνιές μιλάνε επί ένα τέταρτο οπότε δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ...
αίμα δεν έχει... ελάχιστο θα έλεγα...
το προβλημα ειναι οτι επι 3 chapters χωριζωνταν σε ζευγη,ανταλαζαν φονικες ματιες,ελεγαν cool ατακες ,τραβαγαν σπαθι και μετα........μεχρι εκει,τιποτα παραπανω...............
καλα ο kubo τοσο πολυ γραμμενους μας εχει?δηλαδη σα δημιουργος, δεν τον ποναει να βλεπει το εργο του να εχει πεσει τοσο???????
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 23:41
οπότε σε αυτό λάθος μου..αλλά το ξύλο εγώ το βαριέμαι όταν μιλάνε και αναλυουν την δημιουργεία της ανθρωπότητας πριν απο κάθε μπουκέτο...

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 23:49
@ Hellkeeper
Αυτή έιναι η τεχνική της Soifon... Άμα χτυπήσει 2 φορές με το dagger αυτό στο ίδιο σημείο του σώματος του άλλου, αυτός πεθαίνει...
ξερω για την τεχνικη, για το το οτι τους λενε τις τεχνικες τους δεν καταλαβαινω, δηλαδη εσυ αμα πηγαινες να σκοτωσεις καποιον στο ιδιο επιπεδο με σενα, 8α του εκανες το δωρο να του πεις οτι με το που τον κτυπησεις/ακουμπησεις 2 φορες με τη λαλακια στο δακτυλο(goth διακοσμητικο) 8α πεθαινε ??? ελεος εχει γινει η κατασταση.
ρε παιδες τι έχουν πάθει όλοι στο μπλιτσ ??? κρίση αυτοπεπίθησης έχουν??? όλη την ώρα λένε "ξέρεις ποιός είμαι εγώ?","ξέρεις τι θα σου κάνω εγώ?" και στο τέλος έρχεται το αποτελειοτικό "θα σου επιτρέψω να μάθεις το όνομά μου"....τι είναι ρε φίλε το όνομα σου? τιμή θα μου κάνεις? και στα @@ μου ποιος είσαι εσυ και στα @@ μου τι νομίζεις πως θα μου κάνεις....
ένας ρεαλιστικός χαρακτήρας δεν υπάρχει? τι κάνουν δλδ παίζουν?καλο είναι να εξυγούν μια κίνιση που κάνανε στον αντιπαλό τους...αλλα να του λένε τι κάνει πρην τη χρησημοποιήσουν για να την αποφίγει? και πόσο πιο κλισέ πια?
ΘΕΕ ΚΑΝΕ ΚΆΤΙ ΒΟΗΘΑΜΕ!!!! παίζει να το κάνω ντροπ και εγώ άμεσα....δεν πάει αλο αυτό το πράγμα με το μπλιτσ. έχει καταντίσει γελείο...
πάμε τώρα στο σχολιασμό του επισοδίου.
Η σοι φον είναι ηλίθια απλά!!!.
ο ομαεντα είναι πιο ρεσπεκτ απο τη σοι φον!!!αλλά έχει ψυχολογικά προβλήματα όπως όλοι εκεί μέσα!!!!
Υ.Γ λίγος ρεαλισμός δεν έβλαψε κανέναν!!!!!!!!
+10 συμφονω, πρεπει καπως να αλλαξει η κατασταση