Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3256 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 15:02

Και τα δύο είναι μαυρομάλλικα μαυροντυμένα bishonen με το μισό πρόσωπο καλυμμένο έναν ώμο ακάλυπτο και ένα περίεργο ματζαφλάρι στο ένα χέρι-δεν φαίνεται από την pic but Lucy has one- (και τους δύο αν τους βρείς μπροστά σου την έκατσες αλλά αυτό δεν μετράει). Αντί να βάλει λουράκια έβαλε επιδέσμους και τα μαλλιά του ichigo είναι πιο μακριά. WOW τεράστια διαφορά (not):laugh:.

Kαλά ντε! :whistling: για μια λεξη θα τα χαλάσουμε; σιγά. :rolleyes: ετσι κι αλλιώς ολοι αντιγράφουν από όλους. απλώς εγώ οταν ακουω ριποφ μουρχεται στο μυαλό (στο ποιο; ) εκείνη η ρώσικη σαλάτα που είχε φτιαξει ο γιος του Σιμμονς και παθαινεις κραμπες απο το γελιο οταν το βλεπεις. κατι εξωφθαλμο δηλαδη.

Αμα ψαξεις τυπους με μαυρο ριχτο :cry5: μαλλι κατραμι "κακη" φατσα και κατι μεγαλο και απειλητικο στο δεξι χερι, ουουου... καληνυχτα!:OMG3: φτιαξε καφε και παρε μπλοκακι...

οτι πουλαει ανακυκλωνεται. ή οπως λεγαν και στο southpark "simpsons did it!"

Ον τοπικ ναου...

Θα συμφωνησω οτι εχουν πολλά να απαντηθουν( και αρκετα γκουχου φραγκα να βγουν γκουχου) οποτε είμαι σίγουρος οτι κατι θα γινει για να συνεχιστει το σόου.

Εστω κι αν ο Φραουλας παρει καλασνικοφ...

stasou%2520mygdala.jpg

#3257 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 16:11

Πάντως μου φαίνεται σαν να έχουν φτάσει η χαρακτήρες στην έσχατη μορφή τους, άντε να κάνει κανά bankai o Aizen αν το θυμηθεί ο Κούμπο.Δλδ τι παραπάνω να μας δείξει ?, χάλια είναι άντε να τελείωνει...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3258 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 16:29

Πάντως μου φαίνεται σαν να έχουν φτάσει η χαρακτήρες στην έσχατη μορφή τους, άντε να κάνει κανά bankai o Aizen αν το θυμηθεί ο Κούμπο.Δλδ τι παραπάνω να μας δείξει ?, χάλια είναι άντε να τελείωνει...

Tι Bankai να κάνει; Εδώ ξέχασε ότι έχει δικό του zampakuto. Πόσο power-up θα του προσφέρει ένα bankai απο την στιγμή που ήδη έχει το Hōgyoku και μάλιστα έγινε και η ένωση τους;

#3259 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 16:55

http://mangastream.com/read/bleach/23917951/13

βασικα αφου αγγιξε το σπαθι του νομιζω ειναι αχρηστο το zampakuto.. τωρα το bankai ειναι αλλη ιστορια.. δεν ειναι ο μονος που εχει και δεν το σκαει..

#3260 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 17:00

Ε δεν έχει μείνει και τπτ άλλο :canthelp:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3261 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 17:07

http://mangastream.com/read/bleach/23917951/13

βασικα αφου αγγιξε το σπαθι του νομιζω ειναι αχρηστο το zampakuto.. τωρα το bankai ειναι αλλη ιστορια.. δεν ειναι ο μονος που εχει και δεν το σκαει..

Δεν μας έχει πει κανείς πως ακουμπώντας μια φορά το σπαθί του Άιζεν αποκτάς για πάντα ανοσία στις ψευδαισθήσεις. Και bankai να χρησιμοποιήσει σε αυτήν την μάχη δεν παίζει με τίποτα. Λογικά το power-up της Hoygyoku θεωρείται το απόλυτο όπλο του, και αυτό ήταν που χρησιμοποίησε τελευταίο.

Ειρωνία πως η μάχη Ichigo vs Aizen κατέληξε ουσιαστικά να είναι Tensa Zangetsu vs Hougyoku.

#3262 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 17:20

Δεν μας έχει πει κανείς πως ακουμπώντας μια φορά το σπαθί του Άιζεν αποκτάς για πάντα ανοσία στις ψευδαισθήσεις. Και bankai να χρησιμοποιήσει σε αυτήν την μάχη δεν παίζει με τίποτα. Λογικά το power-up της Hoygyoku θεωρείται το απόλυτο όπλο του, και αυτό ήταν που χρησιμοποίησε τελευταίο.

