Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#346 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 October 2008 - 19:24

Καταρχάς εγω το σημερινο κεφάλαιο το βρηκα αρκετά καλό. Να λαβουμε λίγο υπόψιν ότι το περιεργο θα ήταν να συνεχιζε ο Omaeda να φαίνεται άχρηστος. Εμένα μου είχε δημιουργηθεί πραγματικά η απορία πως ενας τόσο αχρηστος και δειλός Shinigami ήταν Lieutenant στην 2nd Division υπό τις διαταγές μίας Captain που δεν χαρίζεται σε κανέναν. Οπότε το ότι απλά προσποιούταν τον άχρηστο μου φάνηκε πολύ λογικό και αρκετά εξυπνη τακτική για να αντιληφθεί πλήρως τις δυνάμεις του αντιπάλου του.

Επιπλέον οι Fraccio του Barrangan δεν είναι επίσης τυχαίοι αν σκεφτεί κανεις ότι ειναι ο πιο δυνατός απο τους Espada. Λογικό είναι επίσης να είναι και αυτοί αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσουν στα ίσια Captains Και Lieutenants.Αυτό που συνέβη με την Soi Fon είναι ότι προφανώς δεν εκτίμησε σωστά τις δυνατότητες της αντιπάλου της.

Όσο για το Cero. Να πω μόνο ότι εμένα δεν μου δίνει την εντυπωση επιθεσης με Impact δηλαδή σε στυλ χειροβομβίδας. Μου κάνει περισσότερο σε επίθεση με δυνατότητα διατρισης κάτι σαν μια ακρίνα leizer περίπου. Είχαμε δει και στο παρελθόν οπου ο Grimmjow ελιωσε το κεφάλι ενός Fraccio ότι δεν συνοδεύονται απο εκρηξη τα cero. Ως εκτουτου δεν εχουν και ωστικο κύμα. Φυσικά τα πάντα εξαρτώνται και απο την δυναμη και την ένταση την οποία βάζουν στο Cero τους oi Arrancar.

#347 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 24 October 2008 - 19:42

περιμενα και εγω να φτιαξει αλλα δεν.........
κριμα ρε παιδι μου.....:if:

θα με αναγκασουν να το ξανασταματησω....

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#348 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 October 2008 - 19:55

Επιπλέον οι Fraccio του Barrangan δεν είναι επίσης τυχαίοι αν σκεφτεί κανεις ότι ειναι ο πιο δυνατός απο τους Espada.

εεε δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι ειναι ο δυνατοτερος των εσπαντα.Το οτι ανελαβε τη διακυβερνηση ειναι ενα στοιχειο βεβαια που οδηγει σε αυτο, αλλα αν αναλογιστουμε τα γεγονοτα του bleach ο δυνατοτερος δεν ειναι παντα το αφεντικο.Για παραδειγμα στον ichigo δε προταθηκε καμια σχεση στην ιεραρχια.Επισης μπορει απλα ο start (που για μενα ειναι ο no1) να βαριεται να παρει την αρχηγεια, τετοιο τεμπελοσκυλο που ειναι

qzMHWHd.png

#349 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 October 2008 - 20:06

εεε δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι ειναι ο δυνατοτερος των εσπαντα.Το οτι ανελαβε τη διακυβερνηση ειναι ενα στοιχειο βεβαια που οδηγει σε αυτο, αλλα αν αναλογιστουμε τα γεγονοτα του bleach ο δυνατοτερος δεν ειναι παντα το αφεντικο.Για παραδειγμα στον ichigo δε προταθηκε καμια σχεση στην ιεραρχια.Επισης μπορει απλα ο start (που για μενα ειναι ο no1) να βαριεται να παρει την αρχηγεια, τετοιο τεμπελοσκυλο που ειναι

Mα ο Ichigo δεν είναι ο δυνατότερος.... Έχει σίγουρα ταλέντο και μεγάλο απόθεμα δυνάμεων αλλά και ελλείψεις σε εμπειρία και γνώσεις. Απέκτησε πολύ πρόσφατα Bankai Και μπορεί να ελέγχει μία και μόνο τεχνική του. Έχει μηδαμινές γνωσεις σε Kidou τεχνικές και πολεμά χωρίς στρατηγική. Με άλλα λόγια ναι έχει κάνει πολύ καλή αρχή αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά του ακόμη. Γι αυτό και πιστεύω ότι τελικά δεν θα έιναι αυτός ο οποίος θα νικήσει τον Aizen.
Eπιπλέον και να μην είναι ο Barrangan o πιο δυνατός είναι σιγουρα μεσα στους τρείς μην πω και δυο πιο δυνατούς. Άρα θα εχει και τα αναλογα fraccio.

