Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2911 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 June 2010 - 12:55

Γλιτωσε για αλλο ενα chapter o Aizen τον βιασμο του απο τον Keigo, αλλα η ωρα του ερχετε:8):
Ελπιζω να μη μας αφησε χρονους ακομα ο Gin, και δε το βλεπω αλλα Kubo ειναι αυτος.Εντομεταξυ να δω ποιος θα κρατησει τον Aizen για μια ωρα μεχρι να βγει ο ichigohan απο το Hyperbolic time chamber.

qzMHWHd.png

#2912 Yoruichi

Yoruichi

Phew!!!

• Members
  • 26 posts

Posted 17 June 2010 - 14:39

Bασικα για μια ακομη φορα δεν καταλαβαινω γτ λετε οτι θα δειτε τον zangetsu.Ο μρ μας εχει αφησει χρονακια προ πολλου οντας απορροφημενος απο το hollow.Αυτη την στιγμη μεσα στο κοσμο του κυροσακι δεν βρισκεται ο zangetsu αλλα ο hollow.Για να βγει ο zangetsu πρεπει τουλαχιστον να γινουν θαυματα και θαυματα.Τζαμπα τα ελεγε ο καημενος ο hollow τοσα χρονια πριν.Εχω απορροφησει τον γερο και οσο περισσοτερο χρησιμοποιεις hollowfication τοσο πιο πολυ δυνατος θα γινομαι.Καθηστε να φαει πρωτα λιγο βρομοξυλο απο τον hollow και μετα εχουμε καιρο να δει τον zangetsu οταν τον νικησει με καποιο plotkai getsuga.

Yare yare, nante koto da!!!! :unlucky:

Το ειχα ξεχασει αυτο γαμωτο! Παντως ακομα ελπιζω εστω για κανα glimse του zangetsu, τι να κανω? τον προτιμω απο τον hollow :D
Παντως, χαρα στη μνημη σου, εγω συχνα λεω οτι εχω καλη μνημη αλλα με το bleach εχω καψει φλατζες χαχαχα εχει και αυτον τον καυσωνα και η ζεστη δεν βοηθαει :P

Mα δεν ειπε ο αιζεν "have u seen all u wanted"....νομιζω οτι πλησιαζει το τελος του gin αλλα δεν ειμαι σιγουρος! we're talking about kubo:roar:

γι αυτη του την ερωτηση αναρωτιεμαι και εγω. Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου καθεται οτι το λεει στον Gin... επισης μολις τωρα μου ηρθε μια σκεψη οτι μπορει να τους ακολουθησε καμια Matsumoto και να το λεει σε αυτη. Δεν ξερω απλα δεν μου καθεται να το λεει στον Gin :P
Posted Image
"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"

#2913 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 17 June 2010 - 18:17

Γλιτωσε για αλλο ενα chapter o Aizen τον βιασμο του απο τον Keigo, αλλα η ωρα του ερχετε:8):
Ελπιζω να μη μας αφησε χρονους ακομα ο Gin, και δε το βλεπω αλλα Kubo ειναι αυτος.Εντομεταξυ να δω ποιος θα κρατησει τον Aizen για μια ωρα μεχρι να βγει ο ichigohan απο το Hyperbolic time chamber.

Mα το ειπες και εσυ ο ιδιος...Κeigo is here :8):

2bbd14fc.jpg

#2914 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 17 June 2010 - 18:26

γι αυτη του την ερωτηση αναρωτιεμαι και εγω. Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου καθεται οτι το λεει στον Gin... επισης μολις τωρα μου ηρθε μια σκεψη οτι μπορει να τους ακολουθησε καμια Matsumoto και να το λεει σε αυτη. Δεν ξερω απλα δεν μου καθεται να το λεει στον Gin :P

Δεν εχεις κ αδικο :OMG3:! Ας περιμενουμε το επομενο τσαπτερ!

Posted Image

#2915 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 17 June 2010 - 18:36

Η ματσουμοτο για να τους ακολουθησε δεν επρεπε να προσπερασει τον ιτσιγκο πρωτα?
Αν και εμενα μου φαινεται περιεργο να το ειπε στον Gin αφου μπορουσε να τον καθαρισει μετα την μαχη.Παντως αν ο πατερας του ιτσι σπαταλησει την δυναμη του εκει,ποιος θα τα βαλει με τον Gin μετα?αν υποθεσουμε οτι ζει...

#2916 Yoruichi

Yoruichi

Phew!!!

• Members
  • 26 posts

Posted 17 June 2010 - 22:04

Νομιζω οτι η Matsumoto θα μπορουσε να ακολουθησει καπακι τους Aizen/Gin μιας και ο Ichigo δεν εφυγε αμεσως απο πισω τους.. ακουσε λιγο μπινελικι απο τον πατερα και μετα εφυγε :P
Τεσπα θα δειξει το μελλον χεχε
Posted Image
"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"

#2917 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 20 June 2010 - 20:21

Ελπιζω να δουμε καμια συγκρουση Matsumoto Gin ενοπλη ή μη:himitsu:

Στο επομενο chap λογικα θα μαθει ο Itchigo το Final getsuga tenshou υποθετω:hero:

#2918 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 posts

Posted 22 June 2010 - 23:37

αφου θα περασει κανα μηνα και βαλε στον εσωτερικο του κοσμο, ενω στον πραγματικο δεν θα εχει περασει ουτε ενα λεπτο θα μαθει και το final getsuga tenshou. τα κλασσικα δηλαδη:borednn9:

Posted Image

#2919 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 23 June 2010 - 11:52

Μιάς και το thread φαίνεται επιτέλους να επανήλθε στο πραγματικό του σκοπό, είπα να ξαναποστάρω :

Bleach 409 Spoilers

Spoiler:

Pics : OMG !
Spoiler:

Edited by Black Kaiser, 23 June 2010 - 12:11.

#2920 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 23 June 2010 - 12:59

KUSOOOOOOOOOOOO Kaiser, με πρόλαβες! :cry5:

OMG indeed!!!!

Spoiler:

Edited by Tea-chan, 23 June 2010 - 13:34.
Είμαι άσχετη από ομάδες, m'k; >_<

Posted Image

#2921 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 23 June 2010 - 13:30

Spoiler:

Spoiler:

#2922 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 23 June 2010 - 14:53

Spoiler: Full script

Posted Image

#2923 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 June 2010 - 17:05

Spoiler:

qzMHWHd.png

#2924 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 23 June 2010 - 17:16

Spoiler:

Spoiler:

#2925 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 23 June 2010 - 23:19

New chapter is out!

here

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope