Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2926 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 23 June 2010 - 23:20

http://mangastream.com/read/bleach/13681102/1

Βγήκε!

DAMN, everyone's faster than me today!

Posted Image

#2927 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 23 June 2010 - 23:25

http://mangastream.com/read/bleach/13681102/1

Βγήκε!

DAMN, everyone's faster than me today!

Μετα απο τοσα refresh,τα reflexes μας εχουν φτασει σε αλλο επιπεδο πλεον.:P

EDIT:Ωραιος ο νεαρος zangetsu,ηταν ισως και η μονη ενδιαφερον πληροφορια στο σημερινο τσαπτερ...
Ρε,ο Hitsugaya ηταν αυτος στην 5η σελιδα?τωρα το προσεξα καλα...
Και απτην χαζομαρα μου,το εβαλα και σε σποιλερ ταγκ το ποστ.ελ οου ελ

Edited by Punisher_P.E.F., 23 June 2010 - 23:47.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#2928 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 23 June 2010 - 23:27

Ωραιο το νεο τσαπτερ :kill4u: κ τελειος ο zangetsu!

Posted Image

#2929 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 23 June 2010 - 23:33

Εντάξ, διαβαζότανε σε 1 λεπτό αυτό είναι το καλό, ο Φράουλας κάνει εσωτερικές αναζητήσεις και ανακαλύπτει νέους Zangetsu :hahaha:, και ο Aizen βρήκε τους συμμάχους του Κουροσάκη, άντε ρε Keigo !

ΥΓ. Θα τους κάνω μύνηση που βγάλανε Bleach πριν από OP !:redcard2:
Posted Image

#2930 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 23 June 2010 - 23:47

-AKOMH δε καταλαβαίνω τί ρόλο βαράει ο δικέφαλος! Παιδιά, ο Kubo είναι ΠΑΟΚ, τέρμα.

-Πλημμύρα! :OMG3: Βέβαια, ήταν αναμενόμενη. Τί το Lust Arc, τί η απελπισία που του έδωσε ο Aizen, έβρεξε για τα καλά στο κόσμο του Zangetsu.

-Teen!Zangetsu is soooo cool! :kyaaa: Και βγάζει νόημα να είναι πιο νεαρός στην εμφάνιση. Το Zangetsu ως σπαθί είναι ένα τεράστιο, πομπώδες κουζινομάχαιρο, ενώ το Tensha Zangetsu είναι πιο μικρό και πιο ευέλικτο. Αυτό αντανακλάται και στη μορφή του πνεύματος.

-ΩΧ. Ο Zangetsu δε δίνει δεκάρα για τους στόχους του Ichigo. Πρώτη φορά το κάνει αυτό. Βέβαια, δε θα τον αδικήσω εάν είναι μπουχτισμένος με το αφεντικό του: τον έβρεξε κατακέφαλα και τον πλημμύρισε μέχρι τα μπούνια. Συνεχώς αρνείται το γεγονός ότι μάχεται γιατί θέλει να μάχεται και γιατί του αρέσουν οι μάχες (σε αντίθεση με τον Ogichi Shirosaki, του οποίου του αρέσει η σφαγή) και όχι μόνο για προστασία, πράγμα που τον κάνει να μην εμπιστεύεται το σπαθί του, να μην έχει ξεκάθαρο σκοπό (ΠΟΣΕΣ φορές και ΠΟΣΟΙ αμφισβήτησαν στο HM τον λόγο του να σώσει την Inoue, ενώ στο SS κανείς δε τόλμησε να έχει αμφιβολία) και να αρνείται τα ίδια του τα θέλω. Στο τέλος του SS arc, ο Ichigo είχε πει ότι η βροχή είχε σταματήσει χάρη στη Rukia, και μετά από όλα αυτά τα arc, είδαμε ένα υδρόβιο κόσμο. :Crying2: Κι εγώ θα τον διαολόστελνα στη θέση του Tensha Zangetsu. Το character development του ήρωα είναι βέβαια αναμενόμενο, αλλά θέλω να δω τί ακριβώς θα του εξηγήσει ο TZ σχετικά με τον ίδιο τον Ichigo και το πόσο ανειλικρινής είναι.

-Engetsu, ε; Τώρα θέλω να δω και τη πνευματική μορφή του σπαθιού του Papasaki, too!!! :blingeye2: Απ'ότι διάβασα, σημαίνει "Blazing Moon", ενώ το Zangetsu "Slashing Moon". Πολλή φεγγαράδα αυτή η οικογένεια, ρε φίλε...!:hihi2:

-Tensha Zangetsu
Kuchiki clan vibes: OVER 9.000!!!!!

Σοβαρά, δε γίνεται να είμαι η μόνη που είδε την ομοιότητα...!:hmmm: Ειδικά αυτό το μικροσκοπικό φρύδι... είναι σύμβολο κατατεθέν!

-ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΠΙΟ GAR ΘΑ ΓΙΝΕΙ H GAGAIZEN. Περνάει και πέεεφτουν σαν τις μύγες.

-Μάλλον ήρθε η ώρα να βρει και η Tatsuki τις δυνάμεις της. Spiritual energy έχει, το Hogyoku (screw spelling!) δίπλα είναι, γιούρια! Όχι ότι θα μπορεί να κάνει κάτι, αλλά τουλάχιστον να το βάλουν στα πόδια, να φύγουν μακρυά από τη Gagaizen.

Για πρώτη φορά μετά από καιρό, ανυπομονώ για το επόμενο chapter. :kill4u:

Posted Image

#2931 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 23 June 2010 - 23:56

τι αυτο ηταν το τσαπτερ? :hahaha: (σοβαρα δεν πειρα χαμπαρι ποτε τελιωσε!)
και λιγα λογια για τον παοκ:chigau:

#2932 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 23 June 2010 - 23:57

Mπαοκτζης ο φιλος :cry:

Posted Image

#2933 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 24 June 2010 - 01:10

Εντάξ, διαβαζότανε σε 1 λεπτό αυτό είναι το καλό, ο Φράουλας κάνει εσωτερικές αναζητήσεις και ανακαλύπτει νέους Zangetsu :hahaha:, και ο Aizen βρήκε τους συμμάχους του Κουροσάκη, άντε ρε Keigo !
ΥΓ. Θα τους κάνω μύνηση που βγάλανε Bleach πριν από OP !:redcard2:

Έεεε ρε κάτι μυνήσεις που θα πέσουν. :hahaha:
Αν εξαιρέσεις το κομμάτι της μύνησης, σε όλα τα άλλα συμφωνώ. :hahaha:

Έτσι ρε φεγγαράδα ftw. Για να σου λυθεί η απορία Τσαγάκι-σαν, ότι λέξη έχει tsuki and getsu είναι φεγγαρένια:hahaha: Tsuki είναι η σημασία που κάθεται μόνη της και αυτή καθεαυτή σημαίνει φεγγάρι. Το getsu or gatsu for months, είναι το φεγγάρι αλλά όταν το ενώνεις με άλλες λέξεις. Κάτι σαν συνθετικό ένα πράγμα.

Και αφού τελειώσαμε με τις εγκυκλοπεδικές μας γνώσεις, μπορώ να πώ ότι το τσάπτερ είχε πλάκα. Δεν ήταν κακό.

Άντε να δούμε :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2934 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 24 June 2010 - 05:39

Όντως διαβαζότανε σε ένα λεπτό. Το αν είναι κακό η καλό κρίνεται μόνο όταν θα το διαβάζεις σε σύνολο με επόμενα/προηγούμενα και δεις πως είναι το pace. Εμένα προς το παρόν μου την έσπασε που ήταν τόσο σύντομο αλλα μάλλον δεν έχω δίκιο.

Αναρωτιέμαι αν θα δούμε τον Shirosaki "εκεί μέσα" (Naruto έχει καταντήσει ο Ichigo). Κανονικά θα έπρεπε να είναι εκεί, σαν κομμάτι του εαυτόυ του Kurosaki, και απο ότι βλέπω ο "κόσμος" του Tensa Zangetsu με του γέρου Zangetsu είναι ο ίδιος απλά σε στυλ Βενετίας (ή Γης 2030). Αυτό με την πλημμυρα έχει λογική γιατί όπως αναφέρθηκε ήδη η βροχή αντικατοπτρίζει την αναταραχή στον εσωτερικό κόσμο του Kurosaki, και στα τελευταία (100) chapters μόνο σε αναταραχή βρίσκεται αυτός.

Το καλό του chapter είναι πως ο ΤΚ επανέφερε χρησιμοποίησε πράγματα τα οποία είχαν ειπωθεί πριν 200-300 chapters, αυτό με την βροχή αλλά και το γεγονός πως ο GODAizen θυμάται την Τatsuki απο το expedition του Ulquiorra στην Karakura.

Τέλοσπάντων, περιμένω εμφάνιση Tessai ή μπαμπά-Ishida στο επόμενο αφού δεν βλέπω πως μπορεί να σωθεί η Tastuki & co απο τον Aizen ( ναι, παρόλο που έχει τον Keigo δίπλα της). Και πολύ με το πάσο του δεν πάει ο Αizen ? Έχουν περάσει 3 chapters που έφυγε απο την Fake Karakura και μόλις τώρα μπήκε μέσα στην πόλη. Τόσο μακρυά τον οδήγησε ο Gin ?