Ειρωνία πως η μάχη Ichigo vs Aizen κατέληξε ουσιαστικά να είναι Tensa Zangetsu vs Hougyoku.

http://bleach.wikia.com/wiki/Aizen

τωρα βαριεμαι να ψαχνω το μανγκα οπωτε διαβασε το απο εκει

While the illusions Kyōka Suigetsu creates are quite powerful, those with considerable power and skill themselves may be able to note slight differences in the illusions compared to the real thing, even if they are not able to determine what, precisely, is different. Captain Retsu Unohana was able to detect something was amiss with Aizen's fake corpse, even though she did not realize what until seeing Aizen alive.[32] Kyōka Suigetsu's reiatsu gives it away to those keen enough to sense its actual presence past the illusions created by its complete hypnosis.[165] Gin reveals that the sole way to escape Kyōka Suigetsu's ability is by touching the blade itself before complete hypnosis is activated.[166]

εδιτ!: βασικα λεει λολ , τωρα το δα, τσαπτερ 393 σελ 10.. θεωροντας παντα δεδομενο οτι ο αιζεν δεν εχει σκασει ιλουζιον απο πριν στον ιτσιγκο (ε νταξι ποσο τρολ ρε κουμπο για να μας κανεις κατι τετοιο) ο ιτσιγκος εχει ανοσια πλεον...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 16 Σεπτέμβριος 2010 - 18:25

#3263 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 17:32

http://manga.bleachexile.com/bleach-chapter-427-page-14.html

--The sole way to escape KS's ability is to be touching the blade itself before complete hypnosis is activated--

Eίναι πως το ερμηνεύει κανείς. Μπορεί να χρειάζεται να ακουμπάς συνέχεια την λεπίδα, κάτι σαν την αδυναμία στο Βankai του Tousen. Δεν είναι σίγουρο πως έχει ανοσία λόγω αυτού. Αλλα δεν έχει νόημα να το συζητάμε αφου ο Ichigo δεν έχει δει το shikai και έτσι και θα τον πιάσει σε ψευδαίσθηση.

#3264 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 19:39

Αν δεχτούμε οτι με τη χρήση του final getsuga ο Ichigo θα χάσει τις δυνάμεις του, τότε ο Zangetsu είναι παρτάκιας. Στην ανάμνηση του Ichigo βλέπουμε τον Zangetsu να λέει οτι ήθελε να προστατέψει τον Ichigo, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως αλτρουιστή. Όμως ο μόνος που θα χαθεί είναι ο Zangetsu αφού αυτός είναι η πηγή της δύναμης του αναπληρωτή shinigami.
Πάντως ακόμα και τώρα που ο Aizen μεταμορφώθηκε σε τέρας βουντού, δεν έχει χάσει το αναθεματισμένο του χαμόγελο!

#3265 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 20:09

Τωρα οποιος βρηκε νοημα στο παραπανω ποστ ας στειλει ενα μυνημα με μια καλη επεξηγηση γιατι εγω ακρη δεν εβγαλα...

#3266 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 21:03

http://manga.bleachexile.com/bleach-chapter-427-page-14.html

--The sole way to escape KS's ability is to be touching the blade itself before complete hypnosis is activated--

Eίναι πως το ερμηνεύει κανείς. Μπορεί να χρειάζεται να ακουμπάς συνέχεια την λεπίδα, κάτι σαν την αδυναμία στο Βankai του Tousen. Δεν είναι σίγουρο πως έχει ανοσία λόγω αυτού. Αλλα δεν έχει νόημα να το συζητάμε αφου ο Ichigo δεν έχει δει το shikai και έτσι και θα τον πιάσει σε ψευδαίσθηση.

ναι σοζ, τελικα αυτη η σελίδα ειναι.. (ουτε καν μπηκα να τσεκαρω αυτην που εβαλα:hihi2:)
κοιτα για το χρονο δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι, ελπιζουμε στην ακεραιοτητα των μεταφραστων,
παντος ειναι λογικο αν ειναι ενας ορος απλα να αγγιξεις το σπαθι αν δεν σου εχει σκασει σικαι
αντιθετα μου φενετε χαζο να πρεπει να το ακουμπας συνεχομενα για να μην εχει αποτελεσμα :blurah5:
αν ισχυει το πρωτο παντος, αφου εχει αγγιξει το σπαθι τωρα δεν θα μπορει να του σκασει ιλουζιον:smokingg:
anyways τζαμπα το συζηταμε, η μαχη ειναι πλεον στα επιπεδα brutal strength και ειναι ασκοπο να χαλασει αυτην την εξελιξη με 2-3 ξενερωτα μαγικα..
ichigo's power vs aizen's η οπως ανεφερε παραπανω zangetsu vs hogioku
απλα τα πραγματα:canthelp:

Τωρα οποιος βρηκε νοημα στο παραπανω ποστ ας στειλει ενα μυνημα με μια καλη επεξηγηση γιατι εγω ακρη δεν εβγαλα...

oυτε εγω στο νοημα του ποστ σου...
αυτο που λεει στην ουσια ειναι οτι αφου θα χασει τις δυναμεις του θα χαθει και ο zangetsu (η πηγη αυτων) , δεν ειναι λιγο χαζο αυτο αφου ο zangetsu του εδειξε την τεχνικη? ειναι τοσο τερας ηθικης!

