Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 09 June 2010 - 23:40
Posted 09 June 2010 - 23:44
Oi Oi...το οτι εκανε τοσους μηνες να εκδοθουν τα κεφαλαια δεν σημαινει οτι και οι χαρακτηρες ζουν στον πραγματικο χρονο...νομιζω εχουν περασει καποιες μερες...διωρθωστε με αν κανω λαθος...Πόσα χρόνια πάνε από τότε που πήγαν στο Hueco Mundo? Ασ' μην το συζητήσουμε...)
Posted 09 June 2010 - 23:49

Posted 09 June 2010 - 23:51
Posted 10 June 2010 - 08:31
Την θυμαμαι εγωΤην Unohana την θυματε κανεις?
Οσο για το chapter, για αλλη μια φορα το μονο που εδωσε ειναι ενα glimse.
Αντε να δουμε και αυτο το final Getsuga Tenshou, η Matsumoto ακομα τρεχει οπως προσημειωσε και καποιος προ εμου και ο Aizen κανει νοσταλγικους περιπατους στο Soul Society ψαχνοντας την Karakura town αφου φαινεται οτι χαθηκε λιγακι
Give me a break will yaaaaa!!!!
Ο Kubo συνεχιζει να δοκιμαζει τα επιπεδα του Zen μου

"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"
Posted 10 June 2010 - 09:31
Ο Gin σαν να αρχιζει να καταλαβαινει οτι ο αιζεν θα τον καθαρισει και αυτον και με τη μια δικαολογειται οτι δεν φταει αυτος που βγηκαν λιγο πιο μακρια με την πυλη..
Τυχαιο??Δεν νομιζω!!
Posted 10 June 2010 - 12:33
Αρε καπταιν obvious πως τα λες πως τα λες...Το getsuga tensho θα καταλήξει το rasengan του Bleach.
Περα απο τα προφανη εγω ακομα ελπιζω να δουμε λιγο unohana να ανοιξει το ματι μας.Η δευτερη πιο δυνατη μετα τον Yamamoto και ο κουμπο την κρυβει για να την δειξει να κανει τι?

Posted 10 June 2010 - 14:26
Αρε καπταιν obvious πως τα λες πως τα λες...
Περα απο τα προφανη εγω ακομα ελπιζω να δουμε λιγο unohana να ανοιξει το ματι μας.Η δευτερη πιο δυνατη μετα τον Yamamoto και ο κουμπο την κρυβει για να την δειξει να κανει τι?
Για την δευτερη πιο δυνατη δεν ξερω, για την δευτερη πιο σοφη το συζηταμε χεχε!
Θα ηθελα να δω να την αξιοποιει καπως και πως δεν την εβαλε μονο για να κανει τον σωφερ του φραουλιτσα

"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"
Posted 10 June 2010 - 15:35
official tite kubo databooks.Ειναι η δευτερη καλυτερη σε ολα απο τους καλους μετα τον Yamamoto.Πιο πανω και απο shunsui,ukitake.Ποτε μην μιλαμε χωρις γνωσηΓια την δευτερη πιο δυνατη δεν ξερω, για την δευτερη πιο σοφη το συζηταμε χεχε!
Θα ηθελα να δω να την αξιοποιει καπως και πως δεν την εβαλε μονο για να κανει τον σωφερ του φραουλιτσααλλα δεν θα εχω υψηλες προσδοκιες μηπως και εκπλαγω ευχαριστα.... eventually

Posted 10 June 2010 - 16:37
Δλδ από εκεί που έπιανε 1 σελίδα,τώρα θα ζωγραφίζει 2-3 σελίδες το getsuga....είπαμε οικονομία στις λεπτομέρειες,αλλά αυτός το παρακάνει...
Posted 10 June 2010 - 18:16
Final Getsuga Tensho μαλλον θα ειναι το ιδιο με το προηγουμενο απλα σε αλλο χρωμα κλασσικα
Posted 10 June 2010 - 19:00
"getsuga tensho"
θα φωνάζει
(πρεπει να τελειωσουν οι εξετασεις, δεν ειμαι καλα..
Posted 10 June 2010 - 21:51
Μετα καπου λεει δεν καταλαβες το reiatsu του Aizen .... ακομα...
αρα ακομα δεν τα ξερουμε ολα για τον Ichigo.
Posted 11 June 2010 - 01:06
Παντως το σημειο που ο Gin την λεει στον Aizen οτι το επαιζε το δυνατο παιδακι που κανει ντα σε ολους και βγηκαν πιο μακρια απο την Karakura ηταν επικο........."the axis slipped a bit because captain aizen decided to be a little naughty" χαχαχα θεος o τυπας....