#350 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 24 October 2008 - 21:04

So so.

Δεν με συγκίνησε αλλά τουλάχιστον είδαμε ότι η Soifon διαλέγει τους από κάτω της (λέμε τώρα-όχι πως περίμενα να χάσει ο "χοντρούλης")

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#351 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 24 October 2008 - 22:37

ρε παιδες τι έχουν πάθει όλοι στο μπλιτσ ??? κρίση αυτοπεπίθησης έχουν??? όλη την ώρα λένε "ξέρεις ποιός είμαι εγώ?","ξέρεις τι θα σου κάνω εγώ?" και στο τέλος έρχεται το αποτελειοτικό "θα σου επιτρέψω να μάθεις το όνομά μου"....τι είναι ρε φίλε το όνομα σου? τιμή θα μου κάνεις? και στα @@ μου ποιος είσαι εσυ και στα @@ μου τι νομίζεις πως θα μου κάνεις....
ένας ρεαλιστικός χαρακτήρας δεν υπάρχει? τι κάνουν δλδ παίζουν?καλο είναι να εξυγούν μια κίνιση που κάνανε στον αντιπαλό τους...αλλα να του λένε τι κάνει πρην τη χρησημοποιήσουν για να την αποφίγει? και πόσο πιο κλισέ πια?

ΘΕΕ ΚΑΝΕ ΚΆΤΙ ΒΟΗΘΑΜΕ!!!! παίζει να το κάνω ντροπ και εγώ άμεσα....δεν πάει αλο αυτό το πράγμα με το μπλιτσ. έχει καταντίσει γελείο...
πάμε τώρα στο σχολιασμό του επισοδίου.

Η σοι φον είναι ηλίθια απλά!!!.
ο ομαεντα είναι πιο ρεσπεκτ απο τη σοι φον!!!αλλά έχει ψυχολογικά προβλήματα όπως όλοι εκεί μέσα!!!!

Υ.Γ λίγος ρεαλισμός δεν έβλαψε κανέναν!!!!!!!!
Posted Image
Spoiler:

#352 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 October 2008 - 22:49

Χμμμ σε ενα anime όπου υπάρχουν αόρατα πνεύματα, εναλλακτικές διαστάσεις περίεργα σπαθιά και που η μοίρα του κόσμου εν μέρει εξαρτάται από ενα 15χρονο που καλά καλά δεν ξέρει που πανε τα 4 νομίζω ο ρεαλισμός δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο :hahaha:... Οk παιδια ας καταλάβουμε ότι δεν πρόκειται να βρούμε και το νόημα της ζωής στο bleach και ας απολαύσουμε ήρεμοι μετά από αυτήν την διαπίστωση, τις μάχες το αίμα και το σφάξιμο......

#353 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 24 October 2008 - 23:10

Ναι αλλα αυτο δεν σημαινει επεισης οτι δεν καταλαβαινουμε τι μας γινεται και οτι ο Kubo τις τελευταιες βδομαδες βγαζει chapters τα οποια το ενα ειναι μια πιο αθλια αντιγραφη του προηγουμενου.Πιστευω ακομα πως ολοι αρχισαμε το Bleach για τις ωραιες μαχες του και οτι μετα το Soul Society arc ολοι λεγαν οτι ειναι τρομερο ανιμε.Τωρα ομως(που το μανγκα πλησιαζει και το τελος του)δεν γινεται να μην εκφρασουμε την δυσαρεσκεια μας σαν fans κι εμεις.Η καθε μαχη ειναι carbon της προηγουμενης και οι αντιπαλοι αντιγραφα των αλλων....Νταξυ ειπαμε να δειξουμε κατανοηση αλλα οχι και να συμβαινει συνεχεια το ιδιο πραγμα:terror2:.Κατα την γνωμη μου ο Kubo στεγνα θελει να μας δειξει οτι βιαζεται να τελειωσει το μανγκα που βλεπει οτι εχει παρει την κατω βολτα. Τωρα για το σημερινο chapter θα πω ενα καλο λογο,οτι ηταν δηλαδη καλυτερο απο τα 3 προηγουμενα αλλα ηταν και πολυ ηλιθια η ολη φαση που παιχτηκε σημερα...Τεσπα απο υπομονη καλα ειμαστε οποτε θελω να ελπιζω πως δεν θα συνεχισει να μας ταιζει κουτοχορτο ο Kubo για πολυ ακομα.
Posted Image

#354 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 24 October 2008 - 23:13

είναι πολύ λογικό ένα άνιμε που μιλάει για έναν διαφορετικό κόσμο με διαφορετικά γεγονότα απο αυτά του δικού μας και με διαφορετικά στανταρ να είναι διαφορετικες και οι λογικές όπως και οι πεπιθίσεις των χαρακτήρων. παρ'όλα αυτα το ανιμε αυτο αναφέρεται σε ένα κοινό του δικού μας κόσμου με τα δεικά μας στανταρ. οπότε μια δώση ρεαλισμού θα ήταν καλή για να μπορέσει να γίνει κατανοητό. εφ όσων πάντα δεν μιλάμε για μια κουλτουργιαρικη ταινεία με βαθύ νόημα...μιλάμε πάντα για ένα κλασικότατο στιλλ άνιμε στο οποίο λύπει η στοιχειώδεις λογική.
έκτος βέβαια και αν ο κουμπο θέλει να μιλίσει για την σουλ σοσάιτη τον καθυστεριμένων και των κομπλεξικών... γιατι αυτό είναι όλοι εκει μέσα....

Υ.Γ ιριστελα τσαν...(καμια σχέση με τον τσακη τσαν). δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. απλά λέω την δική μου οπτική.
Posted Image
Spoiler:

#355 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 October 2008 - 23:15

Χμμμ σε ενα anime όπου υπάρχουν αόρατα πνεύματα, εναλλακτικές διαστάσεις περίεργα σπαθιά και που η μοίρα του κόσμου εν μέρει εξαρτάται από ενα 15χρονο που καλά καλά δεν ξέρει που πανε τα 4 νομίζω ο ρεαλισμός δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο :hahaha:

ξεχασες τη ψυχικη φυματιωση:hahaha::hahaha::hahaha:

οντως αυτη η κριση coolαδας που εχουν παθει ολλοι ειναι απιστευτα ενοχλητικη.Απο την Halibel μεχρι και τον omaeda.
-do you know who i am?
-we dont give a fuck who u are,just die quickly so we can see a fucking good battle!!!!!

που ειναι οι ulpuiorra,byakuya που απλα ενα χμμμμμμμμμ κανουνε και αρχιζουν παιχνιδι????

qzMHWHd.png

#356 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 24 October 2008 - 23:24

Καταρχην συμφονω οτι ειναι σκετη copia του ss arc,ειχα ποροθει στο να το διαβαζω κ να το βλεπω πολλες φορες,κ βλεπω στην συνεχεια ο kubo να κανει το ιδιο,στο ss arc o ichigo saves rukia,in hm arc,saves inoue,who is he anyway,superman??:P:hahaha: xd,περιμενα διαφορετικη τν πλοκη after ss, αλλα οπως ειπε κ η iristela chan,θα αρκεστουμε στο αιμα κ στο σφαξιδι,ετσι απλα:smokingg:

Posted Image

#357 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 24 October 2008 - 23:35

4. Aizen - 8.5/10 - SUPERMAN

όσων λαφορα τον ζήτημα περι σούπερμαν λύθηκε..

τώρα όσων αφορά το "ξύλο" και το "αίμα"...