#3267 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 21:58

Ναι το ΄παρτακιας΄ γιατι δεν καταλαβα!! Do i miss something? και δεν μπορω να ακολουθησω τη λογικη του ποστ?

edit: τελικα νομιζω καλαταβα (δεν ειμαι ντε και σιγουρος)

#3268 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 22:08

Χμμμμμ ακομη και αν ειχα ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα δεν αντεξα να μην φωναξω noooooooooooo αρκετα δυνατα για να με ακουσουν oι περισσότεροι γειτονες... Γιατι και αλλο power up που περιλαμβανει και αλλαγη μαλλιου?

Γιατί? Γιατιιιιιιιιιιιι?

Δεν μοιαζει καν εξωτερικα με τον Ichigo! Ele0s. It's called bleach damn it, because ichigo has bleached hair or sth...Γιατι αλλαξε και το χρωμα, μια χαρα γαματος ήταν πριν!

Τεσπα, περα απο αυτο, μου ηρθε μια ιδεα τωρα. Ichigo dies, becomes a spirit, becomes a shinigami again etc etc. Αρα μπορει να συνεχιστεί η σειρά!:canthelp: Ή θα γίνει το άλλο, που ειναι και πιο πιθανο: ο Isshin θα του πει τον τρόπο να ξαναβρει τις δυναμεις του, που του πηρε 20 χρόνια να τον βρει.
Κριμα να τελειωσει τετοιο καλο manga. :(

#3269 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 23:26

Οχι φιλε οοοοοχι αρκετα μας τα επρηξε ο Kubo. Καλα κανει και τελειωνει απο εκει που το διαβαζα μανιακα εχει καταντησει ηλιθιο και μια συνηθεια που πρεπει να κοψω. Ολες οι μαχες ειναι σε φαση
Κακος: Χααα σικαι φαε ξυλο.Τι θες και αλλο? Χααα BANKAI! Γινε μαρτυρας στην πραγματικη μου δυναμη!
Καλος: What power level over 9000!? LULZ! οοχ τελειωσε BAN-KAIIIII!
Κακος: Τι να μου κλασεις???
Καλος: Τι ε? ΜΑΣΚΑ~!
Κακος (αφου εφαγε ξυλο): σγκρουντ πως γινεται να με νικησε ενα ποταπο σκουληκι!?...

Κατι θυμιζει φτηνη απομιμηση ενος εργου του κυριου Arika Ritoyama (slightly mispelled)...
Τa τελευταιa chapter μεχρι τωρα ηταν κατι αναλογο με τον παραπανω διαλογο...απλα αποτυχια...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 17 Σεπτέμβριος 2010 - 00:59

#3270 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 15:46

Οχι φιλε οοοοοχι αρκετα μας τα επρηξε ο Kubo. Καλα κανει και τελειωνει απο εκει που το διαβαζα μανιακα εχει καταντησει ηλιθιο και μια συνηθεια που πρεπει να κοψω. Ολες οι μαχες ειναι σε φαση
Κακος: Χααα σικαι φαε ξυλο.Τι θες και αλλο? Χααα BANKAI! Γινε μαρτυρας στην πραγματικη μου δυναμη!
Καλος: What power level over 9000!? LULZ! οοχ τελειωσε BAN-KAIIIII!
Κακος: Τι να μου κλασεις???
Καλος: Τι ε? ΜΑΣΚΑ~!
Κακος (αφου εφαγε ξυλο): σγκρουντ πως γινεται να με νικησε ενα ποταπο σκουληκι!?...

Κατι θυμιζει φτηνη απομιμηση ενος εργου του κυριου Arika Ritoyama (slightly mispelled)...
Τa τελευταιa chapter μεχρι τωρα ηταν κατι αναλογο με τον παραπανω διαλογο...απλα αποτυχια...

χαχαχα. Εχουν γινει κλισε οι μαχες. Παντως δεν ειμαι σιγουρος οτι τελειωνει. Υπαρχει και η ομαδα zero και ο βασιλιας. Μπορει να χει πολυ πραγμα ακομα. Κι επισης και να χασει τις δυναμεις του ο φραουλας, ποιος μου λεει οτι ο Κουμπο δεν θα βαλει την Οριχιμε να τον επαναφερει στην προηγουμενη κατασταση?