Zangetsu (Ichigo)
Engetsu (Isshin)
Kyoka Suigetsu (Aizen)

:rolleyes:

Edited by Black Kaiser, 24 June 2010 - 05:44.

#2935 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 24 June 2010 - 06:35

χμμμ ιδιος η ρουκια απο την ταινια ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2936 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 24 June 2010 - 08:25

Eγω παλι γτ ειμαι ακομα με την απορια που ειναι ο σιροσακι σε ολα αυτα.Ο ιδιος ειχε πει οτι ειχε απορρoφησει τον zangetsu λογω της υπερβολικης χρησης τwn hollow δυναμεων απο τον ichigo και τωρα μας εμφανιζει ενα νεανικο zangetsu που σπερνει τον πανικο παντου και δεν ενδιαφερεται για τους στοχους του ιδιου του φραουλα.He is a feisty one i tell u.Πραγματικα μενει να δουμε πως θα τον αντιμετωπισει ο ichigo.
Oσο για την καρακουρα allies ftw.To μονο μαλλον που μπορει να σταθει εκει περα αποτι φαινεται περα απο τα ανηλικα που θα φανε βρωμοξυλο παιζει να ειναι ο μπαμπας του ishida και κανας στρατος απο quincy.

ΥΓ H εικονα του tensa zangetsu μονο σε μενα θυμιζει μπασταρδο γιο της ρουκια και του κουροσακι?:hahaha:

Posted Image

#2937 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 June 2010 - 08:42

-Tensha Zangetsu
Kuchiki clan vibes: OVER 9.000!!!!!

That!!!! Σαν το πρωτοξαδερφάκι του Byakuya ήταν ο Tensa Zangetsu. Και όχι μόνο εξωτερικά αλλά είχε και αυτό το "too cool for school" υφάκι που πρέπει να κυλάει στο αίμα των Kuchiki.

Τα περισσότερα ειπώθηκαν ήδη αλλά θέλω να πώ ότι για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό πραγματικά μου άρεσε chapter της σειράς. Δεν με ενδιέφεραν οι τρολλιές που έκανε ο mangaka απλά δεν κατάλαβα για πότε έφυγαν οι σελίδες. Παίζει να έχει περάσει χρόνος από την τελευταία φορά που είπα θέλω το επόμενο chapter TΩΡΑ!

Ι wonder if it's the bishonen. :hot: Even though I like the biseinen version better.

#2938 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 24 June 2010 - 12:38

Ωραιος ο Tensa και μοιαζει με τον Ulquiorra και την Rukia και οπως ειπατε εχει και λιγο Kuchiki χαρακτηριστικα...M'αρεσε το τσαπτερ...αντε να δουμε τι θα δουμε...

2bbd14fc.jpg

#2939 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 posts

Posted 24 June 2010 - 13:39

My reaction after seeing Tensa Zangetsu= :nbleed::kill4u::awww::lovulovu::deadga6:
Και πάνω που νομίζεις πως ο Kubo παράτησε τους bishonen μετα τον Ulquiorra, έρχεται ενας Tensa και τα ανατρέπει όλα!! Btw, κάποιος πιο πάνω είχε πει πως μοιάζει με παιδί του φράουλα και της Rukia. +1 (ποιος ξέρει τι κάνανε μέσα στι ντουλάπα του Ιτσιγκο όταν δεν κυνηγούσαν hollows; :orly:)
anyway... Looking forward to ch. 410. 8)

(παραλίγο να το ξεχάσω... Kubo μαζι σου!! Gate4-4-ever:P)
Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#2940 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 24 June 2010 - 16:08

Οντως εχουν ειπωθει τα περισσοτερα μεχρι στιγμης.....το μονο που εχω να πω ειναι ντροπη στον Aizen....:mador2::hahaha:....Δεν σου φτάνει αγαπητέ μου που πας να καταστρέψεις την ΚΤ θες πιο πριν να σκορπισεις και μια εκατομβη νεκρων ετσι πριν γινει το grand finale?? Τι σου εφταιγε ο ανθρωπος που δεν ειχε ενα τρενο της προκοπης για να παει σπιτι του και βρεθηκε στο διαβα σου???:terror2:
Δεν χρειαζεται να ξεσπας στους ανθρωπακους που δεν ξερουν γρι για το τι γινεται στη πολη τους...........

Τι φοβασαι μη σε κακοχαρακτηρισουμε οταν δεν το παιζεις κακος????......οσο για αυτο μας το εχεις αποδειξει αρκετες φορες δεν χρειαζεται να μας το επιβεβαιωνεις και τωρα....

Αντε ωρα ειναι να ξαναθυμηθουμε τους Karakura-raisers να πιανουνε δραση και γιατι οχι να βαλουνε και νεο μελος την Tatsuki.....:orly:

Edited by stark-sama, 09 July 2010 - 17:30.