΄κάθε 2 μπουνιές μιλάνε επί ένα τέταρτο οπότε δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ...
αίμα δεν έχει... ελάχιστο θα έλεγα...
Posted Image
Spoiler:

#358 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 October 2008 - 23:40

όσων λαφορα τον ζήτημα περι σούπερμαν λύθηκε..

τώρα όσων αφορά το "ξύλο" και το "αίμα"...

΄κάθε 2 μπουνιές μιλάνε επί ένα τέταρτο οπότε δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ...
αίμα δεν έχει... ελάχιστο θα έλεγα...

το προβλημα ειναι οτι επι 3 chapters χωριζωνταν σε ζευγη,ανταλαζαν φονικες ματιες,ελεγαν cool ατακες ,τραβαγαν σπαθι και μετα........μεχρι εκει,τιποτα παραπανω...............

καλα ο kubo τοσο πολυ γραμμενους μας εχει?δηλαδη σα δημιουργος, δεν τον ποναει να βλεπει το εργο του να εχει πεσει τοσο???????

qzMHWHd.png

#359 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 24 October 2008 - 23:41

βασικά αίμα έχει..στην αρχή το μάνγκα δεν το βλέπα και στο ανιμε κόβανε τις σκηνες με αίμα και βάζανε λιγότερο...βλ. τότε με την ίνουε και τον τσαντ που του κόψανε το χέρι.
οπότε σε αυτό λάθος μου..αλλά το ξύλο εγώ το βαριέμαι όταν μιλάνε και αναλυουν την δημιουργεία της ανθρωπότητας πριν απο κάθε μπουκέτο...
Posted Image
Spoiler:

#360 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 24 October 2008 - 23:49

@ Hellkeeper
Αυτή έιναι η τεχνική της Soifon... Άμα χτυπήσει 2 φορές με το dagger αυτό στο ίδιο σημείο του σώματος του άλλου, αυτός πεθαίνει...

ξερω για την τεχνικη, για το το οτι τους λενε τις τεχνικες τους δεν καταλαβαινω, δηλαδη εσυ αμα πηγαινες να σκοτωσεις καποιον στο ιδιο επιπεδο με σενα, 8α του εκανες το δωρο να του πεις οτι με το που τον κτυπησεις/ακουμπησεις 2 φορες με τη λαλακια στο δακτυλο(goth διακοσμητικο) 8α πεθαινε ??? ελεος εχει γινει η κατασταση.

ρε παιδες τι έχουν πάθει όλοι στο μπλιτσ ??? κρίση αυτοπεπίθησης έχουν??? όλη την ώρα λένε "ξέρεις ποιός είμαι εγώ?","ξέρεις τι θα σου κάνω εγώ?" και στο τέλος έρχεται το αποτελειοτικό "θα σου επιτρέψω να μάθεις το όνομά μου"....τι είναι ρε φίλε το όνομα σου? τιμή θα μου κάνεις? και στα @@ μου ποιος είσαι εσυ και στα @@ μου τι νομίζεις πως θα μου κάνεις....
ένας ρεαλιστικός χαρακτήρας δεν υπάρχει? τι κάνουν δλδ παίζουν?καλο είναι να εξυγούν μια κίνιση που κάνανε στον αντιπαλό τους...αλλα να του λένε τι κάνει πρην τη χρησημοποιήσουν για να την αποφίγει? και πόσο πιο κλισέ πια?

ΘΕΕ ΚΑΝΕ ΚΆΤΙ ΒΟΗΘΑΜΕ!!!! παίζει να το κάνω ντροπ και εγώ άμεσα....δεν πάει αλο αυτό το πράγμα με το μπλιτσ. έχει καταντίσει γελείο...
πάμε τώρα στο σχολιασμό του επισοδίου.

Η σοι φον είναι ηλίθια απλά!!!.
ο ομαεντα είναι πιο ρεσπεκτ απο τη σοι φον!!!αλλά έχει ψυχολογικά προβλήματα όπως όλοι εκεί μέσα!!!!

Υ.Γ λίγος ρεαλισμός δεν έβλαψε κανέναν!!!!!!!!

+10 συμφονω, πρεπει καπως να αλλαξει η κατασταση :P