http://manga.bleachexile.com/bleach-chapter-427-page-14.html
--The sole way to escape KS's ability is to be touching the blade itself before complete hypnosis is activated--
Eίναι πως το ερμηνεύει κανείς. Μπορεί να χρειάζεται να ακουμπάς συνέχεια την λεπίδα, κάτι σαν την αδυναμία στο Βankai του Tousen. Δεν είναι σίγουρο πως έχει ανοσία λόγω αυτού. Αλλα δεν έχει νόημα να το συζητάμε αφου ο Ichigo δεν έχει δει το shikai και έτσι και θα τον πιάσει σε ψευδαίσθηση.
ναι σοζ, τελικα αυτη η σελίδα ειναι.. (ουτε καν μπηκα να τσεκαρω αυτην που εβαλα

)
κοιτα για το χρονο δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι, ελπιζουμε στην ακεραιοτητα των μεταφραστων,
παντος ειναι λογικο αν ειναι ενας ορος απλα να αγγιξεις το σπαθι αν δεν σου εχει σκασει σικαι
αντιθετα μου φενετε χαζο να πρεπει να το ακουμπας συνεχομενα για να μην εχει αποτελεσμα

αν ισχυει το πρωτο παντος, αφου εχει αγγιξει το σπαθι τωρα δεν θα μπορει να του σκασει ιλουζιον

anyways τζαμπα το συζηταμε, η μαχη ειναι πλεον στα επιπεδα brutal strength και ειναι ασκοπο να χαλασει αυτην την εξελιξη με 2-3 ξενερωτα μαγικα..
ichigo's power vs aizen's η οπως ανεφερε παραπανω zangetsu vs hogioku
απλα τα πραγματα

Τωρα οποιος βρηκε νοημα στο παραπανω ποστ ας στειλει ενα μυνημα με μια καλη επεξηγηση γιατι εγω ακρη δεν εβγαλα...
oυτε εγω στο νοημα του ποστ σου...
αυτο που λεει στην ουσια ειναι οτι αφου θα χασει τις δυναμεις του θα χαθει και ο zangetsu (η πηγη αυτων) , δεν ειναι λιγο χαζο αυτο αφου ο zangetsu του εδειξε την τεχνικη? ειναι τοσο τερας ηθικης!